tidekpe & granita ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
polinaki1983 θέλω παρα πολύ να θηλάσω ... εννοείται!!
Θα αποφεύγω κουνουπιδια μπροκολα οσπρια γλυκά λιπαρα κλπ αλλά τουλαχιστον δε θα έχω περιορισμο στην ποσοτητα
κατι ειναι και αυτο
Printable View
tidekpe & granita ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
polinaki1983 θέλω παρα πολύ να θηλάσω ... εννοείται!!
Θα αποφεύγω κουνουπιδια μπροκολα οσπρια γλυκά λιπαρα κλπ αλλά τουλαχιστον δε θα έχω περιορισμο στην ποσοτητα
κατι ειναι και αυτο
Από οσπρια δικαιουσε να τρως φακες. και γενικός θα δεις εσύ το μωρό σου πως αντιδρά. Να προσέξεις πως είναι η διάθεσή του κάθε μέρα και θα καταλάβεις αν τον ενόχλησε ή όχι το φαγητό που έφαγες
Αχ ευτυχώς γιατί μου αρέσουν πολύ τα όσπρια!!!
Μακαρι να μην τον πειράζουν και να τρωω έστω φακές!!!
Καλημέρα!!!
Παρασκευή σήμερα!
Ζήτο!!!
- 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι ? ρόδι + 1 ατομικό κεικάκι με ελάχιστη ζάχαρη
- 1 ρόφημα κακάο με 1 κ.γ. κακάο + ½ κ.γ. μαύρη ζάχαρη (χωρία γάλα)
- 1 ποτήρι γάλα + ½ φέτα ψωμί με λα βας κι ρι λάιτ
- ½ πιάτο αρακά με πατάτες + 1 κ.σ. ελιές + φέτα
- ½ πιάτο λαψανίδες βραστές + φέτα
- 1 ποτήρι γάλα + ½ κ.γ. μέλι
- Πάνω από 2 λίτρα νερό
Καλημέρα στην σύντομα μανούλλα!!!!!!
Τι κάνεις κουκλίτσα μου? αρακάς με πατάτες? μμμμμμμ Τέλιο!!!!
Πως είσαι σήμερα? φένεσε ανεβασμένη πάντος!
Ναι αύριο θα παω την βολτούλα μου με φιλενάδες.
Προσπαθώ να ανακαλυψω που έχω κρυμμένο το πνεύμα των Χριστουγεννων αλλά δυσκολεύομαι.
Μαλλον φταίει ο καιρός ... τι να πω...
Σημερα το μενού έχει μπιφτέκι
Στο αμορε θα κάνω μπιφτεκόπιτες με τζατζικάκι και όλα ... κομπλε
Εγώ θα το αποφύγω το τζατζικάκι γιατί όσο και ελεφρύ να το κάνω νομίζω σίγουρα θα με πειράξει
Οπότε θα κάνω μια ωραία σαλατίτσα και είμαστε οκ
Αυριο στην έξοδο ... ολο και κάτι θα τσακίσουμε
Ασε που με περιτριγυρίζουν για σινεμα
Και αν παω σινεμά μου έχουν κάτσει τα πρινγκλσ (οτι χειροτερο σε πατατακια δηλαδη)
Θα δείξει...
Την μυρίζομαι παντος την παρασπονδια ... μου έρχεται ... χαχαχα
χαχαχα Δεν πειράζει, μια στο τόσο χαλάλι και η παρασπονδία! Αντι τζατζικάκι βάλε σκέττο γιαουρτάκι! πάει πολύ με το μπιφτεκι!
Και αντί για πρινγκλσ πάρε ποπ κορν καλή μου, εκτος φυσικά που αν τα έχεις πεθυμίσει, που τότε αλλάξει το θέμα!!!
Και εγώ έτσι νιώθω για τα χριστούγεννα. Εδώ την μέρα ακόμα είμαστε με κοντομάνικα. μόνο το βραδακι λίγο κανενα λεπτο μακρυμανικο το θέλει, ή καμιά λεπτή ζακετούλα. Στόλισα και το δέντρο μου, μπας και μου μιρίσει χριστούγεννα, αλλά τίποτα. Προγραμματίζω να φτιαξω και gingerbread house αλλά και πάλι δεν μουρχετε η ορεξη λόγο καιρού.....
