Ε βέβαια...Αν είχε καταφέρει να σε κάνει καλά θα το χρωστούσες σ\'εκείνον,θα ήταν μόνο δικό του κατόρθωμα.Ενώ για το ότι σε έκανε χειρότερα δεν έφερε καμία ευθύνη.Εφταιγες μόνο εσύ.Σιγά να μην κάτσει να σκάσει.
Printable View
Ε βέβαια...Αν είχε καταφέρει να σε κάνει καλά θα το χρωστούσες σ\'εκείνον,θα ήταν μόνο δικό του κατόρθωμα.Ενώ για το ότι σε έκανε χειρότερα δεν έφερε καμία ευθύνη.Εφταιγες μόνο εσύ.Σιγά να μην κάτσει να σκάσει.
Αυτό πράγματι είναι πολύ σκληρό και δύσκολο να το δεχτείς αλλά έχω αρχίσει να το συνειδητοποιώ κι εγώ.Δεν μ\'αρέσει βέβαια αλλά ξέρω ότι αυτή είναι η αλήθεια.Οταν χρειάζομαι βοήθεια και δεν την έχω,κυρίως από τον ψυχολόγο μου,η πρώτη αντίδρασή μου είναι να νευριάσω αλλά μετά σκέφτομαι ότι κανείς δεν ειναι υποχρεωμένος να με βοηθήσει,δεν μπορώ να υποχρεώσω τον άλλο να ενδιαφερθεί για το τι μου συμβαίνει εμένα.Quote:
Originally posted by kassi_21
Κοίτα μου έμαθε ένα που όσο σκληρό και αν ακούγεται είναι η αλήθεια....Τα προβλήματά μου είναι προβλήματά μου και του άλλου δικά του.....
Συμφωνώ με το τελευταίο σου σκεπτικό Ντάλια..Το ίδιο όμως ισχύει και με το αντίστροφο..Όταν εσύ απορρίπτεις άλλον δεν κάθεσαι να στενοχωρηθείς γιατί στενοχωρέθηκε..Είναι δικό του πρόβλημα....Καλά ένας πολύ καλούλης παθολόγος ήταν ένας που με βοήθησε πρόσφατα με μια ίωση..Πήγαινα του θανατά και τον έβλεπα και ηρεμούσα ένα πράγμα......με το χαμόγελο στα χείλη έβγαινα....Δεν έλεγε κάτι το ιδιαίτερο αλλά έβγαζε ασφάλεια..Μπράβο του...κ ήταν αυτός που μετά από 5 γιατρούς που επισκέφθηκα βρήκε τι είχα....Τον είχα πρήξει και αυτόν στα τηλέφωνα..Χαχα....Γιατρέ τώρα παθαίνω ρήξη..Όχι Μαρία έχουμε χρόνο ακόμα....(!!!!!!!)
Δεν μας φτάνουν οι ψυχίατροι/ψυχολόγοι έχουμε επεκταθεί και σε άλλες ειδικότητες,στους παθολόγους π.χ. Γιατρός να\'ναι κι ότι να\'ναι.Να ξέρει και λίγο από ψυχολογία,να έχει και υπομονή να ακούει την γκρίνια μας...
Έτσι..Μανίτσα αυτό το έλεγα για την μάνα μου που είναι φαρμακοποιός..Ξέρεις τι ακούει καθημερινά;Χάνουν δουλειά οι ψυχολόγοι..Της έλεγα ότι εκτός από φαρμακευτική θα έπρεπε να είχες καβατζώσει και λίγο από ψυχολογία..Άσε με τα θανατικά...Σε πόσες κηδείες πελατών δεν έχει πάει;Πού πας;Σήμερα πάω στην κηδεία του κυρ Ανέστη που έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας..Αύριο σε καρκινοπαθή...Μεθαύριο.....Κ έρχονται τώρα και λένε κάτι σε ό,τι ακούει και ένας ταξιτζής..Ξεκινάνε από το \"Γαμώ τον γιατρό στο ΙΚΑ που δεν μου έγραψε το φάρμακο για τον πεθερό\" μέχρι γιατί ο άντρας μου δεν με καταλαβαίνει...
ΚαρασωστόQuote:
Καλύτερα να σε λένε στην κοσμάρα σου και κουκουρούκου παρά να με γαμάει η βουλιμία ή στο τέλος να καταλήξω να χαρακώνομαι...
Εφ\'όσον αυτοί σε είδαν και αύριο δεν θα είναι στην κρίση σου να σε συγκρατήσουν,εφ\'όσον σε πλήγωσαν και δεν θα τους καεί καρφί κάνε κάτι και για εσένα...Εν τέλει εσύ με πληγώνεις αλλά γιατί εγώ να σε αφήσω;;;Γιατί για την πάρτη σου να με καταστρέψω και εσένα να μπει απ\'το ένα,να βγει απ\'τ\'άλλο;;Μιλάω γενικά και όχι για τον ψυχίατρο..
Πάντως Ιντερ από την ανάγνωση που κάνω (και όχι από το πως το ζείς εσύ) ο άνθρωπος - ψυχολόγος (και όχι ο ψυχολόγος - άνθρωπος) έχει και αυτός τις στιγμές του.
