Πλακα ,πλακα ειναι αληθινη ιστορια το τραγουδακι.... ο Κουταλιανος,γνωστος παλαιστης των δρομων, λενε οτι απο την γυναικα του ετρωγε παντοφλα και την ετρεμε.....:)
Printable View
μαρκέλα δίκιο έχει...εγώ δεν μπαίνω στη διαδικασία να εκπαιδεύω κανέναν..έχω τόσα προβλήματα δικά μου, δε θα φορτωθώ και του αλλουνού!
ή μήπως έκατσε κανείς να εκπαιδεύσει εμένα.
Απλώς τα συζητάς αυτά που προκύπτουν μέσα στη σχέση...αν δεις ότι δεν πολυπιάνουν τόπο..τότε άντε γεια!
σιγά μην εκπαιδεύσω κιόλας.
χαχα και ποιός σου είπε εσένα ότι ακόμα κι αυτού του είδους η εκπαίδευση δεν είναι κατάλληλη
κι ειδικά όταν φαίνεται ότι ο άλλος την ανέχεται και την τραβάει κι ο οργανισμός του; Όλα έχουν τον τρόπο τους αχλ..
void, μιλάμε πάντα για τον μαλάκα που ανέχεται να του σηκώνει η άλλη την παντόφλα και να γουστάρει!
Eγώ τον μόνο που προσπάθησα να εκπαιδεύσω ήταν το γάτο μου
να μην μπαίνει στο νεροχύτη και να μη γδέρνει τα έπιπλα με τα νύχια του,
αλλά δε με άκουγε και τελικά τον άφησα να κάνει ό,τι του 'ρχοταν.
παιδια αφηστε τα μιση και πιαστε το ******. αντε και καμια βουτια στη θαλασσα να ξελαμπικαρεται.
χαχα μα εγώ στον Κουταλιανό αναφερόμουν κι ότι στης δικιάς του την παντόφλα καθόταν σούζα!
εσύ τώρα το τράβηξες απ' τα μαλλιά το πήγες επί προσωπικού.. ενώ τελικά κι εσύ την φοβάσαι την παντόφλα.. χαχα
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...254#post349254 #11287-#11288