-
Καλημερούδια κορασίδες!
Αφού σας άφησα χτες το βράδυ, ανακάλυψα κάτι που μου προκάλεσε τόση έκπληξη όσο θα μου προκαλούσε αν ανακάλυπτα να είμαι έγκυος χωρίς να έχω κάνει σεξ! Αυτό λοιπόν που με ανοιχτό στόμα είδα ήταν μια υποψία περιόδου! Αν αναρωτιέστε γιατί η έκπληξη, να σας πω ότι έχω πρωτοπαθή αμμηνόροια, και ουδέποτε είχα περίοδο χωρίς να πάρω αντισυλληπτικά, δλδ τα τελευταία 20 χρόνια! Όταν την τελευταία φορά που είδα τη διατροφολόγο μου, συζητήσαμε για το θέμα- που σημειωτέον εχει υπάρξει πηγή πολλών από τα ψυχολογικά θέματα που είχα και ίσως έχω- έθεσε ως στόχο να φέρουμε την περίοδο χωρίς χρήση χημικού φαρμάκου, μου έδωσε κάποια φυτικά χάπια από λάδι νυχτολούλουδου και σε συνδυασμό με το χάσιμο του βάρους, θα ανεβάζαμε τα οιστρογόνα μου που είναι εξαιρετικά χαμηλά και ίσως, αν είμασταν τυχερες, θα λειτουργούσε... Εγώ ήδη τις τελευταίες μέρες σκεφτόμουν να ξαναρχίσω τα αντισυλληπτικά αλλά χτες το βράδυ είδα αυτήν την υποψία περιόδου και έχω πάθει σοκ και δέος! Βρε λες? Αν γίνει αυτό, θα γίνω αστροναύτης, σας το δηλώνω!
-
Καλημέρα Eli. Δυστυχώς δεν έχουν καλή θέρμανση γιατί τώρα έχουν μετακομίσει σε αυτόν το χώρο και τον φτιάχνουνε ακόμα. Έχουνε σόμπες αλλά όταν ήμουν εκεί κρύωνα, ιδιαίτερα όταν άνοιγαν την πόρτα για να μπούνε οι πελάτες και φόρεσα το μπουφάν μου. Σήμερα θα φορέσω πουλόβερ και ζακέτα, θα ρίξω το μπουφάν μου στα πόδια και θα δω αν μπορώ να πάρω μία σόμπα πριβέ χιχιχι.
-
Γιώτα απίθανα νέα! Έχω μία φίλη γυναικολόγο που μου έχει πει ότι η διατροφή και το βάρος επηρεάζουν άμεσα τον κύκλο μας. Οπότε τώρα που αδυνάτισες και κάνεις σωστή διατροφή είναι πολύ πιθανόν να γίνει το θαύμα και για σένα!! Μακάρι να πάνε όλα καλά, άντε να φεύγουν ένα ένα τα προβλήματα.
Βλέποντας τις φωτογραφίες από το τσιμπούσι της Ναταλίας μου καρφώθηκε η σοκολάτα toblerone και με δικαιολογία τον πολύ κρύο καιρό πήρα μία και μέχρι στιγμής έχω φάει 1 κομμάτι, για αργότερα δεν υπόσχομαι τίποτα χιχιχιχι.
-
Γιώτα μου έχω ανατριχιάσει από τα αναπάντεχα νέα σου! έχω συγκινηθεί.... μακάρι Παναγία μου βάλε το χέρι σου,κάνε κράτει λίγο στα αντισυλληπτικά να δεις .
Ουφ πρέπει να πάω ξανα να κάνω εξετάσεις αίματος και υπερηχο για την επαιτιο τους έτους και να πάω στον γιατρό. Βαριέμαι ..... εύχομαι τώρα που έκλεισα χρόνο να μην χρειάζεται να κάνω εξετάσεις κάθε τρεις και λίγο. Τα νεύρα μου.
Αυριο έχω και διαιτολόγο, να δούμε τι θα μετρήσει πάλι. Τον έχω στείλει τον άνθρωπο αδιάβαστο στο τέλος θα με κοιτάει σαν άλιεν. Αλλά άντε να τον δω τι θα μου προτείνει αύριο.
-
ΚΑλημέρα!!! Γιώτα μου τί υπέροχα νέα είναι αυτά?
Εγώ σήμερα πήγα διατροφολόγο και είμαι 91.6 με τα ρούχα παρακαλώ!!!!!! Τελευταία ζύγισμά της πριν 6 βδομάδες ήταν 92,4!!!!! Είμαι και 11 βδομάδων έγκυος!!! Ολα τέλεια όσον αφορά το θέμα αυτό.
Τώρα, πριν λιγο με πήρανε τηλέφωνο από μία δουλιά που είχα πάει και νόμιζα πως δεν τους είχα αρέσει, και θέλουν αύριο να κάνουμε δεύτερη συνέντευξη!!! Τώρα θα δείξει το αποτέλεσμα!!!
-
Γιώτα μου τι ευχάριστα νέα είναι αυτά!!!!!! Σε νιώθω και σε καταλαβαίνω απόλυτα αφού κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα! Μακάρι η απώλεια του βάρους να μας βοηθήσει! Εγώ πάσχω από δευτεροπαθή αμηνόρροια αλλά ούτε η λήψη αντισυλληπτικών με έχει βοηθήσει. Ο κύκλος μου είναι από άστατος ως τραγικός αφού έχω περίοδο από 1 έως 2 φορές το χρόνο. :sniff:
-
Παρόλο που ο Ηondos έχει εκπτώσεις 20-40% η αδερφή μου έδωσε 80 ευρώ για να πάρω τα απολύτως απαραίτητα χωρίς υπερβολές κι έχω και ήδη κάποια καλλυντικά στο σπίτι. Και άλλα 45 ευρώ για κάρτα ΜΜΜ. Φωτιά και λαύρα! Προσπαθώ να ξεπεράσω το σοκ καθαρογράφοντας τις σημειώσεις μου από τη δουλειά. Τηλεφωνώ κάθε τόσο στη μητέρα μου ρωτώντας την "που είπαμε ότι θα πάω σήμερα;" κι όταν αυτή μου απαντάει "στη δουλειά σου" αρχίζω και της τραγουδάω "θέλω να τ'ακούω να τ'ακούω να τ'ακούω να το λές"!!! :lol:
-
Βρε βρε τι ωραία που ξεκινάει η βδομάδα μας! Νέες δουλειές, κιλά χαμένα και μία υποψία περιόδου στο Γιωτάκι μας!!! Απαπαπαπα κορίτσια σιγά σιγά τα νέα είναι πολλές οι συγκινήσεις και δεν τις αντέχω!!! :lol:
Τζινάκι μου οργανώσου για την βγάλεις ζεστά αγάπη μου πρώτη μέρα την δουλειά, ε και σαν καινούρια όλο και καμιά σομπούλα θα σου παραχωρήσουν για να σε περιποιηθούν χιχιχιχι.
Πωλίνα μου τι ευχάριστα νέα!!! Σου εύχομαι να συνεχίσεις έτσι και είμαι σίγουρη ότι με προσοχή στην διατροφή σου θα έχεις φανταστικά αποτελέσματα. Η σλιβ είναι φοβερό εργαλείο ;). Η διατροφολόγος σου τι είπε για τις εξετάσεις που είχες κάνει; Θα πρέπει να αλλάξεις κάτι στη διατροφή σου τελικά σε σχέση με πρωτεΐνες και υδατάνθρακες; Καλή επιτυχία και με την δουλειά!!! Ελπίζω να μην τους πτοείσει το γεγονός ότι είσαι έγκυος αν και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη γιατί είναι όπως και να χει ένας απρόβλεπτος παράγοντας που δεν τον γνωρίζουν και λογικά θα τους φρενάρει. Τι σκέφτεσαι να τους πεις;
Γιωτάκι μου γλυκό μακάρι να σου έρθει η περίοδος χαρά μου τι ευτυχία θα είναι. Μιλάμε θα νιώσεις την απόλυτη ολοκλήρωση, εύχομαι πραγματικά ο Θεός να σου το κάνει αυτό το υπέροχο δώρο τώρα που όλα μέσα σου μπαίνουν επιτέλους σε μία τάξη! Λες να είχε δυσανεξία το σώμα σου στην χολή σου; :lol::lol:
-
Πωλίνα πολύ ευχάριστα τα νέα σου. Εύχομαι να πάνε όλα καλά αύριο στη συνέντευξη για τη δουλειά.
