Originally Posted by
Ivory
Καλησπέρα και από εμένα.. Από πριν μπω στη διαδικασία να γραφτώ στο forum έπεσα μετά από επιμονή αναζήτηση για τα οριακά άτομα σε αυτό το topic. Μου πήρε 3 περίπου μέρες να το διαβάσω ολόκληρο και αφού το Ολοκλήρωσα δεν άντεχα ούτε να διαβάσω περισσότερα ούτε να ψάξω κάτι παραπάνω. Έφθασα στο σημείο να κρατήσω κάποιες σημειώσεις από τα λεγόμενα όλων σας εδώ ώστε να προσπαθήσω να έχω μια εικόνα και να συγκρίνω στοιχεία του φίλου μου και αν τελικά είναι ή όχι οριακός. Δεν αποφάσιζα εύκολα να ξεκινήσω να σας γράφω την ιστορία μου αλλά μόλις τώρα είχαμε ένα επεισόδιο υποτίμησης από το τηλέφωνο. Είμαστε στη παρούσα φάση από απόσταση. Ακόμα και τώρα που γράφω δε ξέρω αν αντέχω να αναλύσω τη δίκη μας κατάσταση. Θεωρούσα ότι αφενός δεν είμαι ειδικός για να πω με σιγουριά ότι πρόκειται για οριακό, αφετέρου ένιωθα κάπου ότι με όλα όσα διάβασα είχα τον έλεγχο πλέον της κατάστασης τουλάχιστον όσον αφορά το συναισθηματικό κομμάτι παρόλο που λίγες ημέρες τώρα τον ένιωθα να ξύνει τα νυχια του για καβγά. Δεν έχω βάλει ακόμα τα κλάματα αυτή τη φορά, προσπάθησα στη κατάσταση σήμερα να μην ξεφύγω και να αγνοώ τς προσβολές του. Του δήλωσα ότι καταλαβαίνω ότι στήνει κλίμα, ότι δεν θα μου ρίξει ευθύνες για την κατάσταση και το χάος που αυτός ξεκίνησε και οδηγεί στον τσακωμό, του είπα ότι είναι σε σύγχυση.. ότι άκουσε από αυτά τον εκνεύριζε απίστευτα. Τη μια φορά του είπα όσο πιο ψυχρά μπορούσα ότι είναι προσβλητικό αυτό που είπε και με αυτό που έκανε θα του κλείσω το τηλέφωνο (κάπου ίσως φοβόμουν να το κάνω ίδια και με πρόλαβε όταν το δήλωσα και το έκλεισε ο ίδιος) τη δεύτερη φορά που με πρόσβαλε ότι «κοιτάω άλλον άντρα» που καμία σχέση δεν έχει, δεν άντεξα, τον διαολόστειλα και του έκλεισα το τηλέφωνο. Τώρα στέλνει στο fb μηνύματα και μόλις με πήρε εκείνος πίσω τηλέφωνο. Μόλις αντέξω θα γράψω για την μεταξύ μας κατάσταση. Συγνώμη αν ακούγονται όσα γράφω συγχισμενα αλλά έκανα μεγάλη υπομονή για να τα βγάλω τελικά με εντελώς ακατάστατο τρόπο