Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση
Printable View
Καλημέρα...
Ευτυχώς κατάφερα να ξεραθώ χθες...
Τώρα όσον αφορά τον γιατρό, έχω αλλάξει αρκετούς και κάπου κουράστηκα κι επιπλέον με την αγωγή που μου δίνει είμαι καλύτερα σε σχέση με όλους τους προηγούμενους... Δεν με γνώρισες στα χάλια που είχα όταν πρωτογράφτηκα και για μεγάλο διάστημα μετά και καλύτερα...
Αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως είναι καλή ιδέα να πάω και σε ψυχολόγο... Το έκανα στο παρελθόν και βοήθησε αλλά αναγκάστηκα να σταματήσω για δικούς της λόγους, μήπως να το προσπαθήσω ξανά; Τι λες γι' αυτό;
Λοιπον εγω ειμαι υπευθυνοσ να πινω τουσ καφεδεσ απο οτι μου ειπαν η δουλεια βγαινει σωστα κ πολυ αρα ειμαι οκ τωρα θεμα πολιτικων κ γιατρων να σασ δωσουν τεχνολογια απο οτι μου ειπαν οσοι θελετε να πεθανετε θα περιμενετε να παρετε το φουλ πακατζ τεχνολογια να δειτε ποιοσ σασ αγαπαει ποιοσ οχι να πεθανετε σαν ανθρωποι αν κ θα αλλαξετε γνωμη οσοι πηραν ολο το πακετο εγιναν ανθρωποι με τη μια τετοια δουλεια δεν υπαρχει μονο ο στρατηγοσ ο τοτε το σκεφτηκε κι εβαλε τον πιο μαλακα να την κανει τωρα γινεται επαγγελματικα πλεον κατι αλλο δεν εχω να πω πηγαινετε στουσ πολιτικουσ κ στο νοσοκομειο
Δεν θυμάμαι με απόλυτη σιγουριά τον αριθμό γιατί με τα τόσα χάπια που έπαιρνα δεν είχα διαύγεια μετά αλλά εκεί γύρω κυμαίνεται ο αριθμός... Πάντως τρεις έκανα σίγουρα...
Όμως νομίζω ότι το γεγονός ότι ένιωσα ικανοποίηση που κατάφερα τελικά να κλείσω τα 45 πρόσφατα είναι θετικό για το μέλλον μου...
Έδωσε ο θεός και σήμερα.
Σκέφτομαι ότι το αντίθετο του φόβου είναι η ελευθερία...Ο φόβος σε κρατ'αει δέσμοι,αιχμάλωτο...Δεν ζεις...Μια μορφή ελευθερίας είναι το κολύμπι στην θάλασσα...Στον ανοιχτό ορίζοντα...Δυνατό κολύμπι,για ώρες...Να φύγει και το άγχος,να φύγουνε όλα...Reset to default settings.
μακρυά απο μας τα ντιφότ σέτινγκς. μου θυμίζει το σεκιούρ μόουντ του υπολογιστή όταν δεν φορτώνει καλά. δεν είναι το ίδιο;
ο φόβος είναι ένα συναίσθημα και είναι πολύ κακό συναίσθημα, πρέπει να φοβόμαστε τον φόβο;