ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑς ΤΑ ΖΩΑ ΚΙ ΤΑ ΣΕΒΕΣΕ ΕΙΣΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΟς ΑΝΘΡΩΠΟς .
Printable View
ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑς ΤΑ ΖΩΑ ΚΙ ΤΑ ΣΕΒΕΣΕ ΕΙΣΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΟς ΑΝΘΡΩΠΟς .
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ !!!!!!!!!!!
Δυστυχώς κυονε όταν έχεις ζωάκι πρέπει να αποδεχτείς και την απώλεια του.
Τώρα πως εισαια;
Είμαι λίγο καλύτερα όσον αφορά αυτό το θέμα, έχω χάσει πολλά ζωάκια αφού είχα από μικρή... Δεν σταματάει να πονάει η απώλεια του καθενός αλλά μαθαίνεις ν' αποδέχεσαι ότι κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα που θα φύγουν...
Αλλά γενικά έχω μια κακοδιαθεσία αρκετά έντονη κι αυτό με κάνει να θέλω ακόμα περισσότερο να μιλήσω με τον πρώην μου, πράγματα που δυστυχώς δεν γίνεται κι αυτό με στεναχωρεί ακόμα περισσότερο... Πάντα με έκανε να νιώθω καλά και μου λείπει πολύ...
Εσύ πώς είσαι;
Πρακτικά μπορώ αλλά δεν θέλει πια και φοβάμαι ότι θα μου θυμώσει πάλι αν το προσπαθήσω και δεν θέλω να το ρισκάρω... Όσο μου ήταν θυμωμένος δεν το άντεχα κι είχα φρικάρει κι οι αντιδράσεις μου ήταν επικίνδυνες... Τώρα που ξέρω ότι με έχει συγχωρέσει, δεν ρισκάρω να θυμώσει ξανά... Θα τρελαθώ αν συμβεί αυτό...
Ναι βέβαια ρώτησε με.:)
Εγώ προσωπικά , θα περίμενα μια κοπέλα άμα δεν ήταν καλά μέχρι να γίνει αλλά όχι και υπερβολικό καιρό.
Δεν ξέρω ακριβώς να σου απαντήσω σε αυτό, αλλά εγώ δεν είμαι καλά , είμαι μέσα στο άγχος, οπότε επειδή έχω περάσει κάποια ψυχολογικά προβλήματα θα καταλάβαινα αν κάποια κοπέλα δεν ένιωθε ασφάλεια λόγω μετατραυματικού στρες και ήθελε χρόνο, τώρα άλλοι άνθρωποι θα ενεργούσαν αλλιώς.
Αν θες την γνώμη μου , κάνε κάποια γνωριμία με κάποιον που θα νιώθεις ασφάλεια και βλέπεις πως θα προχωρήσει, ώστε να σεβαστεί τον φόβο σου.
Περίεργα όνειρα εννοείς εφιάλτες να φανταστώ;
Ουφ... Τελικά ούτε η χθεσινή νύχτα ήταν εντελώς ήρεμη όπως ήλπιζα, είδα πάλι εφιάλτη... Ελπίζω τώρα που είναι μέρα να ηρεμήσω σιγά σιγά... Κοιμάται κι η μία μου γάτα εδώ κοντά κι αυτό με ηρεμεί λιγάκι...
Καλημέρα σε όποιον με διαβάζει!
Καλημέρα σε όλη την παρέα!
Γεια σας παιδιά, μήπως είναι κάποιος εδώ; Νιώθω περίεργα, άγχος χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω το λόγο...
Καλημέρα...
Έχω αλλά μου είναι πιο εύκολο εδώ για τους εξής λόγους:
1ον γιατί εδώ ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι με παρόμοια προβλήματα άρα είναι πιο πιθανό να με καταλάβουν
2ον δεν μου είναι εύκολο ν' ανοίγομαι πρόσωπο με πρόσωπο, εκφράζομαι πιο εύκολα κι άνετα γραπτώς... Μέχρι και στον ψυχίατρο κάποιες φορές γράφω κάποια πράγματα και του δίνω να τα διαβάσει γιατί κάποια θέματα με πονάνε και με φοβίζουν και δεν μου είναι εύκολο να ξεκινήσω την συζήτηση...
Ναι,αλλά πόσο ουσιαστική και επιδραστική μπορεί να είναι η συζήτηση σε ένα φόρουμ με αγνώστους?
Για να ξεχνιόμαστε και να ξεφεύγουμε προσωρινά, είναι οι απρόσωπες επαφές.
Και εγω πέρα από την μητέρα μου και τα αδέρφια μου,έχω 3 διαδικτυακούς φίλους με τους οποίους μιλάμε μέσω μέσσεντζερ.
Σήμερα το πρωί είδα ένα πολύ άσχημο και τρομακτικό όνειρο κι είμαι ταραγμένη... Σε καλό να μου βγει...