Eli πραγματικά κάποια στιγμή χθες το σκέφτηκα αυτό το μπουφάν!!
Printable View
Eli πραγματικά κάποια στιγμή χθες το σκέφτηκα αυτό το μπουφάν!!
Εεεε μααα είναι να μην το σκεφτείς Τζίνα μου με το ψωφόκρυο που έχει!
Μόλις με πήρε τηλ. η αδερφή μου και μου είπε ότι θα με πάει αυτή στη δουλειά με το αυτοκίνητο. Πολύ χαίρομαι, τουλάχιστον να γλυτώσω το ξεπάγιασμα του πήγαινε, να έχω μόνο το ξεπάγιασμα του έλα! :lol:
Αυτή η αδερφή σου βρε Τζίνα μου μάλαμα παιδί!!! Μα τέτοια αγάπη και φροντίδα φτου φτου!
.....και προδέρμ! :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Αυτή η αδερφή σου βρε Τζίνα μου μάλαμα παιδί!!! Μα τέτοια αγάπη και φροντίδα φτου φτου!
σας μιλώ αγκαζέ με τις 2 θερμφόρες μου,γεμάτες με καυτό νερό μπας και ζεσταθούν τα ποδαράκια μου!!!
διαβάζω τα νέα σας αλλά συνήθως είμαι ξάπλα ,κουκουλωμένη μέχρι την μύτη και δεν βολεύει να βγάλω το χεράκι μου έξω για να γράψω.Την Παρασκευή πέρασα σούπερ στην Αθήνα,βαρέθηκα να δοκιμάζω ρούχα και ας μην ψώνισα τίποτα μιας και τέλος του μήνα είμαστε άφραγκοι :D Για αυτό κυρίες μου ζηλέυωωωωωωωωωωω που θα πάτε για ψώνια!Γιώτα μου καταρχήν σιδερένια !!! κατά δεύτερον στο Marks and Spencer έχει πολύ ωραία φορέματα (απλά είναι αμάνικα ) γύρω στα 35 ευρώ,εγώ πήρα προ εκπτώσεων ένα στα 59 ευρώ και κτυπάω το κεφάλι μου που δεν περίμενα,εξάλλου τώρα που φοράω το νο12 βρίσκω σχετικά εύκολα,όχι όπως πριν που έπρεπε να κάνω μετάνοιες για να βρω το οτιδήποτε σε περίοδο εκπτώσεων (είμαι ερωτευμένη με αυτό http://www.marksandspencer.gr/thumbn...251.jpg&px=300 που έχει καταπληκτική εφαρμογή!!!
tzina μου καλή αρχή στην δουλειά κ είμαι σίγουρη πως σίγουρα το part time θα γίνει full!θέλω να σου πω πόσο πολύ ζηλεύω εσένα κ την αδελφή σου που έχετε τόσο καλή σχέση κ όπως έχω ξαναπεί ζηλέυω κ την Κατερίνα μας με την Έλη που είναι τόσο αγαπημένες !
πολλά φιλάκια σε όλες,πάω να κουκουλωθω!!!ακούω κ αυτόν τον αέρα κ σε λίγο θα είμαι κουδούνι από τον θόρυβο!
Απόψε δεν θα κοιμηθώ - Γιώργος Παπαδόπουλος
Κοίταξε εσύ να βρείς τα όνειρα σου
και σφάλισε την πόρτα όταν βγω
στο λούνα-παρκ που παίζει η καρδιά σου
στον γύρο του θανάτου δεν θα μπω.
Δε με σκοτώνεις όσα κι αν ακούσω,
τα θρύψαλλα μου συναρμολογώ
αφού το θες να φύγω θα υπακούσω
κι απ'την αγάπη τώρα απεργώ
Απόψε δεν θα κοιμηθώ
θα βγω με το φεγγάρι να μεθύσω
Θλυμμένη θάλασσα θα πιω
την πλάνη της ζωής μου να την σβήσω.
Απόψε δεν θα κοιμηθώ
μην περιμένεις σπίτι να γυρίσω
ως την αυγή θα αιμοραγώ
μα αύριο θα σε έχω αφήσει πίσω.
Η στάχτη απ'το τσιγάρο παγωμένη
τραβάω μια τελευταία ρουφηξιά,
με την αναπνοή μου πια κομμένη
θα σε ρωτήσω μια στερνή φορά.
