Θέλω να λουστώ και το σκέφτομαι που θα βγω μετά έξω μ'αυτό το κρύο. Ευτυχώς θα έρθει η οδηγός μου να με πάρει το μεσημέρι και δεν θα το δαγκώσω (αυτό που δεν έχω) πάλι! :lol:
Printable View
Θέλω να λουστώ και το σκέφτομαι που θα βγω μετά έξω μ'αυτό το κρύο. Ευτυχώς θα έρθει η οδηγός μου να με πάρει το μεσημέρι και δεν θα το δαγκώσω (αυτό που δεν έχω) πάλι! :lol:
τζίνα έχω εγώ πληκτρολόγιο που δεν χρησιμοποιώ! Μετά χαράς να στο δώσω!
Σ'ευχαριστώ πολύ Γιώτα μου, αν δεν καταφέρω να βρω θα σου πω και μετά χαράς θα το πάρω χιχιχιχιχι.
Χθες το μεσημέρι που με πήγαινε η αδερφή μου στη δουλειά, όπως ήμασταν στην Πατησίων σταματημένες στο φανάρι, είδαμε τη μητέρα μου να περνάει η οποία βγαίνει κάθε μέρα και περπατάει. Φορούσε μία καλή γούνα που έχει από παλιά. Αρχίσαμε λοιπόν να βάζουμε στοιχήματα με την αδερφή μου για το αν προλάβει η μητέρα μας να γυρίσει σπίτι φορώντας αυτήν τη γούνα! Λέγαμε τα πιο πιθανά σενάρια που θα μπορούσαν να συμβούν όπως να την πετύχει κάποιο μέλος της greenpeace και να την λούσει με κόκκινο χρώμα, ή να την πετύχουν πακιστανοί και να πάρουν τη γούνα να την πουλήσουν ή κάποιος άστεγος που θέλει να ζεσταθεί, έπεσε πολύ γέλιο.
Προσπαθεί η αδερφή μου να μαζέψει χρήματα για το λογαριασμό της ΔΕΗ με το χαράτσι και δεν τα καταφέρνει με τίποτα. Πλήρωσε τον δικό μου λογαριασμό αλλά τον δικό της που λήγει σε λίγες μέρες δεν μπορεί να τον πληρώσει. Πήρε τηλ. λοιπόν σ'αυτούς που δραστηριοποιούνται κατά του χαρατσιού και της είπαν να πληρώσει σε μία τράπεζα μόνο το λογαριασμό της ΔΕΗ χωρίς το χαράτσι και ότι αν σε περίπτωση έρθουν να της κόψουν το ρεύμα να τους πάρει τηλέφωνο για να έρθουν κι αυτοί επί τόπου και να γίνει θέμα. Της είπαν επίσης ότι έως τις 20 Φεβρουαρίου περιμένουν την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για το αν είναι παράνομο το χαράτσι ή όχι. Ο Θεός βοηθός........
Τζίνα και εμείς αυτό κάναμε . Ο λογαριασμός μας έληξε 30/12 και από τότε στην ουσία για το ποσό του χαρατσιου είναι ληξιπρόθεσμος, μέχρι στιγμής δεν μας έχουν κόψει το ρεύμα . Από τον Δήμο μας είπαν οτι δεν έχουν το δικαίωμα από την στιγμη που πληρώνεις το ρεύμα και τα τελη σου. Τωρα βλέποντας και κάνοντας ,αν πουνε ότι είναι τελικά νομιμο , θα δούμε πως θα το πληρώσουμε.
Κατερίνα αυτός στο τηλέφωνο της είπε ότι έχουν παγώσει τις διακοπές ρεύματος προς το παρόν. Επίσης της κράτησε τα στοιχεία της και θα την ξανακαλέσει για να την ενημερώσει γι'αυτούς που δραστηριοποιούνται στην περιοχή που μένει η αδερφή μου. Δεν μας φτάνουν τα προβλήματά μας έχουμε και τις μαλ@κ@ες τους!
Την πάτησα ωσάν πρωτάρα! Έψησα κάτι φανταστικά μπιφτέκια με πατάτες και πορτοκαλί πιπεριές και από τη χαρά μου που βγήκαν τόσο νόστιμα έφαγα ένα μικρό μπιφτέκι, δυο κομμάτια πιπεριά και μια μικρή πατάτα (εννοώ ολόκληρη, όχι κομμάτι) και σε χρόνο dt τα έβγαλα όλα...Τι πταίει? Ήταν πιο λιπαρό από όσο μπορεί να αντέξει ο οργανισμός μου ο φρεσκοξεχολιασμένος? Τα έφαγα πιο γρήγορα από το επιτρεπτό? Ή ο συνδυασμός και των δύο? Ό,τι και να έφταιξα, κλαψ, ειμαι ανόητη σε ολες τις περιπτώσεις! :thumbdown:
Αμάν βρε Γιωτάκι μου με την όρεξη έμεινες! Μήπως να μην μαγειρεύεις τόσο νόστιμα φαγητά αυτές τις μέρες; :lol:
Φαντάζομαι μάλλον επειδή τα έφαγες γρήγορα από την λαχτάρα σου γι αυτό και κλώτσησε το στομάχι. Λογικά αν τα έτρωγες πολύ αργά δεν θα είχες θέμα ή τελοσπάντων θα μπορούσες να σταματήσεις να τρως νωρίτερα. Εμ και εσύ συνδυασμός με sleeve και αφαιρεμένη χολή και μας κάνεις μαγκιές πριν ακόμη κλείσει η βδομάδα χιχιχιχιχι. Την επόμενη φορά λοιπόν πιο προσεκτικά και πιο αργά ;). Πως νιώθεις τώρα είσαι καλά;
Καλό μήνα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!
