κ εγώ στο δυσθεώρητο ύψος του 1,61 :-DQuote:
Originally posted by mermaid
xm εγω παλι ουτε παγωτο θελω αλλα μια break με φουντουκια ανετα τη χτυπαω και μαλιστα αλυπητα!
αλλα στεκομαι στο υψος μου!
Printable View
κ εγώ στο δυσθεώρητο ύψος του 1,61 :-DQuote:
xm εγω παλι ουτε παγωτο θελω αλλα μια break με φουντουκια ανετα τη χτυπαω και μαλιστα αλυπητα!
αλλα στεκομαι στο υψος μου!
οχι καλλιοπη μου, σπίτι είμαι και φτιαχνω το μενου για τον αντρα μου! αφου μαζεψα τα ρούχα, εβαλα πλυντήρια, μαζςψα το σπίτι εβαλα τον μικρό για ύπνο κλπ!!! γιατί αλλωστε μην ξεχναμε είμαι πάαααααααααααααρα πολύ ξεκουραστη!!!!Quote:
αγγελικουλα δουλευεις ακομη????
αααααα Αγγελικούλα μου μόλις μου θύμησες ότι έχω ένα πληντύριο να απλώσω! :crazy:
άντε , να σας κάνω το χατήρι!
και εγω.... και πρέπει να το βάλω και με σόδα στους 90 για να το καθαρίσω πριν φυγω για διακοπες!!! (μην ξεχνιώμαστε αλλωστε!!!!
mak ολο πειρασμους εισαι!
αγγελικουλα υπομονη αρχιζουν οι διακοπες σου σε λιγο!
Κουβά ζητήσαμε κοπελιά, μην πας να την βγάλεις καθαρή με ένα τόσο δα χονάκι! :lol:
μακονι θα μας πεθανεις βραδιατικα!!!
Τι σύστημα είναι τούτο πάλι; Για δώσε μας τα φώτα σου νοικοκυρά μου :smirk:Quote:
Originally posted by angel79
και εγω.... και πρέπει να το βάλω και με σόδα στους 90 για να το καθαρίσω πριν φυγω για διακοπες!!! (μην ξεχνιώμαστε αλλωστε!!!!
αφιερωμένο στις νοικοκυρές μου!
είναι ένας τρόπος που μπορείς να καθαρίσεις το πλυντήριο ρούχων από αλατα και βρωμια χωρις χημικα!Quote:
Originally posted by Eli
Τι σύστημα είναι τούτο πάλι; Για δώσε μας τα φώτα σου νοικοκυρά μου :smirk:Quote:
ο θανατος με τις 10 μπαλες?????Quote:
Originally posted by Mak
γραψε λαθος δεν κατεβασε την φωτο......Quote:
ο θανατος με τις 10 μπαλες?????Quote:
Originally posted by Mak
Mak me pethanes!!!!!to thelw twra!!!! Vre Kores kanena newtero apo tin polina exoume? I eteri afi pou xathike? Kala einai eli mou? I marilou was synithise xwris pana?
Ανάθεμα την αυτόματη διόρθωση! Ότι κουλο ή ακαταλαβίστικα διαβάσετε δεν φταίω εγώ αλλά η έρικσον!
Ιωάννα μου καλά είναι το Κατερινιώ, λίγο αναστατωμένη με τα επαγγελματικά της είναι και έχει μπλέξει και με σπιτικές δουλειές. Η Μαριλού τα πάει κάθε μέρα και καλύτερα χωρίς την πάνα της. Το Σάββατο της πήρανε και καθισματάκι για την τουαλέτα και πλέον πηγαίνει να κάνει εκεί την ανάγκη της εκτός από μικρες εξαιρέσεις. Σε γενικές γραμμές έχει φοβερή βελτίωση, έχουν σταματήσει και το σφουγγάρισμα!
Αγγελική σε παρακαλώ μπορείς να μου πεις πως το κάνεις το οικολογικό καθάρισμα του πλυντηρίου; Με ενδιαφέρει πάρα πολυ!
στην θήλη του απορυπαντικού βάσεις λίγη μαγειρική σόδα. 2-3 κουταλιές της σούπας. βαζεις μια πλυση σε ψιλούς βαθμούς (αδειο το πλυντήριο εννοείταο) και το πληντύριο είναι σαν καινούργιο. Τωρα αν δεν το έχει καθαρίσει ποτε καλό είναι να πας σε ενα κατάστημα ηλεκτρικών ειδον που έχουν κάποια ισχυρά καθαριστικά (χημικα πάντα) να κανεις την διαδικασία που θα σου πουν και μετά μια φορά τον μήνα να κάνεις την ιστορία με την σόδα!
90γρ μαγειρική σόδα στο μεγαλύτερο πρόγραμμα στους 90 βαθμούς μου είχαν πει εμένα με άδεια πλύση,μια γειτόνισσα είπε στην μαμα μου πως κάθε φορά που πλενει ασπρορουχα. Βάζει κ σόδα μαζί κ δεν έχει κανένα πρόβλημα με άλατα κ τα ρούχα ασπριζουν κιόλας περισσότερο! Παω για νάνι καθώς το εγερτηριο είναι στις 6 καθημερινώς:dork::dork::dork:
Ευχαριστώ Αγγελικούλα μου! Δεν το έχω κανει ποτέ με σόδα παρά μόνο με απορρυπαντικό. Θα ρωτήσω να το βρω αυτό το καθαριστικό που μου είπες γιατί το έχω χρόνια το πλυντήριο και ένα καθάρισμα το χρειάζεται...
