Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Σοκολατίτσα να και κάτι που δεν βαριέσαι να κάνεις, δεν βαριέσαι να ξεχνάς! :lol:
Αυτο μου βγαίνει, είναι έμφυτο:tumble:
Printable View
Quote:
Σοκολατίτσα να και κάτι που δεν βαριέσαι να κάνεις, δεν βαριέσαι να ξεχνάς! :lol:
Αυτο μου βγαίνει, είναι έμφυτο:tumble:
Quote:
Σοκολατίτσα θα ξαπλώσω για λίγο τώρα και αργότερα θα σε πάρω τηλ. κι αν μπορείς θα συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε. Δεν πειράζει κι αν βαριέσαι, θα τα κάνω εγώ όλα χιχιχι.
Μην αγχώνεσαι όποτε μπορείς δεν είναι κ κάτι επείγον
Κατέβασα κ την ταινία που μου είπε το Λιλάκι αλλά τι πρωτότυπο βαρέθηκα να τη δω :lol: μάλλον τωρα θα τη δω!
Κορίτσια περιμένω ταινιες να μου προτείνετε εαν βεβαια δεν βαριέστε :lol:
Πάει και το μαλλί το βάψαμε, μετράω ώρα για να πάω να λουστώ! Κάτι ήξερα και το καθυστερούσα το βάψιμο, τώρα έχει πάρει φωτιά η κούτρα μου και ζεσταίνομαι! :lol:
Ξεχασιάρικο και αφηρημένο μου σοκολατάκι υποψιάζομαι ότι το καθισιό δεν σου ταιριάζει. Όταν κάθεσαι καις φλάντζες :lol:
Έχω παρατηρήσει ότι όσο πιο γεμάτη είναι ζωή μας τόσο πιο καλά δουλεύει το μυαλό ;). Ξεκίνα να γεμίζεις την μέρα σου λοιπόν με δραστηριότητες!
Εγώ περιμένω πως και πως να πάρει ο Γιώργος άδεια και να την κάνουμε για Λιτόχωρο και Ναύπακτο! Σήμερα κανόνισα και από φιλική βιβλιοθήκη να δανειστώ βιβλία για τις διακοπές και θα το ρίξω στο αραλίκι αλά παραλιακά και στο διάβασμα! Με φαντάζομαι ήδη να κάθομαι βραδάκι στο μπαλκόνι μας στο Λιτόχωρο με τα πόδια ψηλά και να διαβάζω με χαμηλή μουσικούλα και ποτάκι δροσιστικό! Ααααχ όπως και να το κάνεις άνεργος ή μη οι διακοπές είναι αναγκαίες!
Πόσο δίκιο έχεις Ελάκι μου!!!Quote:
Originally posted by Eli
Ααααχ όπως και να το κάνεις άνεργος ή μη οι διακοπές είναι αναγκαίες!
ποσο διανα εχεις πεσει για λλη μια φορα ελλη! δεν το πιστευω. ετσι ακριβως ενιωθα και δεν μπορουσα να το εκφρασω. για την ακριβεια νομιζω οτι ισχυει τοσο πολυ αυτο που ειπεςQuote:
Originally posted by Eli
Kοριτσάκι μου ο φίλος - φιλοξενούμενος σου είναι επιεικώς απαράδεκτος!!! Μα καλά πως την είδε; Ότι και καλά θα σου κάνει σπάσιμο επειδή του είπατε να φύγει; Λυπάμαι που στο λέω αλλά αυτός ο φίλος καλύτερα να μείνει μακριά σας. Δυστυχώς οι άνθρωποι κοριτσάκι μου με τα χρόνια αλλάζουν, και οι φίλοι που κάποτε θεωρούσαμε εγκάρδιους και τους είχαμε εμπιστοσύνη μπορεί στην πορεία της ζωής μας και ειδικά όταν τραβάμε τον δικό μας δρόμο να μας απογοητεύουν και να μας προδίδουν. Το έχω πάθει και εγώ με φίλη που θεωρούσα αδερφική και το φυσούσα και δεν κρύωνε για χρόνια. Τώρα πια το έχω ξεπεράσει και έχω συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι δεν είναι όλοι οι φίλοι για μια ζωή... κάποιοι αλλάζουν και όταν συμβαίνει αυτό καλό είναι να τους αφήνουμε και να τραβάμε μπροστά χωρίς αυτούς. Λυπάμαι που διαπίστωσες με τόσο άσχημο τρόπο ότι ο φίλος σου δεν είναι πλέον φίλος σου αληθινός.
