Κάποιες φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται ή όπως θέλουμε να φαίνονται..............
Printable View
Κάποιες φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται ή όπως θέλουμε να φαίνονται..............
''Πόσο πολύ θα ήθελα να ερωτευτώ.. Να αγαπήσω αληθινά, να θαυμάσω, να χαρώ πραγματικά με την παρουσία ενός ανθρώπου δίπλα μου.. ''
αβα μου, δεν ξερω ακριβως τι παιζει με το παρεακι αλλα απο οσα εχω διαβασει εχω καταλαβει οτι περνατε πολυ καλα μαζι, εχετε ιδια γουστα, ειναι παντα εκει οταν δεν εισαι καλα και σε νοιαζεται.θα δωσω και παραδειγματα απο τα λεγομενα σου κατα καιρους...
περνατε πολυ καλα μαζι, οπως το μπανιο στο ποταμι και τα τσιπουρακια μετα
εχετε τα ιδια γουστα, επειδη τρεχετε μαζι στα πανηγυρια
ειναι εκει οταν δεν εισαι καλα, οπως οταν ειχες γυρισει συντετριμμενη απο τους γονεις σου
σε νοιαζεται, μεχρι και φαγητο της μαμας του σου ντελιβεριζει.
αυτος λοιπον,σιγουρα νιωθει τη ''μικρη πατριδα'' για σενα.
εσυ δεν τον αγαπας?? δεν χαιρεσαι με την παρουσια του διπλα σου???
κι οσο για τον ερωτα....
αν θελεις τη γνωμη μου ειναι κατι υπερεκτιμημενο. ο κοσμος που μεγαλωνουμε, τα τραγουδια οι ταινιες τα βιβλια ολα, εχει κανει εμας τα κοριτσια να φανταζομαστε τον ερωτα σαν κατι που ισως δεν υπαρχει καν!
δεν ειμαι πεζος ανθρωπος, αλλα για μενα ερωτας ειναι το καθε μερα!
οταν μπορεις με τον αλλον να εισαι καθε μερα καθε ωρα μαζι και να περνας καλα.
οταν εισαι μαζι του και στην χαρουμενη μερα και στην λυπημενη μερα.
οταν εισαι μαζι του στη ζωη
και οχι στο παραμυθι που πολλες απο μας πιστευω πως εχουμε πλασει στο μυαλο μας!
νομιζω σε ζαλισα αρκετα....
Επίσης μη βασανίζεις κ πολύ το μυαλουδάκι σου........(ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις)
ολα οσα ειπε το κοριτσάκι δεν τα κάνει ενας άντρα που δεν σε βλέπει σαν την πατρίδα του.........
Καλό βράδυ!
Δεν παρεξηγώ κανέναν, όχι όταν η πρόθεση είναι η καλύτερη.
Απαντώ, λοιπόν.. Τον αγαπώ, αλλά σαν άνθρωπο, όχι σαν άντρα. Για άντρα έχω άλλα στάνταρτς και αυτά το παρεάκι δεν τα καλύπτει. Συγνώμη αν ακούγομαι ωμή, αλλά έτσι είναι. ʼλλωστε, πρώτη εγώ πληρώνω αυτή μου την άρνηση. Κάπως έτσι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έγινε παρεάκι και όχι σύζυγος.
Με αγαπάει, με προσέχει, το ίδιο κι εγώ, αλλά σα ζευγάρι δε γίνεται να ευδοκιμήσουμε. Πολλές φορές σκέφτομαι αν αξίζει τελικά τον κόπο να έχουμε ψηλά τον πήχη ή αν πρέπει να αρκεστούμε σε αυτά που μας προσφέρονται τη δεδομένη στιγμή. Η απάντηση είναι πως όταν ξεπερνάς μία ηλικία, τότε εμμένεις στις πεποιθήσεις σου. Δεν είμαι ανόητα ρομαντική και εμμονοληπτική, απλά ήθελα κάποια πράγματα στη ζωή μου. Από την πλευρά μου έκανα όσα έπρεπε για να τα πετύχω. Το ότι δε βρήκα το έτερον ήμισυ ας το εναποθέσω στα χέρια της μοίρας.. Περιμένω, λοιπόν και δε συμβιβάζομαι, όχι προς το παρόν..
Έπειτα, ούτε το παρεάκι αξίζει το συμβιβασμό. Θέλω γι' αυτόν μόνο το καλύτερο! Κι αυτό δεν θα είναι κοντά μου.
Καληνύχτα σοκολατίτσα μου!
Break μου ειναι μεχρι τις 11 τα περισσοτερα αλλα εχουμε και τα ιδια σε 24ωρα και πηγαινουμε συνηθως κατα τις 10 και γυρναμε στις 1,5!!!