Welldah εύχομαι το αδυνάτισμα και η σωστή διατροφή να σε βοηθήσουν και σένα να αποκτήσεις έναν φυσιολογικό κύκλο.
-
Ελη μου μου είπε να αυξήσω το νερό!!!!!! Κατά τα άλλα όλα καλά!
Οσο αφορά την δουλιά, δεν πρόκειτε να πω πως είμαι έγκυος ούτε τώρα, αλλά ούτε και σε οποιαδήποτε δουλιά μπορεί να με προσλάβουν. Οταν θα φανεί (αν φανεί) θα το πω. Αλιώς θα το πω στον 7 μήνα!!! χεχεχε
Πάντος στον γιο μου, 30 βδομάδες τον είχα γεννήσει και κοιλιά "πλάκα" (όσο γινόταν δηλαδή στα 100 κιλά που ήμουνα). Κανείς δεν πίστευε πως ήμουνα έγκυος. Τώρα, αν και έχω δει κοπέλες 9-10 βδομάδων που να φαίνετε η εγκυμοσύνη τους, εμένα και πάλι τίποτα!!!
-
Πω πω Πωλίνα μου εγώ δεν θα μπορούσα ρε συ, μετά δεν σκέφτεσαι πως θα το πάρουν που δεν θα τους το έχεις πει; Δεν φοβάσαι άσχημες αντιδράσεις και σχόλια; Αφού τώρα που ψάχνω για δουλειά και θέλουμε να κάνουμε και παιδί το σκέφτομαι και λέω αν μου κάτσουν και τα δύο ταυτόχρονα τι θα κάνω εοοο;;;;;;:crazy::crazy:
-
Πωλινάκι μου πολύ ωραία νέα!!! Να δεις που εσυ αντι να βάζεις κιλα στην εγκυμοσύνη θα χάνεις!!!
Μακάρι να σε πάρουνε να τελειώσει και αυτό το άγχος. Το μαιλ μου το πήρες?
-
Νομίζω ότι αν κάποια γυναίκα αποκρύψει την εγκυμοσύνη της μπορεί να θεωρηθεί ως δόλος και να μην ισχύει στην περίπτωση αυτή η νομοθεσία που καλύπτει τις εγκύους. Κοίταξέ το Πωλίνα για να μην έχεις μετά ταλαιπωρίες.
-
Κορίτσια έχω ρωτήσει και μετά τον 4 μήνα είσαι υπόχρεως να πεις ότι εγκυμονείς. Επίσεις δεν υπάρχει νόμος που λέει ότι δεν εργοδοτούν έγκυο γυναίκα, Αλλωστε έγκυος είμαι, όχι άρρωστη.
Ούτε εγώ Ελη μου μπορώ να το κάνω, αλλά θα το κάνω γιατί έχω ανάγκη τον μισθό. Και άλλωστε κάλληστα μπορεί κάπια να είναι έγκυος και να μην το ξέρει. Επομένως? Αν δεν το ξέρω πως θα το πω? Υπάρχουν περιπτώσεις που ούτε κοιλιά κάνουν, ούτε συμπτώματα έχουν και έχουν και κανονικό κύκλο περιόδου και όμως είναι έγκυες!!! Και μην ξεχνάμε πως έχω και το "Έχασα απότομα κιλά τον τελευταίο καιρό και είχε σταματήσει η περίοδός μου". Αρα δεν είναι δόλος.
Και η νομοθεσία για τις έγκυες ισχύει είτε είσαι εργαζόμενη 1 μέρα και τους ανακοινώνεις ότι είσαι έγκυος, είτε είσαι 10 χρόνια.
Οπως και να έχει κορίτσια, δεν ξέρω καν ακόμα αν θα πάρψ την δουλιά ή οποιανδήποτε δουλιά. Επομένως τσάμπα τα συζητάμε όλα αυτά.
-
Κατερινάκι μου το πήρα και σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!