Αχ!Δόλιο μας κοριτσάκι!Απανωτά τα χτυπήματα της μοίρας!
Από τη μια να ζεις Λονδίνο με τον γκόμενο από την άλλη να αναγκάζεσαι
να ταξιδεύεις στο ʼμστερνταμ...Παλιοζωή,παλιό κοσμε και παλιοκοινωνία!
Printable View
Αχ!Δόλιο μας κοριτσάκι!Απανωτά τα χτυπήματα της μοίρας!
Από τη μια να ζεις Λονδίνο με τον γκόμενο από την άλλη να αναγκάζεσαι
να ταξιδεύεις στο ʼμστερνταμ...Παλιοζωή,παλιό κοσμε και παλιοκοινωνία!
Εύχομαι να καταφέρεις γρήγορα να φέρεις την κοκερίνα σου κοντά σου, έτσι τουλάχιστον θα σου φύγει ένας καημός.
Quote:
Originally posted by koritsaki
guess...χμμμμμμμ θα πω.... η αβα!
τζινα οντως θα μου φυγει ενας καημος! και μαλιστα μεγαλος!
ναταλια μη με κοροιδευεις!
δεν ειμαι αχαριστη....ξερω πως ισως κλαιγομαι αδαρτη...
και μαλιστα η ζωη μου στην ελλαδα αυτη τη στιγμη(αν ημουν εκει)θα ηταν σιγουρα πολυ χειροτερη απο οτι εδω, μιας που το πολυ περιορισμενο μου οικονομικο αλλα και αυτος ο βομβαρδισμος απο τα καναλια για το κριση-ζητημα με ειχαν φερει στα ορια μου...
και μιλαμε για παρανοια λιγες μερες πριν φυγω...
οποτε τι να πω....
οτι μου λειπει το παρελθον???
και παλι οχι....
μου λειπουν οι ανθρωποι....
αφου βρε κοριτσια ακομη και το οτι χανω κιλα δεν μου προκαλει πια την ιδια ευχαριστηση...
ολο σκεφτομαι "αντε να χασω, ωστε το πασχα που θα παω ελλαδα να φορεσω την ταδε φουστα και την ταδε μπλουζα" και λοιπες αλλες τετοιες σκεψεις....
καλε μηπως σας χαλαω το ναταλοβραδο με τη μιζερια μου???
πειτε μου αν ειναι να σταματησω!
τζινα με εχει εκπληξει φοβερα το ποσο συναισθηματικα ειναι αυτα τα σκυλακια!!!
σχεδον σαν ανθρωπος...μονο που δεν μιλαει!!!
τη λατρευω!!!
Όντως είναι πολύ συναισθηματικά. Είναι το μόνο σκυλί, από τα πολλά που είχα έως τώρα, που μόλις την παίρνω αγκαλιά κοιμάται σα μωρό ακίνητη με τις ώρες! Θαυμάζω και το μυαλό της γιατί εκτός από έξυπνη είναι και πολυμήχανη, αυτό που θέλει θα βρει τρόπο οπωσδήποτε να το κάνει! Καλά κάνεις και τη λατρεύεις την κοκερίνα σου γιατί το αξίζει.
Koritsaki και Ναταλία και σια σας καληνυχτώ. Να έχετε ένα καλό βράδυ και ένα καλύτερο ξημέρωμα. :blush:
Δε σε κοροϊδέυω βρε κοριτσάκι μου...απλά είπα να μη βαρύνω το κλίμα με σοβαρή απάντηση...
Πάντα και παντού σε κάθε μας επιλογή κάτι κερδίζουμε και κάτι αναπόφευκτα χάνουμε...
Το σημαντικό είναι να καλύπτουν τα θετικά τις πρώτες θέσεις των προτεραιοτήτων μας
και να εστιάζουμε σ'αυτά ώστε να παίρνουμε δύναμη για τα αρνητικά.Δώσε λίγο χρόνο ακόμα...
Δεν τους χάνεις τους δικούς σου ούτε τα μέρη της καρδιάς ούτε τις αναμνήσεις σου...
Τα φέρεις πάντα μέσα σου όπου κι αν είσαι κι αν είσαι τυχερή είναι μια πτήση μακριά!
Σε καληνυχτούμε κι εσένα και το Τζινάκι κι όλη την παρέα!Μη χάνεσαι!Να περνάς όμορφα!Φιλιά!
Σια οι χαρές των χαρών τους;ΑπαπααααααααQuote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Koritsaki και Ναταλία και σια σας καληνυχτώ. Να έχετε ένα καλό βράδυ και ένα καλύτερο ξημέρωμα. :blush:
Η Σία σε καληνυχτά κι εκείνη!
Quote:
Originally posted by NADINE
Μπα...Είχαμε ψιλοτσιμπίσει κάτι νωρίτερα...
Καλημέρα σουσουράδες!
Τα ξηροκάρπια για την χώνεψη είναι;;:lol::lol::lol
koritsaki, εγώ όπως σου είχα πει, μένω ʼμστερνταμ!
αν βρεθείτε προς τα εδώ, πες μου να κανονισουμε καμια συναντηση αν θέλεις!
(δεν γράφω πολύ συχνά, αλλά σας διαβάζω σχεδόν καθημερινά);)
Καλησπέρα. Μόλις γύρισα από τη μητέρα μου που έφτιαξε λαλάγγια και πήγα να πάρω μερικά να βρίσκονται.....στο στομάχι μου χιχιχιχι. Απογοητεύτηκα γιατί έχουν κανονικό σχήμα, όχι όπως τα άλλα τα ξακουστά, αλλά τουλάχιστον είναι νόστιμα. Ξεπάγιασα βέβαια και είχα βάλει το κασκώλ πάνω από τη μύτη μου, ήμουν σαν κουκουλοφόρος μόνο που δεν κράταγα μολότωφ αλλά λαλάγγια. Ούτε ξέρω πόσα τριχάκια από το κασκώλ πρέπει να κατάπια αναπνέοντας αλλά δεν άντεχα, νόμιζα ότι θα μου πέσει η μύτη!
Κρυουλάκι Τζινάκι, πρέπει να βρεις καποιον εσκιμώο να τρίβετε τις μύτες σας! Παρόλο που ξέρω τις δυσκολίες που φέρνει ο χιονιάς σε αστέγους και μη, μου αρέσει βρε παιδιά το χιόνι και -αμαρτία μου- αλλά θέλω αύριο πολύ να χιονίσει στην Αθήνα , να ασπρίσει ο τόπος και οι ταράτσες της πανάσχημης πόλης μας...
TZINAKI αφού τα έφτιαξε η μαμά θα ήτανε σοβαρά κ σεμνά λαλάγγια κ είχα δώσει παραγγελία για νούμερο 4!!!!!!!!!!
Με τ΄όνειρο έμεινα :lol::lol: