αεροβια 20' + γυμναστικη του αναπνευστικου μετα με τσιγαρα κ ποτα κ πολυ κλαμα :D
τωρα σκεφτομαι να φαω σοκολατα να φυγει η πικριλα του καπνου αλλα κ η σοκολατα λαλακια ειναι ρε γμτ με γλυκαντικα...
Printable View
αεροβια 20' + γυμναστικη του αναπνευστικου μετα με τσιγαρα κ ποτα κ πολυ κλαμα :D
τωρα σκεφτομαι να φαω σοκολατα να φυγει η πικριλα του καπνου αλλα κ η σοκολατα λαλακια ειναι ρε γμτ με γλυκαντικα...
Σήμερα πρωι πρωι και πριν το ξεσκισμα στη ταβερνα... εκανα κανονικα προγραμμα με βαρη και 10' τρεξιμο στο διαδρομο...
eleni επειδη εχω κ εγω βηματομετρητη δε μου λες πως υπολογιζεις τι ς θερμίδες? τις βγάζει? παίζει ρόλο αν περπατας γρήγορα?
15' διαδρομο στο 9 πρωτη φορα.
βαρη
κοιλιακους 9 σετ
leg raises και ραχιαιους
Σημερα εκανα πολυ καλη γυμναστικη!! 3/4 βαρη και 3/4 μετα γρηγορο περπατημα.στο σκουωτ εβαλα στη μπαρα 30 (κιλα η λιμπρες δεν ξερω τι ειναι) και εκανα 4 σετ των 20 πολυ ευκολα!!και ολες οι ασκησεις μετα με περισσοτερα βαρη απο αλλες φορες και πιο ευκολα αντεχα την πιεση.Το εχω παρατηρησει οτι τις μερες που τρωω υδατανθρακες η διαφορα στην αντοχη μου ειναι αρκετα μεγαλυτερη.Οι φακες,το ζυμωτο ψωμι με λιναροσπορο και το ταχινι εκαναν καλη δουλεια :lol:
φορτυ τοχω τσεκαρει κ γω αυτο!
συγχαρητηρια για το σκουοτ!
μηπως κανει κ πιεσεις μπαρας για στηθος?
για να σε ρωτουσα κατι απο περιεργεια.
στα δικα μου νεο προγραμμα απο σημερα, 3 μυικες ομαδες στο εξης κ η κυρια μυικη ομαδα τουλαχιστο 3 διαφορετικες ασκησεις!
επισης μου ειπε ναρχισω να τρεχω κ μου εβγαλε απο το προγραμμα ολα τα ειδη αεροβιας εκτος απο διαδρομο.
ομως με τη χαλια διατροφη τοσων ημερων + χαλια υπνο + χαλια γενικοτερα δε γυμναστικα αποψε, θα παω αυριο πρωι προ δουλειας.
ελπιζω να μου κατσει καλα κ αυτο το προγραμμα, το προηγουμεενο μου αρεσε πολυ.
τωρα δυσκολευουν τα πραγματα, μου φαινεται πηρα προαγωγη!
ειμαι περιεργη ποση ωρα θα μου παιρνει τωρα το πληρες προγραμμα...
ξερεις περιπου ποσους υδατανθρακες παιρνεις την ημερα που πας γυμναστηριο?οι χθεσινοι μου ηταν 129 γρ. και εχω τσεκαρει οτι ειναι η καλυτερη ποσοτητα για μενα,πρεπει να θυμαμαι τις μερες που παω γυμναστηριο να τρωω οπωσδηποτε τοσους αλλα ειναι λιγο δυσκολο να το προγραμματισω.
ναι κανω πιεσεις στηθους με ολυμπιακη μπαρα στον παγκο και αλλη ασκηση στο μηχανημα
αεροβια εγω δεν κανω σε ομαδικα εκτος απο πολυ γρηγορο περπατημα εξω,οχι στο γυμναστηριο και απο ασκησεις κανω σε ξεχωριστες μερες πλατη-στηθος-ποδια απο περιπου 6 ασκησεις (και περισσοτερο) στην καθε ομαδα
μπραβο για την προαγωγη!!:bouncy:
δυστηχως δεν ξερω καθολου κ με το φιτντει δεν ασχοληθηκα...
γενικα κ μονο οι θερμιδες με κουραζουν οποτε δεν θελω να με πιεσω...
αυτο που ξερω ειναι οτι συνηθως οταν παω καθε μερα γυμναστηριο
ζηταει απο μονο του το σωμα μου περισσοτερο υδατανθρακα, κουφο?
μαλιστα το κακο ειναι οτι την ημερα που ΔΕ θα γυμναστω
θα μου βγει ολη αυτη η μανια για υδατανθρακα που μαλλον θα με οδηγησει να φαω μακαροναδα (τοχω τσεκαρει)
Γενικα πεφτει πολυ φαγητο με το γυμναστηριο γιατι αν δε φαω αρκετα πειναω κ οδηγουμαι με μαθηματικη καριβεια σε βουλιμικα.
Ομως αποφευγω ψωμια, μακαρονια, ετοιματζιδικα (τυροπιτες κτλ)
κ προτιμω ναπαιρνω ενεργεια απο καθαρες τροφες, κοτοπουλο πατατα οσπρια ασπραδια τυρια απαχα
εχω παρατηρησει επισης οτι δεν θελω καθολου τα φρουτα οταν γυμναζομαι στη διαρκεια της μερας κ προτιμω στερεο φαγητο,
γιαουρτι με ξηρους καρπους κτλ
Τωρα ειναι λιγες μερες που δεν κανω γυμναστικη κ ετρωγα αθλια
μολις ξαναμπω σε προγραμμα ειναι σα να ειμαι αλλος ανθρωπος διατροφικα, λες κ εχω διακοπτη βρε φορτυ...
ποια ειναι η ολυμπιακη μπαρα? εμεις εχουμε hammer strength κ ζυγιζει 20 κιλα, δεν βαζω προσθετο βαρος,
κ απο περιεργεια ηθελα να σε ρωτησω τι βαρος σηκωνεις στις πιεσεις αυτες...
(δεν ξερω καποια αλλη κοπελα να κανει...)
Σημερα 30' διαδρομος και 30' ασκησεις εδαφους απο dvd περιοδικου.Κατι καναμε και σημερα.:)
badgirl ολυμπιακη μπαρα ειναι αυτη...
http://www.exrx.net/WeightExercises/...enchPress.html
αυτη την ασκηση κανω και ειναι 20 κιλα η μπαρα και 10 κιλα οι δισκοι που βαζω πανω της (5+5)
στο μηχανημα αυτο που μου εδειξες δεν εχω κανει αν και το εχουμε στο γυμναστηριο γιατι συνηθως ειναι γεματο δισκους και βαριεμαι να τους κατεβαζω,κανω σε ενα αλλο παρομοιο που εχει στα πλαγια πλακες και βαζεις εσυ οπου θελεις το σιδερακι για να κρατηθουν και εκει κανω 30 με 35 κιλα αναλογα την ημερα και την αντοχη που εχω
Το λινκ που εβαλα παραπανω αν δεν το ξερεις ψαξτο,ειναι παρα πολυ καλο!!εχει ολες τις ασκησεις που μπορεις να κανεις στο γυμναστηριο :thumbup:
Εμενα ευτυχως το γυμναστηριο μου κοβει την ορεξη και τωρα που ξεκινησα να πηγαινω βραδυ ειναι πολυ καλα,χθες γυρισα και εφαγα 2 φετες τυρι και επεσα για υπνο.Φρουτα εγω δεν ζηταω ποτε,πιστευω γιατι προσπαθω να τρωω ισορροπημενα και το φρουτο δεν σου προσφερει και πολλα.Οταν κατεβαζω πολυ τους υδατανθρακες τοτε ειναι που ζηταω φρουτο και μαλλον κατι λειπει απο τον οργανισμο
forty, μηπως αυτη η μπαρα ειναι too much για γυναικα?
(εκτος κ αν εισαι αγορι? :O)
δεν σου προσφερουν τα φρουτα? βιταμινες και ινες ας πουμε...
smart μια χαρα ειναι για γυναικα,στο γυμναστηριο που παω ειναι αρκετες οι γυναικες που σηκωνουν τετοια μπαρα,ολες οσες κανουν πολλα χρονια bodybuilding,οι αλλες οι μπαρες οι πιο μικρες ειναι πολυ λιγα κιλα ισως κατω απο 10
penelope αν τρως πολλα λαχανικα παιρνεις και βιταμινες και ινες πολυ περισσοτερο απο οτι με τα φρουτα που σου προσθετουν και φρουκτοζη. ;) Αυτο με τα πολλα φρουτα και το ποσο καλο κανουν μου φαινεται οτι ειναι λιγο μυθος,μαλλον μας αρεσουν περισσοτερο απο τα λαχανικα γιαυτο τα τρωμε πιο ευκολα.
Για παραδειγμα 70 γρ μπροκολο καλυπτει την ημερισια αναγκη για βιτ. C,εχει πολλες φυτικες ινες και δεν παχαινει καθολου,τι πιο υγιεινο?Απο τη στιγμη που η περισσια βιτ.C χανεται και πρεπει καθημερινα να την αναπληρωνουμε,τα πολλα πορτοκαλια που στιβουμε για να πινουμε το χειμωνα μαλλον θερμιδες μας φορτωνουν.Aλλα και για καποιον που δεν του αρεσουν τα λαχανικα φυσικα τα φρουτα του κανουν πολυ καλο και πρεπει να τρωει καθημερινα
Σημερα yoga! Xτες βαρη!
ευχαριστω για την απαντηση :)Quote:
Originally posted by forty
smart μια χαρα ειναι για γυναικα,στο γυμναστηριο που παω ειναι αρκετες οι γυναικες που σηκωνουν τετοια μπαρα,ολες οσες κανουν πολλα χρονια bodybuilding,οι αλλες οι μπαρες οι πιο μικρες ειναι πολυ λιγα κιλα ισως κατω απο 10
penelope αν τρως πολλα λαχανικα παιρνεις και βιταμινες και ινες πολυ περισσοτερο απο οτι με τα φρουτα που σου προσθετουν και φρουκτοζη. ;) Αυτο με τα πολλα φρουτα και το ποσο καλο κανουν μου φαινεται οτι ειναι λιγο μυθος,μαλλον μας αρεσουν περισσοτερο απο τα λαχανικα γιαυτο τα τρωμε πιο ευκολα.
Για παραδειγμα 70 γρ μπροκολο καλυπτει την ημερισια αναγκη για βιτ. C,εχει πολλες φυτικες ινες και δεν παχαινει καθολου,τι πιο υγιεινο?Απο τη στιγμη που η περισσια βιτ.C χανεται και πρεπει καθημερινα να την αναπληρωνουμε,τα πολλα πορτοκαλια που στιβουμε για να πινουμε το χειμωνα μαλλον θερμιδες μας φορτωνουν.Aλλα και για καποιον που δεν του αρεσουν τα λαχανικα φυσικα τα φρουτα του κανουν πολυ καλο και πρεπει να τρωει καθημερινα
ναι, τελικα εριξα μια ματια σε καποια λινκ που εχουν δοθει εδω μεσα κ καταλαβα οτι αρκετες συμφορουμιτισσες ακολουθουν (η τουλαχιστον προσπαθουν) τη διατροφη κ το προγραμμα εκγυμνανσης των μποντι-μπιλντερ!
προσωπικα με τα οσα γνωριζω ως τωρα , ο συγκεκριμενος τροπος με βρισκει αντιθετη, αλαλ απο την αλλη δεν ειχα ποτε την ευκαιρια να το συζητηωσω με καποιον που τον ακολουθει κ να μου πει τις εμπειριες του..
για πες , εχεις δει διαφορα?
εννοω σε ολα: απωλεια κιλων (λιπους), φυσικη κατασταση, δυναμεις, δεικτες υγειας (πχ χοληστερινες κτλ)..