Που πήγε ο έρωτας μας ο μεγάλος,
πως άνοιξε στην σχέση μας ρωγμή,
με διώχνεις γιατί υπάρχει κάποιος άλλος
ή μήπως δεν μ'αγάπησες στιγμή;
Απόψε δεν θα κοιμηθώ
θα βγω με το φεγγάρι να μεθύσω
θλυμμένη θάλασσα θα πιω
την πλάνη της ζωής μου να την σβήσω.
Απόψε δεν θα κοιμηθώ
μην περιμένεις σπίτι να γυρίσω
ως την αυγή θα αιμοραγώ
μα αύριο θα σε έχω αφήσει πίσω.
Απόψε δεν θα κοιμηθώ..
Αν και σήμερα είχα μία υπέροχη μέρα, εγώ νιώθω τόσο μόνη...... Θέλω να μπω στο αυτοκίνητό μου, να πάρω τους δρόμους και να μην επιστρέψω πίσω.... Δεν ξέρω γιατί το νιώθω αυτό μιας και δεν έγινε τίποτα......
σας φιλώ γλυκά......
Καλησπέρα, ξυλιασμένα μου κορίτσια!
Μη μιλάτε για ψώνια, γιατί σας περνάω με διαφορά! Διαφορά τιμής! Πάλι καταξοδεύτηκα, πάλι βόγγηξε η τσεπούλα μου! Πήρα ένα πουλόβερ από τη λαική, στην εκπληκτική τιμή των 5 ευρώ! Το παράξενο είναι ότι δεν είναι κινέζικο, ούτε κακόγουστο. Αφού ρώτησα ξανά την τιμή, γιατί φαντάστηκα πως δεν άκουσα καλά.
Γιώτα, θέλεις να πάμε μαζί για ψώνια; Γιατί μπορεί εσύ να έχεις το όνομα, αλλά η αφεντιά μου τη χάρη... Πήγα για ψιλοπράγματα, φρούτα και λαχανικά, δε φαντάστηκα ότι θα έφευγα και με πουλοβεράκι, άντε πάλι!! Η Μακ- Αβα ξαναχτύπησε! :bigsmile:
Γεια σου Πωλίνα! Γεια σου ʼβα!
Καλέ Πωλίνα τι μοναξιές είναι αυτές;; Εμείς εδώ δεν μετράμε ε;;; Και εγώ σπίτι είμαι κλεισμένη σήμερα όλη μέρα και δεν έχω ξεμυτίσει. Δεν τολμάω κιόλας για να είμαι οικονομική χεχεχε. Και στο καλοριφέρ οικονομία κάνω το έχω χαμηλομένο να μην ανάβει πολύ γιατί δεν την παλεύουμε με τα οικονομικά μας δεν την παλεύουμε!
Χαίρε ʼβα από την χώρα των κατεψυγμένων! :lol: Με γεια το πουλοβεράκι και καλοφόρετο! Ελπίζω να είναι ζεστό ζεστό γιατί με τέτοια κρύα θα σου χρειαστεί! Μια χαρά η τιμή μην την πεις πουθενά! Και εγώ κατά καιρούς ψωνίζω από λαικές και κινέζικα αν και φέτος το χειμώνα πήρα τέτοια προίκα ρούχων από την αφή Κατερίνα που θα μου φτάσουν και για του χρόνου, άσε που έχω και τα τυχερά μου εεεε Μακ-Γιωτ;; ;) Προς το παρόν αυτό που πραγματικά χρειάζομαι είναι ένα παντελόνι τζιν γιατί μέχρι να μπω στα μικρότερα μου μάλλον θα περιμένω μέχρι την άνοιξη για να μην πω και καλοκαίρι, έτσι όπως πάω :(. Δε βαριέσαι υγεία και καλή καρδιά !
Είμαι όλη μέρα μπροστά από τον υπολογιστή και προσπαθώ να βρω καμιά αγγελία της προκοπής να στείλω κάνα βιογραφικό. Τζίφος προς το παρόν αν και στην εφημερίδα κάτι βρήκα και θα πάρω αύριο τηλέφωνο να μάθω...
Αυτό το οικονομικό κοντεύει να μου τσακίσει το ηθικό... Ποτέ δε σκεφτόμουν οικονομίες, τιμές, κλπ. Μάλιστα, όταν ήμουν μικρή, είχα το θράσος να θαυμάσω μία κυρία, που τη ρώτησε ο καταστηματάρχης, μα δε ρωτήσατε καν την τιμή! Κι αυτή απάντησε, αγαπητέ μου, όταν ρωτάς τις τιμές, δεν είσαι σε θέση να ψωνίζεις! Είχα υποσχεθεί μέσα μου να γίνω σαν κι αυτή και μέχρι ένα σημείο το είχα καταφέρει, αλλά... Πάρε τώρα το πουλοβεράκι των 5 ευρώ και μη μιλάς!
Από τότε που γύρισα έχω απίστευτη υπνηλία. Θέλω να κοιμάμαι ώρες ατελείωτες και μάλιστα κοιμάμαι βαριά. Αφού ξύπνησα το απόγευμα και δεν ήξερα πού βρίσκομαι! Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν σε λεωφορείο της Θεσσαλονίκης και μάλιστα κουβαλούσα και μία τηλεόραση! (ούτε καν στον ύπνο μου δεν μου επιτρέπω να χαρώ)! Όσο για χθες το βράδυ, κουτουλούσα από τις δέκα, μπήκα λίγο να δω τα νέα σας και πήγα καρφωτή στο κρεβάτι μου (μη χάσω)! Μάλιστα, προκειμένου να κοιμηθώ καλύτερα, πήρα και μία σοκολάτα μαζί μου και την τσάκισα! Αλήθεια, το έχετε παρατηρήσει ότι η σοκολάτα προ ύπνου έχει θεαματικά χαλαρωτικά αποτελέσματα;
Πίνω καφέ στη Ναταλόκουπα και τη θυμάμαι.. Θυμάμαι και το βασανιστικό σινεμά, όπου πήγαμε παρέα!
Έχει και καλά στοιχεία η ταινία, μου έλεγε και γελούσαν τα μάτια της κι εγώ την κοίταγα με ένα ύφος του τύπου, τι μας λες τώρα, αποδέχομαι την κακιά μου μοίρα... Δεν ξέρω πώς έμοιαζα, αλλά φαντάζομαι πως τα δικά μου μάτια κάτι τέτοιο θα φώναζαν εκείνη τη στιγμή.. Ομολογώ, βέβαια, πως παραδέχτηκα ότι η ταινία έχει όμορφη φωτογραφία, αλλά τι να την κάνεις...
Για του λόγου το αληθές:
http://www.youtube.com/watch?v=QZjN5obcS90
Πολύ βασανίστηκα κορίτσια μου! Πότε θα τελειώσει αυτή η αηδία, έλεγα μέσα μου και στριφογύριζα ανήσυχη στο κάθισμά μου...
Καλησπέρα στις κούκλες!!!!
Δεν περίμενα να είσαστε όλες τόσο όμορφες!!!!!!!
Κatie, είδες σε ματιάσαμε με τα μίνια σου!!!!!!!!
Δεν τη γλύτωσε ο άντρας τελικά ε?
Eli καλό ψάξιμο για δουλειά από τη Δευτέρα κ εγώ στο ψάξιμο θα είμαι πάλι
:grind::grind::grind:
monahoiot πόσο σε ζηλεύω στο καναπέ κ tv που δεν αναγκάζεσαι να βγείς έξω με τόσο κρύο!!!
polinaki είναι οι ορμόνες τις εγκυμοσύνης που κάνουν πάρτι !!!!!
Το Τζινάκι θα είναι στη δουλειά!!!!!
Καλησπέρα. Πριν λίγο μπήκα σπίτι, ευτυχώς ήρθε και με πήρε πάλι η αδερφή μου κι έτσι γύρισα καλά σπίτι, με πολύ ζέστη μέσα στο αυτοκίνητο και έξω να ρίχνει αραιό χιόνι. Στη δουλειά αν και είχα σόμπα πάλι κρύωναν τα πόδια μου. Μου πήρε και η αδερφή μου μία μικρή κουβερτούλα fleece και την είχα ρίξει σήμερα στα πόδια μου, σαν τις γιαγιάδες χιχιχι. Μου είπε ότι για όσο κρατάει το πολύ κρύο θα προσπαθήσει να κανονίσει τις δουλειές της, όσο γίνεται βέβαια, για να με πηγαινοφέρνει. Έχει νευριάσει που κρυώνω και στη δουλειά και μου λέει να πάρω και αερόθερμο αλλά δεν γίνεται να έχω και σόμπα και αερόθερμο! Η αφεντικίνα μου δεν με έχει ψωνάξει ακόμα να μιλήσουμε για τα διαδικαστικά, ελπίζω να μην θέλει να με έχει ανασφάλιστη γιατί τότε θα έχουμε θέμα. Θα δείξει.