Αύριο έχω και εγώ βόλτα με τον γιο μου για τα μηνιάσικα μας ψώνια!!!!!!
Νομίζω με επιασες ... δε μου κανουν τα ποπ κορν πρινγκλσ μου εχουν μυρισει ... χαχα ... θα δουμε...
Λες δηλαδή να φάω και μπιφτέκι και σαλάτα και γιαούρτι; Και καλά το μπιφτέκι = σιδηρό και το γιαούρτι = ασβέστιο και δε πανε μαζι
οι συνδιασμοί με μαράνανε εμένα ...
και δε ξερεις πως μου αρέσει το τζατζικι που φτιάχνω
ειμαι ικανή αντί το γιαουρτάκι μου το βράδυ να φάω ένα μπολάκι τζατζίκι
ευκολα σου λεω!
Πρώτη φορά το ακούω ότι δεν συνδιάζονται. εμένα όσες διατροφές και να έκανα, ακόμα και όταν ήμουνα εγκυος και ήμουνα στο νοσοκομείο, με πίεζαν να φάω το κρέατάκι ή το μπιφτέκι μου μαζί με γιαούρτι. Και στις δίαιτες που έκανα κατά διαστήματα όλα ανεξερέτως τα φαγητά μου τα συνόδευαν με γιαούρτι!!!!
Πάντως και γω ξέρω ότι κάποιες τροφές δεν συνδυάζονται μεταξύ τους. Για παράδειγμα μοσχάρι (που έχει σίδηρο) με τυρί φέτα ή με γιαούρτι. Το ακυρώνεις, μ΄αυτήν την έννοια, ότι δεν απορροφώνται σωστά κάποια συστατικά. Ή φακές με τυρί φέτα. Ενώ αρακάς με φέτα ταιριάζει. Στην εγκυμοσύνη όταν σου δίνουν σίδηρο γιατί σου λένε όχι γάλα? Γιατί το ασβέστιο τον ακυρώνει, είναι σαν να μην τον πήρες.
Δεν ξέρω, δεν έπερνα συμπληρώματα στην εγκυμοσύνη μου. Εδώ καλά καλά δεν τρεφόμουνα, δεν μπορούσα ούτε τα χαπάκια σιδήρου κτλ κτλ κτλ να πιω.
θα συμφωνήσω με lidal
και εγω έτσι ξερω
εχω τον τελευταίο καιρό λυσσα με την φέτα αλλα κρατιέμαι οταν έχω κρεατικό
για αυτο μετα τρωω τα χορτα μου με φετα και στανιάρω... χιχι :bouncy:
Δεν ξέρω κορίτσια τί να σας πω.... Οκ σε μένα ίσως παίζει και το ότι έχω τονν δακτύλιο και τίποτα δεν περνούσε κατω και με πίεζαν να φάω με το γιαούρτι μπας και κιλίσει? ίσως να ήταν και αυτό. Αφού στους σχεδον 7 μηνες που ήμουνα έγκυος είχα χάσει πολλά κιλά. ειχα γίνει 100! Μετά φυσικά τα ξαναπήρα....:(
ε ναι το πιο πιθανον
εδω δεν ετρωγες ... την απορροφηση σιδηρου θα σου κοιτουσαν
εννοειται αυτο ερχεται δεύτερο
παντως φοβερο που έχασες τόσα με την εγκυμοσύνη
Και ακόμα πιο φοβερό που τα πήρα πίσω!!!! χαχαχαχα Δεν πειράζει, θα τα ξαναχάσω. Φτάνει που το καμάρι μου είναι καλά παρόλα τα προβλήματα που αντιμετοπήσαμε.
ααααα κουκλο, θεος!!!
φτου φτου φτου, να τον χαιρεστε πωλινα :)
(χρονια πολλα κ για τις προαλλες :) )
και η μελλουσα μανουλα απλα ΘΕΑ!!!
ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ κ σε σενα :)
Θεος δεν λες τίποτα!!!!!!! Θενκς!!! έχουμε και γενέθλια στις 12.12!!!!Quote:
Originally posted by smart
ααααα κουκλο, θεος!!!
