Ναι και βέβαια βοηθάει.και η εξομολόγηση επίσης.προσευχή κτλ.Αλλά εγώ επερνα κ δυο χρόνια παροξετινη αγχολυτικό και να σου πω την αλήθεια μάλλον θα ξαναπαρω.υγεία εύχομαι κ σε σενα κ σε όλους.
Printable View
Ναι και βέβαια βοηθάει.και η εξομολόγηση επίσης.προσευχή κτλ.Αλλά εγώ επερνα κ δυο χρόνια παροξετινη αγχολυτικό και να σου πω την αλήθεια μάλλον θα ξαναπαρω.υγεία εύχομαι κ σε σενα κ σε όλους.
Πως νιωθει καποιος την κολπικη μαρμαρυγη?? Μπορει να τυχει σε ολους απο το αγχος ?
μου συμβαίνει ακριβώς αυτή τη στιγμη. Ταχυπαλμια, δύσπνοια και ένας κόμπος στο λαιμό. Επίσης νιώθω ένα μούδιασμα στο κεφάλι και ο λάρυγγας μου έχει στεγνώσει. Μου έρχεται να κάνω εμετο κι έχει πρηστεί το στομάχι μου. Είμαι μέσα στο λεωφορείο και μου έρχεται να βάλω τα κλάματα και να ουρλιαξω. Τι να κάνω;; Πόσο τρομερό συναίσθημα είναι αυτό βρε παιδιά;; Πόσο με έχει κουράσει όλο αυτό; Έτσι θα πάει μέχρι το τέλος μου;;
Ναι απο το άγχος δυσκολα.εγω ένιωσα την καρδιά μου να βαραει ανα 3 φορές.και φυσικά δεν ένιωσα καλα.εγω εκανα παροξυσμικη.απο πολλούς λόγους μπορείς να παθεις
Ανασουλες novia. Ολα ειναι στο μυαλο γ@μω το φελεκι μου! Ειμαστε πιο δυνατοι αποσο νομιζεις! Μολις γυρισα απο gym κ ειμαι ετοιμος να δαγκωσω κ τα σιδερα απο την υπερενταση!
Τι σου συμβαίνει έκτακτες;
Εγώ παιδιά κ τώρα φοραω χολτερ.3η φορα τα τελευταία 4.5Χρόνια.δεν έχεις τίποτα αλλα οι έκτακτες υπάρχουν.και περπαταω και διατροφή αλαξα τσιγάρο σχεδόν το τελιωσα αντε να δούμε που θα βγαλει αυτο
Εγω φοβάμαι μηπως εχεω κοπλικη μαρμαρυγη. Γιατι ένιωθα ακανονιστους χτυπους για δευτερολεπτα.παιδια το λεω συνεχεια τ ξερω αλλα προσπαθω να μαθω πως νιώθει καποιος που εχει κολπικη μαρμαρυγη. Γιατι δε θα το αντεξω αν εχω!! Χαχαχα
Ωραια κ πες οτι εχεις κολπικη μαρμαρυγη, τι αλλαζει? Παιρνεις τα φαρμακα σου κ εισαι μια χαρουλα!
Βρε στον γιατρό πηγες;οτι και να σου πουν εδω ο καθένας λέει την δικιά του εμπειρία.αν δεν νιώθεις Καλα πανε στα εφημερεύοντα.
Ακόμα και κολπική μαρμαρυγή να σε πιάνει, δεν πρόκειται να πάθεις τίποτα. Το καλύτερο είναι να πας σε ένα καρδιολόγο και να του το πεις, μήπως βάλεις χόλντερ. Η πεθερά μου που έχει πάντως κολπική μαρμαρυγή, γύρω στα 4 χρόνια, παρόλο που παίρνει χάπια, την πιάνει, ξέρω ότι η καρδιά χτυπάει πάρα πολύ γρήγορα και άρρυθμα, επίσης έχει και πολλές έκτακτες.
Ε αμα εχω απο τα 28 θεμα με τ καρδια σωθηκαμε! Πηγα στο νοσοκομείο οταν τ ένιωσα αλλα ειχε περασει οταν εφτασα στα επειγοντα!κ δε μ ειπαν κατι. Κ χολτερ που εειχα βαλει εκανα μονο εκτακτες.