και εμενα η γιαγια μου το ίδιο ελεγε... αλλά μετά από χρόνια ανακαλυψα ότι αν βαλεις 2-3 κουτ. σουπας και μονη της η πλύση καθαρίζει το πλυντηριο καλά! Βεβαια η σοδα είναι και πολύ καλη για τα ασπρόρουχα αλλά μετά δεν πρέπει να τα απλώσεις στον ήλιο γιατι κιτρινίζουν!Quote:
Originally posted by aggeloydaki
90γρ μαγειρική σόδα στο μεγαλύτερο πρόγραμμα στους 90 βαθμούς μου είχαν πει εμένα με άδεια πλύση,μια γειτόνισσα είπε στην μαμα μου πως κάθε φορά που πλενει ασπρορουχα. Βάζει κ σόδα μαζί κ δεν έχει κανένα πρόβλημα με άλατα κ τα ρούχα ασπριζουν κιόλας περισσότερο! Παω για νάνι καθώς το εγερτηριο είναι στις 6 καθημερινώς:dork::dork::dork:
να σια καλά ελλάκι μου...ξερω διαφορα τέτοια ματζουνια!Quote:
Originally posted by Eli
Ευχαριστώ Αγγελικούλα μου! Δεν το έχω κανει ποτέ με σόδα παρά μόνο με απορρυπαντικό. Θα ρωτήσω να το βρω αυτό το καθαριστικό που μου είπες γιατί το έχω χρόνια το πλυντήριο και ένα καθάρισμα το χρειάζεται...
Εχει μια υπεροχη δροσουλα αυτη την ωρα!!!!!
Δεν λαλαγγιάζομαι καλέ, κάνω δουλειά στον υπολογιστή με τη σοκολατίτσα. Πονηρά μυαλά! χιχιχι Από απόσταση δηλαδή, αν και πολύ θα ήθελε να με έχει εκεί και να με μπουκώνει! :lol:
καληνυχτα απο μενα!
Καλως τη cyberΤζινα!!!
Καληνυχτα καλλιοπακι!!!καλη ξεκουραση!!!!
Καληνύχτα Καλλιόπη, καλώς με Λιλάκιον.
Μετά από τις συμβουλές για αστραφτερό πλυντήριο λέω και εγώ να ταβλιαστώ :D
Καλό βράδυ κοκόνες μου και όνειρα γλυκά!
Καλη νυχτα και καλη ξεκουραση ελακιον!!!!
Καληνύχτα Eli και καλή ξεκούραση. Σήμερα για αλλαγή αντί για προβατάκια μέτρα πλυντηριάκια για να κοιμηθείς, άσπρα είναι και αυτά! :lol: Φιλάκια.
Τζινακο το suits μου αρεσει μεχρι το 3ο επεισοδιο που εχω δει.ο ξαδερφος μου που εχει δει ολα τα μεχρι τωρα επεισοδια μου ειπε ειναι τελειο.ειναι και οι πρωταγωνιστες κουκλακια.
Λίλα αυτό για τους κούκλους πρωταγωνιστές το λες εσύ ή στο είπε ο ξάδερφός σου; Ν'αρχίσω ν'ανησυχώ; :lol:
Προλαβαινω να πω καληνυχτα?Τρεχω να προλαβω να κανω τα παντα πριν φυγω.Εβαψα το μαλλι κ αυριο εχω μανικιουρ πεντικιουρ κ αισθητικο για αποτριχωση.
τζινα μετα τα61 ειναι το 60 κ μετα δεν εχει πιο κατω.εξαυλωνεσαι....
μικρη Ναταλια εμενα δεν μου αρεσει το σουσι,αν εχεις κατι αλλο θα ερθω!:fake sniffle:να σου δωσω ενα χερι ξυλο να δεις!Θα ερθουμε ολες στο γαμο σου στην Κρητη να φαμε γαμοπηλαφο που το εχω καημο να το δοκιμασω!
Αγγελουδακι τι κανεις?ΔΙακοπες διαρκειας στη Ναυπακτο βλεπω!γιατι στις 6?Η γιαγια εχει εγερτηριο? το σπιτι που θα μεινω ειναι στην πλατεια Αγιας Σοφιας.Κοντα στη θαλασσα μου ειπαν,κοντα στο κτελ κ σχετικα κοντα κ στο νοσοκομειο.Ελπιζω να σε δω απο κοντα.
Εγω το λεω εγω.αααα και επειδη το γουστο μου εχει παθει βλαβη αυτον τον καιρο τους εδειξα και στη μανα μου και της αρεσαν.
Γλαύκη το μανικιούρ πεντικιούρ θα είναι μόνο περιποίηση υποθέτω, χωρίς βάψιμο με μανό.
Με το καλό να πάρει εξιτήριο και η Αντα αύριο να μας πει τα νέα της. Κούκλες πάω να ξαπλώσω. Καλό μας βράδυ και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Φυσικα Τζινακι.Ουτε διαφανο!Θελω τα φωτα σου χακερ μου!Εχω σε cd κατι φωτο που θελω να ανεβασω αλλα ξεχασα πως μου ειχε πει ο Νικος τοτε απο το αλλο απο την Κινα.
καληνυχτω και εγω με την σειρα μου!!!! ονειρα γλυκα
Θα πας στο post reply κι εκεί που λέει browse ή αναζήτηση αν είναι στα ελληνικά θα πατήσεις και θα πας αριστερά εκεί που λέει υπολογιστής και θα βρεις που λέει cd (αφού έχεις βάλει πρώτα το cd στη θήκη του υπολογιστή), θα κλικάρεις το cd και θα σου ανοίξουν οι φωτό που έχει μέσα και θα επιλέξεις ποιά θέλεις, μετά θα πατήσεις άνοιγμα και τέλος το post reply και θα στην ανεβάσει από το cd.
Καληνύχτα Αγγελικούλα και καλή ξεκούραση.