τι λες ωρη βουρλισμενη εκοψες το μισο μαλλι και το υπολοιπο το αφησες? :smilegrin:
χωρις πλακα, καλη φαση!
δεν το βαφεις και ενα λιβαδι, ενα τιρκουαζ?!
Printable View
τι λες ωρη βουρλισμενη εκοψες το μισο μαλλι και το υπολοιπο το αφησες? :smilegrin:
χωρις πλακα, καλη φαση!
δεν το βαφεις και ενα λιβαδι, ενα τιρκουαζ?!
αντε πινω ενα κουμ κουατ στην υγεια σας κερκυραιες και με το καλο το μωρο μιτσοκολο!!!
χαχαχαχαχα ναι κοκονα μου! μα τον Αγιο Σπυριδωνα! ασε τα εχω κανει μπλε μωβ τυρκουαζ ροζ
και για 3 χρονια το ειχα το κοκκινο της ντοματας :lol: :lol: :lol: τωρα ειναι φισιολογικο χρωμα με ενα μπουτσουνι ασπρες και κομμενο μπροστα το μισο ! εσυ κοριτσι δεν εχεις φεισμπουκ ???? σαν χελι ξεγληστρισες! :lol:
καλα αυτο το βουρλισμενο το ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙ ειναι πολι ομορφο ε φτου σου ωρη παρδαλω!να μη σε ματιαξω! χαχαχαχαχα
xaxaxaxaxaxa + 2 kata tis frantzas................xaxaxaxaxa
ore kokonessssssss ti travaw i amoiri....eimai k anapofasisti ...grrrrrr....gmt....!
click eyxaristw poly koykla m gia tis omorfes koybendesssss k esena mitsokolo mou :cool rsvd:maresei simbouli
misa krismena misa kanonika..xaxaxaxaxaxaxa ....!!!!!!:cool rsvd:..!!!!
SCARLET απο που το τσιμπησες εσυ το κουμ κουατ??? στην υγεια μας στη σπανια ομορφια μας και στα φιλιδονα κορμια μας που λεει και ο παππους μου :lol: :lol: :lol: :lol:
ΠΟΣΑ χρονια λεω να τα κανω μωβ και δε μαφηνει κανεις???????Quote:
Originally posted by mitsokolo
χαχαχαχαχα ναι κοκονα μου! μα τον Αγιο Σπυριδωνα! ασε τα εχω κανει μπλε μωβ τυρκουαζ ροζ
και για 3 χρονια το ειχα το κοκκινο της ντοματας :lol: :lol: :lol: τωρα ειναι φισιολογικο χρωμα με ενα μπουτσουνι ασπρες και κομμενο μπροστα το μισο ! εσυ κοριτσι δεν εχεις φεισμπουκ ???? σαν χελι ξεγληστρισες! :lol:
εχε χαρη που τωρα δεν μπορω για επαγγελματικους λογους γαμω το τσερβελο τους γαμω
κοκκινο ντοματι ειχε μια συμφοιτητρια μου και μας ελεγε οτι ειτε απο ιδρωτα ειτε οταν πηγαινε για μπανιο, το μαλλι εσταζε αιμα! τα εβαφε με σκετο ενισχυτικο βαφης :smilegrin:
εχω φουμπου κοπελια! σου στελνω
το μπουτσουνι ασπρες που εχεις ειναι αννα παναγιωταρεα σταηλ?
μουααααααααχαχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχα
οχι δε καταλαβα???????????? γιατι να μην τα κανεις???οντος το κοκκινο το καλοκαιρι με τον υδρωτα ειναι λες και τρως σφαιρα στο κεφαλι χααχααχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα το παναγιωταρεα σταιλ οχι ακομα αλλα με βλεπω σε κανα χρονο να γινομαι σαν τον Καρβελα χαχαχαχαχαχαχαχα ωχ μανα μου γελιο :lol: :lol:
ΕΤΣΙ να σε δουν ρε, με μισα μισα, να φωναζουν ΓΙΑΤΙ δεν εκανες φραντζα μπουμπου??????????????????????????:smilegr in:Quote:
Originally posted by bubulitsa86
xaxaxaxaxaxa + 2 kata tis frantzas................xaxaxaxaxa
ore kokonessssssss ti travaw i amoiri....eimai k anapofasisti ...grrrrrr....gmt....!
click eyxaristw poly koykla m gia tis omorfes koybendesssss k esena mitsokolo mou :cool rsvd:maresei simbouli
misa krismena misa kanonika..xaxaxaxaxaxaxa ....!!!!!!:cool rsvd:..!!!!
καλε το κουμ κουατ ειναι απο τισ διακοπες που ειχα ερθει!:lol:
η γνωστη ντροπη τση κερκυρας...
δεν εχω δοκιμασει ποτε κουμ κουατ :shocked2:
Quote:
Originally posted by onelifeonechance
καλε το κουμ κουατ ειναι απο τισ διακοπες που ειχα ερθει!:lol:
ΟΠΑ η Σκαρλετ αρχιζει και μιλαει κορφιατικαααα ωχ μουφυγε το τσερβελο σημερα απο το γελιο! παντα τετοια!!!! κλικλι σε εκαμα αντ κοκονα
χαχαχαχα
ρε τι γυναικαρα εισαι?!??!?!?!?
η φωτο ειναι για εξωφυλλο οχι μαλακιες
καλα μιλαμε αν δεις το πριν και το τωρα της μιτσοκολο,θα δεις οτι ειναι μοντελο..
μιλαμε και για προσωπαρα και για στυλ!
σε ποιον το λεει???????????????????????????????? χαχαχαχαχαχα μου φενεται η Σκαρλετ πινει εσυ την ακουςςςςςςςςςς
τι λες κοπελια?
χτυπα ενα τατου στον εγκεφαλο γιατι αν δε βλεπεις αυτο που βλεπουμε εμεις, ο κάλος ειναι μεγαλος!!!!!!!!
ααχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχα