Αυτη την ηρεμια δεν την αλλαζω με τιποτα
Printable View
Αυτη την ηρεμια δεν την αλλαζω με τιποτα
Απλά Θεατής και η ζωη να συνεχίζεται...
Η ειρωνία είναι το ατού μου στη δουλειά δίνει και παίρνει. Ποτέ θα με διώξουν δεν ξέρω.
Εστάλη από Lenovo A6000 στο E-Psychology.gr Mobile App
Έχω ένα πρόβλημα στην έκφραση.. Δλδ θέλω να πω κάτι και ξεκινάω να το λέω, σταματάω στη μέση, κομπιάζω, έπειτα λέω στο συνομιλητή "ωχχ τι ήθελα τώρα να πω;", μετά ξεκινάω να το λέω πάλι απ' την αρχή.. Με λίγα λόγια, μασάω τα λόγια μου και δυσκολεύομαι πολύ να διατυπώσω μια σκέψη.
Θυμάμαι από μικρή όταν έπρεπε να πω μάθημα ήταν το χειρότερό μου γιατί δυσκολευόμουν να εκφραστώ.
Σπάνια όμως οι καθηγητές με εξέταζαν προφορικά γιατί πάντα ήμουν πολύ καλή στις γραπτές εξετάσεις και δεν χρειαζόταν.
Αναρωτιέμαι όμως αν έχει επιδεινωθεί το πρόβλημα στην έκφραση λόγω του ψυχολογικού μου προβλήματος.
Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;
Ανησυχώ μην έχει πάθει βλάβη το μυαλό μου με τόσες υποτροπές και τόσα φάρμακα που παίρνω τόσα χρόνια..
Έχω αύριο μάθημα στη σχολή και βαριέμαι να πάω...
δε μπορω να ζω αλλο ετσι
σκεφτομαι αυτο εδω το συμβαν http://www.protothema.gr/greece/arti...-thanato-mas-/ και πως δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ικανοι για να γινουν γονεις.
σημερα η υπνωση ηταν πολυ εντονη.. ηρθα σε επαφη με την πλευρα του εαυτου μου που φοβαται και ειναι θλιμμενη. δεν την ειδα καθαρσ, εχω δουλεια ακομη..ενιωθα αναστατωμενη, ηθελα να κλαψω.. αλλα μου αρεσει γιατι αυτο δειχνει πως σκαβουμε βαθια, και προσπαθω!
το ιδιο ειναι ... αλλα καμια σχεση με ολους αυτους τους μυθους που κυκλοφορουν. ο θεραπευτης σου συντομιζει και ουσιασικα εσυ ο ιδιος θεραπευεις τον εαυτο σου
επισης εχεις πληρη συνειδηση και συχρονως ερχεσαι σε επαφη με το υποσυνειδητο σου και επεξεργαζεσαι απωθημενα τραυματα και λαθος νοοτροπιες που οδηγησαν στο ψυχικο προβλημα
ωραιο ακουγεται, κατι σαν ασκηση διαλογισμου
ναι, καπως ετσι !