Τενοντίτιδα Λίλη μου?? Περαστικά σου! Να το ξεκουράσεις το χεράκι σου! Παράτα τα όλα! Ναι παίξε http://smileys.smilchat.net/emoticon...dmington-3.gif ίσως σου περάσει
Printable View
Τενοντίτιδα Λίλη μου?? Περαστικά σου! Να το ξεκουράσεις το χεράκι σου! Παράτα τα όλα! Ναι παίξε http://smileys.smilchat.net/emoticon...dmington-3.gif ίσως σου περάσει
Ηθελα να ξερα που κουραστηκε!! Τεμπελικο ειναι αριστερο γαρ. Τι να πω, το εδεσα και βλεπουμε..
Κι άλλος εδώ με χρόνια τενοντίτιδα στο δεξί.
Περικάρπιο πάντα στον υπολογιστή και στο γράψιμο.
Τα θαλασσινά μπάνια βοηθάνε τρομερά, αλλά πολύ μαλακές κινήσεις.
Να μην κινείται ποτέ η μέσα μεριά του πήχυ κόντρα στο νερό
γιατί γίνεται ζημιά.
Κινείσαι όπως στο πρόσθιο και όχι όπως στο ελεύθερο.
(εννοείται ότι δεν κάνεις ό,τι το κουράζει, ξεκούραση).
Eυχαριστω για τις συμβουλες, και τωρα μιας και ξερεις και απο ζωακια, υπαρχει τροπος να κανεις μια ενηλικη γατα που δεν συμπαθει τους σκυλους γιατι δεν εχει ζησει με σκυλο, να μην επιτιθεται τουλαχιστον στη σκυλιτσα μας, κι ας μην κανουν ποτε κολλητη παρεα?? Ανησυχω μην την βρω καμια μερα καταγρατζουνισμενη, γιατι αυτη η χαζη παει να παιξει και η αλλη συριζει και βγαζει νυχια
Σκεφτομαι τον Τιτανικο.... που οταν βυθιζοταν τα βιολια επαιζαν....επισης σκεφτομαι οτι στις βαρκες που ηταν λιγες για ενα τετοιο πλοιο ,βολευτηκαν οι πιο πλουσιοι επιβατες και η πλεμπα της δευτερης και τριτης θεσης πηγε απατη....... κι αναρωτιεμαι ποσο ηλιθια λειτουργει το μυαλο των ανθρωπων.... μπροστα σε αυτο τον βεβαιο θανατο... η κακομοιρα η πλεμπα πως εκατσε να πνιγει και δεν πεταξε τους μεταξενιους κωλους απο τις βαρκες για να παρει την θεση τους και να σωθει.....περιεργο.
Εβγαλα το θερμομετρο στο παραθυρο απο περιεργεια, 21 βαθμοι!!
σκεφτομαι τα ναρκωτικα του Wiz Khalifa. χρειαζομαι ναρκωτικα για να βγαλω το σαββατοκυριακο.
Σου στέλνω πμ.
Όσο για τις γάτες ξέρω ότι συμβιώνουν πολύ καλά με τα σκυλιά
αν μεγαλώσουν μαζί από μικρά.
Όμως και πάλι γίνεται να έχεις γάτα με σκύλο...
Όλοι όσους ξέρω που έχουν, δεν έχει κανένας κανένα πρόβλημα...
ίσα-ίσα όταν περάσει πολύς καιρός και συνηθίσουν το ένα το άλλο
έχουν μεγάλη πλάκα.
Οι γάτες, αν είναι κι απ' αυτές που βγαίνουν έξω,
αγριεύονται με τα σκυλιά γιατί τις κυνηγάνε άγρια.
Αλλά χρειάζεται προσοχή αφού η δική σου είναι ενήλικη
μέχρι να περάσει καιρός και να συνηθίσουν μεταξύ τους
(όχι μόνο μην καταγρατσουνίσει τη σκυλίτσα,
αλλά μην της βγάλει κανα μάτι).
Όταν δεν είσαι μπροστά καλού κακού έχε τους χωριστά
για να 'σαι σίγουρη ότι η γατούλα δε θα ... κάνει καμιά τρέλα.
προσπαθω να τα εχω μπροστινη αυλη η σκυλιτσα, πισω κηπο η γατα αλλα αυτο δε μπορει να γινεται συνεχεια, ασε που η γατα κανει ακροβατικα και παει οπου θες και μιας και ειναι τσαμπουκαλου ανετα μπορει να παει να της πουλησει μαγκιες αν θελει!
Για αυτο εψαχνα μηπως υπαρχει καποιος τροπος να εκπαιδευσω το νιαου να συμπαθησει η τουλαχιστον να αδιαφορησει για το γαβ..!!
Αν είσαι παρούσα, δε θα υπάρξει πρόβλημα τραυματισμού σε τυχόν καβγάδες!
Η επίβλεψη και οι φωνές στη γάτα -ποτέ χτύπημα- όταν κάνει μούρλιες
είναι απ' όσο ξέρω ο μόνος τρόπος
γιατί τα νιάου είναι ανεπίδεκτα εκπαίδευσης!
Το να 'ναι συνέχεια χωριστά δε νομίζω ότι θα βοηθήσει να συνηθίσουν.
Πάντως κάποιοι γνωστοί που έχουν κι απ' τα δύο,
ενώ στην αρχή τρώγονταν,
τώρα παίζουν μαζί, κοιμάται ο γάτος πάνω στο σκύλο,
του κλέβει το φαγητό του γιατί ο σκύλος είναι μπουνταλάς κι ο γάτος παμπόνηρος,
αλλά τρώνε κι απ' το ίδιο πιάτο
κι αν ο γάτος λείπει,
ο σκύλος δεν το τρώει όλο το φαγητό, αλλά αφήνει και του γάτου
και ο γάτος νιώθει πιο ασφαλής όταν ο σκύλος είναι εκεί
και είναι και άγριο σκυλί, ποιμενικός.
Και μενα ποιμενικια ειναι, αλλα ειναι χαζοβιολα!!!!!!!!!! xD Ελπιζω να συνηθισουν με τον καιρο, ειναι μολις ενα μηνα τωρα μαζι..