Μήπως έφαγε καμιά χαζομαρούλα από τη λαιμαργία του;
Printable View
Μήπως έφαγε καμιά χαζομαρούλα από τη λαιμαργία του;
εκανε η μανα μου χαζομαρα και του εβαλε σαλτσα απο κοτοπουλο κοκκινιστο ειχε μεσα και κρεμμυδι και μαλλον απο αυτο ειναι.
hello
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια.....εύχομαι να γίνω γρήγορα καλά!!!
ποια μπορεί να μου φτιάξει το τινκεράκι????να τις δώσω τον κωδικό μου!!!
α καλέ το έφτιαξα..........πολύ χαρούμενη είμαι!!!
μπραβο αντα! τα καταφερες!
Καλησπέρα κοκόνες μου!
ʼντα καλωσόρισες πίσω στην παρέα μας! Σιδερένεια κορίτσι μου, καλή ανάρρωση και καλές κατηφόρες! Με γεια και το τικεράκι σου, βλέπω ξεκινήσαμε ήδη! ;)
Λιλάκιον περαστικά στον παπαράκο.
Καλλιόπη η μέση είναι καλύτερα;
Γεια σου Τζινάκιον! :kiss:
μπα ελι μου χαλια ειμαι αλλα σε σχεση με το πρωι καλυτερα !
και οχι τιποτα αλλο ειχα και το αμορε της κορης εδω σημερα και δε μπορουσα να κουνηθω
Καλησπέρα Ελάκι. Αντα πολύ ωραίο το τικεράκι σου αλλά τα 6 κιλά που αποχαιρέτησες είναι ωραιότερα!! Μπράβο!
Ευχαριστώωωωωωωω!!!!!!!τα κατάφερα.....
κορίτσια δεν πεινάω καθόλου αλλά πραγματικά θα ήθελα να πιω ένα μπουκάλι νερό 1.5 λίτρο!!!!τι θα κάνω?????????περιτό να σας πω ότι έκανα μπάνιο επιτέλους σήμερα!!!έχω εσωτερικά ράμματα οπότε δεν έχω να περιμένω να τα βγάλω....έκατσα 1 ώρα στο μπάνιο να ξεβρωμίσω κ να να ξεμπερδέψω το μαλλί μου είχε γίνει BOB MARLEY....έβγαζα το κοκκαλάκι κ στεκόταν στον αέρα!!!!!!
Καλλιοπη σε καταλαβαινω για τον πονο στη μεση.ελεγα οταν χασω τα κιλα δεν θα ποναει ετσι αλλα ιδια σκ@τα και τωρα.περαστικουλια!!!!αντα ωραιο το τικερακιον!!!!!
Ελακιον ειχες παει για κανενα μπανακι η δουλειες εκανες???
Για μπανάκι ήμασταν Λίλα μου μέχρι το μεσημέρι, γυρίσαμε φάγαμε και πέσαμε τ' ανάσκελο γιατί είχαμε ξυπνήσει πρωί και ήμασταν και ξενυχτισμένοι.
Εσείς πήγατε τελικά ή το ρίξατε μόνο στο ζύμωμα;
Αντα κάθε φορά που θα θέλεις να αλλάξεις τα κιλά στο τικεράκι σου θα πηγαίνεις εκεί που έκανες επικόλληση τη δ/νση (δηλ. πίνακα ελέγχου - edit profile) και θα αλλάζεις τα κιλά που αν προσέξεις είναι γραμμένα μέσα στη δ/νση ανάμεσα σε δύο κάτω παύλες και μετά πάλι edit profile και τα κιλά θα αλλάζουν. Οσο για το νερό είναι ένα θέμα, δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι παρά μόνο να πίνεις γουλιές γουλιές όλη μέρα.
Αντα δυστυχως τον πρωτο καιρο θα νιωθεις αυτη την αισθηση της διψας που δεν μπορεις να τη σβησεις.αν εχεις συνεχεια ενα μπουκαλακι παγωμενο νερο θα μπορεις να πινεις 2 γουλιες καθε 10 λεπτα.
Ελακι ευχομαι να περασατε ομορφα στο μπανακι!!!!
Alo! Έχω να ομολογήσω πως έφαγα 3-4 χαλβαδες κουταλατους κ έχω σκάσει! Κ δεν με πείραξε κ η ζάχαρη,όλε! Γλαυκηηηηηηηηηηη αν μπορείς στείλε μου εδώ η στο κινητό το νούμερο σου γιατί το βλαμμενο το δικό μου δεν σε βρίσκει στις επαφές! Παίζει βέβαια κ η πιθανότητα να σε εχω αποθηκεύσει σαν διπλό νούμερο σε άλλη επαφή,το εχω ξανακάνει η πρώην ξανθιά πάνω στην βιασύνη μου :lol::lol:
Αχ ιωαννα μην λες για χαλβα κουταλιου γιατι εχω χρονια να φαω και τρεχουν τα σαλια μου.η θεια μου στην πατρα τον κανει θεικο.
