Λοιπον :-DQuote:
Originally posted by brazil
2 μήνες μονο??? Πρεπει να παρω τα "φώτα" σου!!Quote:
Originally posted by avenger0000
2 μηνες εκανα μεχρι να τα χασω. Το τσαι αυτο υπαρχει στα φαρμακεια.Εχει εγκριση απο τον ΕΟΦ και εχει κι αλλες ευεργετικες ικανοτητες...Πολλοι το παιρνουν για αυτες και οχι για αδυνατισμα. Καποια φαρμακεια δεν το εχουν...
Σε ευχαριστω επισης :-)
1. Τι ειναι το lesmills?? Γιατι ειμαι κι εγω του χορου!!!
2. Εκανες δικια σου διατροφη ειπες ή ακολουθησες διαιτολογιο?
3. Το τσαι αυτο που λες λειτουργει δηλαδη αποτοξινωτικα??
1. To les mills body jam ειναι ενα ειδος χορου που ουτε και εγω ηξερα.... Εγω το εχω σε dvd γιατι μια περιοδο το δινανε μαζι με τα δημητριακα fitness και διαρκουσε ενα 20λεπτο.Ειναι κατι σαν χιπ χοπ χορος μονο που ειναι εντονος...Δεν ειναι ανακγη να πας να βρεις το ιδιο πραγμα :-p αρκει , αφου σου αρεσει ο χορος, να κανεις οποιονδηποτε γρηγορο χορο οσο αντεχεις βεβαια και σιγα σιγα να αυξανεις το χρονικο διαστημα
2. Απο διατροφη εκανα δικια μου...μην φανταστεις κατι σουπερ και ιδιαιτερο...απλα δεν ετρωγα καθολου γλυκα αυτο το χρονικο διαστημα (νομιζω ετρωγα ενα τον μηνα), απεφευγα εντελως τη ζαχαρη , το γρηγορο φαγητο, τα αναψυκτικα και τα σνακς. To ποτο δεν το ειχα σταματησει γιατι μου αρεσει αρκετα ,επινα ενα ποτηρακι οταν βγαιναμε.
Οσων αφορα στις ποσοτητες προσπαθουσα να ειναι λογικες. Η μητερα μου μαγειρευει παντα διαιτητικα(εννοωντας πως αποφευγει τις υπερβολες στα λαδια , τις σαλτσες και αυτα οχι πως μας ειχε με βραστα κοτοπουλα :-p ) οποτε σ'αυτο δεν ειχα προβλημα
3.Για το τσαι εχω ακομη το φυλλαδιο επομενως θα σου γραψω ακριβως τι λεεϊ :
Αυξανει 10%τις καυσεις του μεταβολισμου
μειωνει τα αποθεματα λιπους
Αμυνα κατα των μολυνσεων
Ενεγοποιει και ερεθιζει τις πνευματικες δυνατοτητες
υποστηριξη της πεψης
Ανακουφιση στην περιπτωση διαβητικης παθησης
Παθησεις δοντιων και οστων
Ειναι το μονο αποσταγμα τσαγιου που γινεται απο φρεσκα και οχι ξηρα φυλλα. Μια δοσολογια αντιστοιχει με 10 φλυτζανια τσαγιων αγορας.Ειναι το μονο που περιεχει 120% παραπανω πολυφαινολες και κατεχινες .Δεν περιεχει τεχνικο αρωμα η χρωμα ειναι αοσμο,διαυγες και αγευστο ( αγευστο δεν θα το ελεγα...πικριζει λιγο :-p)
Δοσολογια¨5-6 σταγονες σε ενα ποτηρι μιση ωρα πριν απο το φαγητο 3 φορες ημερησιως(για αδυνατισμα)
3-4 σταγονες 3 φορες την ημερα πριν το φαγητο( για αμυνα του οργανισμου και προληψη)
Αυτα....