-
Τωρα για τη Θεσσαλονικη τι να σας πω?Για το κοριτσια?Για το απιστευτο Ναταλοσπιτο?Υπεροχα ηταν!Τωρα μια καταθλιψη θα την παθω.Ασε που μετα το σπιτι της Ναταλιας ενα σοκ το εχω παθει! βλεπω το δικο μου που δεν ειναι ουτε πολυ καφε ουτε πολυ μινιμαλ πολυ σκετο πολυ αχρωμο κ αχαρο.Μπηκα στη ρουτινα,μαζεψα,εβαλα πλυντηριο...ευτυχως υπαρχουν τα τσουρεκια του Τερκενλη κ τα τργωνακια του Ελενιδη να μου λενε οτι ειχα παει στην πρωτευουσα του βορρα....
-
Eli λες από την κατάψυξη να τσιτώσει το δέρμα και να δείχνω νεότερη;:lol::lol:
-
Δε μου λες Γλαύκη το σπίτι σου θα την πληρώσει τώρα; Μια χαρά ωραιότατο σπίτι έχεις, θα μας τρελάνεις; Δε θα τη συναντήσεις τη Ναταλία στην Καλαμάτα να ανέβεις λίγο ψυχολογικά;
-
Μπααα Τζίνα μου και εγώ που κυκλοφόρησα σήμερα έξω το μόνο που απέκτησα ήταν ένα παγωμένο κρυσταλλικό χαμόγελο :lol::lol::lol: κατά τα άλλα το δερματάκι έχει πάθει και μία ελαφρά ξηροδερμία από το κρύο και τον αέρα :(.
Γλαύκη μου καλωσόρισες στο σπιτικό σου! ʼντε τώρα δεν θέλω μελαγχολίες! ʼχρωμη και άχαρη μάλλον είναι η διάθεσή σου γιατί το σπίτι σου σίγουρα δε είναι! Κοίτα να την χρωματίσεις με τις όμορφες αναμνήσεις που μάζεψες από την Νύφη του Βορρά και την γλυκιά συντροφιά των κοριτσιών μας :). ʼντε δεν θέλω να πέφτουμε... και εγώ εδώ το παλεύω με νύχια και με δόντια για να μην πέσω αλλά εδώ κρατιέμαι γερά!
-
πως να μου ανεβει η διαθεση οταν ξερω οτι μετα τις καυτες νυχτες που περασαμε εκει δεν θα κοιμηθει ενα βραδυ στο σπιτι μου?Να με απατα μες την πολη μου,μες τα μουτρα μου?Λεει αυριο για να μου κλεισει τα ματια να παμε για καφε.Αν καταφερω θα την παρω κ στο μαγαζι μου να την ταισω!
Ταπερτζινα μηπως μπορεις να μου δανεισεις την αδελφη σου για λιγο καιρο?Με μερικες χορηγιες ισως μου φτιαξει η διαθεση......
Ελακι μου κρατα γερα!Να βοηθαμε η μια την αλλη γιατι ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα κ προβλεπω οτι θα γινουν χειροτερα.
Εσυ λαθραναγνωστη που μαθαινεις κολπα κ κοιτας απο την κλειδαροτρυπα ελα να μας πεις μια καλη κουβεντα....Κουβεντα ειπαμε!τραγουδι μην τολμησεις!
-
Αχ Γλαύκη μου χοντρό το κέρατο για να το χωνέψεις καρδιά μου δεν σε αδικώ! Να την αρπάξεις από τα μαλλιά αύριο την σουρτούκα και να την πας στο μαγαζί σου, με τόσες νοστιμιές εκεί εεε δεν γίνεται θα κάτσει η άτιμη μιχαλίδα! :lol::lol::lol::lol: Ποιος κάνει μπανιστίρι; :lol:
-
Μονο σε μια απαγορευω να βαζει τραγουδια!Οχι οτι με ακουει.....Κ ακου δικαιολογια!Αν μπω θα με ξενυχτησετε....
Ελι μου λες να ειναι σωστο το ο ερωτας περναει απο το στομαχι κ μολις την ταισω να μου ερθει?
-
Ε καλά εδώ που τα λέμε δεν έχει και άδικο η Αβουλίνα μας ε πως να το κάνουμε είμαστε ακαταμάχητες χεχεχεε.
Όσο για τον έρωτα σίγουρα περνάει από το στομάχι και επειδή εσύ καρδιά μου το έχεις με την μαγειρική για δοκίμασε να την δελεάσεις με πολλά υποσχόμενες γαστρονομικές απολαύσεις, σίγουρα δεν θα μπορέσει να αντισταθεί. Βάλε και μπόλικο κρασάκι να την ζαλίσεις να την κάνει αρμένικη την βίζιτα στο μαγαζί χιχιχιχι. Πλάνεψε το το κορίτσι μας είμαι σίγουρη ότι δεν θα μπορέσει να σου αντισταθεί ;)
-
Κοριτσια καληνυχτα.Κλεινουν τα ματια μου.ηταν κ το ταξιδι..
-
Πάω να ξαπλώσω νύσταξα και χασμουριέμαι τόσο που δεν βλέπω την οθόνη του υπολογιστή. Εύχομαι σε όλες μας μια γλυκιά και ζεστή καληνύχτα με όμορφα όνειρα! Φιλιά πολλάααααα
-
Καληνύχτα Γλαύκη και καλή ξεκούραση. Να πεις τους χαιρετισμούς μας στην τουρίστρια Ναταλία.
-
Καληνύχτα Eli, ελπίζω να έχει ζεσταθεί μέχρι τώρα ο αντρούλης σου και να μην έχει κρύα πόδια όταν ξαπλώσεις χιχιχι.
-
Πάω κι εγώ να ξαπλώσω κορίτσια διότι σήμερα δούλεψα 4,5 ολόκληρες ώρες και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου!:lol::lol:
-
Καλημέρα!
Τζίνα ίσως αυτό το λινκ σου φανεί χρήσιμο: http://www.sweetblog.gr/everything-f...analwsima.html
-
Καλημέρα Κοριτσαρες!! Κρυοοοοοοο, πολύ κυοοοοο ( που λέει και η Μαριλένα) . Δεν ήθελε το πουλάκι μου να πάει σταθμό σήμερα, έκλεγε και πόνεσε η ψυχη μου αλλά τι να κάνω? Ο άντρας μου τέζα στο σπίτι, δεν άντεξε και αρρωστησε και αυτός. Τι έχω να περάσω από την γκρίνια του δεν λέγετε!! Ξέρετε πως κάνουν οι άντρες όταν αρρωσταίνουν??? χειρότερα και από μωρά!