Ποσο χρόνων είσαι;
Printable View
Ποσο χρόνων είσαι;
Είμαι χάλια, πολύ ανήσυχη κι έχω χάσει τον ύπνο μου, μου έρχεται ν' αρχίσω να κλαίω, είμαι πολύ στεναχωρημένη... Ήμουν ξαπλωμένη όταν ξαφνικά άκουσα ουρλιαχτά και νόμιζα πως μαλώνουν οι γάτες αλλά μιλάμε για άγρια ουρλιαχτά, έτρεξα κι είδα ότι η μικρή μου γάτα είχε σφηνώσει το πόδι της κάτω απ' τη βιβλιοθήκη και ούρλιαζε και χτυπιόταν... Να μην τα πολυλογώ, η μαμά μου που πήγε πρώτη κατάφερε και το ελευθέρωσε αλλά τώρα η μικρή κουτσαίνει κι έχω σκάσει... Αν συνεχίσει έτσι θα την πάω στον κτηνίατρο αλλά τώρα δεν μπορώ να ησυχάσω... Αν είναι κανείς που να με καταλαβαίνει μέσα ας μου μιλήσει...
Εγώ σήμερα νιώθω ενοχές και ανησυχία. Και αναστάτωση. Αναστάτωση μεγάλη. Δεν νιώθω καλά σήμερα. Νιώθω και θυμό. Και στεναχώρια νιώθω. Όλα τα νιώθω σήμερα. Είναι δυνατόν να σε κατηγορούν χωρίς λόγο? Χωρίς λόγο ρε παιδάκι μου. Κι εμένα είναι ένα ευαίσθητο θέμα αυτό που με κατηγόρησαν. Άστο καλό.
παρ' όλα αυτά αισθάνομαι ότι το να αισθανόμαστε όλοι αυτά τα ίδια συναισθήματα δεν μας βοηθάει καθόλου.
εγώ αισθάνομαι χάλια και δυστυχής και άσχημα. και όλο και πιο ξεκάθαρο γίνεται ότι δεν ήταν όλα δική μου ευθύνη.
αν δεν έχεις κάνει τίποτα σε κατηγορούν άδικα.
αν το ξέρουν κι όλας απλά μην ασχολείσαι όπως είπαν.
Δεν σου καίγεται καρφί ε? Ωραίο αυτό. Εγώ τον τελευταίο καιρό με κατηγόρησε μια ψυχολόγος για κάτι που αφορά την οικογένεια και με ενοχοποιησε δεν ξέρω γιατί. Βρέθηκα ευάλωτη μέτα από πολύ καιρό. Δεν το περίμενα κι ολας. Αυτή η ευαλωτιτητα φταίει. Και τώρα αισθάνομαι σα να με δερνουν. Και ήμουν μια χαρά κι εγώ. Δεν καταλάβαινα τίποτα. Γερός σα ταύρος. Δεν μπορώ να το απόβαλω. Ξέρω βέβαια γιατί δεν μπορώ. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα ήδη που τα λέω.
Δεν μπορώ να πάρω ανάσα!!
Εννοώ δεν μπορώ να αναπνεύσω!!
Αν και νομιζω ειναι μονο για τον υπνο