καλώς το εργαζόμενο κορίτσι!!!!!
Τζινάκι βάλε μάλλινες κάλτσες, θα σωθείς!!!!!!!!
Printable View
καλώς το εργαζόμενο κορίτσι!!!!!
Τζινάκι βάλε μάλλινες κάλτσες, θα σωθείς!!!!!!!!
Break μου λυπάμαι που τελικά θα φύγεις. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να βρεις δουλειά γρήγορα.
Δυστυχώς όλες οι μπότες που έχω δεν είναι φαρδιές και ίσα ίσα φοράω βαμβακερές λεπτές κάλτσες από μέσα, εκτός από τα 2 καλσόν βέβαια. Και στα υπόλοιπα παπούτσια μου θα φαίνονται οι μάλλινες κάλτσες.
θα φύγω, τη Παρασκευή θα είναι η τελευταία μέρα, δεν θα κάθομαι απλήρωτη κ ανασφάλιστη!!!
εδω ειμαι κι εγω!
παγωνενα φιλια και απο το παγωμενο λονδινο!
σημερα φορεσα: μαλλινη φανελα(ναι της γιαγιας),νορμαλ ζιβαγκο μπλουζακι, απο πανω μαλλινο ζιβαγκο μπλουζακι, απο πανω μαλλινη ζακερτα, καλτσον χοντρο,παντελονι και καλτσες. φυσκια παλτο μεχρι το γονι σλουφι και γαντια!
αληθεια αν ζυγιζομουν με ολα αυτα ποσο θα με εδειχνε???
τζινα! τι κανει η κοκερινα?
ελι!! να το παρεις το τζην,ειναι πολυ μαστ ρουχο, θα βγαλεις ποσο καιρο με αυτο!εγω οταν περνω τζην δευτερο πετσι το κανω,μεχρι να σκιστει το εχω μονοφορι!
αβα!τι ειναι η ναταλοκουπα?καποιο δωρακι?θα μας το βαλεις σε φωτο?
ναταλακι που εισαι?
καλε break εχω χασει επεισοδια...........
καλα το ανασφαλιστη τι να πω φοριεται πολυ πλεον και παρα παρα παρα παρα πολυ δυστυχως.
αλλα και απληρωτη?
δηλαδη πας στη δουλεια σου και δεν πληρωνεσαι?
Καλώς τη Λονδρέζα μας. Καλά είναι η κοκερίνα μου και σε χαιρετάει κουνώντας τα μακριά αυτιά της!! Η Ναταλία είναι καλά και κάνει διακοπές στην Καλαμάτα.
koritsaki είμαι σχεδόν δύο μήνες στη δουλειά κ ναι παίζει κ αυτό!!!!!!!!!!:flaming::flaming::flaming:
koritsaki δυστηχώς στις μέρες μας πάρα μα πάρα πολύ κόσμος δουλεύει και είναι απλήρωτος!!!Ο άνδρας μου ακόμα περιμένει να πάρει τους μισθούς του από τον Ιούλιο και δώθε,για να μην τονίσω πως ότι έξοδα μετακίνησης έκανε τόσους μήνες τα πλήρωσε όλα μόνος του,μην αναφέρω πως τα μπόνους τόσων μηνλη γιατί τους είχαν πει πως η εταιρεία θα κλείσει αλλά αργούσαν να τους απολύσουν και βρήκε άλλη δουλειά που έπρεπε να υπογράψει άμεσα και έτσι αναγκάστηκε να δηλώσει παραίτηση για να μην μείνει άνεργος και με τις υποσχέσεις του πως αύριο-μεθαύριο πληρώνονται!ʼσε δράμα οι εργασιακές καταστάσεις στις μέρες μας!