''Ότι και καλά θα σου κάνει σπάσιμο επειδή του είπατε να φύγει;''
ειμαι σιγουρη οτι για αυτο το κανει! γιατι νομιζει οτι θα μου τη σπασει.......
υπολογισε ομως χωρις τον ξενοδοχο.....
οταν πηγε τουαλετα, πηγα στον υπολογιστη του και τις πηρα στο φλασακι μου τις φωτο που ηθελα.
πειτε μου τωρα, ειμαι πολυ κακια? πολυ αδιακριτη? και χαμηλοτατου επιπεδου???
Κοριτσάκια τι κάνετε?εγώ ακόμα στο νοσοκομείο!ήταν να βγω σήμερα αλλά τελικά θα βγώ αύριο!είμαι καλά πέρα από την παροχέτευση!θα τα πούμε όταν γυρίσω σπίτι!έμαθα κ για το Ναταλάκι κ στεναχωρήθηκα πάρα πολύ!σας φιλώ πολύ!
Quote:
Originally posted by Eli
Πάει και το μαλλί το βάψαμε, μετράω ώρα για να πάω να λουστώ! Κάτι ήξερα και το καθυστερούσα το βάψιμο, τώρα έχει πάρει φωτιά η κούτρα μου και ζεσταίνομαι! :lol:
Ξεχασιάρικο και αφηρημένο μου σοκολατάκι υποψιάζομαι ότι το καθισιό δεν σου ταιριάζει. Όταν κάθεσαι καις φλάντζες :lol:
Έχω παρατηρήσει ότι όσο πιο γεμάτη είναι ζωή μας τόσο πιο καλά δουλεύει το μυαλό ;). Ξεκίνα να γεμίζεις την μέρα σου λοιπόν με δραστηριότητες!
Εγώ περιμένω πως και πως να πάρει ο Γιώργος άδεια και να την κάνουμε για Λιτόχωρο και Ναύπακτο! Σήμερα κανόνισα και από φιλική βιβλιοθήκη να δανειστώ βιβλία για τις διακοπές και θα το ρίξω στο αραλίκι αλά παραλιακά και στο διάβασμα! Με φαντάζομαι ήδη να κάθομαι βραδάκι στο μπαλκόνι μας στο Λιτόχωρο με τα πόδια ψηλά και να διαβάζω με χαμηλή μουσικούλα και ποτάκι δροσιστικό! Ααααχ όπως και να το κάνεις άνεργος ή μη οι διακοπές είναι αναγκαίες!
έκανες τη μεγάλη αλλαγή στο μαλλί????? το έκανες ξανθό? απλά σε πειράζω το ξέρω πως ούτε καν σαν ιδεα σου περνάει απο το μυαλό!
την προηγούμενη βδομάδα είχαμε τον καυσωνα,τωρα βρήκα να κάψω τις φλάτζες :lol:
κ ναι κ ο ανεργος κουράζεται απο τη πολλή σκέψη!
τι ώραία εικόνα είναι αυτη που περιέγραψες :thumbup:
ʼντα σιδερένια κορίτσι μου, καλές κατηφόρες!!!!!
Έλλη δοκίμασα τη βιολογική μπάρα με τη μπανάνα, τεεεεεεεελεια ητανε!!!!!!!!!
Αντάκι καλώς ήρθες!!! καλή αναρρωση κοριτσάκι μου και καλή κατηφόρα!!!
