καλημέρα τριαδόκοσμε!!!!
Printable View
καλημέρα τριαδόκοσμε!!!!
Καλημέρα!
Καλή βδομάδα σε όλες τις κούκλες!
Ελπίζω να είστε όλες εκεί και να δίνετε τη μάχη σας καθημερινά...
Σας φιλώ, να προσέχετε!
Καλημέρα κορίτσια!!! Καλή τριαδοεβδομάδα!
Ρία μου, πολύ ωραίο η φωτό που μας έβαλες!!
Ο σημερινός μου προγραμματισμός:
Πρωί: 1 μπάρα δημητριακών + λίγο έμενταλ + 1/2 μπανάνα
Ενδιάμεσα: 1 φρυγ. σικ. + 1 φ. milner + 1/2 μπανάνα
Μεσημέρι: 1 κολοκυθάκι γεμιστό με κιμά + λίγη φέτα + μαρούλι + 1 φ. ψωμί
Σνακ: 1 digestive + 2 καρύδια + λίγες σταφίδες
Βράδυ: μανιτάρια - πιπεριά - κολοκύθι - κρεμμύδι ψητά + 1 πατάτα ψητή με γιαούρτι - μαϊντανό + λίγο τυράκι τριμμένο.
:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by ria
Aλεξάνδρα, νιωθω πολυ περηφανηηηη!!! απεφυγα υπερφαγικοοοοοο...
μετα τον χυμό μου καρφώθηκε να φαω και το βραδινο στο καπακι... αλλαααααα σηκωθηκα... κ εκανα δουλειεςςςςςς κ το ξεπερασα ;)
Μπράβο σου Ρία μου! Έτσι πρέπει να αντιδράμε όταν μας μπαίνει ο διάολος!! ;)
Αλλά μήπως είναι καλό στο απογευματινό σου να κάνεις τουλάχιστον μία δυάδα; Μόνο με χυμό, ίσως γι' αυτό σε έπιασε η πείνα.
zouzouka καλή εβδομάδα κ σε εσενα!!!
αλεξάνδρα μου, εχεις δικιο το σκεφτηκα κι εγω... κανονικα πρεπει να βάζω γιαουρτι στον χυμό... αλλα ολο το παραβλεπω... για πιο... λάιτ :puzzled:
ενω ξερω οτι δεν πρεπει κ που με οδηγει... εγω κάνω υπερφαγικες σκεψεις που σαμποταρουν τη προσπαθεια , οπως γινεται πάντα.
Σήμερα θα το φτιαξω με λιγο γιαουρτι :kiss:
σε ευχαριστω που το επισημανες:blush:
Αλεξάνδρα τι ωραιο βραδινοοοο μιαμ μιαμ.... στα ψητα λαχανικα παει υπεροχα το βαλσαμικο με μελι και σισαμι... μιαμμμμ :thumbup:
σήμερα
7.30----->τοστ με 2πλο τυρι κ αγγουρι
11.00--->μιση μπαρα δημητριακων+2 ξερα βερικοκα
14.00---->μισο μήλο+λιγα καρυδια
17.00---->2 μικρα μπιφτεκια+αγγουροντοματα+2 κριθινα παξιμαδακια
20.00---->χυμος στο μπλεντερ
23.00---->μισό γιαουρτι+δημητριακα+κερασι α
Ριάκι μου ωραία ιδέα το σουσάμι!! Κι τυχαίνει να έχω κιόλας!! Θενκς φιλενάδα!!
Υ.Γ. στο απογευματινό πάλι δεν έβαλες το γιαούρτι κακό κορίτσι; Ή έστω ένα καρύδι; :P
Καλησπέρα και καλή μας εβδομάδα!
Αποφάσισα σήμερα να βγω λίγο από την μιζέρια μου και να λάβω δραστικά μέτρα αντιμελαγχολικά :D
Ξύπνησα το πρωί και πήγα κατευθείαν στο γυμναστήριο για να ξεπιαστώ μιας και είχαν αρχίσει να πονάνε τα κοκαλάκια μου. Κατόπιν έκανα τις δουλειές μου και ότι είχα κατά νου και μετά ραντεβού με τον διατροφολόγο που είχα να πατήσω 5 βδομάδες :crazy:. Είχαμε ομολογώ ένα πολύ καλό ραντεβού, όπου του άνοιξα την καρδιά μου και του είπα όλα όσα με απασχολούσαν και με προβλημάτιζαν τον τελευταίο καιρό με τη ζωή μου αλλά και με την συνεργασία μας και ότι γενικώς έχω κουραστεί και γι αυτό δεν σημείωσα και καθόλου το ημερολόγιο μου. Μου έδωσε δύναμη και κουράγιο με αυτά που μου είπε και αποφασίσαμε να κάνουμε λίγο πιο συχνά τα ραντεβού μας για λίγο καιρό για να ορθοποδήσω γενικώς. Το καλύτερο στην όλη ιστορία είναι ότι αν και έκανα αρκετά συναισθηματικά υπερφαγικά μέσα σε αυτές τις βδομάδες και γενικώς υπήρξαν αρκετές μέρες που έτρωγα άστατα και ότι ναι ναι, η μεζούρα έδειξε ότι δεν έχω βάλει πόντους και η ζυγαριά έδειξε απλά ένα κιλό παραπάνω που προφανώς είναι κατακράτηση! Μου ήρθε να πηδήξω από την χαρά μου μιας και δεν περίμενα με τίποτα να έχω αυτό το αποτέλεσμα. Τελικά αντιλαμβάνομαι ότι εκτός του ότι έχω στρώσει τον μεταβολισμό μου, έχω αλλάξει τις διατροφικές μου συνήθειες τόσο πολύ που ακόμη και όταν τρώω παραπάνω το σώμα μου δεν έχει την τάση να αποθηκεύει λίπος, γιατί πλέον δεν το υποβάλλω σε στρες αφαγίας!!!:wow:
Εσείς κορίτσια μου βλέπω τα πάτε υπέροχα και χαίρομαι πολύ :D. Ρία μου δοκίμασε στον χυμό στο μπλέντερ να προσθέσεις και μία κουταλιά της σούπας βρώμη. Έτσι θα έχεις και λίγο υδατάνθρακα στο σνακ σου και θα σε κρατάει καλύτερα μέχρι το βραδινό σου.
Ζουζουκάκι μου πόσο χαίρομαι που πέρασες να μας δεις! Φιλιά πολλά! Μας έλειψες αλλά ξέρω ότι είσαι καλά οπότε δεν ανησυχώ ;)
Kορίτσια τι μου κάνετε?
Σας έχασα, τρέχω αυτές τις μέρες γιατί το Σάββατο γίνομαι νονά.
Έχω την αίσθηση ότι οι μέρες δεν μου φτάνουν, να δω πότε θα τα προλάβω όλα.
Μάλλια, νύχια, μοδίστρες + ετοιμασίες γιατί τα κάνουμε όλα μόνες μας με την κουμπάρα μου, δλδ ένας χαμός. :dork:
Με το ζόρι θυμάμαι ότι πρέπει να τρώω κάθε τρεις ώρες, αλλά ευτυχώς το κάνω.
Από εβδομάδα που θα ηρεμήσω θα τα λέμε πιο συχνά!
Quote:
Originally posted by Eli
Καλησπέρα και καλή μας εβδομάδα!
Αποφάσισα σήμερα να βγω λίγο από την μιζέρια μου και να λάβω δραστικά μέτρα αντιμελαγχολικά :D
Ξύπνησα το πρωί και πήγα κατευθείαν στο γυμναστήριο για να ξεπιαστώ μιας και είχαν αρχίσει να πονάνε τα κοκαλάκια μου. Κατόπιν έκανα τις δουλειές μου και ότι είχα κατά νου και μετά ραντεβού με τον διατροφολόγο που είχα να πατήσω 5 βδομάδες :crazy:. Είχαμε ομολογώ ένα πολύ καλό ραντεβού, όπου του άνοιξα την καρδιά μου και του είπα όλα όσα με απασχολούσαν και με προβλημάτιζαν τον τελευταίο καιρό με τη ζωή μου αλλά και με την συνεργασία μας και ότι γενικώς έχω κουραστεί και γι αυτό δεν σημείωσα και καθόλου το ημερολόγιο μου. Μου έδωσε δύναμη και κουράγιο με αυτά που μου είπε και αποφασίσαμε να κάνουμε λίγο πιο συχνά τα ραντεβού μας για λίγο καιρό για να ορθοποδήσω γενικώς. Το καλύτερο στην όλη ιστορία είναι ότι αν και έκανα αρκετά συναισθηματικά υπερφαγικά μέσα σε αυτές τις βδομάδες και γενικώς υπήρξαν αρκετές μέρες που έτρωγα άστατα και ότι ναι ναι, η μεζούρα έδειξε ότι δεν έχω βάλει πόντους και η ζυγαριά έδειξε απλά ένα κιλό παραπάνω που προφανώς είναι κατακράτηση! Μου ήρθε να πηδήξω από την χαρά μου μιας και δεν περίμενα με τίποτα να έχω αυτό το αποτέλεσμα. Τελικά αντιλαμβάνομαι ότι εκτός του ότι έχω στρώσει τον μεταβολισμό μου, έχω αλλάξει τις διατροφικές μου συνήθειες τόσο πολύ που ακόμη και όταν τρώω παραπάνω το σώμα μου δεν έχει την τάση να αποθηκεύει λίπος, γιατί πλέον δεν το υποβάλλω σε στρες αφαγίας!!!:wow:
:thumbup::thumbup::thumbup:
Ελάκι μου μπράβο σου, πολύ χάρηκα με τα νέα σου!
Φάνταζομαι πήρες ώθηση για να συνεχίσεις πιο δυναμικά την προσπάθεια σου.
Καλησπέρα καρβουνΈρη! :lol:
με το καλό να γίνεις νονά! Δύσκολη η τελευταία βδομάδα αλλά μην ανησυχείς θα τα προλάβεις όλα!
Πράγματι απέκτησα περισσότερο κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσω και ξέρω ότι είναι φυσιολογικό μέσα στην τόσο μεγάλη προσπάθεια που κάνω να κουράζομαι και να κάνω πίσω που και που. Γι αυτό και δεν φρίκαρα. Αυτό που με φρίκαρε ήταν ότι πηγαίνοντας πίσω την διατροφή μου και την ενασχόληση μου με την άσκηση πήγαν πίσω και άλλα πράγματα εξίσου σημαντικά λόγω του ότι έπεσε η διάθεση μου. Η διατροφή μας είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις καθημερινές μας επιδόσεις και αν δεν την κάνουμε σωστά πέφτουν οι επιδόσεις μας και η ψυχολογία μας σε όλους τους τομείς. Και αυτό είναι που με ενόχλησε περισσότερο από όλα!
Σας φιλώ θα τα πούμε αργότερα!
Καλό κουράγιο Έρη μου με τις ετοιμασίες :kiss:!
καλημέρα !!!!!!!!!!
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Ριάκι, πάλι ωραία φωτό μας έβαλες!!
Έλι μου μπράβο σου που έπιασες τον ταύρο απ' τα κέρατα, που λένε!! Είναι απόλυτα φυσιολογικό να κουραζόμαστε και κάποια στιγμή να κατεβάζουμε ρολά. Κι όχι μόνο φυσιολογικό αλλά και υγιές. Είναι η στιγμή που κάνουμε απολογισμό και αξιολόγηση της πορείας μας και είτε συνεχίζουμε είτε βάζουμε νέους όρους και στόχους. Η πρώτη και βασικότερη κίνηση έγινε από εσένα, οπότε από δω και πέρα θα αρχίσεις να επανακάμπτεις!!
Έρι μου, με το καλό να γίνεις νονά!! Βρήκες ρούχα;
eri , με το καλό να γινεις νονά!!!
τι όμορφο να ετοιμαζεις τα πάντα χειροποιητα για την μεγάλη μερα του μωρού...
το εχω κανει κ στη βαπτιστηρα μου κ στον γιο μου ,να φτιαξω χειροποιητα γλυκα κ μπομπονιερες , κ σε καταλαβαινω απολυτα! Εχει πολυ τρεξιμο κ κουραση αλλα... γινονται ολα με τοση αγαπη που την ημερα εκεινη θα εντυπωσιασει το αποτελεσμα ολους!!!
Εli, πολυ χαιρομαι που εισαι κ νιωθεις καλυτερα... ειδες τελικα οταν ειμαστε χαλια , πεσμενες, οταν νιωθουμε πως δε θελουμε να παμε στον διαιτολογο γιατι δεν εχουμε ακολουθησει προγραμμα ή ισως εχουμε παρει κ μερικα γραμμαρια.... αναβαλουμε το ραντεβου... ενω αυτο απλα μας παει πισω... κ οταν τελικα παμε λεμε... ''τι χαζομαρα θα ερχομουν νωρίτερα, θα με ανεβαζε κ θα ειχα κερδισει χρονο... '' εμενα μου συμβαινει πολυ συχνα αυτο... Μεχρι που πολλες φορες εχω αλλαξει διαιτολογο απο αυτες τις σκεψεις . Λάθος το ξερω... αλλα εχει συμβει.
Αυτο που λες με τη διατροφη κ τις επιδοσεις μας στους διαφορους τομεις στη καθημερινότητα μας, πόσο αληθινό ειναι!!! Πραγματικά, οπως το λες είναι... η ψυχολογια μας ανεβαινει κ πεταμε σε ολα οταν τρεφόμαστε ισορροπημένα!
Αλεξάνδρα !!! χαιρομαι που σου αρεσε η ιδεα με το σουσαμάκι :) αμα δε το καβουρδισεις κ λιγο.... μιαμ μιαμ :duh:
εντιτ: Αλεξάνδρα δεν ειναι τελεια η φωτοοοοο? αχχχχ καλοκαιριιιιιι... πάντα το καλοκαιρι νιωθω παιδι.... :smirk:
σήμερα
7.30------>τοστ με 2πλο τυρί + αγγουρι
10.30---->1 βρωμομπίσκοτο+2 αποξηραμένα βερύκοκα
13.30----->μια χουφτα καρυδια+ 2 αποξηραμένα βερύκοκα
16.30----->2 μικρά μπιφτέκια+άγγουροντομάτα+2 κριθινα παξιμαδάκια
19.30----->χυμό στο μπλέντερ με γιαούρτι
22.30----->κρητικό ντακο με μιση ντομάτα ενα παξιμάδακι κριθινο κ μια κσ τυρι τριμμενο
Αχ Ρία μου, πόσο δίκιο έχεις!! Το καλοκαίρι αλλάζει όλη μου η διάθεση!! Και σίγουρα βοηθάει και η διατροφή, τώρα που δεν λείπουν βιταμίνες και άλλα στοιχεία από την διατροφή μου, συν ότι δεν έχω το μόνιμο άγχος της δίατας, είναι πολύ καλός συνδυασμός για ανέβασμα της διάθεσης!! ;)
Ο σημερινός μου προγραμματισμός:
Πρωί: 1 φρυγ. σικ. + έμενταλ + 1/2 μπανάνα
Ενδιάμεσα: 1 βρωμομπίσκοτο + 2 καρύδια + 2 δαμάσκηνα
Μεσημέρι: μπέργκερ με στρογγυλό ψωμάκι με 1/2 σνίτσελ κοτόπουλου + ντομάτα + μαρούλι + milner + κέτσαπ-μουστάρδα
Ενδιάμεσα: 1 μπάρα δημητριακών + 2 δαμάσκηνα
Βράδυ: ίδιο με το μεσημέρι.
Θα φροντίσω μόνο να βάλω μπόλικο μαρούλι για να είναι αρκετό το φρέσκο.
:thumbup::thumbup: :lol:Quote:
Originally posted by ria
σήμερα
19.30----->χυμό στο μπλέντερ με γιαούρτι
Την έβαλα σαν desktop στον υπολογιστή, μπας και γνωρίσω το μεγάλο έρωτα της ζωής μου φέτος, να δω κι εγώ άσπρη μέρα!! ;)Quote:
Originally posted by ria
εντιτ: Αλεξάνδρα δεν ειναι τελεια η φωτοοοοο? αχχχχ καλοκαιριιιιιι... πάντα το καλοκαιρι νιωθω παιδι.... :smirk:
χαχαχαχα!!!
χαχαχα... στο ΕΥΧΟΜΑΙ απο καρδιας!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=tlKoh...&feature=share
Καλησπέρα τριαδοκόριτσα!
Πετάει η ομάδα βλέπω :), όλο χαρούλες και θετική ενέργεια μου είστε!
Πήγα και εγώ προυνό προυνό στο γυμναστήριο και έβγαλα τα απωθημένα μου! Ήδη νιώθω καλύτερα και η ενέργεια και η διάθεσή μου έχουν βελτιωθεί. Ααααχ και εγώ λατρεύω το καλοκαιράκι! Αν και το μόνο που με στεναχωρεί τα τελευταία χρόνια είναι ότι με τα περιττά κιλά που κουβαλάω δεν μπορώ να διαχειριστώ καλά το θέμα με την ζέστη. Κατά τα άλλα λατρεύω ότι έχει να κάνει με καλοκαιράκι!
Την Κυριακή έκανα και το πρώτο μου μπάνιο στην θάλασσα. Πήγαμε πρωινοί στον Σχοινιά και ομολογώ πως ήταν πολύ όμορφα και δεν το περίμενα! Πήγαμε σε ένα Beachbar πιο πέρα από τα πολυσύχναστα και αράξαμε και η θάλασσα ήταν καθαρή και καταχάρηκα βουτιές! Όσο για την διατροφή μπαίνει σε μία σειρά και πάλι και άρχισα και πάλι την καταγραφή του ημερολογίου μου. ʼντε να δούμε πως θα μας πάει και ο Ιούνιος...
Quote:
Originally posted by alexan972
Aχ κοριτσάκια μου σας διαβάζω και σας χαίρομαι, είστε μέσα στη θετική ενέργεια!!:thumbup::thumbup::thumbup:
Αλεξανδράκι μου έχω στη διάθεση μου δυο παρακαλώ φορέματα για την βάφτιση και μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να αποφασίσω ποιό τελικά θα βάλω.
Αν βλέπομαι, θα ποστάρω φώτο στο φβ, οπότε θα με καμαρώσεις. :smilegrin:
Αν δεν μου άρεσει το αποτέλεσμα, λέω να κάτσω στα αυγά μου και να αφήσω τα ποσταρίσματα για την ώρα. :P
Ξεσαλώνουμε βλεπωωωωωω :)
Aκους εκει, BURGER !!! κοπελιά διαιτα κανουμε εδω!!!:P
:kiss: τωρα περα απο τη πλάκα μηπως ειναι πολυ τοσο ασπρο ψωμί σε μια μερα??:puzzled:
ερη ...ασε τα ψωφια ε... θελουμε κ φωτο κ f/b για να δουμε τη φωτο... :dork:
Έλλη, τη Πεμπτη το απόγευμα εχεις πακέτο :P ελπιζουμε να σε δουμε στο στο πλατό :lol:
κορίτσια μολις εκανα ενα ποδολουτροοοοο αχχχχχ απόλαυσηηηη.... πηρα κ μια λουφα για απολεπιση. Στο βραδινο ντους με βλεπω να ξελεπιαζομαι χαχαχαχα...μαζεψτε μεεεε
Η αυξημένη εκκριση σεροτονινης με εχει μετατρεψει σε χαζοχαρουμενη υπερ-προστατευτική μάνα του εαυτου μου... :crazy:
Αχαχαχαχα!!! Μπράβο Ρία, το καλύτερο διαθεσοανεβαστικό είναι να κανακεύουμε τον εαυτό μας!! Εγώ όταν είμαι στεναχωρημένη στέλνω μέιλ στον εαυτό και μου δίνω κουράγιο!! :lol:Quote:
Originally posted by ria
Ξεσαλώνουμε βλεπωωωωωω :)
Aκους εκει, BURGER !!! κοπελιά διαιτα κανουμε εδω!!!:P
:kiss: τωρα περα απο τη πλάκα μηπως ειναι πολυ τοσο ασπρο ψωμί σε μια μερα??:puzzled:
ερη ...ασε τα ψωφια ε... θελουμε κ φωτο κ f/b για να δουμε τη φωτο... :dork:
Έλλη, τη Πεμπτη το απόγευμα εχεις πακέτο :P ελπιζουμε να σε δουμε στο στο πλατό :lol:
κορίτσια μολις εκανα ενα ποδολουτροοοοο αχχχχχ απόλαυσηηηη.... πηρα κ μια λουφα για απολεπιση. Στο βραδινο ντους με βλεπω να ξελεπιαζομαι χαχαχαχα...μαζεψτε μεεεε
Η αυξημένη εκκριση σεροτονινης με εχει μετατρεψει σε χαζοχαρουμενη υπερ-προστατευτική μάνα του εαυτου μου... :crazy:
Τελικά το 2ο μπέργκερ δεν το έφαγα, μου φάνηκε όντως λίγο μπουκωτικό και έφτιαξα ένα μικρό πιτσάκι με τυρί-γαλοπούλα-πιπεριά-μανιτάρια και σαλάτα μαρούλι. Αλλά η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ νόστιμο το μεσημεριανό. Θα το φάω αύριο, επομένως, πάλι για μεσημέρι. Γενικά, δεν θέλω να μπω στη νοοτροπία να μετράω αν είναι πολύ το ένα ή το άλλο (χωρίς να κάνω γουρουνιές εννοείται), απλά να προσπαθώ να κρατάω τους συνδυασμούς, γιατί αλλιώς θα μου βγει το αντιδραστικό μου.