σήμερα αφού πληρωθήκαμε :tumble: πήγαμε μια βόλτα στα μαγαζιά....βρήκα κάτι μποτούλες στα 19.90 από αυτές που είναι μονοκόματες και λίγο πάνω από το γόνατο και δεν έχουν φερμουάρ από επάνω μέχρι κάτω και ναι επιτέλους!!! το πόδι μου με λίγο ζόρι χώρεσε μέσα :smilegrin::smilegrin:επίσης πήρα ένα μπλεκτό μπλουζοφόρεμα στα 9 ευρώ και την μεγαλύτερη πλάκα την έπαθα σε ένα μαγαζί που μπήκα να δω ένα παλτουδάκι που μου άρεσε επίσης στα 19.90 (κοινώς το αφεντικό τρελάθηκε :yes: και το δίνει όσο-όσο ) είχαν μείνει ένα 'οπου το βασικό χρώμα ήταν καφέ και ένα μαύρο ,λέω στην κοπέλα τι νούμερο είναι "το μαύρο medium ,και το καφέ 2xl" ετοιμάζομαι και εγώ να πω το καφέ νομίζω θα είναι οκ,πριν προλάβω να πω κουβέντα γυρίζει και μου λέει ηκοπέλα "το μέντιουμ νομίζω θα σας είναι μία χαρά" και εγώ μένω μαλάκας και γυρίζω και κοιτάω τον άνδρα μου παρεξενεμένη λές και είχα ακούσει το πιο περίεργο πράγμα!Και Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι το μέντιουμ μου πήγαινε μια χαρά!δεύτερη πλάκα της ημέρας,πριν από τα χριστούγεννα μου είχε πάρει η αδελφή μου ένα τζήν και τώρα η μέση μου ήταν πολύ μεγάλη και το πήγα για μάζεμα σε μία μοδίστρα εδώ κοντά,πήγα να το πάρω σήμερα και όπως μου το έδωσε η γυναίκα,γυρίζω και της λέω "καλά τόσο μικρή μέση έχω" ????ρε κορίτσια όπως το είδα το παντελόνι μου παραφάνηκε μινιόν!Αφού μόλις γύρισα σπίτι μέτρησα την μέση μου,72 εκατοστά,Παναγιά μου θα μικρύνει και άλλο????
Σήμερα όταν γύρισε ο άνδρας μου ,μου λέει έχεις χαιρετίσματα από την Ματίνα,μία κοπελίτσα που έχουν ψησταριά στην γειτονιά,και συνεχίζει "με ρώτησε τι κάνει το μωρό μας" ποιο μωρό λέω καλέ?"Ε,αυτό της είπα και εγώ" και η Ματίνα του είπε "Α ,την είχα δει πριν αρκετό καιρό φουσκωμένη και υπέθεσα πως ήταν έγγυος γιατί την προηγούμενη εβδομάδα που την είδα ήταν μινιατούρα " :lol::lol::lol: και δεν ξέρω να γελάσω που τώρα με βλέπουν έτσι ή να βάλω τα κλάμματα για την κατάντια που είχα πριν χιχιχιχιχι
Έλη μου έχω ένα τζην παντελόνι σε μαύρο χρώμα με στρασάκια στην κωλότσεπη νο20 marks and spencer που είναι καινούριο,ζήτημα αν το έχω φορέσει μία και μοναδική φορά,όταν το αγόρασα μου ήταν στενό στα μπούτια και μετά ήταν πια πολύ μεγάλο για να το φορέσω!και πρέπει να έχω και ένα μπλε αυτό το νούμερο,με μεγάλη μου χαρά να στα στείλω αν είναι το νούμερό σου,ειδικά το μαύρο λυπάμαι να το πετάξω
Ιωάννα μου να σου ζήσει βρε συ το μωράκι!:lol::lol: Καλοφόρετα τα νέα σου ρουχαλάκια και παπουτσάκια. Προσπαθώ κι εγώ ακόμα να αποβάλλω την ψυχολογία της χοντρής. Δεν μπορώ να καταλάβω βλέποντας ένα ρούχο αν μου κάνει, μου ξεφεύγουν ασυναίσθητα διάφορα σε συζητήσεις, θέλω να τρέξω ή να ανέβω σκαλιά κι έχω την εντύπωση ότι δεν μπορώ. Φαίνεται ότι από το μυαλό μου χάνονται πιο αργά τα κιλά μου απ'ότι απ'το σώμα μου. :lol:
Αχ Αγγελουδάκι μου τι καλή που είσαι!!! Σε ευχαριστώ καρδιά μου αλλά θα μου είναι μεγάλα δυστυχώς (ή μάλλον ευτυχώς :)). Τώρα πρέπει να φοράω το νο16 του Μarks άντε 18 βαριά βαριά. Κρίμα και να πω την αλήθεια θα με βόλευε μιας και no money no honey! Θα κάνω την εξόρμηση μου το Σάββατο και ο Θεός βοηθός, αν και το μαρκς θα το αποφύγω μιας και είναι αρκετά ακριβό για την φάση που είμαι... Ευτυχώς η Νέα Ιωνία έχει αρκετά φτηνή αγορά αν βρω βέβαια και το νούμερο μου γκρρρρ. Σε ευχαριστώ και πάλι για την πρόταση ειλικρινά με συγκινεί :love:Quote:
Originally posted by aggeloydaki
Έλη μου έχω ένα τζην παντελόνι σε μαύρο χρώμα με στρασάκια στην κωλότσεπη νο20 marks and spencer που είναι καινούριο,ζήτημα αν το έχω φορέσει μία και μοναδική φορά,όταν το αγόρασα μου ήταν στενό στα μπούτια και μετά ήταν πια πολύ μεγάλο για να το φορέσω!και πρέπει να έχω και ένα μπλε αυτό το νούμερο,με μεγάλη μου χαρά να στα στείλω αν είναι το νούμερό σου,ειδικά το μαύρο λυπάμαι να το πετάξω
Πολλά θέματα προς συζήτηση...