Καλό μήνα και σε σένα Break. Εμένα μου μπήκε λίγο δυναμικά βέβαια. Θα σας στενοχωρήσω φιλενάδες μου αλλά σήμερα με σταμάτησαν από τη δουλειά. Έφερε η πρώην αφεντικίνα μου μία γνωστή της που δούλευε σε εταιρεία courier και ξέρει πολύ καλά τη δουλειά. Ο φίλος της φίλης μου βέβαια έμεινε μ@λ@κ@ς και του πέσανε τα μούτρα. Δεν ήξερε τι να μου πει. Εφόσον αυτή η χαζή μου είπε τη Δευτέρα ότι θα μιλήσουμε μέσα στην εβδομάδα για την πρόσληψη και τα σχετικά και σήμερα είπε στον φίλο μου ότι από αύριο θα φέρει τη γνωστή της! Εν τω μεταξύ η αδερφή μου με πήγε στη δουλειά, μετά έφυγε πήγε στην Αθηνάς σε ένα φίλο της που δουλεύει σε κυνηγητικά είδη και μου πήρε ισοθερμικές λεπτές κάλτσες για να φοράω μέσα από τις μπότες, μετά έφυγε και πήγε στην Κηφισιά σε έναν άλλο φίλο της για να πάρει το πληκτρολόγιο που ήθελα, μετά πήγε σπίτι της να πάρει τα ζαρζαβατικά που μου είχε ψωνίσει η μητέρα μου από τη λαϊκή και μετά ήρθε να με πάρει την ώρα που σχολούσα. ʼντε να της πω τώρα ότι σταμάτησα!! Ευτυχώς που είναι δυνατός άνθρωπος και αισιόδοξη. Ο φίλος μου μου είπε ότι έκανα καλή εντύπωση και ότι δεν κλείνει η πόρτα γιατί θα χρειαστούν κάποια στιγμή και άλλα άτομα αλλά η αδερφή μου μου είπε να αποκλείσω αυτή τη δουλειά γιατί με τις συνεννοήσεις που κάνουνε εκεί δεν είναι να συνεργάζεται κανείς. Ο φίλος μου με πλήρωσε για τις 3 μέρες που δούλεψα, μου έδωσε 60 ευρώ. Τηλεφώνησα στην κολλητή μου νομίζοντας ότι ήξερε τα νέα δεδομένα, αλλά δεν είχε μιλήσει καθόλου με τον φίλο της το απόγευμα κι όταν της το είπα έπεσε από τα σύννεφα. Εγώ πάντως από όλα αυτά για το μόνο που στενοχωρήθηκα είναι που έβγαλα κάρτα ΜΜΜ και πλήρωσα 45 ευρώ. Θα πέρνω τώρα τα λεωφορεία και θα πηγαίνω πέρα δώθε!! :lol: Οπότε άκυρο το Βουτσερίνα, που είσαι Ναταλία να μου βγάλεις νέο παρατσούκλι;
Έλα ρε Τζίνα κ εγώ τώρα που το διάβασα έμεινα μ@#$$%@!ς
Όχι ρε παιδί μου!!!:grind:
Κορίτσια βάζω να δω ταινία. Θα τα πούμε το πρωϊ. Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα.
Ax βρε Τζινακι μου....τι να πω?Καθε εμποδιο για καλο!Θα βρεις καλυτερη δουλεια!Εισαι υπεροχος κ δυνατος ανθρωπος! Ευτυχως εχεις κ ανθρωπους που σε αγαπανε κ σε φροντιζουν!
Tzina έχω μείνει άφωνη με τα νέα σου. Η κυρία που κάνει κουμάντο εκει είναι απλά απαράδεκτη και ίσως είναι καλύτερα μακροπρόθεσμα που δεν συνεργάστηκες τελικά μαζί τους. Πάμε για άλλα Τζίνα με ψηλά το κεφάλι, η αδελφή σου πραγματικα έχει δώσει ρέστα και είσαι πολύ τυχερη που την έχεις.