Πόσο χαίρομαι που σου άρεσε! Και είχα μία αγωνία αν θα σου αρέσουν γιατί και εγώ δεν τις είχα δοκιμάσει, αλλά μου φάνηκαν πολύ λαχταριστές! Καλά σνακ φιλενάδα!Quote:
Originally posted by break
Όσο για το μαλλί πρωτοτύπησα τρελά :lol: το έκανα ένα ωραιότατο καστανό, φυσικό όπως πάντα!
Κοριτσάκι μου δεν σε βρίσκω καθόλου κατίνα, καλά έκανες και πήρες τις φωτογραφίες για να τις στείλεις στην μαμά σου. Ααααχ αμάρτησες για την μάνα σου που λένε! :lol: Όσο για τον φίλο σου σε νιώθω γιατί έχω περάσει καταστάσεις με φίλους που με έχουν απογοητεύσει και έτσι καταλαβαίνω πως νιώθεις. Εγώ για να είμαι καλά μέσα μου εξαντλούσα όλα τα περιθώρια επικοινωνίας και όταν έβλεπα ότι πλέον δεν τους αγγίζω τους άφηνα να χαθούν στο παρελθόν μου και να βρω και εγώ την ησυχία μου ελεύθερη από τύψεις. Δεν μπορείς να κατηγορείς τον εαυτό σου αν ο άνθρωπος που έχεις απέναντι σου δεν μπορεί να κάνει το αυτονόητο δηλαδή να δείξει σεβασμό και ευγνωμοσύνη για την φιλοξενία σου. Αντ αυτού πιθανόν να ένιωσε πικρία που εσύ έχεις στρώσει την ζωή σου και αυτός δεν ξέρει ακόμη τι θέλει ή δεν έχει την δύναμη να το διεκδικήσει. Αυτό όμως είναι ο δικός του αγώνας όχι δικός σου.
Τελικά δεν μας είπες, θα φύγει σήμερα;
Κοριτσακια μου.. Μου δινεται δυναμη.. Οοοουφ.. Δεν ξερω τι να κανω.. Κλαιω, μετα και καλα κοιμαμαι, μετα ξυπναω απο τα δακρυα γιατι κλαιω και στον υπνο μου.. Νιαγαρας τα ματακια μου! Νομιζω δεν θα σταματησω ποτε!
Εχω και την Αντα μου απο το νοσοκομειο να μου στελνει μηνυματα αγαπης και φροντιδας αντι να γινεται το αντιθετο! Αντε να πας σπιτακι σου επιτελους να χαλαρωσεις.. Ρωτησε η αγαπη μου και την Σεσιλια και της ειπε οτι στεναχωριεμαι και της λεει γιατι; Αφου το βγαλαμε ολα καλα θα πανε.. :/
Τωρα μην πω τιποτα γιατι νευριαζω.. Σκεφτομαι πραγματικα αν μου πουν οι γιατροι οτι επρεπε να αρχισω θεραπεια απο την 1η μερα που τον βγαλαμε, να κινηθω δικαστικα.. Οχι προς την Σεσιλια!! Χαχαχαχχαχ αλλα προς αυτους που αργησαν 3,5 μηνες την βιοψια μου.. Δεν το εχω ξανακουσει να κανει τοσο καιρο να βγει..
Ηθελα να πω το εξης.. Οταν εχεις καρκινο, τα λευκα αιμοσφαιρια ειναι παντα κατω η μια πανω μια κατω; Γιατι στις εξετεσεις μου ηταν κανονικα πανω.. Και τα ειχα παρατηρησει γιατι ακομα δεν ξεραμε τι ηταν τελικα το λιπομα και ανησυχουσα.. Αλλα ηταν οκ.. Ευχομαι να ειναι και τωρα οκ που θα κανω τις εξετασεις...
Τελικα θα βγω με το κοριτσακι στις 7! :)
Τωρα λεω να φαω τιποτα αν και δεν κατεβαινει κατω μπουκια.. Και αναρωτιεμαι πως θα τα καταφερω να τρωω ακομα πιο υγιεινα και χωρις κρεας μιας και η επεμβαση μας θελει κρεας και πρωτεινες ενω ο αλλος θελει χορτοφαγια..
Στο μυαλο για καποιο λογο μου ηρθε ο Πατερας Παισιος.. Με τον Θεο τα εχω λιγο παρει και περιμενω να κανει αυτος αυτη την φορα την 1η κινηση για συμφιλιωση.. Ακους; Μην περιμενεις τηλεφωνα απο εμενα για αρκετο καιρο!!
Τα εχω παιξει απο οτι εχετε καταλαβει ολες σας! :)
Α! Και τελικα ερχομαι Ελλαδα το σαββατο και οχι δευτερα.. Βρηκε ο μπαμπας μου πιο νωρις πτηση και απευθειας γιατι η αλλη ειχε σταση Αθηνα.. Απλα τωρα μεχρι να βρω ογκολογο που να ξερει ΟΝΤΩΣ απο λιποσαρκωματα και επειδη ειναι σπανια η αρρωστια αυτη και στο στομαχι τελικα το εψαξα αλλοι 8 το ειχαν βγαλει σε ολο τον κοσμο, στην Αμερικη ολοι τους, δεν οερω τι θα κανω.. Θα δω οσους πιο πολλπυς γιατρους μπορω.. Και Αμερικη θα παω.. Απλα ηθελα να παω 1η φορα εκει για αλλα πραγματα.. Και να ασχολιομουν ΜΟΝΟ με την μουσικη μου και με γκομενους φετος.. Ευχομαι παραλληλα να μπορω να τα κανω.. Αν και δεν ξερω.. Λετε να πρεπει να μεινω στην Ελλαδα παλι;
ΝΑΤΑΛΙΑ! Θελω εβδομαδα!!!!! Το θεμα θα ειναι Nightmare και θα εχει τραγουδι το Nightmare by Avenged Sevenfold!!! Αυτο ειπα στην αδερφη μου να πεξουν στην κηδεια μου.. Ελπιζω να ερθετε.. Θα φερω live μπαντα... Θα εχει και open bar & sushi! A funeral 2 remember... :p
καλα! κατσε να σε δω στις 7 και θα σε μασλωσω απο κοντα ναταλακι για τις χαζομαρες που λες!
Koritsaki μάλωσέ το και εκ μέρους μου το Βαμπιράκι για τις χαζομάρες που λέει!
επαθα σοκολατιτσα και εγω
διαβασα αυτο και λεω μπυρα με μπανανα και ειναι τεεεεελεια δεν παμε καλα!Quote:
ναταλακι δε μας τα λες καλα καθολου καλα!
θα ερθουμε ολες οταν θα δωσεις τη πρωτη σου συναυλια!!!!
και θα σε χαρουμε στη σκηνη να τα σπας!
μονο τοτε!
δε θελω να ακουω σαχλαμαριτσες για κηδειες αλλη φορα !
ολα θα πανε καλα!!!
ειμαι σιγουρη για αυτο!
ναταλια λες χαζα και δεν θα τα σχολιασω.
καλλιοπακι πως ειμαστε σημερα???ο ντοκτορ τι σου ειπε???
κουρασμενη ειμαι !
ειχε ο γιος μου ενα φιλο απο αυστρια ολη μερα εδω
και η κορη ειχε το αισθημα!
και φυσικα ειχα και το μπαμπα !