Η δουλειά μας, που μένει απλήρωτη;
Η ψυχολογία της χοντρής, που δε φεύγει με τίποτα;
Ο κόσμος, που λέει χοντράδες;
Προς το παρόν, αρκούμαι στα όσα όμορφα ή και αστεία μου συμβαίνουν. Ένιωθα υπνηλία, βαρύ κεφάλι, βαριά διάθεση. Ήρθε το παρεάκι και το πήρα από τα μούτρα. Ρώτησε με φωνή μπάσα και στήσιμο του άντρα του πολλά βαρύ, χιουμορίζοντας πάντα, γυναίκα, τι μαγείρεψες; Τι θα φάμε; Σκατά! απάντησα κοφτά και κουρασμένα.. Με ρώτησε τι έχω και όταν του είπα, λέει, βρε μπας και είσαι ματιασμένη; :lol: Τηλεφώνησα στη μαμά μου και με ξεμάτιασε και είπε πως, ναι, ήμουν πράγματι ματιασμένη! http://www.youtube.com/watch?v=kuENGlGYjm0 Από κει και πέρα λέω πως καλύτερα να με άφηνε στην προηγούμενη κατάσταση.. Παραζωντάνεψα και τώρα, ενώ ξέρω πως πρέπει να κοιμηθώ, με έπιασε μανία να μαγειρέψω! Αρκέστηκα στα ημίμετρα. Κρέας με πράσα και δαμάσκηνα έχει το μενού, οπότε έβρασα μόνο το κρέας. Τα υπόλοιπα αύριο. Αυτό το φαγητό θα το φάω αύριο βράδυ και μεθαύριο και είναι ό,τι πρέπει για τα κρύα! Κατά τα άλλα σήμερα έφαγα πολλά φρούτα και φυσικά.. σκατά! Δεν είχα τίποτε της προκοπής και την έβγαλα με περισσεύματα και αηδίες. Τώρα που συνήλθα, σκέφτομαι πως μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω και να τρώω νόστιμο φαγητό. Απεχθάνομαι το να φεύγω πρωί και να τρέχω μέσα στα κρύα. Θα ήθελα να ξημερώσει αύριο και να μπορώ να μαγειρέψω στη ζεστή μου κουζίνα. Γι' αυτό, όσες θέλετε διακαώς να εργαστείτε.. για ξανασκεφτείτε το! Έτσι κι αλλιώς λίγες δουλειές πια αποφέρουν χρήματα, οπότε, για ξανασκεφτείτε το...
Όσο για την κούπα, δεν κατέχω την τέχνη του να αναρτώ φωτογραφίες. Πάντως είναι πολύ κομψή...
Πάω για ξάπλα, κοριστάρες μου κι ας μη νυστάζω...
Αν με αφήσω ελεύθερη, το ξέρω πως αύριο δεν θα έχω σηκωμό!
Πάω να ξαπλώσω με το βιβλιαράκι μου και σιγά σιγά θα νυστάξω. Το ζεστό πάπλωμα, η χαλαρωτική κρεβατοκάμαρα, το βιβλιαράκι, θα το κάνουν το θαύμα τους, δε μπορεί!
Σας καληνυχτίζω και σας φιλώ όλες!
Κορίτσια πάω κι εγώ να ξαπλώσω στο πολυαγαπημένο μου κρεβατάκι να δω ταινία κι επειδή μετά δεν θα μπορώ, όπως λέει και η Ιωάννα, να σηκωθώ από τα ζεστά μου παπλώματα για να γράψω εδώ, σας λέω καληνύχτα και να έχετε καλό ζεστό ξημέρωμα. Γιούχουουουου κρεβατάκι μου σούρχομαι!!
Καληνύχτα και από εμένα όμορφες, είμαι πτωματάκι μετά από 1 1/2 ώρα γιόγκα άουτς! Τα χεράκια μου είναι ξεχαρβαλωμένα μετά από τις άπειρες περίεργες στάσεις που έχω κάνει :lol::lol:
Φιλιά και όνειρα γλυκά και ζεστά!