Έλι μπράβο σου, αυτό είναι το νόημα της διατροφής, χαλαρά και με διάθεση!!
Θα είσαι κούκλα, περιμένω σήμα να δω τις φωτό!! :thumbup:Quote:
Originally posted by eri
Quote:
Originally posted by alexan972
Aχ κοριτσάκια μου σας διαβάζω και σας χαίρομαι, είστε μέσα στη θετική ενέργεια!!:thumbup::thumbup::thumbup:
Αλεξανδράκι μου έχω στη διάθεση μου δυο παρακαλώ φορέματα για την βάφτιση και μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να αποφασίσω ποιό τελικά θα βάλω.
Αν βλέπομαι, θα ποστάρω φώτο στο φβ, οπότε θα με καμαρώσεις. :smilegrin:
Αν δεν μου άρεσει το αποτέλεσμα, λέω να κάτσω στα αυγά μου και να αφήσω τα ποσταρίσματα για την ώρα. :P
Ρία μου θα σε μαλώσω... ακούς εκεί δίαιτα! φτου κακά μακριά από εμάς! :lol:
Αν το burger είναι σπιτικό εγκρίνω :), αν και για βραδινό θα μπορούσε να είναι λίγο πιο ελαφρύ αλλά άμα το είχες τόσο άχτι Έρη μου χαλάλι σου! Το σημαντικό είναι μαζί με την διατροφή που κάνουμε να μην τροφοδοτούμε απωθημένα αλλά παράλληλα να παλεύουμε για το μέτρο, το μέτρο που χρειάζεται να έχουμε γενικά στην ζωή μας. Είναι λεπτές αυτές οι ισορροπίες και διαφορετικές για τον καθένα μας.
Εγώ σήμερα έφαγα καλά και σωστά και αύριο πάλι το πρωί θα ξυπνήσω και θα φύγω από το σπίτι για ποδήλατο ή γυμναστήριο. Αν δεν είχαμε και αυτή τη ζέστη να μας λιώνει θα ένιωθα σούπερ! Αλλά κορίτσια σήμερα το μεσημέρι παρέδωσα πνεύμα γύρω στις τέσσερις. Είχα ζαλάδες και έπεσα ξερή για ύπνο εννοείται με ανοιχτό κλιματιστικό και κλειστές πόρτες!
Ρία μου το έκανες το μπάνιο της Κλεοπάτρας με την νέα σου λούφα; Τι καλά που έχεις κεφάκια είναι ωραίο να έχουμε ανάλαφρη διάθεση :D. Εγώ έχω μερικά θέματα που δεν με αφήνουν να ηρεμήσω αλλά νιώθω καλύτερα όπως και να χει.
Περιμένω αναλυτική ενημέρωση ;), λογικά θα είμαι freee :DQuote:
Originally posted by ria
κοριτσιαααααααα ουουου!!
μολις καθησα κατω... απο τις 6... γυρναγα να ξεχασω ....την πεινα μου χααχαχαχα
τη πεμπτη εχω ραντεβου κ θελω να εντυπωσιασω λεμε :lol:
ειπαμε εχουμε κ αδυναμιες :blush:
αν κυλουσε ετσι ενα 6μηνο θα γινομουν συλφις χαχαχα αλλα αυτα ειναι ονειρα θερινης νυκτος :dork:
αλεξάνδρα, καλυτερα που δεν εφαγες μπεργκερ κ το βραδυ!! (μας επεσαν τα σαλια στο παρκε καλε... κ θα φουσκωσει!!!!:lol::lol:)
ελλη, αν δεν κανω διαιτα.... στο ΔΙΑΙΤΟλογο γιατι παω?? αστο αστο μη το πεις ....ειμαι κ παντρεμενη γυναικα!!!!:lol:
μπορει κ ναχεις κ δικιο... απο διαιτες σιγα, εχω ενα ντοσιε τιγκα... ;)
καλο βραδυ όμορφες κ τσαχπινες φιλες .... σε λιγο καιρο θα ειμαστε ομορφες αδυνατες κ τσαχπινες χο χο! μάκια!!!
Εντάξει, ας γράψω κι εγώ μια φορά τι έφαγα!