Μη το παίρνεις ντε και καλά ότι είναι τα χρήματα. (έτσι λέω εγώ αλλά εγώ είμαι και πολύ αθώος γενικός). Εγώ όπως το κατάλαβα ο άνθρωπος ψυχολόγος θέλει να σε βοηθήσει και βλέπει ότι μόνο με πιό συχνές συνεδρίες μπορεί να το κάνει αυτό. Γιαυτό και σου είπε \"μα καλά εσύ αποφάσισες για τους λόγους σου να έρχεσαι πιό αραιά, εγώ τώρα πως να σε βοηθήσω από το τηλέφωνο?\"
Δεν έχει να κάνει αυτό με τα χρήματα. Εχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν έχει τις δυνατότητες που θα ήθελε να έχει και το τηλέφωνο δεν το βλέπει σαν ουσιαστική βοήθεια
ΥΓ Ελπίζω να είσαι καλίτερα πάντως (έχω μείνει λίγο πίσω στην ανάγνωση)
Έπιασα 100% και δεν έχουμε but ή μη bold αυτή τη φορά..Βελτιώνομαι....Quote:
Originally posted by ex_hus
ΚαρασωστόQuote:
Καλύτερα να σε λένε στην κοσμάρα σου και κουκουρούκου παρά να με γαμάει η βουλιμία ή στο τέλος να καταλήξω να χαρακώνομαι...
Εφ\'όσον αυτοί σε είδαν και αύριο δεν θα είναι στην κρίση σου να σε συγκρατήσουν,εφ\'όσον σε πλήγωσαν και δεν θα τους καεί καρφί κάνε κάτι και για εσένα...Εν τέλει εσύ με πληγώνεις αλλά γιατί εγώ να σε αφήσω;;;Γιατί για την πάρτη σου να με καταστρέψω και εσένα να μπει απ\'το ένα,να βγει απ\'τ\'άλλο;;Μιλάω γενικά και όχι για τον ψυχίατρο..
Παράδεισέ μου συγχώρεσέ μου
λάθη που κάνω πού και πού και σε πονάω
Κι εγώ καημέ μου, παράδεισέ μου
αν έχεις κάνει κάποιο σφάλμα το ξεχνάω...
στην παραλλαγή...
Ψυχίατρέ μου συγχώρεσέ μου λάθη που κάνω που και που σε παρακούω
κι εγώ γιατρέ μου,άλλε εαυτέ μου την ψυχραίμια που έχεις πάντα θα ακούω....
Στον/στην ψυχίατρο.....
Έχω ανάγκη μια σου λέξη (και δυο κ τρεις όσες πιάνουν τα Ευρά)
μια αλήθεια μες τις αυταπάτες
και μια αγκαλιά να με γιατρέψει
από θανάσιμες αγάπες
έχω ανάγκη να βουλιάξω
μέσα στο πιο βαθύ σου βλέμμα
απ\' την αλήθεια να τρομάξω
και να φουντάρω σ\' ένα ψέμα
Δε φεύγω,
θα μείνω όλη νύχτα στο ιατρείο σου
θα μείνω όλη νύχτα στο ντιβάνι
τα χάπια μου θα πάρω κι άντε νάνι
κι απ\'αύριο αρχίζουμε ξανά....
Είναι επικίνδυνα εδώ
Γι\'αυτό καλύτερα που φεύγω
Χρόνια προσπαθώ αυτό που χρόνια αποφεύγεις
Κι άλλο αν μείνω θα δεθώ, γι\'αυτό καλύτερα που φεύγω
Χρόνια προσπαθώ αυτό που χρόνια αποφεύγεις
Αντίο να πω,αντίο να πω......
Συμβουλλλή συμβουλλλλή με λλλυτρώνννεις
Συμβουλλλή συμβουλλλή με σκοτώνννεις
Συμβουλλλή συμβουλλλή με τελλλειώνννεις
Με αποτελλλειώνννεις
Αφιερωμένο στο ψυχοχάπι μου......
Ποιος να συγκριθει μαζι σου
κι απ το νου μου να σε σβησει
Ποιος στο βαθος της ψυχης μου
θα τολμησει να σ\'αγγιξει
Μετα απο σενα που
πες μου να παω που
Μετα απο σενα τι
τι ν\'αγαπησω τι
Μετα απο σενα ποιον
ποιον να πιστεψω ποιον
Μετα απο σενα πως
να ζησω αλλο πως
Ποιος να συγριθει μαζι σου
Ποιος να συγκριθει μαζι σου
οταν φυγεις μακρια μου
ποιος τη θεση σου να παρει
στο κορμι κ στην καρδια μου
Μετα απο σενα που...
Πολύ τέλειο..Το αφήνω αυτούσιο αφιερώνοντάς το στον/στην ψυχίατρο....
Απόψε
δε μιλώ σε κανένα δεν ακούω κανέναν απόψε
σαν τρελός μες στη νύχτα γυρνώ στα χαμένα απόψε
με σκυμμένο κεφάλι ζαλισμένος το βήμα μου σέρνω
κάπου κάπου ξεχνιέμαι και νομίζω εσένα πως βλέπω
Απόψε
πού να βρίσκεσαι πες μου
πού πας και τι κάνεις απόψε
μη μ\' αφήνεις φοβάμαι
την τρέλα της πλάνης μου διώξε
απόψε
Απόψε