ο γιατρος οκ με βρηκε ειπε να τρωω πιο πολυ (εζησα να το ακουσω και αυτο)
μου εδωσε β12 και ασβεστειο και ειπε να παω να κανω μερτηση οστικης πυκνοτητας
για να προλαβω την οστεοπορωση ειδα και την αντα μας και γυρισα κατα τις 9 σπιτι
Μιλησα με την μαμα μου στο τηλ πρωτη φορα σημερα αφοτου το μαθαμε. Εχει νευριασει τρελα με την βιοψια που εκανε 3,5 μηνες να βγει και ακομα πιο πολυ νε την Σεσιλια γιατι δεν πηρε εκεινους τηλεφωνο αλλα πηρε εμενα.. Παντα επαιρνε εκεινους γιατι λεει ειμαι μικρη και καλυτερα να τα λεει με τους γονεις μου και γιαυτο το θεμα πηρε εμενα και μου το ειπε ετσι στην ψυχρα... Δικιο εχει και νευριαζει αλλα εχουμε εννοειτε χειροτερα να σκεφτομαστε τωρα απο την Σεσιλια..
Παω να κανω επιτελους μπανιο γιατι ηταν κατηλημενο ολη μερα!!
Ναταλια να θυμασαι! Θελω εβδομαδα πριν φυγω απο τον ματαιο τουτο κοσμο!!! Χαχαχαχχχ δεν κανω πλακα! -.-"
Τα νεύρα μου!!!!!! Με έχουν θερίσει τα κουνούπια, στα πιο απιθανα σημεία με έχουν τσιμπήσει!
Λέτε να είναι κανενα του Νείλου? Να με χάσετε?
διαβασα αυτο και λεω μπυρα με μπανανα και ειναι τεεεεελεια δεν παμε καλα! [/quote]Quote:
καλά ε,παιζει να το είχα γράψει :lol:
Ναταλάκι μη σκέφεσαι χαζομάρες κ όταν γίνεις διάσημη μην την ψωνίσεις κ κάνεις πως δεν μας ξέρεις, έτσι?
Quote:
Originally posted by break
Τα νεύρα μου!!!!!! Με έχουν θερίσει τα κουνούπια, στα πιο απιθανα σημεία με έχουν τσιμπήσει!
Λέτε να είναι κανενα του Νείλου? Να με χάσετε?
διαβασα αυτο και λεω μπυρα με μπανανα και ειναι τεεεεελεια δεν παμε καλα!Quote:
καλά ε,παιζει να το είχα γράψει :lol:
Ναταλάκι μη σκέφεσαι χαζομάρες κ όταν γίνεις διάσημη μην την ψωνίσεις κ κάνεις πως δεν μας ξέρεις, έτσι? [/quote]
:shocked2: ΝΤΟΙΚΓ μα τι εκανα πάλι? Τράτζικ!!!!!!!!!
Οχι.. Θα σας παιρνω μαζι στις τουρ μου, vip! ;)
Επιτελους ελευθερο το μπανιο! Τρεχω να μπανιαριστωωωω!!
ναταλακι αποκλειετε να εκανε τοσο καιρο ναβγει η βιοψια κατι μπερδεμα εγινε
και μαλιστα μεγαλο γιατι και εμενα στα χαρτια που μου δωσανε εγραφε οτι ληφθηκε βιοψια και περιμενουν αποτελεσματα !
και εγω τρομαξα και πηγα και τον βρηκα τον γιατρο τον ρωτησα και μου ειπε οχι λαθος γραψανε!
αλλο μπερδεμα......
οταν πηρα εξιτηριο ειχαν την πρωτη φορα που εκανα εισαγωγη και μαλιστα στο δικλινο ως 1 μερα νοσηλιας δλδ θα επρεπε να τους πληρωσω καμια 40 ρια μερες
απλα το ειδε ο κυριος στα εξητηρια και με εστειλε πισω !
και βασικα πηρα τα σωστα χαρτια μου μετα απο 3 μερες!
οποτε με το χαμο που γινετε εκει ολα ειναι πιθανα !
Δεν ξέρω αν σας το εχω πει αλλά η γιαγιά του μάρκου δεν παλευεται λέμε! Σε λίγο θα. Αυτοπυρποληθώ με όσα ζω κ ακούω για να γλιτώσω! Θέλω να γυρίσω σπιτάκι μου μπουχου-χου! Ναταλακι μην λες χαζομαρες,είσαι κ μακρυά να σε μπουφλισω
εγω πιστευω οτι το αποτελεσμα το ειχαν απο καιρο απλα δεν μπηκαν στον κοπο να το κοιταξουν και να την ενημερωσουν.οπως και να εχει το μεγαλυτερο φταιξιμο το εχει ο γιατρος που δεν ακολουθησε το περιστατικο του.ξερω οτι ειναι ο γιατρος για τις περισσοτερες απο εσας και οτι ισως και να πεσετε να με φατε για τα λεγομενα μου ομως την ευθυνη του ασθενη την εχει ο γιατρος οχι η γραμματεας η το εργαστηριο
εγω δε θα πεσω να σε φαω παντως!
και ναι το λεω και εγω οτι φταιει ο γιατρος
γενικα δεν ξερω για τις αλλες ( στη δουλεια του ηταν αψογος) αλλα εμενα δεν μου ειπε παρα μονο οταν τον ρωτισα τι θα κανω τις απαντησεις απο τη γενικη που κανουμε καθε 2 μερες οτι θα περνω τηλ τη σεσηλια και θα λεω τα αποτελεσματα
και φυσικα οταν τον ρωτησα ποτε θα με δειτε ξανα ειπε οτι παρε τηλ και κλεισε ραντεβου με τη σεσηλια να ερθεις στο ιππο να σε δουν!
αλλα εγω δεν εχω και απαιτησεις γιατι δεν πηγα ποτε στο ιατρειο του και ουτε σκοπευα να παω!
την ημερα που φευγαμε με το ναταλακι ηρθε ο βοηθος του και λεει εσεις κυρια μου θα ερθετε σε 10 μερες να κοψετε τα ραμματα και εσεις δεσποινις να περασετε απο το ιατρειο του γιατρου σε μια βδομαδα!
οταν λοιπον τη βλεπεις ξεχωριστα πρεπει να εχεις και πιο πολλες ευθυνες απο οτι σε μενα που πηγα κατα τυχη σε αυτον
τι να πω βρε καλλιοπη???σημασια εχει και το μετα την επεμβαση οχι μονο η δουλεια που θα κανεις στο χειρουργειο.
Kαι επειδή είμαστε λίγο πικραμένες, να μας γλυκάνω!
το ξερω οτι σημασια εχει το μετα απλα νομιζω μερικοι το εχουν δει φασον!
Μακ βλέπουν καλά τα ματάκια μου; :wow:
10κιλα μερέντας είναι τούτα;
1 κουβά παρακαλώ! :lol:
εγω κανω πως δε τα ειδα!!!!!
Τζινα παλι λαλλαγγιαζεσαι μαρη???
λιλακι θα παρει υπερβολικη δοση λαλαγγιου και θα εχουμε τρεχαματα μετα!
εκτος και κανει ακομη προβες στο πως να γελαει χωρις το δοντι!!!
αλλα μαλλον λαλαγγιαζετε θελει να εχει αποθεμα πριν φυγει διακοπες :P
Εγώ δοκίμασα πριν καιρό ένα κουταλακιμερεντα κ με πείραξε κκε λιγωσε,κ επειδή είμαι μεγαλόψυχη ανταλασσω το μερτικό της μερεντας μου με έναν κούβα παγωτό :lol::lol:
κουβαρντου μου εσυ!!!! πες την γευση και κάτι θα κανουμε!Quote:
Originally posted by aggeloydaki
Εγώ δοκίμασα πριν καιρό ένα κουταλακιμερεντα κ με πείραξε κκε λιγωσε,κ επειδή είμαι μεγαλόψυχη ανταλασσω το μερτικό της μερεντας μου με έναν κούβα παγωτό :lol::lol:
xm εγω παλι ουτε παγωτο θελω αλλα μια break με φουντουκια ανετα τη χτυπαω και μαλιστα αλυπητα!
αλλα στεκομαι στο υψος μου!
αγγελικουλα δουλευεις ακομη????