Σας βλέπω τόσο επιμελείς και νομίζω ότι εγώ θα μείνω στην ίδια τάξη στο τέλος!!:bigsmile:
Οπότε έχουμε και λέμε:
Πρωί -- Γάλα με βρωμομπισκότο, 3 βερίκοκα
Σνακ -- 1 μπανάνα, 1 κριτσίνι πολύσπορο
Μεσημέρι -- Μπρόκολο βραστό με κολοκύθι και πατάτα, καπνιστό σολομό
Σνακ -- 2 ροδάκινα, 2 μπισκοτάκια gran cereale
Bράδυ -- Παξιμάδι με τριμμένη ντομάτα και φέτα.
Ωστόσο πότε θα ζυγιστώ οέο?
Ρητορική η ερώτηση.
Έχω ξεχάσει πλέον ότι υπάρχει και η ζυγαριά μέσα στο σπίτι μου.
Μεγαααάλη πρόοδος αυτό για μένα!!
Ελάκι help!
Διάβασα την συνταγή σου για την μανιταρόπιτα, αλλά επειδή εγω και οι παντός είδους ζύμες, ποτέ δεν είχαμε και τις καλύτερες σχέσεις, θες να μου πεις πόσο περίπου νεράκι χρείαζεται, για να μην κάνω κανένα λάθος?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!
τσουκου τσουκου... παει ενα κιλάκι ακόμη.
Αχ eri εγω λιγες μέρες αντεξα χωρις τη ζυγαρια.... ζυγιστηκα κ δευτερη φορά μέσα στις 2 εβδομάδες....
πως γινεται ρε κοριτσια οταν χανω μερικα κιλάκια 2-3-4 μη φανταστειτε τιποτα φοβερο... να νιωθω πιο εντονα το προβλημα το αισθητικό... ενω βελτιώνεται????? οεοοοο?
θελω να πω... 82 κιλά εβλεπα τον εαυτό μου στο καθρέπτη κ ελεγα ...''οκ... χοντρη αλλα οκ...'' (κιομως το ελεγα!!!!! θρασσος ε!!!)
ενω τώρα που ξεφουσκωνω.... να λεω ''ρε πως εισαι ετσι?????? τι κοιλια ειναι αυτη??????'' :wow:
το σημερινό πρόγραμμα:
8.00 ------>τοστ με 2πλο τυρί+μαρούλι
11.00------>1 ροδάκινο+ 2 καρύδια
14.00------->1 βρωμομπίσκοτο+ 1 ροδάκινο
17.00------->κοτόπουλο (στη σακούλα με λεμόνι κ μουστάρδα)+ αγγουροντομάτα+1 κριθινο παξιμαδακι
20.00------->1/2 γιαούρτι+1κσ δημητριακά+1 ροδακινο+5 αμύγδαλα
23.00------->1 φέτα καρπούζι + 1 τυράκι λαβας
:thumbup::thumbup::thumbup: αρκει στα ρουχα σου να νιωθεις ανετα και πιο ανετα κ πιο ανετα....Quote:
Originally posted by eri
Ωστόσο πότε θα ζυγιστώ οέο?
Ρητορική η ερώτηση.
Έχω ξεχάσει πλέον ότι υπάρχει και η ζυγαριά μέσα στο σπίτι μου.
Μεγαααάλη πρόοδος αυτό για μένα!!
Γεια σας σε ολες!! Προσπαθω να καταλαβω την λογικη της διατροφης που ακολουθειτε αλλα δεν ειναι ευκολο γιατι εσεις ξερετε πολυ καλα τι κανετε και ειναι λογικο να μην εξηγειτε καθε φορα! Αλλα μηηηηηηηπως σας ειναι ευκολο να μου εξηγησετε κι εμενα την μικρουλα και ατακτουλα που εχω παρει τοσα κιλα και θελω να τα χασω??? Αν βαριεστε στειλτε μου ενα λινκ ή με u2u τον τιτλο του βιβλιου που αναφερετε γιατι δεν τον γνωριζω!
Ευχαριστω πολυυυυυυυυ!!
Brazilinaki καλημέρα!!! καλως όρισες στον τριαδόκοσμο!!!!!
Λοιπόν , στον κόσμο τούτο, τον παραδεισενιο , οι νυμφες (εμεις ειμαστε αυτες χιχιχι) φροντίζουν με πολυ αγάπη τη θρέψη του σώματος , που φιλοξενει το πνευμα....