θέλω να φτάσει γρήγορα ο χρόνος κ να πίνω νερό όπως η Τζίνα μονοκοπανιά μισό ποτήρι!!!!ήπια το λαπραζολ...λέτε να πιω μια γουλιά ξυνόγαλο???η θα με αφήσει χωρίς ύπνο???
Όμορφα περάσαμε Λίλα μου, πλατσουρίσαμε, ήπιαμε τα καφεδάκια μας, έπαιξε και η Μαριλού με τα κουβαδάκια της και έκανε χαρές!
Καλλιόπη περαστικά, εύχομαι ένας καλός βραδινός ύπνος να είναι αρκετός για να γιάνεις. Είχα και εγώ πολλούς πόνους στην μέση μου όταν είχα παραπάνω κιλά, αλλά ευτυχώς τώρα είμαι κάπως καλύτερα και όταν κάνω δουλειές πιάνομαι μεν αλλά μπορώ να κουνηθώ και πλέον δεν μουδιάζει το και το πόδι μου όπως μούδιαζε.
Αντα εγώ το λαπραζόλ το έπινα κάθε πρωί αλλά δε νομίζω να σε πειράξει αν πιείς κάτι. Αν έχεις ξαναπιεί ξυνόγαλο και δεν σε ενοχλεί πιες το, συνήθως το βράδυ να πίνεις ότι έχεις τσεκάρει ότι δεν σου πέφτει βαρύ για να μην έχεις θέμα στον ύπνο.
Αντα εγω ακομα και σημερα ξυνογαλο δεν μπορω να πιω.μερι να περασουν 3 μηνες επινα γαλα σογιας με γευση κακαο γιατι το αγελαδινο μου δημιουργουσε βλεννα.τωρα πινω γαλα ομως βαζω μια κοφτη κουταλια κακαο για να το πιω αλλιως αναγουλιαζω.κακαο ομως οχι χεμο και νεσκουικ και χαζομαρες βαζω και λιγο γλυκαντικο και ειμαι οκ.βεβαια το κακαο δεν ειναι για τη δικη σου φαση.και ο χυμος μηλο μου αρεσε πολυ.
Εμένα το ξυνόγαλο δεν μου αρέσει και στην αρχή έπινα γάλα με 80% λιγότερη λακτόζη γιατί με ενοχλούσε το κανονικό γάλα, τώρα βέβαια το πίνω χωρίς πρόβλημα.
Κουράγιο βρε ʼντα η αρχή είναι ζόρικη και ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι. Προσπάθησε να είσαι σε μέρη που δεν κάνει πολύ ζέστη για να μην αφυδατώνεσαι και πίνε γουλίτσες από παγωμένο νερό, κατεβαίνει πιο εύκολα και θα σε δροσίζει. Και η αδερφή μου το ίδιο έκανε και αν θυμάμαι καλά πρέπει να έπινε και χυμό μήλου.
Κούκλες πάω να ξαπλώσω να δω τιβι, καληνύχτα σε όλες και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Καληνυχτα και απο εμενα εβαλε το ζοντιακ στο σταρ και παω να το δω μιας και δεν το εχω ξαναδει.ευχομαι το βαμπιρακι να εφτασε καλα στο σπιτακι του.
Καληνύχτα κοριτσάκια μου και κακή ξεκούραση.
Ελπίζω να έχουμε σύντομα νέα από το βαμπιράκι. Φιλιά σε όλες και όνειρα γλυκά!
Ήπια 3 γουλιές ξυνόγαλα κ είμαι εντάξει προς το παρών....άλλα η δίψα δίψα....
τώρα θέλω χειμώνα βαρύ!!!!χαχαχαχα
Σας καληνυχτίζω κ εγώ...κ πολύ άντεξα μάλιστα...δεν ξέρω αν σας είπα ότι έχω κ περίοδο από την Πέμπτη...όλα μαζί δηλαδή..να έχουμε ένα υπέροχο βράδυ.....
αν και ειπατε ολες καληνυχτα και δεν ειναι καμια εδω καληνυχτα και απο μενα!
Καληνυχτα κ απο εμενα!Μολις μπηκα γιατι τρεχω σαν τρελλη να τα αφησω ολα στην εντελεια!
αντε Γλαυκη μου με το καλο!
εφτασαν οι μερες!
μετα θα μας λες και εσυ πως δεν μπορεις να πιεις νερο!;)
αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο!
φιλια !
Χαλλο κοριτσιααααα!!!