φτου φτου φτου, να τον χαιρεστε πωλινα :)
(χρονια πολλα κ για τις προαλλες :) )
smart ευχαριστούμε
polinaki1983 ετοιμάσου για δωράκια και φυσικά για ΤΟΥΡΤΑ!!!
Ηδη την παραγγείλαμε!!!! Είναι σχήμα αυτοκίνητο και μάλιστα πράσινο! έτσι την ήθελε!
Ουαου ............. αντε να μαθαινουμε και εμεις...
Ασε να σας την βγαλω φωτογραφία και να σας την δείξω!
Καλημέρα φιλενάδες!!!!!!!!!
Κορίτσια έχω αρχίσει και σπάω?
Δεν αντέχω άλλο και μου βγαίνει η στέρηση στην επιφάνεια.
Με το ζόρι κρατιέμαι πια?
Εχθές για αυτό το κέικ και το τσουρέκι που έφαγα και για την δυσπεψία που με έπιασε μετά είμαι χάλια ψυχολογικά ακόμα και σήμερα.
Και σκεφτόμουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά να κάνω ελεύθερο πρόγραμμα. Να φάω ότι γουστάρω και χωρίς τρίωρα. Αν είναι να ανακατεύομαι και να χαλιέμαι έτσι ? πιο το νόημα;;; να περάσω χάλια γιορτές;;;
Τι λέτε να κάνω;;;
Παρασκευή 03/12
- 1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι ? ρόδι + ¼ πίτα (για σουβλάκια) με φιλαδέλφια και ντοματούλα
- 1 ρόφημα κακάο με ½ κ.γ. μαύρη ζάχαρη (χωρίς γάλα)
- 1 ποτήρι γάλα + 1 κεικάκι (το γνωστό που δώσαμε έγκριση)
- 1 ριζότο λαχανικών + λίγη σαλάτα
- 1 ποτήρι γιαουρτάκι
- Πάνω από 2 λίτρα νερό
- Περπάτημα 30 + 15 λεπτά
--------------------------------------------------------------------------
Σαββάτο 04/12
- 1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι ? ρόδι + ¼ πίτα (για σουβλάκια) με φιλαδέλφια και ντοματούλα
- 1 γαλλικό καφέ με γάλα + ½ κ.γ. ζάχαρη
- ½ πιάτο σαλάτα + 2 μικρά μπιφτεκάκια + 1κ.σ. ελιές
- ½ πιάτο σαλάτα + φέτα
- Πάνω από 1,5 λίτρο νερό
- Περπάτημα γύρω στα 20 λεπτά
--------------------------------------------------------------------------
Κυριακή 05/12
- 1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι ? ρόδι + ½ τοστ με τυρί και ντοματούλα
- ½ ποτήρι γάλα + 1 μπισκότο βρόμης (χωρίς ζάχαρη)
- Ποικιλία κρεατικών + λίγη σαλάτα (βγήκαμε έξω)
- 1 ρόφημα κακάο με ½ κ.γ. ζάχαρη (χωρίς γάλα)
- 2 κ.γ. κέικ + 1 πολύ μικρό κομματάκι κουλούρι από τον φούρνο σαν τσουρέκι αλλά πολύ πιο ελαφρύ στη γεύση (περίπου 6 χ 4 πόντους ? πολύ μικρό)
- ½ κ.σ. ελιές + ελάχιστη γραβιέρα
- Περπάτημα γύρω στα 15 λεπτά
Καλημέρα!!!!!!
Κούκλα μου, είδη τα δύσκολα περάσανε. είσαι ήδη 33 βδομάδων σχεδών. Τίποτα πια δεν μπορεί να πάει στραβά. Το να κάνεις 2-3 μέρες ελεύθερο λόγο και των γιορτών, δεν νομίζω να βλάψει κανέναν. Φυσικά ενοοείτε πως δεν θα δώσεις με τα μούτρα στα λαδερά και τα αλμυρά, με μέτρο αλλά μην στερηθείς κιόλας. Ελπίζω να καταλαβένεις τί ενοω.
Σιγουρα καταλαβαίνω τι λες.
Πολυ απλά αυτό που είχα στο μυαλό μου θα το ξεχασω γιατι απλά θα χαλαστω και θα περάσω χάλια
Ναι μεν αλλά με μέτρο παλυ γιατι με βλέπω να κραταω το στομαχι μου και να κοβω βολτες ολη την ημερα των Χριστουγεννων και της Πρωτοχρονιας
Απο την μια χαλάστηκα εχθές αλλά από την άλλη ήταν μια καλή πρόβα
Θα μου πεις με 2 κουταλιακια κεικ και 1 κομματακι τσουρεκι;
Και ομως χαλαστηκα τοσο που δε θα ηθελα να το ξαναπερασω...
ʼπλα ψυχολογικά ολο αυτό εχει αρχίσει και με φοριζει
Αλλα οπως λες και εσύ τον φαγαμε τον γαιδαρο
Λιγη υπομονη ακομα και μετα θα ηρεμησουμε και εγω και αυτος ο καημενουλης ...
Αυτό δεν είπα και εγώ Ελένη μου? Εκείνες τις 2-3 μέρες, αλλά όχι να πέσει και με τα μούτρα. απλά να είναι λίγο πιο ελέυθερη χωρίς τύψεις.
Αλλοστε Ειρήνη μου αν θυμάμαι καλά είχες πει πως κάνεις διατροφή λόγο κάτι με το αίμα και για προστασία από προεκλαμψία? αν είναι σωστά που θυμάμε, τώτε αν αυτές τις 2 μέρες αποφύγεις απλά τα πολύ λαδερά, και τα αλμυρά, θα είσαι οκ
Καλα τα λες...Quote:
Originally posted by eleni1201
Ειρηνάκι, λόγω της ιδιάιτερης περίπτωσης, θα έλεγα μονο χρισούγεννα και πρωτοχρονιά να κάνεις ελεύθερο και να σφίξεις τα δόντια για τις υπόλοιπες μερες. Τα έχεις πάει τόσο μα τόσο καλά μεχρι τώρα!!!
Ουτως η άλλως μονο για αυτες τις 2 μερες ειχα σκοπο να ξεφυγω
Τωρα απλά θα το παω σιγα σιγα ... και βλεπουμε
Το ξέρω καλή μου!!!!! Μακια!!!χχχχχχχχQuote:
Originally posted by eleni1201
Πωλινάκι μου, δεν είδα ότι απάντησες... Όταν έστειλες το μήνυμα σου εγώ συνέθετα ακόμα το δικό μου...;)Quote:
Originally posted by polinaki1983
Αυτό δεν είπα και εγώ Ελένη μου? Εκείνες τις 2-3 μέρες, αλλά όχι να πέσει και με τα μούτρα. απλά να είναι λίγο πιο ελέυθερη χωρίς τύψεις.
Αλλοστε Ειρήνη μου αν θυμάμαι καλά είχες πει πως κάνεις διατροφή λόγο κάτι με το αίμα και για προστασία από προεκλαμψία? αν είναι σωστά που θυμάμε, τώτε αν αυτές τις 2 μέρες αποφύγεις απλά τα πολύ λαδερά, και τα αλμυρά, θα είσαι οκ
Καλημέρα ομορφονιές!!!
Δε σας είπα, εμένα πάλι άρχισαν τα όργανα και με πονά η πλάτη μου σε σημείο δύσπνοιας. Από τις 6:00 σηκώθηκα σήμερα. Θα κανονίσω μασαζάκι σήμερα η αύριο και ελπίζω να περιορίσουμε σε αυτό. Δε χαλά τουλάχιστον ο καιρός να ησυχάσουμε. Κάθε φορά που πάει να αλλάξει, τότε με ξετινάζει και εμένα?
Υπομονή!
- 1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι ? ρόδι + ½ τοστ με τυρί και ντοματούλα
- 1 ποτήρι γάλα + 1 κεικάκι (το γνωστό)
- ½ πιάτο φασολάκια + πατάτα + φέτα + 1 κ.σ. ελιές
- ½ πιάτο σπανάκι βραστό με λίγη ντοματούλα και ελάχιστο κεφαλοτύρι
- Αρκετό περπάτημα
Καλημέρα μανούλλα!!!! Τί κάνεις? Το οτι ξύπνησες απτις 6 είναι και μια καλή προπόνηση για το μετά!!!!! Αχ σε καταλαβαίνω, με την αλλαγή του καιρού τα ίδια παθένω και εγώ..... Σου εύχομαι να περάσει σύντομα η αλλαγή του καιρού και μαζί και τα τραντάγματα σου
Ομορφα!! ... κατάλαβα ... επιγόντως ύπνο το μεσημέρι ... τωρα που μπορώ ... αχαχαχαχαχαχ
Καπως έτσι!!!!!!!!!
