Άδεια κι εντελώς αποδυναμωμένη νιώθω...
(περαστική είμαι)...
Printable View
Άδεια κι εντελώς αποδυναμωμένη νιώθω...
(περαστική είμαι)...
ΚΕΝΟ ειδες ρε ολο το φορουμ για σενα παραληρει! Θα σου κανουμε πανω στο τελος! Παντως δεν πρεπει να χεις παραπονο, εισαι ο πιο famous εδω μεσα! βεβαια αν ο,τι εμαθες εδω το εφαρμοσεις κ στην αληθινη ζωη, ακομη καλυτερα!!
Ξωτικουλι congrats !!!!! Με το καλο να ρθει το πτυχιο !!!!!! :)
Μπερδεμένη...
Δε παει αλλο! δε παει αλλο ! μ'εχεις τρελανει και την νυχτα πως θα βγαλω
Δε παει αλλο! δε παει αλλο ! και την αποζημιωση ποτε θα παρω!!!!!!!
Δε παει αλλο! δε παει αλλο ! μου τα επριξαν και δε τη παλευω αλλο!!!!!!
Δε παει αλλο! δε παει αλλο ! θα τους σιχτιρίσω και θα τους στειλω ολους στο διαολο
Εδω και λιγη ωρα που βγηκα απ'το μπανιο, αισθανομαι ενοχλητικα ριγη στην πλατη μου!
Δεν υπαρχει λογος και εγω περσυ στις αρχες του χειμωνα ειχα αρρωστησει βαρια και εκανα τον ηρωα με 40 πυρετο να παω να κανω μπανιο .. Αποτελεσμα εεεεε κρρρρρυοοοοο
δδδδδεεεε μμμππποοοορρρρρρρω να κκκκουυουουνηθω.. Εμεινα σα παγοκολωνα μεσα στο μπανιο και τραβλιζα σα ζαβο... παπλωμα και 2 κουβερτες και τα δοντια μου βαρουσαν σα γραφομηχανη
Αισθάνομαι περίεργα...λίγο μπερδεμένη, λίγο θλιμμένη, λίγο ανακουφισμένη και λίγο ανυπόμονη...ένα μείγμα συναισθημάτων...
κι εγω αισθανομαι θλιμενος , μόνος και φοβαμαι...ακομα και για την ζωη μου (να απειλειται απο αλλους) . μια φιλη μου ειπε κατι σωστο. ποτε μην ασχολεισαι με ανθρωπους κατωτερους
γιατι θα σε βλαψουν. τωρα απο τι θα ειναι δε το ξερουμε.απο ζηλεια; απο αλλα αιτια; ομως κινδυνευω... 10 χρονια βοηθουσα τους γυρω μου οπως μπορουσα .τα τελευταια 2
εχω διαφορα προβληματα και δεν μπορω οπως παλια.και ετσι καποιοι ευεργετηθεντες αχαριστοι δημιουργουν παρεξηγησεις μεχρι και σοβαρες απειλες...
Αναστατωμένη αλλά ίσως να είναι για καλό...οι πληγές δεν μπορούν να γιατρευτούν μέχρι να δείξεις ότι υπάρχουν κι άρα μετά να τις φροντίσεις...
Νιώθω ένα εσωτερικό τρέμουλο...
νιωθω...ενα μεγαλο κριμα.. που καμια φορα οι ανθρωποι χαραμιζουν τισ καλητερεσ στιγμεσ τουσ...απο εγωισμο..η τυφλωση.. οσο κι αν τουσ αγαπαει η αλλη πλευρα... και ασ ειναι αυτο που πραγματικα θελουν και οι ιδιοι.... σκορπιοσ παιδι μου..αγυριστο κεφαλι...ουφ...
Αισθανομαι ακριβως το ιδιο οπως πριν ακριβως 7 χρονια 17 αυγουστου το 2005 οταν επιτελους ειχε εγκριθει η παραιτηση μου και την επιασα στα χερια μου.
Μεσα σε 4 ωρες ειχα ξεμπερδεψει και πλεον εφυγα απο τις ταξεις του Ελληνικου στρατου και γυρισα στον πολιτικο βιο
Συγκινημενη απο μια αφιερωση που μολις ελαβα!
Δεν το περιμενα...
Φοβάμαι...
Αισθάνομαι ότι δεν θα τα καταφέρω και φοβάμαι...είναι και νύχτα βέβαια τώρα που είμαι πιο ευάλωτη αλλά φοβάμαι...φοβάμαι πολύ...και πονάω...
Τώρα μ' έπιασε μια στεναχώρια, μια μελαγχολία πάλι...στο σημείο που να μην αντέχεται...είναι βαθιά μελαγχολία...ελπίζω να μην ξανακυλήσω...
Νιώθω αγωνία...και δεν είμαι σίγουρη ποιος είναι ο λόγος για να τον καταπολεμήσω...ουφ...
Κάτι διαβάζω κι έχω πέσει κάτω στο πάτωμα και κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια!
Nιωθω ευγνομωσυνη που εχω αυτον τον ανθρωπο διπλα μου... :)
χτες το βραδυ αποκοιμηθηκα με μια μπυρα στο κεφαλι, με αποτελεσμα σημερα να μη ξυπνησω καλα. ξανακοιμηθηκα λιγο ομως το πρωι, μηπως το δευτερο ξυπνημα ηταν καλυτερο. δυστυχως προλαβα και ειδα εφιαλτη, και τελικα ξυπνησα τρομαγμενος. τωρα καταφερα να φτιαξω καφε, κι οπως με ενημερωνει η γραμματεας μου εδω ηρθε η εφορια. και μου ζητανε να πληρωσω ενα ποσο, χωρις να εχω το παραμικρο εισοδημα. για δες που καταντησε η ψωλοελλαδα, να εισαι ανεργος, να μενεις με τους γονεις σου, να μη χαλας και να μην ευχαριστιεσαι τπτ απολυτως και κυριολεκτικα να μην εχεις ζωη, και να σε φορολογουν κι ολας. ποσο πιο πατος ρε γαμω τη παναγια τους και τον χριστο τους ?
Χαρούμενη αλλά και ανήσυχη/αγχωμένη...
Καπως αποπροσανατολισμενη θα ελεγα!
υπεροχα! :)
μου εκανε εκπληξη το μωρο μου και κανονισε ταξιδακι !!!!!!
Όχι καλά κι αποδυναμωμένη...αναρωτιέμα� � γιατί ξύπνησα έτσι... :(
τερμα στο φοβο....
τερμα στη λογικη....
τερμα στα ψευτικα της ζωης...
απο κει και περα υπαρχει μονο ευτυχια...
προσπαθω να ξεχαστω και να ηρεμισω με τα της εφοριας. οτιδηποτε σχετικο με γραφειοκρατια με ταραζει. και ειναι φυσικο διοτι οταν μια χωρα παρανομει, μπορει να σου στειλει οτι χρωστας τα κερατιατικα, να σε μπλεξει και να σε χωσει μεσα οποτε θελει. οποτε ποιος ο λογος να ειμαστε νομιμοι μεστην ανασφαλεια, καταγεγραμμενοι παντου και να μας ελεγχουν ? κανενας λογος, και να γιατι οι λαθρομεταναστες ειναι τυχεροι. δεν υπαρχουν, και κανουν κυριολεκτικα οτι θελουν. θα επρεπε κι εμεις να κανουμε οτι θελουμε, να παρουμε το νομο στα χερια μας, για να μην βρεθουμε στο ελεος τους μετανιωντας τη ζωη που δε ζησαμε. γιατι οποιος νομιζει πως εχει ζωη επειδη επιασε δουλεια κι εκανε και μια σχεση, ειναι γελασμενος κι αρκειται στα λιγα. σκλαβια με δικαιωμα στον ερωτα ειναι αυτο που ζουμε σημερα, καθαρα για αναπαραγωγη και δημιουργια ακομα περισσοτερων σκλαβων. μεχρι και τα παιδια μας, κανουμε δε κανουμε, χρεωμενα ειναι. ζεις για να δουλευεις ή δουλευεις για να ζεις τελικα ?
Έχω αντικρουόμενα συναισθήματα...αυτό που επικρατεί δεν είναι καλό και με ταλαιπωρεί αλλά υπάρχει και μικρή νότα ελπίδας μέσα μου ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα...