Λούκυ μου!Ώστε εδώ βολτάρεις;Πάνω που νόμισα πως σε χάσαμε κι εσένα στην άγρια Δύση!Ελπίζω να μου είσαι καλά!
Συγνώμη για το εξωτοπικό,φίλτατοι σλιβάτοι μου,αλλά ήθελα να δώσω ένα ζεστό φιλί στον Λούκυ μου!Καλή σας συνέχεια!
Printable View
Λούκυ μου!Ώστε εδώ βολτάρεις;Πάνω που νόμισα πως σε χάσαμε κι εσένα στην άγρια Δύση!Ελπίζω να μου είσαι καλά!
Συγνώμη για το εξωτοπικό,φίλτατοι σλιβάτοι μου,αλλά ήθελα να δώσω ένα ζεστό φιλί στον Λούκυ μου!Καλή σας συνέχεια!
Γεια σας και χαρά σας μανικάκια μου!
π- μισό τοστ
δ- τίποτα
μ- λίγο χοιρινό με σαλάτα
α- μισό τοστ και 40 γρ. μαύρη σοκολάτα
β- λίγο μπρόκολο και κολοκύθι βραστά
ουφ με έχει βάλει ο διαιτολόγος να γράφω κάθε μέρα τι τρώω και αφού τα γράφω εκεί πολλές φορές βαριέμαι να τα γράφω και εδώ.
σήμερα έφαγα
π- 2 παξιμαδακια με γραβιερα 40γρ , 2 κομματακια μπανανα
δεκ- ενα μπισκοτο βρωμης και λίγο ακόμη μπανανα
ενδ- 5-6 ξηρους καρπους αναλατους αψητους και μουλιασμενους με την υπολοιπη μπανανα
μεσ- 1/2 τοστ ( ήμουν στην γύρα)
ενδ-5 ξηρους καρπους και 1 μανταρινι
βρ- 1 καλαμακι κοτοπουλο, 1 μικρη φετα φρυγανισμενο ψωμι λίγο μαρουλι-καροτο και 20γρ τυρι ( σε διάστημα 1,5 ώρας)
Κατερινάκι, 68.8 βλέπω!
nadine!!!
Με τιμά ο χαιρετισμός σου!!!!
σε ευχαριστώ ειλικρινά πολύ!
Να 'ξερες αλήθεια πόσο καθημερινά είστε παρέα μου.....πόσο δραστικά δράτε στον ψυχισμό μου....
πόσο ξεμυαλίζομαι με κάθε σας λέξη κάθε σας γράμμα....
είχες ποστάρει ένα δεντρακι με αστερίες .....το ξεσήκωσα ως ιδέα το προσάρμοσα λιγάκι και το βάλαμε σε περίοπη θέση στο σπίτι.....ήθελα να στο στείλω σε φωτο στο αντίστοιχο θέμα που το είχες βάλει αλλά το εδώ σύστημα δεν υπάκουσε...δεν το έκανε paste με τπτ!
Ίσως τελικά να ακούγεται λίγο εγωιστικό να παίρνω τόσο καιρό τόσα από εσάς ....από εσένα....! και να μην δίνω τπτ...
χρέωσε το όμως ως αδυναμία μου....να εντάσσομαι εύκολα...στα όμορφα απλά!
Ζήλεψα παράφορα που δεν ήμουν μαζί σας....που δεν με ξέρατε καν ενώ σας ήξερα εγώ τόσο πολύ...
πιστή στο ραντεβού μου!
π: 1 ποτήρι γάλα
δ: 1 βραστό αυγό κ ένα μίνι μίνι παξιμαδάκι
μ: χόρτα με ελάχιστα ρεθύθια 1 μανταρίνι
α: μισό γιαούρτι με ένα κριτσίνι
β: γάλα με δημητριακά
τα σέβη μου!
καλημερα! χτες ηταν καλυτερα δεν εκανα εμετο κ το καλο δεν ενιωθα κ πεινα! ξανα :) με ζορισα να φαω αυτο το λιγο.
φρεντο! :)
κρακερακι
30 γρ μαυροματικα βραστα κ μια πιρουνια μπιφτεκι
κρακερακι
1 κρασοποτηρο γαλα
εγω σημερα οχι πολυ καλα
π-- 2 μινι παξιμαδακια με μελι και ταχινι
δεκ- 2 μπουκιες μπανανα και ενα μπισκοτο βρωμης
ενδ- 1 μανταρινι 5 αμυγδαλα
μεσ- 2 πηρουνιες μακαρονια με λιγο τριμμενο τυρι
απ-τπτ
βρ- 5 πηρουνιες μακαρονια με κιμα και λιγο τριμμενο τυρι
και τωρα περπατησα λιγο διοτι νιωθω δυσφορια απο το βραδυνο μου. ελπιζω να μην εχω τα χθεσινα με τον πονο στο στομαχι που με κρατησε μεχρι της 3 το πρωι ξυπνια...
Σήμερα η διατροφή μου είχε πολύ γλυκό, δεν ξέρω αν είναι επειδή περιμένω να αδιαθετήσω ή απλά αν ξύπνησε ξανά η επιθυμία για γλυκά που 6 μήνες τώρα είχε αποκοιμηθεί...
π- γάλα με δημητριακά
δ-ένα αμυγδαλωτό παστέλι
μ- λίγο κοτόπουλο με τρεις πατάτες φούρνου
α- 50 γρμ. μαύρη σοκολάτα, γάλα με δημητριακά
β- 100 γρ. ηλιόσπορους, ένα γκοφρετάκι μαύρης σοκολάτας
Καλά,καλέ!Δεν ντρέπεσαι;Αθήνα ζεις,διάβαζες για τη συνάντηση και δεν είπες κουβέντα;Quote:
Originally posted by look
Ζήλεψα παράφορα που δεν ήμουν μαζί σας....που δεν με ξέρατε καν ενώ σας ήξερα εγώ τόσο πολύ...
Και μη μου πεις και καλά πως ένιωσες πως δεν ανήκεις στην παρέα!Η πρόσκληση
ήταν ανοιχτή,απλά κάναμε τις συνεννοήσεις μας στο Ναταλοτόπικ.Για να νιώσεις ακόμα
χειρότερα(αν βέβαια σου έμεινε λίγη τσίπα μετά από αυτό που έκανες)ήρθε στη συνάντηση μορφονιά
ηδονοβλεψίας(και μάλιστα και με τον καλό της!)που δεν έχει κάνει καν στο φόρουμ εγγραφή!
Κι έλειπες εσύ;Και δε σε γνώρισα από κοντά;Κι ήμουν 15 μέρες Αθήνα;Έ όχι!Αυτό παραπάει!
Για τιμωρία σου χρίζεσαι κι εσύ Ναταλένια και καλείσαι να γράφεις τιμωρία καθημερινά όλα όσα τόσον καιρό
μας κρύβεις!Μάθαμε τώρα να γράφουμε 3 γεύματα και 2 δεκατιανά και να βγαίνουμε απ'την υποχρέσωση!
Αμ δε σ'τα'παν καλά,μοναχικέ καβαλάρη!Ό,τι μοναχικά χάρηκες,χάρηκες!Πάμε για παρτούζες τώρα!
Δευτερα 5/12/11
Πρ:1 ποτηρι γαλα
Δε: 1μανταρινι
Με:30γρ φασολακια με χαντρες κ 2κτσ σαλατα
Απ: 1ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι
Βρ:2κτσ σαλατα με λιγο τονο
Τριτη 6/12/11
Πρ:1/3 μπανανα
Δε: 2καρυδια
Με:1αυγο βραστο και 2 κτσ σαλατα
Απ:1 ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι
Βρ:Μισο σουβλακι κοτοπουλο κ 2κτσ σαλατα
Τι καλυτερες ευχες μου στους εορταζονταις :starhit:
Quote:
Originally posted by NADINE
Καλά,καλέ!Δεν ντρέπεσαι;Αθήνα ζεις,διάβαζες για τη συνάντηση και δεν είπες κουβέντα;Quote:
ήταν ανοιχτή,απλά κάναμε τις συνεννοήσεις μας στο Ναταλοτόπικ.Για να νιώσεις ακόμα
χειρότερα(αν βέβαια σου έμεινε λίγη τσίπα μετά από αυτό που έκανες)ήρθε στη συνάντηση μορφονιά
ηδονοβλεψίας(και μάλιστα και με τον καλό της!)που δεν έχει κάνει καν στο φόρουμ εγγραφή!
Κι έλειπες εσύ;Και δε σε γνώρισα από κοντά;Κι ήμουν 15 μέρες Αθήνα;Έ όχι!Αυτό παραπάει!
Για τιμωρία σου χρίζεσαι κι εσύ Ναταλένια και καλείσαι να γράφεις τιμωρία καθημερινά όλα όσα τόσον καιρό
μας κρύβεις!Μάθαμε τώρα να γράφουμε 3 γεύματα και 2 δεκατιανά και να βγαίνουμε απ'την υποχρέσωση!
Αμ δε σ'τα'παν καλά,μοναχικέ καβαλάρη!Ό,τι μοναχικά χάρηκες,χάρηκες!Πάμε για παρτούζες τώρα!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Quote:
Originally posted by NADINE
Εχθές:
Π: τίποτα
δ: τίποτα
μ: κοτόπουλο οφτό με σαλάτα
α: μισό γιαούρτι ένα κριτσίνι 2 δαμάσκηνα
β: είμασταν σε γιορτές ....2 σπιτικά χορτοπιτάκια, λίγο κοιρινό στο φούρνο μισό λαχανοντολμά και στο τέλος τέλος λίγους ξηρούς καρπούς
Σήμερα:
π: 1 ποτήρι γάλα
δ: τίποτα
μ: φακές βραστές που τις έκανα σαλατούλα
α: μισό γιαούρτι μισή μπανάνα 'ενα ακτινίδιο
β: γάλα με δημητριακά
nadine!!!
πειθήνια ακολουθώ όποια μα όποια εξομολόγηση θέλεις!
ταπεινά υποκλίνομαι!