Ο τρόπος ? απλός και αποτελεσματικός
1.Τρώμε ανα 3 ώρες
2. Πρωινό , γευμα, δειπνο αποτελούνται απο τριαδες τροφών (υδατανθρακας+πρωτεινη+κατ� � φρέσκο)
3. Ενδιαμεσα γευματα διάδες -πχ φρουτο με ξηρους καρπους, μπισκότο βρώμης με φρούτο ή μπάρα δημητριακών με φρουτο
αυτο που κάποτε ηταν απαγορευτικο.... κ το ονομαζαν τσιμπολόγημα εμεις το κανουμε κ χανουμε βαρος!!! τελειο? :love:
με λεπτομεριες υπαρχει ολη η πληροφορια στις πρωτες σελιδες του τοπικ κ φυσικα στο (βιβλιο) ευαγγελιο...
:smilegrin: ριξε μια ματια στο τοπικ κ οτι θες εδω ειμαστε!!!!
Καλησπέρα σε όλους!
Νομίζω και εγώ με τη σειρά μου ότι τα μικρά και συχνά γεύματα είναι ο Παράδεισος της σωστής Διατροφής...
Προσωπικά έχασα σε 10 ημέρες 3 κιλά και δεν ένιωσα στιγμή πείνα!!!
ʼσε που ρυθμίστηκε το έντερο μου...
Η διατροφολόγος που με ζύγισε μου είπε ότι δεν έχω χάσει υγρά (το είδα και εγώ στην "απόδειξη" της λυπομέτρισης).
Την Παρασκευή είναι η δεύτερη συνάντηση με τη διατροφολόγο και έχω αγωνία να δω τι θα δείξει η ζυγαριά!
Πάντως προσωπική μου διαπίστωση είναι ότι εάν τρως ανά τρίωρο μικρά γεύματα δεν προλαβαίνεις να νιώσεις πείνα και όλα γίνονται πιο εύκολα!
Σας φιλώ...
:roll:
καλησπέρα νεραϊδάκι γλυκό!!!! Μπράβο για την απώλεια σου!!!! κάθε εβδομάδα πηγαινεις?
Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια!! Νεραϊδάκι καλώς ήρθες, είναι ωραία να μεγαλώνει η παρέα μας!!
Βραζιλιανάκι γεια σου και σένα, διάβασε τις πρώτες σελίδες του τόπικ και μείνε συντονισμένη και σιγά σιγά θα καταλάβεις, θα μας ρωτάς και θα μπεις στο πνεύμα της διατροφής. Είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο έχω κάνει ποτέ, είμαι σχεδόν μόνιμα χορτάτη, παίρνω όλες τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά που πρέπει και έχω ενέργεια και παράλληλα αδυνατίζω. Σε γενικές γραμμές σου τα είπε η Ρία μας και ό,τι απορίες έχεις θα μας ρωτάς. Πάντως είναι εύκολή διατροφή, μπορείς να την κάνεις με τα περισσότερα πράγματα που έχεις ήδη στο σπίτι σου και μόλις μάθεις τους συνδυασμούς θα σου φαίνεται σαν ένα παιχνίδι το να "παντρέψεις" τα τρόφιμα μεταξύ τους.
Ρία μου μπράβο σου για το ένα κιλάκι ακόμα που έχασες!! :thumbup:
Λοιπόν, τα δικά μου σημερινά:
Πρωί και ενδιάμεσα (έφαγα σπασμένα δυστυχώς γιατί είχα πολλή δουλειά και μου έρχονταν ο ένας μετά τον άλλο): 2 κριτσίνια καρότου + 1 μπανάνα
Μεσημέρι: το 2ο μπέργκερ (που είσαι Ρίαααα :P ) με ψωμάκι στρογγυλό + 1/2 σνίτσελ κοτόπουλο + 1 φ. Μilner + ντομάτα-μαρούλι + κέτσαπ μουστάρδα και σαλάτα με ντομάτα και πράσινη-κόκκινη πιπεριά και μαϊντανό.
Απόγευμα: φραουλες + 1 digestive
Βράδυ: δεν ξέρω ακόμα γιατί είμαι καλεσμένη σε τραπέζι αλλά θα προσπαθήσω να κινηθώ μέσα στα πλαίσια (αν και θα τσιμπήσω και λίγο γλυκάκι... ;) ).