Και για να πάρετε λίγο μάτι από το χωριό μας ...
Αυτή είναι από χθες το βράδυ, η πλατεία του Λιτοχώρου, τώρα πλέον μετά από ένα ολόκληρο βράδυ χιονόπτωσης το χιόνι έχει φτάσει το μισό μέτρο :)
Printable View
Και για να πάρετε λίγο μάτι από το χωριό μας ...
Αυτή είναι από χθες το βράδυ, η πλατεία του Λιτοχώρου, τώρα πλέον μετά από ένα ολόκληρο βράδυ χιονόπτωσης το χιόνι έχει φτάσει το μισό μέτρο :)
άχ να μπορουσα και εγώ να βγω στο χιονι να περπατήσω τώρα, να αφήσω το μιζερο τοπιο της πολης και να συναντησω την γιαγια με το μπαστουνι στο δρομο, τυχερουλα Αβα.
Φαντασου να έβγαινες και να έβλεπες κανενα σουπερ γκομενο να περπατα στο χιονι? πέφτεις ή δεν πέφτεις ταχα για να έρθει να σε συκωσει και να τον παρασήρεις μέχρι το σπιτι σου να σε φροντισει? Και εγω λουκανικα ονειρευομαι αλλα άλλου είδους μάλλον!! :o:o:o
και μία ακόμη που μου άρεσε πολύ από το καμπαναριό του Αγίου Νικολάου στην πλατεία μας :)
:lol::lo::lol:Quote:
Originally posted by *Katie
άχ να μπορουσα και εγώ να βγω στο χιονι να περπατήσω τώρα, να αφήσω το μιζερο τοπιο της πολης και να συναντησω την γιαγια με το μπαστουνι στο δρομο, τυχερουλα Αβα.
Φαντασου να έβγαινες και να έβλεπες κανενα σουπερ γκομενο να περπατα στο χιονι? πέφτεις ή δεν πέφτεις ταχα για να έρθει να σε συκωσει και να τον παρασήρεις μέχρι το σπιτι σου να σε φροντισει? Και εγω λουκανικα ονειρευομαι αλλα άλλου είδους μάλλον!! :o:o:o
αχχχχ θα κλαψω !!! μπορεις να σταματήσεις να βάζεις φωτο απο το χωριό μας γιατι θα αρχίσω να τσιρίζω!!!!
χθες το βραδυ έγινε κάτι πολυ πολύ περιεργο και ντρεπομαι να σας το πω!
Μα, τα ίδια σκεφτόμαστε; Ω, με συγχωρείτε, ήταν τυχαίο...Quote:
http://www.youtube.com/watch?v=PvOGPTVdaO4
Όσο για τα λουκάνικα, φυσικά προτιμώ τα λαλαγκο-λουκάνικα, αλλά από τη στιγμή που λείπουν αυτά, τι να κάνουμε, αρκούμαι στα συμβατικά... :smilegrin:
Μολόγα.... ʼσε τις ντροπές και μολόγα!Quote:
αχχχχ θα κλαψω !!! μπορεις να σταματήσεις να βάζεις φωτο απο το χωριό μας γιατι θα αρχίσω να τσιρίζω!!!!
χθες το βραδυ έγινε κάτι πολυ πολύ περιεργο και ντρεπομαι να σας το πω!
Είναι φρικιαστικο και όσο το σκέφτομαι τοσο ανατριχιαζω.
Δεν είμαι άνθρωπος που βλέπω όνειρα και μετά τα θυμαμαι, και όταν βλεπω είναι ασυναρτησιες.
Σημερα το πρωι ξυπνησα και την φρικη ζωγραφισμενη στο προσωπο διοτι στον υπνο μου ειδα ότι τα ειχα με τον χειρουργο μου!!!!!:shocked2::shocked2: και είχαμε και οι δυο παρανομη εξωσυζικη σχεση ,τρελλα ερωτευμενοι, συναντιωμασταν σε κατι μπαρακια απομονωμένα κλπ κλπ δεν μπορω να συνεχίσω να περιγραφω αυτη την φορα θα τα βγαλω στα σιγουρα.