Γιατι αν παω εγω σουπερ μαρκετ, ηθελα ειδικα παλια να περασω απο ΟΛΟΥΣ τους διαδρομους ναδω τι καλα εχει!! Χαχαχ αχαα
Και εχουν μεσα και ρουχα, ειδη δωρων, εστιατορια... Σαν ενα μικρο εμπορικο κεντρο ανοικτο 24/24 μονο Κυριακη μεχρι τις 7!!
Αχ μην λετε για ερωτες.. Δεν ηθελα κανεναν μετα την επεμβαση, κανεναν απο τους 5 που σας ειχα πει.. Και τωρα μου αναψε κατι και θελω καποιον... Ααααρρργγγκκκ!! Κακο βαμπιρακι!!!
Βαμπιράκι μου, δεν κατάλαβα ακόμη γιατί σε αποκαλούν έτσι.. Μήπως γιατί σερφάρεις περίεργες ώρες;
Μήπως από αύριο πρέπει να με λέτε βρυκόλακα;
Δε μιλάμε για έρωτες, τουλάχιστον όχι υπαρκτούς.. Στη σφαίρα του ονείρου πάντα..
Το γλεντάω! Ακόμη και τώρα το γλεντάω, ναι!
Βρήκα την ευκαιρία να ακούσω μουσική, που δε μπορώ άλλες ώρες:
http://www.youtube.com/watch?v=fN7I6jaJZCo
http://www.youtube.com/watch?v=HCrp_xvrelU
Φτάνει το γλέντι! Πάω να ξαπλώσω, να διαβάσω και σιγά σιγά θα χαλαρώσω και θα κοιμηθώ.
Αυτές τις μέρες έχω δουλειές, που δε σηκώνουν συναισθηματισμούς. Πρέπει αύριο να είμαι ακμαία, όσο γίνεται.
Σας καληνυχτίζω και σας φιλώ!
Οχι Αβα μου!! Ειδα τον Robert Pattinson εδω Λονδινο εξω απο ενα σπιτι που ηταν να νοικιασουμε (μενει 2 σπιτια πιο κατω!) και μου χαμογελασε και το ειπα στα κοριτσια και επειδη αυτος παιζει στο Twilight με λενε βαμπιρακι!! Χαχαχαχαχχαχ!!!
Καλα διαβαζω το προτελευταιο σπυ μηνυμα και μου ηρθε στο μυαλο μια φωνη ολα χαρα και λες και φωναζει σε φαση ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΩ ΤΕΕΕΕΛΕΕΕΙΑΑΑ!! Και στο τελευταιο ενα ΤΕΛΟΣ ΤΩΡΑ! Με μια αυστηρη φωνη!! Χεχεχεχαχαχεχ
Αντε καληνυχτα σας παω να δω criminal minds και αυριο εχω ραντεβου με το κοριτσακι!
Χαιρομαι που σου αρεσει η νεα σου δουλεια και δεν περιμενα κατι λιγοτερο γιατι εδω τα νοσοκομεια ειναι σαν παιδικοι σταθμοι=τελεια! Αν και μεχρι τωρα δουλεια δεν εχω κανει.. Ωτιτιδα ειχα και δεν μου εδιναν φαρμακο! Τεσπα! Μπαζουν και εδω σε αλλα πραγματα αλλα πραγματικα χαιρομαι που χαιρεσαι!!
Να μπει και η Αντα να μας πει εμπειρια!! :D
Filakia polla se oles sas!
αβουλινι ειναι αληθεια οτι σε αυτα τα θεματα του ερωτος εχει σιγουρα καθε μιας μας τη δικη της γνωμη και αντιμετωπιση!!! αλλωστε αυτο ειναι το ωραιο στη συνθεση της διαφορετικοτητας μας εδω μεσα. αλλωστε οπως ειπε και ο ηρακλειτος ''η αρμονια βρισκεται στη συνθεση των αντιθεσεων''.
ελπιζω να μη σε φορτισα συναισθηματικα περισσοτερο απο οσο ηδη ησουν!!!
καληνυχτα!!!
τα λεμε αυριο ναταλακι!!!
Δεν θελω να ερωτευτω η κατι τετοιο..
Να μπανιζω καποιον απλα!
Αλλα δεν εχω δει ουτε ΕΝΑΝ ωραιο στο Λονδινο απο τοτε που ηρθα απο το Νταρμπυ..
Που ειναι ολοι;;;;
Καλημερα σας, παω για νανι! Με την ψευτικη βλεφαριδα θα κοιμηθω! Σαν μια σωστη Ντιβα που ειμαι!
Α! Τωρα που ειπα ντιβα, 1η δημοτικου, μας ζηταει ο δασκαλος να πουμε απο μια λεξη που ξεκιναει απο Ντ! Και ενω αλλοι ελεγαν ντουλαπα, ντολμαδακια, ντιβανι, εγω ειπα Ντιβα!! Και μου λεει ο δασκαλος, μια ελληνικη λεξη! Και τοτε καταλαβα οτι ξερω ξενες γλωσσες απο φυσικου μου! χαχααχαχαχαχαχαχαχαχααχαχ αχαχαχ
Οχι απλα ελεγα οτι αισθανομουν!!!
anws!! gudnite sweet pumpkin pies!
Τα νεύρα μου,τόση ώρα έγραφα στο κινητό κ έπεσε η σύνδεση κ δεν εχω ιδέα πως κάνω κοπυ με αυτό το πράγμα! Γκρρρρ καλημεραααααα
Καλημέρα, κορίτσια!
Παρόλο το ξενύχτι και τις σκέψεις σηκώθηκα σχετικά εύκολα.
Βαμπιράκι, σου έχω πληροφορία.. Αν δε βρίσκεις ωραίους άντρες στο Λονδίνο, για κάνε μια βόλτα από το Εδιμβούργο.. Πήγαινε και θα με θυμηθείς. Από όσα ακούω, όλα τα καλά κομμάτια εκεί κρύβονται!
Καλημέρα, Αγγελουδάκι!
Είναι σπαστικό, το έπαθα κι εγώ. Έγραφα, έγραφα και αφού κόντευα να ολοκληρώσω το κατεβατό μου, κόπηκε το ρεύμα!
Καλημέρες σε όλες τις όμορφες!!!
Τι κάνετε? πώς τα περνάτε???
Καλημερα..
Ηταν να κοιμηθω πριν απο μια ωρα και την ωρα που ξαπλωσα χτυπησε το τηλεφωνο.. Και ηταν η Σεσιλια.. Μου ειπε αν εχω φαξ και αν εχω τσεκαρει τα μειλ μου.. Της ειπα ναι αλλα δεν μου εχει ερθει κατι, γιατι; Και μου ειπε οτι βγηκε η βιοψια.. Και οτι πρεπει ν την δει ογκολογος.. Και της λεω δηλαδη τι λεει; Και μου ελεγε σε φαση δεν μπορω να σου πω εγω, να στα πει γιατρος κτλ και της λεω απλα πες μου τι λεει.. Και μου ειπε οτι ηταν ειδος καρκινου, λιποσαρκομα και οτι ευτυχως που το βγαλαμε αλλα πρεπει να με δει ογκολογος να δουμε αν χρειαζομαι θεραπεια..
Αυτα...
Εχω πλανταξει στο κλαμα εννοειτε, δεν μπορω αληθεια...
Δεν το πιστευω.. Και εκαναν τοσους μηνες για να μου το πουνε!;!
Δεν το εχω πει ακομα στους γονεις μου.. Δεν ξερουμε ακριβως τι ειναι η ξερει και δεν μου λεει γιατι με το ζορι μου ειπε οτι ειναι ειδος καρκινου.. Καρκινου.. Το λεω και δεν το πιστευω.. Αφου ακομα νομιζω οτι ο ογκολογος θα μου πει αλλα, καλα λογια..
Και η Σεσιλια ηταν σε φαση μην το αφηνεις και να δεις ογκολογο γρηγορα, αν εισαι Αγγλια δες εκει κτλ..
Και τωρα εγω θα ζω για ολη μου την ζωη με τον φοβο μην βγαλω κι αλλο.. Και επειδη ειναι ογκος δεν τον καταλαβαινεις..
Δεν μπορω αληθεια σας λεω.. Δεν μπορω να χαρω ΜΙΑ φορα στη ζωη μου ρε πουστη μου.. Και μου ηρθε εχτες φλασια οτι απο την τοση χαρα μου με το τζιν που πηρα, κατι θα γινει παλι και θα χαλασει την ευτυχια μου.. Γιατι εγω απλα δεν μπορω να κανω κατι και να χαρω.. Πρεπει μετα να γινει κατι τοσο κακο που θα χαλασει την ευτυχια μου.. Τι ζητησα ρε γαμωτο; Πολλα ζητησα; Συγνωμη που σας ζαλισα αλλα δεν μπορω να συγκρατισω τα δακρυα μου. Θελω να αρχισω απλα να ουρλιαζω και να κλαιω οσο πιο δυνατα γινεται αλλα δεν μπορω λογο των συγκατοικων.. Αυτο που ξερω ειναι οτι απο εδω και περα δεν θα υπαρξει ουτε ΜΙΑ στιγμη απολυτης μα ΑΠΟΛΥΤΗΣ χαρας για εμενα.. Συγνωμη και παλι αλλα δεν μπορω..
Βαμπιρακι μου ηρέμησε!!! Αν ήταν κάτι επείγον δεν θα σε είχαν ειδοποιήσει νωρίτερα? Και αν δεν σε έβρισκαν δεν θα έπαιρναν τηλ τους δικούς σου? Την διαβασες την βιοψία να δεις τι ακριβώς λέει? Εξυπακούεται πως θα πας σε ογκολογο,να δεις τι θα σου πει,αλλά να έχεις θετική σκέψη κ να μην τρομοκρατεισαι πριν μιλήσεις με γιατρό!!!
Ιωαννα μου πριν απο 2 εβδομαδες δεν ειχε βγει ακομα η βιοψια.. Και η Σεσιλια μου εσπασε τα νευρα γιατι την προιγουμενη εβδομαδα που την πηρα τηλεφωνο μου ελεγε με ψιλο υφακι δεν ξερω! Δεν ξερω ποτε βγαινει! Παρε τηλεφωνο να ρωτησεις! Ενω ειναι δικη της δουλεια.. Και τωρα μου λεει να τρεξω σε ογκολογους οσο πιο γρηγορα γινεται.. Δεν ξερω πιο ειναι το ακριβες αποτελεσμα της βιοψιας αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι ειδος καρκινου.. Δηλαδη εγω ειχα καρκινο;! Και αν ξαναβγει; Πως θα το ξερω εγω; Απλα θελω να κοιμηθω, να ξυπνησω και να ειναι ψεματα μπορω; Η να μου το διαγραψει καποιος απο την μνημη μου.. Αυτο θελω..
Κοριτσακι μου, δεν ξερω αν θα ερθω σημερα, οχι τιποτα αλλο κανονικοτατα θα ερχομουν λες και δεν εγινε τιποτα γιατι απλα για εμενα ακομα δεν ειναι πραγματικοτητα αλλα εχω εναν απιστευτο πονοκεφαλο απο το κλαμα, σημερα θα κλαιω ολη μερα και ειναι σιγουρη οτι θα πλανταξω στο κλαμα και εξω που ειμαστε.. Θελω να βγω γιατι μια ζωη την εχουμε (εγω πιθανον να μην την εχω για πολυ αλλα τεσπα!) αλλα πραγματικα δεν
Πορω να σταματησω να κλαιω.. Συγνωμη ε;
καλημερα
μπηκα να σας πω καλημερα και επεσα πανω στα νεα της ναταλιας μας
ελα βρε ναταλακι πά καλα θα πανε ετσι και αλλιως το εβγαλες απλα ισψς χρειαστει να παρεις κατι για προστασια!
το ξερω οτι σου ειναι δυσκολο να το δεχτεις αλλα μη κανεις κακο στον εαυτο σου κλαιγοντας εισαι δυνατο παιδι και ολα θα πανε καλα!!!!
και πηγαινε σημερα με το κοριτσακι να ξεχαστεις λιγο να το κουβεντιασεις ισως μαζι της αν θες μπορει να νιωσεις καλυτερα !
Καλημέρα κορίτσια,
καλώς την χαμένη Αγγελική μας. Πόσες μέρες μετράμε μέχρι την άδεια; 2 και σήμερα; :D
Ναταλάκι μου γλυκό διάβασα τα νεά σου και πολύ στεναχωρήθηκα. Ωστόσο αν δεν μιλήσεις με γιατρό μην προδικάζεις τίποτα. Είσαι νέο κορίτσι, δυνατό και ότι είναι θα το παλέψεις και θα βγεις νικήτρια. Πότε θα μπορέσεις να πάρεις την βιοψία στα χέρια σου; Στην έστειλε η Σεσίλια; Και κάτι ακόμη, όσο χάλια και να είσαι βγες από το σπίτι, πήγαινε να βρεις το κορτισάκι, να μην κλαις μόνη σου, να έχεις και παρέα! Θα νιώσεις καλύτερα αν έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου να σε ηρεμήσει. Εύχομαι όλα να πάνε καλά Ναταλάκι μου και το χαμόγελο στα χείλη σου να γυρίσει γρήγορα!
κορίτσια και αγόρια δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλα είναι ένα άτομο με το όνομα st20113 που δημιουργεί συνεχεια νέα topics με θέμα την παχυσαρκία αλλα όλα είναι τελικά άσχετε και κουτσομπολίστικου περιεχομενου πχ τι έκανε ο Hough Grand και τέτοια. επίσης δίνει links να τα διαβάσουμε τα οποια δεν ξέρω κατά ποσο είναι ασφαλή. έχω κάνει report γιατί από όσο καταλαβαίνω αυτό είναι ένα φόρουμ αυτοβοήθειας και όχι εκπομπή του Star. καλο θα ήταν να κάνετε και σεις report (έκανα report και μάλλον ουδείς το είδε γιατί συνεχίζει να δημιουργεί νέα topics). αυτά.:flaming::flaming::flaming:
Ninap τα συγκεκριμένα τόπικ είναι Spam. Ελπίζω να μπει μέσα σύντομα ένας administrator και να τα διαγράψει. Συμβαίνει κατά καιρούς στο φόρουμ να έχουμε βροχή από spam καθημερινά :grind:
Ναταλίτσα μου , γλυκό μου κοριτσάκι, πόσο δίκιο έχεις που αναστατώνεσαι, δεν είναι και λίγο πράγμα αυτό που άκουσες, ούτε μπορείς από μακριά και σε απόσταση από τους δικούς σου να είσαι ψύχραιμη..Σε καταλαβαίνω, πάρε το χρόνο σου να κλάψεις και να ξεσπάσεις και μετά πιο νηφάλια κάνε ό,τι χρειάζεται για να δεις τι ακριβώς είναι και πως αντιμετωπίζεται. Και εμένα πριν μερικά χρόνια , μετά από έναν υπέρηχο ρουτίνας στο στήθος, μου βρήκαν ένα απροσδιόριστο μόρφωμα για το οποίο επί μια βδομάδα είδα τη ζωή να περνάει μπροστά μου, τα είχα κάνει πάνω μου από το φόβο μου, το έψαξα περισσότερο και ευτυχώς ήταν μια απλή κύστη και όχι τα χειρότερα που υποψιαζόντουσαν οι γιατροί αρχικά.
Ακόμη και όγκος να είναι το δικό σου, όπως σου είπε η γραμματέας, πάει , αφαιρέθηκε! Θα εξεταστείς περαιτέρω και όλα θα μπουν σε μια σειρά, φαίνεσαι άνθρωπος που τον νοιάζει η υγεία του και δεν θα το αφήσεις έτσι, όλοι μας έχουμε κάτι που μας ταλαιπωρεί χρόνια, άλλος πιο σοβαρό άλλος πιο ελαφρύ, όμως δεν υπάρχει άνθρωπος που είναι ξέγνοιαστος, μη νομίζεις πως είσαι μόνη σου σε όλο αυτό..
Ακόμη και που είσαι μακριά, είμαστε εμείς εδώ, έστω και για κουβεντούλα, μπορεί να μην μπορούμε να σου προσφέρουμε πιο ουσιαστική στήριξη, αλλά όποτε θέλεις να μοιραστείς κάτι παραπάνω , εδώ είμαστε!
Ναταλάκι μου πολύ στεναχωριέμαι με τα νέα σου.... σου εύχομαι να πανέ όλα καλά.
Ελάκι μου 3 και σήμερα μετραώ και τα χω παίξει πλέον.
Χθες καναμε και αγιασμό στο σπίτι και ο πατερ (φίλος είναι) μου είπε ότι μας γλωσοτρώνε....
Μακ μου τι ωραία που τα γράφεις καλή μου. Ναταλάκι μου να ξέρεις ότι η θετική μας ενέργεια θα είναι μαζί σου. Πότε με το καλο επιστρέφεις Ελλάδα;
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Το λαπιτόπιο παραλίγο να το σπάσω επιτόπιο! χιχι
Quote:
Originally posted by Ava
Πόσο πολύ θα ήθελα να ερωτευτώ.. Να αγαπήσω αληθινά, να θαυμάσω, να χαρώ πραγματικά με την παρουσία ενός ανθρώπου δίπλα μου.. Χωρίς αμφιβολίες, χωρίς δεύτερες σκέψεις..
Θα ήθελα να έχω έναν άντρα δίπλα μου και να είμαι σε θέση να του αφιερώσω το εξής: http://www.youtube.com/watch?v=qmfdzY9KGpA
Να το εννοώ και να μην τρομάξει, μη φύγει..
Για σένα Αβάκι μου...
ναταλακι μολις τα διαβασα τα νεα.
πανω απο ολα ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.
δυστυχως εχω μια πολυ σημαντικη εμπειρια πανω στο θεμα.
θελω να βγουμε. να κλαψουμε μαζι αν θελεις. να ηερμησουμε μαζι. να βρουμε καποια λυση.
μην κλειστεις στο σπιτι. δεν υπαρχει λογος. ολα αντιμετωπιζονται.
ελεγα να κανω ενα μπανιο και να σε παρω τηλ. αλλα αν θεεις ξεκιναω και τωρα απο το σπιτι
Κορίτσια, η Αντα είναι χειρουργημένη πια, λίγο πονεμένη λόγω παροχέτευσης αλλά καλά την κατάλαβα στο μνμ που ανταλλάξαμε, άντε να γυρίσει να μας πει και εκείνη την εμπειρία της!
ναταλακι σε πηρα τηλ δεν θελω να επιμεινω ουτε να σε ενοχλησω. νομιζω οτι ειναι πιο δυσκολο οταν ειναι κανεις μονος του σε αυτες τις ωρες. θελω πολυ να ειμαι κοντα σου. αν δεν θελεις να βγεις μπορω να ερθω απο το σπιτι σου. αν θελεις να μεινεις μονη το καταλαβαινω.
πες και στην αδερφη σου ακομα κι αν δεν θελεις εσυ, αν εκεινη θελει καποιον να μιλησει να με παρει τηλ και θα ερθω αμεσως.
σε σκεφτομαι και σ αγαπω πολυ πολυ!!!
ολα καλα θα πανε!
προσπαθησε να ηρεμησεις. ολα αντιμετωπιζονται
wow ό,τι και να σου πω είναι λίγο με τέτοια νίλα που περνάς
θα είμαστε εδώ για σένα
όλα θα πάνε καλά και θα έχεις να λες ότι είσαι cancer-survivor μετά :thumbup:
πέρυσι σπούδαζα με 50 χρονη που εμφάνισε καρκίνο του πνεύμονα στα 35 της και μετά μετάσταση δύο χρόνια μετά. Όχι μόνο είναι υγιέστατη αλλά ρουφάει την ζωή περισσότερο από κάθε άλλον. Την ζηλεύω γαμώτο, ξέρει να ζει.
Επίσης η γιαγιά μου ζούσε για πολλά χρόνια (30 βάλε!) με καρκίνο και έβγαινε κερδισμένη, στο τέλος έφυγε σε μεγάλη ηλικία, λόγω καρκίνου, αλλά και πάλι σε μεγάλη ηλικία.
Η άλλη μου γιαγιά αφαίρεσε την μήτρα (μαζί με τον όγκο) σε νεαρή ηλικία και τώρα είναι 93!!!
Ο θείος εμφανίζει κακοήθειες εδώ και 10+ χρόνια στο δέρμα (ξανθός και δουλεύει πολλές ώρες κάτω από τον ήλιο) τις αφαιρεί και παρ'ότι στο δέρμα κάνει πολύ εύκολα μετάσταση, είναι υγιέστατος και από τους πιο θετικούς ανθρώπους που υπάρχουν. Αυτόν πλάκα πλάκα πρέπει να τον γνωρίσεις, μάλλον μοιάζεται σε χαρακτήρα
Είναι παρεξηγημένη νόσος ο καρκίνος, μαθαίνουμε ότι σκοτώνει και δεν μαθαίνουμε τις ιστορίες επιτυχίες που κυκλοφορούν γύρω μας, γενικά τα καλά νέα δεν κυκλοφορούν τόσο γρήγορα.
Έχεις δει τον Pattinson σε live! έχασα την μιλιά μου τώρα! σε τι απόσταση?
@Ava κι εγώ ήθελα να ερωτευθώ, τελικά είδα τι καταπληκτικός άνθρωπος είναι αφότου χωρίσαμε
στην αρχή ήμουν "no way δεν είσαι ο τύπος μου, δεν ταιριάζουμε", μετά τα πολλά πείστηκα να δοκιμάσω το "γλυκό", ανεπανάληπτο και δεν του φαινόταν σε χαρακτήρα ότι θα ήταν έτσι στο κρεβάτι, έκπληξη! χωρίσαμε γιατί τσαντίστηκε όταν του είπα ότι δεν είμαι ερωτευμένη μαζί του (ήθελα να ξεκαθαρίσω την θέση μου). Μείναμε φίλοι, πέρασε μια δύσκολη φάση, πέρασα κι εγώ μια άλλη δύσκολη φάση, σταθήκαμε ο ένας στον άλλον και είδα και την άλλη πλευρά του. Τώρα τον βλέπω με άλλο μάτι, και πάλι δεν είμαι ερωτευμένη αλλά τρέφω βαθύ σεβασμό για αυτό που είναι, ειναι από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει και αισθάνομαι πολύ τυχερη που και τον γνώρισα σε πιο προσωπικές στιγμές και έδωσα χρόνο να δω τι άνθρωπος είναι και πως αντιδρα σε άλλο επίπεδο. Είναι από τους πιο γενναιόδωρους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, βάζει το δικό σου καλό πάνω από το δικό του.
Και να φανταστείς τα λέω όλα αυτά ενώ δεν του μιλάω αυτές τις μέρες γιατί τα κατάφερε και με σύγχισε πάλι... Εάν ήξερε ελληνικά και διάβαζε αυτά που γράφω τώρα, στην αρχή θα είχε ένα πονηρό γελάκι και μετά θα το έπαιζε άντρας βαρύς, κάτι τέτοια έκανε και δεν με έριχνε με τίποτα :D
Στους τελευταίους στίχους του ποιήματος του Ορατίου που περιλαμβάνει την διάσημη φράση "άδραξε την μέρα" carpe diem λέει:
"Να είσαι μυαλωμένη, να στραγγίζεις το κρασί (=να το πίνεις όλο) και να περιορίζεις την μακρυά σου ελπίδα σε μικρό χρονικό διάστημα (=όχι ελπίδες για το πολύ μακρύ στο μέλλον). Ενώ μιλάμε ο φθονερός χρόνος θα έχει φύγει. ʼδραξε τη μέρα έχοντας όσο λιγότερη εμπιστοσύνη στο αύριο"
Κανείς δεν ξέρει που και πως θα είμαστε αύριο (ερωτευμένη με έναν καταπληκτικό άνθρωπο), οπότε ξεκίνησα με το να κάνω αξέχαστο το τώρα (πρώην σύντροφος και νυν φίλη αλλά σίγουρα με έναν καταπληκτικό άνθρωπο)
Natalitsa μου πουλί μου και γιαβρί μου μην μου στεναχωριέσαι πριν δεις τον γιατρό..ξέρω πως τώρα το μυαλό σου ταξιδεύει στην κόλαση και αισθάνεσαι πως δεν μπορείς να skefugeis από αυτές τις σκέψης. μα για αυτό είμαστε εμείς εδώ zouzounaki μας. Για να καταλάβεις...όταν έχεις θυρεοειδή συνήθως έχεις και όγκους στον αδένα ...και όταν έχεις πολυκυστικές ωοθήκες πάλι όγκους έχεις...που συνήθως όλοι τους είναι καλοήθεις..πρώτα να δεις τον γιατρό να σου εξήγηση τι μπορεί να είναι ναι πουλί μου? και εμείς εδώ είμαστε για να σε στηρίξουμε always and forever ;) :love::love::love::love::love::love::love:
Γλυκειά μου Ναταλία, η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι να σου πω. Αλλά θέλω να νιώσεις ότι είμαι κοντά σου, όπως όλες μας.
ʼκουσες κάτι, που θέλει κουράγιο και ψυχραιμία, αλλά πάει, αντιμετωπίστηκε. Φοβάσαι μήπως επανέλθει, αλλά δεν το πιστεύω. Μια φίλη μου αφαίρεσε όγκο στο μαστό, από τότε πέρασαν πάνω από δέκα χρόνια και είναι καλύτερα από ποτέ!
Οι γιατροί οφείλουν να είναι λεπτολόγοι και πολλές φορές σε αυτή τους την προσπάθεια μας πανικοβάλλουν. Πέρυσι είχα κάνει την πρώτη μου μαστογραφία και από το νοσοκομείο με είχαν παραπέμψει σε ιδιώτη για περαιτέρω υπέρηχο μαστού. Δεν μου είπαν γιατί, παρά μόνο μου είπαν να βιαστώ. Πήγα και είμαι μια χαρά. Όταν ρώτησα τη γιατρό γιατί όλο αυτό το νταβαντούρι, μου απάντησε ότι στο μεγάλο μαστό δε φαίνεται η μαστογραφία με κάθε λεπτομέρεια. Αλήθεια; Ψέμματα; Δεν ξέρω.
Είσαι νέα, θέλω να είσαι και ψύχραιμη, όσο γίνεται. Εμείς είμαστε νοερά κοντά σου. Ελπίζω αυτή τη στιγμή να πίνετε το καφεδάκι σας, παρέα με το κοριτσάκι, που είναι και κυριολεκτικά κοντά σου. Είναι σπουδαίο να έχεις ανθρώπους γύρω σου στις δύσκολες στιγμές.
otiosa, αυτός ο αξιόλογος άνθρωπος που περιγράφεις, είναι σύντροφός σου αυτή τη στιγμή ή μόνο φίλος σου;
Όλοι αξίζουμε μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά μερικά πράγματα φαίνονται από την αρχή. Μόνη σου το είπες, ακόμη δεν είσαι ερωτευμένη μαζί του και δε νομίζω ότι θα συμβεί αυτό. Η σχέση σας πέρασε σε άλλο επίπεδο, αυτό της φιλίας, του σεβασμού, εκεί όπου δε χωρούν τα πάθη, που σηκώνει ο έρωτας. Αν επανέλθει, δεν ξέρω.. Αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας και φιλάνθρωποι με τον άλλο. Δεν θα ήθελα με τίποτε να πειραματιστώ ή ακόμα χειρότερα να ενδώσω σε κάτι από απελπισία, βαρεμάρα, περιέργεια και να πληγώσω τον άλλο.
Εκεί που είχα στάνταρ την απάντηση στο γνωστό ερώτημα αν υπάρχει φιλία μεταξύ δύο ανθρώπων του αντίθετου φύλου, άρχισα να αναρωτιέμαι. Γιατί μπορεί τη μία πλευρά να την καλύψεις, η άλλη όμως; Αν η άλλη τρέφει αισθήματα κρυφά και ελπίζει άδικα; Το έχω πάθει και αυτό με έναν φίλο, να βρεθώ στην άλλη μεριά. Είχα αρχίσει να ψιλοτρέφω κάποια αισθήματα κι εκείνος τα ανταπέδιδε, για να μη πω τα προκαλούσε. Έτσι τόλμησα να τον σκεφτώ διαφορετικά. Ευτυχώς η υπόθεση ξεκαθαρίστηκε προτού προλάβω να τον ερωτευτώ. Παντρεύτηκε και εξακολουθούμε να είμαστε φίλοι, αλλά δεν ξεχνώ και αυτά που παρά λίγο να νιώσω για κείνον.
Ουφ, βάρυνα πάλι με αυτές τις σκέψεις.. Μου προκαλούν θλίψη, γιατί δεν έχουν και σίγουρη απάντηση.. Δεν είναι να πεις θα παιδευτώ για τόσο πχ χρονικό διάστημα, θα στίψω το μυαλό μου και θα το λύσω το ζήτημα. Δεν έχει και κανένα πανηγύρι να πάω, να ξεδώσω! Με κάτι τέτοια δε σκέφτεσαι και η αλήθεια είναι ότι δε θέλω να προβληματίζομαι για σοβαρά και άλυτα θέματα. Μήπως να ετοιμάσω το σάκο μου με τα πράγματα που θα πάρω μεθαύριο στη θάλασσα; Να αρχίσω από τώρα να φαντασιώνομαι τις παραλίες; Για να δούμε τι θα πάρουμε μαζί..
Μακ μου δεν σε ευχαριστήσαμε για τα νέα της ʼντας μας. Αναρρώνει λοιπόν το κορίτσι και σύντομα θα είναι σπίτι της να μετράει κιλάκια προς τα κάτω. Με το καλό ʼντα μου, καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στο σπιτάκι σου!
Κανένα νέο από το βαμπριράκι μας δεν είχαμε ε; Εύχομαι μόνο το κοριτσάκι να είναι μαζί της και να της δίνει κουράγιο.
ψοφάω για πανηγύρια, ο χορός, η μουσική, το φαί, όλοι νέοι-γέροι ένα!Quote:
Originally posted by Ava
otiosa, αυτός ο αξιόλογος άνθρωπος που περιγράφεις, είναι σύντροφός σου αυτή τη στιγμή ή μόνο φίλος σου;
Όλοι αξίζουμε μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά μερικά πράγματα φαίνονται από την αρχή. Μόνη σου το είπες, ακόμη δεν είσαι ερωτευμένη μαζί του και δε νομίζω ότι θα συμβεί αυτό. Η σχέση σας πέρασε σε άλλο επίπεδο, αυτό της φιλίας, του σεβασμού, εκεί όπου δε χωρούν τα πάθη, που σηκώνει ο έρωτας. Αν επανέλθει, δεν ξέρω.. Αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας και φιλάνθρωποι με τον άλλο. Δεν θα ήθελα με τίποτε να πειραματιστώ ή ακόμα χειρότερα να ενδώσω σε κάτι από απελπισία, βαρεμάρα, περιέργεια και να πληγώσω τον άλλο.
Εκεί που είχα στάνταρ την απάντηση στο γνωστό ερώτημα αν υπάρχει φιλία μεταξύ δύο ανθρώπων του αντίθετου φύλου, άρχισα να αναρωτιέμαι. Γιατί μπορεί τη μία πλευρά να την καλύψεις, η άλλη όμως; Αν η άλλη τρέφει αισθήματα κρυφά και ελπίζει άδικα; Το έχω πάθει και αυτό με έναν φίλο, να βρεθώ στην άλλη μεριά. Είχα αρχίσει να ψιλοτρέφω κάποια αισθήματα κι εκείνος τα ανταπέδιδε, για να μη πω τα προκαλούσε. Έτσι τόλμησα να τον σκεφτώ διαφορετικά. Ευτυχώς η υπόθεση ξεκαθαρίστηκε προτού προλάβω να τον ερωτευτώ. Παντρεύτηκε και εξακολουθούμε να είμαστε φίλοι, αλλά δεν ξεχνώ και αυτά που παρά λίγο να νιώσω για κείνον.
Ουφ, βάρυνα πάλι με αυτές τις σκέψεις.. Μου προκαλούν θλίψη, γιατί δεν έχουν και σίγουρη απάντηση.. Δεν είναι να πεις θα παιδευτώ για τόσο πχ χρονικό διάστημα, θα στίψω το μυαλό μου και θα το λύσω το ζήτημα. Δεν έχει και κανένα πανηγύρι να πάω, να ξεδώσω! Με κάτι τέτοια δε σκέφτεσαι και η αλήθεια είναι ότι δε θέλω να προβληματίζομαι για σοβαρά και άλυτα θέματα. Μήπως να ετοιμάσω το σάκο μου με τα πράγματα που θα πάρω μεθαύριο στη θάλασσα; Να αρχίσω από τώρα να φαντασιώνομαι τις παραλίες; Για να δούμε τι θα πάρουμε μαζί..
άσε που κάνεις και γνωριμίες
έχω χάσει ήδη δύο και έχω σκάσει. μόλις κατέβω ελλάδα θα τρέχω τις φίλες μου
τώρα είμαστε φίλοι, συνέχεια λέμε να τα ξαναβρουμε αλλά λέμε κι αν χαλάσει αυτό που έχουμε? βέβαια δεν χάλασε την πρώτη φορά, ίσα ίσα δυνάμωσε. θα δούμε τι θα γίνει.
αυτό που με ψιλοφρικάρει είναι ότι δεν μπορώ να ενδιαφερθώ για κάποιον άλλον άντρα ερωτικά όλον αυτόν τον καιρό. προσπάθησα μήπως ξεκινησει κάτι άλλο αλλά τίποτα. ίσως να είμαι τσιμπημένη και να μην το παραδέχομαι