Καλημέρα!!!!!!!!!!!
Σήμερα έχω κανονίσει μάθημα ανώδυνου τοκετού. Με την κολλητή μου - νονά του μπέμπη που είναι μαία! Μετά το μασάζ και μετά καφεδάκι σε μια φιλενάδα. Θα αλητέψω για τα καλά!
Τελικά εχθές το μεσημέρι δε κοιμήθηκα ? σιγά μη κοιμόμουν. Πονούσα φοβερά και ξύπνησα. Ευτυχώς το βράδυ ψιλοπαλεύτηκε η κατάσταση.
Μη ξεχάσω τα χθεσινά:
- 1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι ? μανταρίνι + 2 καρύδια
- 1 ποτήρι γάλα + 1 ατομικό κεικάκι (το γνωστό)
- ½ πιάτο σπανακόριζο + φέτα + 1 κ.σ. ελιές
- 1 γιαουρτάκι + 2 καρύδια
- Πάνω από 2 λίτρα νερό
- 30 λεπτά περπάτημα
Καλημέρα και καλή 33η βδομάδα!!!!!!!
Μια χαρά θα περάσεις σήμερα!!!!!!! μασαζ, βόλτες, μάθημα!!! πιος στην χάρη σου!!!!! Ελπίζω να σε βοηθήσει το μασαζ και να κοιμηθείς πιο άνετα απόψε!
Ευχαριστώ!!!!!!!!!! Απο το στόμα σου ...
Φιλάκια!!!
Φιλάκια καλή μου!
Απο ότι ξέρω αναπνοές και ασκήσεις για να μη παθαίνεις κράμπες.
Και γενικά πως μπορείς να βοηθήσεις και όχι να δυσκολέψεις τον γιατρο σου.
Θα δω τι θα κάνουμε σήμερα και θα σου πω.
Καλημέρα!
Εχθές αλήτευα όλη την ημέρα οπότε ? καταλαβαίνεται τι έχω φάει ?
- 1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι ? μανταρίνι + ½ τοστ με τυρί και ντοματούλα
- 1 μπάρα δημητριακών
- 1 μικρό κομματάκι ομελέτα - πατάτα και 1 φέτα τυρί τοστ
- 1 μικρή χούφτα ξηρούς καρπούς ανάλατους
- 1 γιαουρτάκι + 2 καρύδια
- Πάνω από 2 λίτρα νερό
- 15 λεπτά περπάτημα
Καλημέρα!!!!! Αλήτευες όλη μέρα και μόνο αυτά έχεις φάει? Μπράβο μανούλλα μου!!!!
Επίσεις καθόσουνα εκεί που αλήτευες και μόνο 15 λεπτά περπάτιμα έχεις? :)
Πώς πήγε το μάθημα? πές μας εντυπώσεις!!!!!
15 λεπτά με το ρολόι, σε ένα απο τα σπίτια που επισκεύτηκα, έκοβα βόλτες στο σαλόνι. Τώρα στο σύνολο, σιγουρα περπάτησα αρκετα.
Ναι μόνο αυτά έφαγα ... για να μη πω τι δεν έφαγα ... αλλά είχε πολλούς ξηρούς καρπούς το θεματάκι, η μπάρα μου φάνικε πολύ γλυκιά, και έχασα και τα γαλατάκια μου. Για αυτό έφαγα το γιαουρτάκι μήπως αναπληρώσω. Αλλά σκέτο δεν κατεβαίνει οπότε συνοδεύτηκε με τα καρυδάκια... χιχι
όσο για το μάθημα ... ακυρώθηκε.
Ισως το κάνουμε αύριο.
Δε μπορούσε η άλλη εγκυούλα (η τρίτη φιλενάδα της παρέας) και η μαία της παρέας είχε χάσει το τηλέφωνο της και δε μπορούσε να με ειδοποιήσει . Αυτά συμβαίνουν όταν συνεννοούνται γυναίκες μεταξύ τους. Μετά φταίνε οι άντρες που γκρινιάζουν;