Originally Posted by
ΜικρηΟλλανδεζα
Πολυ φορα πηρες βρε Ιωαννη
Που ξερεις τις συναναστροφες μας η τις παρεες μας;;Προσωπικα,οι παρεες μου βρισκονται σε αλλο τοπο απο αυτον που μενω τωρα οποτε οχι δεν ειμαι φουλ στις συναναστροφες.Υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που μπορω να παω για ενα καφε αλλα δε μπορω να πω οτι μου ταιριαζουν ιδιαιτερα,οποτε προσπαθω να περνω καλα μονη μου σε πρωτη φαση.Ολοι οι ανθρωποι εχουμε αναγκη την κοινωνικοτητα αλλα και παλι θεωρω πως ξεκινας απο λαθος βαση.Ειναι σαν να περιμενεις κατι απο τους αλλους;Γιατι περιμενεις και δεν διεκδικεις απο μονος σου;;Παιζει να ημουν οπως εσυ δεκα χρονια πριν,παντα απο τους αλλους περιμενα μεχρι που αρχισα να με αποδεχομαι,να αποκτω αυτοπεποιθηση,να μη χρειαζομαι την αποδοχη των αλλων.Περιττο να σου πω οτι ελεγα στον εαυτο μου εσυ θες να βγεις,εσυ θα παρεις τηλεφωνο.Με τα χρονια δεν χρειαζεται καν να λεω κατι στον εαυτο μου.Ξερω ποιους θελω κοντα μου,σε αποσταση κτλπ.Στειλε εσυ μηνυμα Ιωαννη,παρε εσυ τηλεφωνο, μην περιμενεις απο τους αλλους.Αν εσυ δειχνεις φοβικος κι ανασφαλης λογικο να σε εκμεταλευονται.Σε εναν μεγαλο βαθμο μαθαινουμε στους αλλους πως να μας συμπεριφερονται.Γιατι δεν το κανεις σαν ασκηση αυτοπεποιθησης, να παρεις εσυ τηλεφωνο;;