σκεφτόμαστε νησιά βρε κενο κακο είναι?
Printable View
οχι φυσικα, αλλα εχουμε και ξεχωριστο θεμα για τις εικονες. τεσπα δε καθομαι ουτε λεπτο εδω, την κανω για μπανιο.
τέτοιες φωτο να βάζετε!!!
τις φαγαμε τις γυναικες. δεν υπαρχουν πλεον παρα κοπελες μικρες ανυμπορες να αντιδρασουν στην ανατολικη ελληνικη κοινωνια (πασαδες στα γιαννενα κοινως). και εκτος απο αυτα πρεπει να ειναι ηλιθιοι κοιμησμενοι καποιοι για να ασχολουνται ακομα με το πως θα πηδηξουν η θα διαφημησουν τακτικες οργιων και συνευερεσης σεξουαλικης. τα μωρα γεννιουνται με αρρωστιες πλεον και οσοι ειναι εδω για να κανουν παρτυ απλως χωρις να αναλαμβανουν ευθυνες ειναι πολυ μικροι για μενα παντα. κοινωνια χωρις ευθυνες δεν υπαρχει. ολα τα ατομα που απαρτιζουν τυην κοινωνια εχουν ευθυνη στο ποσο συντομα θα εξαφανιστει το ανθρωπινο ειδος η ποσο θα διευρηνθει η παραμονη του στον πλανητη. και για να μην ξεχναμε, μας τα λεγαν αλλωστε και οι παλαιοτεροι. μην μολυνετε τις θαλασσες με τις βρωμιες σας, μην καταστρεφετε τα δαση. καλη μερα πριγκηπησες ορεξατες κοινως!
οποιος εχει κορουλα μικρη η συγγενη θυληκο σε μικρη ηλικια ξερει πολυ καλα τι εννοω. τις βωμιες σας να τις καψετε με ζιππο πασαδες των ιωαννινων. καλημερα και παλι. περιμενω μια ζεστη αγκαλια και γω, μια καλημερα κοινως.
σκεφτομαι οτι το μωρο ειναι 1.60 μια μικρη μασσαλια, να το χτυπησω? εχω μπλεξει και με κατι κωλοκινητα εδω περα που ειμαι, σκατοσυνδεσεις ρε φιλε, να σε αναγκασουν να αγορασεις αλλο και να πληρωσεις παλι. στο διαολο με τις νεες τεχνολογιες, θα τα πεταξω ολα μου φαινεται να μεινω χωρις ιντερνε.
Για μια στιγμή έχασα τον προσανατολισμό μου!
Στο "τι σκέφτεστε" είμαι ή σε περίπτερο με τουριστικές καρτποστάλ;