Εφτασα στα πατρια εδαφη!! Ευτυχως εχει δροσια και δεν εχει καυσωνα οπως περιμενα!!
Ειμαστε με την μαμα μου εδω και σας στελνει φιλακια!! Χαρηκε και συγκινηθηκε παρα πολυ με την συμπαρασταση που μου δειξατε!! Χαιρεται που ειμαστε λεει ολες μαζι ενα παρεακι!
Φιλακια σε ολες και στην Καλλιοπη ενα περισσοτερο που γνωριζονται κι ολας!!!
Εφτασα μια χαρα, δεν εχω κοιμηθει 2 μερες τωρα και ειμαι πτωμα!
Κλαμα ολοι μαζι οικογενειακα δεν εχουμε ριξει ακομα και ευχομαι να μην χρειαστει ποτε ξανα να κλαψουμε για βλακειες παρα μονο για χαρες!!!!! :D
Κοριτσακι δεν ξερεις ποσο συγκινηθηκε η μαμα μου με την κινηση σου και εννοειτε ειδικα με την εικονα που μου εδωσες!!
Εγω ακομα νιωθω προδωμενη απο τον Θεο, οι δικοι μου παλι οχι. Ελπιζω καποτε να τα ξαναβρουμε! Δεν περναει μονο απο το χερι μου, ακους???
Καλα η μαμα μου ειδικα, απο την ωρα που εχω ερθει καθετε και με χαζευει, περιμενε λεει αλλαγη αλλα οχι ΤΟΣΟ μεγαλη!!
Αφου μου λεει μοιαζω λες και ειμαι 80 κιλα!!! χαχαχαχαχ
Ηρθε και η φιλη μου να με δει με την μαμα της και η μαμα της μου ελεγε να μην χασω αλλο και ειμαι τελεια! Εζησα να το ακουσω και αυτο στα 125 κιλα!! Ναι 2 κιλακια κατω!! 5 και βλεπω το 10!!!!!!!! ΓΙΟΥΧΟΥ!
Ακομα καθετε και με χαζευει η μαμα μου!! χαχαχαχαχαχα
Τζινα ποτε διακοπευεις? Λες να σε προλαβω πριν φυγεις?
Γενικα ποιες θα ειστε Αθηνα αυτη την εβδομαδα? Θα δω τον Αλμπανοπουλο αλλα θα παω να παρω γνωμες απο οσους πιο πολλους ογκολογους μπορω...
Παντως πλακα ειχε και η φιλη μου που ειχε να με δει 1 μηνα και ειχε μεινει με το στομα ανοικτο!!! :O
Σας καληνυχτιζω αγαπημενες παω για νανι!! Αυριο θα παω για ψωνια με την μαμα!!! :D
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
καλως ορισες ναταλακι στα πατρια εδαφη!
χαζευα και ειπα να ριξω μια ματια μηπως και εγραφες
φιλακια και απο μενα στη μαμα και δε θα ριξετε οικογενιακο κλαμα μονο χαρες θα εχετε τωρα!
ασε την να σε χαζευει να σε χορτασει τοσο κουκλακι που εγινες!
να εχεις μια ομορφη νυχτα!!!
εγω αθηνα θα ειμαι παντως!
φιλια
http://4.bp.blogspot.com/_OqbHwUPv9h...600/winner.gifQuote:
Member of the Day is mermaid with 17 posts
Αντουλινι καλως ηρθες στο σπιτακι σου!!
Θυμαμαι οτι ειχα ρευτει μια φορα και πονεσα πολυ! Γενικα δεν ρευομαι σχεδον ποτε και γιαυτο μαλλον.. Ηταν και τα ραμματα.. Δηλαδη δεν θα τα βγαλεις?? Τελειο!!! Ρε Αντα μηπως εκανες λαθος στο τικερακι? Λιγοτερα κιλα ησουν! Η ξαναζηγυστικες πριν την επεμβαση?
Καλε κι ολας 6 κιλακια μειον? Μπραβο κοπελαρα μου!!!! Αντε να ξεκουραζεσαι και ολα θα πανε τελεια!!!!!!
Τωρα που ειπα για ραμματα τι βλακεια που παλι θα εχω ραμματα και μεχρι παλι να παω στο κρεββατι απο το φορειο.... ΠΩΩΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝΕ!!! Και πιστευα οτι η επομενη φορα που θα εμπαινα χειρουργειο θα ηταν για τις πλαστικες!!!! :/
Καλημερα!!!Αντε σηκωθειτε!Μονο εγω ειμαι ξυπνια?Απο το αγχος μου δεν εχω υπνο.7 παρα 10 σηκωθηκα κ τωρα παω να σιδερωσω να τελειωνω.
Βαμπιρακι να περασεις ομορφα κ να χαλαρωσεις με τις τρυφερες αγκαλιτσες των δικων σου.
Ναταλενια μου που εισαι κ σε χασαμε?Δεν χορτασες ακομα τον Τηρη σου να κοιταξεις κ εμας λιγο?Φιλακια κ αγκαλιτσα γλυκια.Ελπιζω να σε δω το βραδυ.....
Μια βιαστική Πατρινή καλημέρα για πάντα,έλα να δεις τι θα πει Πατρινή
γιατί κινάμε για Αρχαία Ολυμπία κι αργήσαμε...Μπήκα να σας πω τα ευχάριστα
της Πωλίνας,που το κοριτσάκι μας έγινε επιτέλους δύο κιλά και αύριο με το καλό
πάει σπιτάκι του!Βλέπω έχουμε κι άλλες επιστροφές στ'αγαπημένα κρεβατάκια...
ʼντα μου,περαστικά σου,σύντομα κι ανώδυνα!Ναταλάκι,καλώς ήρθες στην πατρίδα
και στις πολυπόθητες αγκαλιές της!Φτουτάτη μου,η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει!
Μη μασάς!Μόνο τα καλύτερα μας περιμένουν από δω και πέρα!Θα τηλεφωνηθούμε αργότερα...
Καλά να περνάτε όλοι,όπου κι αν βρίσκεστε!Μια ηλιόλουστη καλημέρα από μένα μαζί με την αγάπη μου!
Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε. Γλαύκη μου κάνε τις δουλίτσες σου να είσαι έτοιμη για αύριο, πολύ χαίρομαι που ήρθε η στιγμή να ξεφορτωθείς και ν'αφήσεις πίσω σου ένα μεγάλο πρόβλημα της ζωής σου. Ελα κι εσύ στο κλαμπ φιλενάδα, σε περιμένουμε!
Ναταλία σ'ευχαριστούμε για την ενημέρωση, είναι πολύ ευχάριστα τα νέα της Πωλίνας, με το καλό να πάρει το μωράκι της στο σπίτι, να χαρεί κι αυτό την μητρική αγκαλιά και να ηρεμήσουνε λίγο. Καλή συνέχεια σε ότι Τηροκάνεις σήμερα και με το καλό να συναντηθείτε με τη Φτουτάτη για να της δώσεις δύναμη και κουράγιο.
Βαμπιράκι μου καλώς ήρθες στο σπιτάκι σου, εύχομαι να χαρείς με την οικογένειά σου και να πάρεις δύναμη. Καλά ψώνια σήμερα με τη μαμά σου. Δεν ξέρω ακόμα αν θα είμαι στην Αθήνα όταν έρθεις, έχει να κάνει με το πότε θα τελειώσω τις δουλειές μου και το πότε μπορεί η αδερφή μου να μας φορτώσει όλους για να μας πάει στο εξοχικό. Ελπίζω να καταφέρουμε να τα πούμε από κοντά.
καλημερα καλη κυριακη!
Θα πάμε στο εξοχικό αργότερα με την αδερφή μου κι επειδή έχει το μικρό αυτοκίνητο έχω ετοιμάσει 3 τσάντες με πράγματα να τα πάω από σήμερα εκεί για να είμαστε λίγο πιο άνετα όταν θα μας φορτώσει όλους μαζί την άλλη εβδομάδα. Εχουμε φτιάξει ολόκληρο σενάριο για το πως θα φύγω με τα πράγματα μαζί χωρίς να με δει η κοκερίνα γιατί από χθες είναι ανήσυχη επειδή έχει καταλάβει ότι ετοιμάζομαι για το εξοχικό και είναι ικανή όταν φύγω να ξεσηκώσει την πολυκατοικία. Τι τραβάω, δεν έχω κακιά πεθερά αλλά έχω να κρύβομαι από την κοκερίνα. χιχιχιχι
Καλημέρα Καλλιοπίτσα.
Καλημέρα κ από μένα!!!!τι ωραία μέρα κ για μπανάκι δεν μπορώ να πάω!!!!
σ'ευχαριστώ Ναταλία 1...σε είδα κ στο όνειρό μου εχτές....χαχαχα
Ναταλάκι μου σ'ευχαριστώ πολύυυυυυυυυυυ....εγώ Αθήνα θα είμαι πάρε με οπωσδήποτε να τα πούμε.....τον Μάρτιο που είχαμε βρεθεί ήμουν 134....μέχρι να κάνω την επέμβαση πήρα 6.....με έφαγε η αναμονή.......
Γλαύκη κ εσένα σε έπιασε η τρέλα να τα αφήσεις όλα στην εντέλεια???αυτό ακριβώς έπαθα κ εγώ!!!!
σήμερα έχω κ επέτειο γάμου.....είμαι επίσημα 1 χρόνο παντρεμένη!!!!!:tumble::tumble::tumble: