"τα καλοκαίρια μας μικρά κι ατέλειωτοι χειμώνες". το βλέπω συχνά τελευταία. εκφράζει πολύ κόσμο.
Printable View
"τα καλοκαίρια μας μικρά κι ατέλειωτοι χειμώνες". το βλέπω συχνά τελευταία. εκφράζει πολύ κόσμο.
Αισθάνομαι μια από τα ίδια για να μην τα πολυλογω τίποτα δεν έχει αλλάξει , όλο λέω και όλο λέω , αλλά μένω στα λόγια άντε να δούμε για πόσο καιρό ακόμη θα πετάω την ζωή μου στα σκουπίδια.
Μου δίνω διορία μέχρι τέλη Οκτωβρίου ώστε να αρχίσω να δραστηροποιουμε.
Νομίζω πως δεν γίνεται να νιώσω χειρότερα... Νιώθω εξάντληση, κουρέλι... Δεν κοιμήθηκα καλά το βράδυ, μάλλον αυτό φταίει... Μακάρι να με τονώσει λίγο ο καφές γιατί σέρνομαι κι έχω δουλειές να κάνω...
Ήπια χθες ένα Bacardi που είχα χρόνια να πιω. Ε ξύπνησα το πρωί 6 η ώρα με φουλ ταχυκαρδία καθώς δεν είχα πιει τα φάρμακα μου το βράδυ επειδή ήπια, λέω στον αδελφό μου κοίτα πως χτυπάει η καρδιά μου και τρελάθηκε! Ηπια το φάρμακο μου και συνήλθα. Ρε γαμωτο τι είναι αυτό το πράγμα να μην κάνεις χωρίς φάρμακα πια.... Μετά από 6 χρόνια αν δεν πιω τα φάρμακα μου διαλύομαι. Μου έχει σπάσει η καρδιά σε λίγο καιρό θα έχω μεγάλο πρόβλημα σίγουρα και μάλλον θα πεθάνω νωρίς. Κάτι που με κάνει να χαίρομαι :Ρ
Χαρλευ δεν γινεται να κοπει ετσι μπαμ ενα φαρμακο.Θελει συζητηση με το γιατρο,αν θελησεις να τα κοψεις.Σταδιακη μειωση και παρακολουθηση για παρενεργειες.
Γι αυτο και δεν πρεπει να αυξανουμε δοσολογιες ακριτα,επειδη μας το ειπε ενας γιατρος.Πρεπει να ειμαστε και λιγο σκεπτικοι.Μη γινομαστε πειραματοζωα,γιατι θα σαλεψουμαι τελειως
Εγω ειμαι στα σκοταδια εδω και αρκετες μερες και βλεπω μονο μαυρο στον οριζοντα.
Ανοιξα μπυριτσα μηπως την παλεψω
η ζωή σου έχει καλοκαίρι;
Βαρετααααααα.
Στιγμιαίο πίνω κυρίως, ζεστό το χειμώνα και κρύο το καλοκαίρι όταν είμαι σπίτι... Αν βγω για καφέ συνήθως παραγγέλνω καπουτσίνο ή μοκατσίνο...
Σήμερα νιώθω λίγο έξω από τα νερά μου, ίσως επειδή είχαμε επισκέψεις και δεν μπορούσα να ησυχάσω όπως ήθελα... Δεν είχα διάθεση για κόσμο σήμερα... Όμως τώρα θα ηρεμήσω πιστεύω...