το σώζει ότι είσαι μονο 11 εβδομάδων κοριτσάκι μου , μακάρι να την πάρεις την δουλειά και μετά βλέπεις τι κάνεις.
Printable View
το σώζει ότι είσαι μονο 11 εβδομάδων κοριτσάκι μου , μακάρι να την πάρεις την δουλειά και μετά βλέπεις τι κάνεις.
Σαφώς και δεν γνωρίζουμε αν θα πάρεις ακόμα τη δουλειά Πωλίνα, που μακάρι να πάνε όλα καλά, όμως συνήθως όταν ξεκινάμε μία νέα δουλειά προσέχουμε να δημιουργούμε όσο γίνεται τις καλύτερες προϋποθέσεις για μία καλή μελλοντική συνεργασία χωρίς διενέξεις. Εσύ ξέρεις καλύτερα.
κοίτα να δεις που έπρεπε να μείνεις έγκυος για να ξεκολήσει η ζυγαριά! Να το ξέραμε να έμενες εγκυος πιο γρήγορα! Καλή τύχη και στη δεύτερη συνέντευξη! Εντυπωσίασέ τους!Quote:
Originally posted by polinaki1983
ΚΑλημέρα!!! Γιώτα μου τί υπέροχα νέα είναι αυτά?
Εγώ σήμερα πήγα διατροφολόγο και είμαι 91.6 με τα ρούχα παρακαλώ!!!!!! Τελευταία ζύγισμά της πριν 6 βδομάδες ήταν 92,4!!!!! Είμαι και 11 βδομάδων έγκυος!!! Ολα τέλεια όσον αφορά το θέμα αυτό.
Τώρα, πριν λιγο με πήρανε τηλέφωνο από μία δουλιά που είχα πάει και νόμιζα πως δεν τους είχα αρέσει, και θέλουν αύριο να κάνουμε δεύτερη συνέντευξη!!! Τώρα θα δείξει το αποτέλεσμα!!!
Μαράκι, ξέρεις από πρώτο χέρι πόσο πίσω σε κάνει να νιώθεις το ζήτημα της απουσίας περιόδου... Εύχομαι να μας πάνε όλα καλά και να απαλλαχθούμε και από αυτό το βάσανο και οι δυο μας!Quote:
Originally posted by welldah
Γιώτα μου τι ευχάριστα νέα είναι αυτά!!!!!! Σε νιώθω και σε καταλαβαίνω απόλυτα αφού κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα! Μακάρι η απώλεια του βάρους να μας βοηθήσει! Εγώ πάσχω από δευτεροπαθή αμηνόρροια αλλά ούτε η λήψη αντισυλληπτικών με έχει βοηθήσει. Ο κύκλος μου είναι από άστατος ως τραγικός αφού έχω περίοδο από 1 έως 2 φορές το χρόνο. :sniff:
Αυτή η αδερφή σου μας έχει σκλαβώσει, να'ναι καλά! Βάλε τα καλλυντικάκια σου, ντύσου ζεστά και βουρ στην εργασία και χαρά!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Παρόλο που ο Ηondos έχει εκπτώσεις 20-40% η αδερφή μου έδωσε 80 ευρώ για να πάρω τα απολύτως απαραίτητα χωρίς υπερβολές κι έχω και ήδη κάποια καλλυντικά στο σπίτι. Και άλλα 45 ευρώ για κάρτα ΜΜΜ. Φωτιά και λαύρα! Προσπαθώ να ξεπεράσω το σοκ καθαρογράφοντας τις σημειώσεις μου από τη δουλειά. Τηλεφωνώ κάθε τόσο στη μητέρα μου ρωτώντας την "που είπαμε ότι θα πάω σήμερα;" κι όταν αυτή μου απαντάει "στη δουλειά σου" αρχίζω και της τραγουδάω "θέλω να τ'ακούω να τ'ακούω να τ'ακούω να το λές"!!! :lol:
βρε λες???? :spin::spin::spin: χιχιιχQuote:
Originally posted by Eli
Λες να είχε δυσανεξία το σώμα σου στην χολή σου; :lol::lol:
Δλδ. πως τον έχεις στείλει αδιάβαστο? Αφού τα κάνεις όλα οσα λέει! Θα σε μετρήσει κιόλας? Θέ'με αποτελέσματα!Quote:
Originally posted by *Katie
Αυριο έχω και διαιτολόγο, να δούμε τι θα μετρήσει πάλι. Τον έχω στείλει τον άνθρωπο αδιάβαστο στο τέλος θα με κοιτάει σαν άλιεν. Αλλά άντε να τον δω τι θα μου προτείνει αύριο.
Πωλινάκι μου δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σε αγχώσω ειδικά τώρα που προετοιμάζεσαι ψυχολογικά για μία συνέντευξη, θεωρώ όμως ότι για όλα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη και σαφώς καλά πληροφορημένη, έστω και αν ακόμη δεν είναι σίγουρο για το αν θα σε πάρουν. Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και να έχεις μία πολύ καλή 2η συνέντευξη!!! ʼντε να παίρνουμε όλες οι άνεργες σειρά λέμε!!!:lol::lol::lol:
επειδή την προυγούμενη φορά που πήγα είχα χάσει 1,3 κιλά ( σε 2 εβδομαδες) και όλοι οι πόντοι που χάθηκαν ήταν κοιλιακό λίπος, -4,5 από την κοιλιά και όλα τα άλλα αμετάβλητα και τρελλάθηκε. Με κοιτούσε εκπληκτος.Quote:
Originally posted by monahoiot
Δλδ. πως το έχεις στείλει αδιάβαστο? Αφού τα κάνεις όλα οσα λέει! Θα σε μετρήσει κιόλας? Θέ'με αποτελέσματα!Quote:
Originally posted by *Katie
Αυριο έχω και διαιτολόγο, να δούμε τι θα μετρήσει πάλι. Τον έχω στείλει τον άνθρωπο αδιάβαστο στο τέλος θα με κοιτάει σαν άλιεν. Αλλά άντε να τον δω τι θα μου προτείνει αύριο.
Καλησπέρα. Επέστρεψε και το εργαζόμενο κορίτσι. Όλα καλά όλα ανθηρά. Εκτός από το ξεπάγιασμα στο πήγαινε και στο έλα όλα τ'άλλα κύλισαν μια χαρά.
Well done dear τζινα.
Μπράβο μπρε, χουχούλιασε τώρα στη σομπίτσα σου, κάνε και ένα ζεστό μπανάκι, αγκάλιασε και το σκυλάκο σου, και χαμογέλασε πριν κοιμηθείς! Μην τυχόν και δεν τα κάνεις με τη σειρά που έγραψα! :lol:
:lol::lol::lol: Εντάξει frau Γιώτα θα τα κάνω όπως λες. Μόνο που έχω δύο σκυλάκους, έναν κουφό και έναν ακούοντα συν ένα γάτο και από εκεί βγήκε και το γουνοξαπλώνω γιατί αν μη τι άλλο με ζεσταίνουν!
Μπράβο Τζινάκι μου ωραία κατεψυγμένη αρχή έκανες! :lol::lol::lol:
Μόλις γύρισε κι ο άντρας μου επίσης κατεψυγμένος!:lol::lol: Μπήκε μέσα στο σπίτι και είμαι σίγουρη ότι πέσαμε 2 βαθμούς πιο κάτω χαχαχαχαχαχαα
Χαιρετισματα απο την παγωμενη Καλαματα!Κανει πιο κρυο απο οτι εκανε στη Θεσσαλονικη!Εδω βλεπω ομως ολο καλα νεα απο τα κοριτσια μας!Κ η Γιωτα κ η Πωλινα κ το Τζινακι μας!Να σας πανε ολα καλα κοριτσαρες μου!