Θα ζήσω γιατρέ μου???:crazy::crazy::crazy::crazy:
Δε θυμάμαι ποιος είναι ο γιατρός σου, ούτε και θα μου πεις δημόσια.. Αλλά, υπάρχουν και γιατροί, που είναι καλά κομμάτια... :punk:
Θα ζήσεις, παιδί μου, σαν τα ψηλά βουνά! ʼντε, και με τρόμαξες!
Αφού ρε κορίτσια χτες σας είπα τι νεύρα είχα που δεν χιόνισε ουδόλως εδώ στα δυτικά, θέτε και σήμερα να με τσαταλιάσετε με το πανέμορφο χωριό σας!!!! Κ α τ α π λ η κ τ ι κ ε ς οι φωτογραφίες Ελακι μου!
Αβοκοριτσο, μη μου γκρινιάζεις, έχουν πλάκα οι γιαγιάδες, εδώ στην άχαρη πολη έχουμε ξεχάσει να λέμε και καλημέρα, όταν ήμουν στο νησί και σουλάτσερνα σε ένα χωριό, μου λέει πρώτη μια άγνωστη γιαγιά καλημέρα και ντράπηκα ως τα αυτιά που αυτή που ήταν μεγαλύτερη με χαιρέτησε πρώτη!
νά'σαι καλά Κατερίνα , με έκανες και ξεράθηκα στο γέλιο! :lol::lol::lol:
Αχ αχ αχ με έχει πιάσει μία νοσταλγία με το χωριό μας δεν λέγεται, θα θελα να ήμουν εκεί και να έκοβα βόλτες μέσα στα χιόνια ουααααααα θέλω το χωριό μου ΤΩΡΑ!
Κατερινάκι μου κοίτα να δεις μία δυσπεψία τι όνειρο σου έφερε! :lol::lol::lol::lol: Μου φαίνεται σκιάχτηκες τόσο πολύ που μέχρι και τον γιατρό σου γκόμενο έβγαλες για να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε καλά χέρια χιχιχιχιχι :lol::lol::lol::lol:
Μίλησα με Τζινάκι, είναι μες στην καλή χαρά το χρυσό μας, χαμογελαστή και αισιόδοξη και χάρηκα πάρα πολύ!
Εγώ, Γιώτα μου, έπαθα το εντελώς αντίθετο! Όταν πρωτοήρθα εδώ, με είχαν προειδοποιήσει ότι πρέπει να χαιρετάω τον κόσμο. Είδα, τρομάρα μου, κάτι νέα παιδιά έξω από μία καφετέρια, έβαλα τη ντροπή και τη συνήθεια χρόνων κάτω και είπα καλησπέρα. Με κοίταζαν σαν να ήμουν ο χαζός του χωριού Νο56 (έχουμε και πολλούς)...
Καλές η καλημεροκαλησπέρες, δε λέω, αλλά τις περισσότερες φορές μου τη δίνει αυτό. Θέλω να πάω στον προορισμό μου χωρίς να σταματώ κάθε δύο μέτρα, αλλά δε γίνεται. Το καλοκαίρι, φοράω γυαλιά ηλίου, τάχα μου δεν τους βλέπω όλους ή αλλάζω δρόμους, για να αποφύγω τους κουτσομπόληδες, δεν είναι πάντα εύκολο αυτό, όσο γραφικό και αν φαίνεται..
εγω καθολου δεν γελαω Γιωτα μου, οχι τιποτε αλλο αλλα σε κανα 2 βδομαδες μπορει να χρειαστει και να τον αντικρισω τον ανθρωπο λογω επανεξετασης. Τι θα κανω? Θα μου ερθει η εικονα στο μυαλο και θα μπλοκαρω ,θα κοκκινισω ,θα πρασινισω ασε
αχαχαχαχαχαχ ισχυει αυτο!!!!Quote:
Originally posted by Ava
Εγώ, Γιώτα μου, έπαθα το εντελώς αντίθετο! Όταν πρωτοήρθα εδώ, με είχαν προειδοποιήσει ότι πρέπει να χαιρετάω τον κόσμο. Είδα, τρομάρα μου, κάτι νέα παιδιά έξω από μία καφετέρια, έβαλα τη ντροπή και τη συνήθεια χρόνων κάτω και είπα καλησπέρα. Με κοίταζαν σαν να ήμουν ο χαζός του χωριού Νο56 (έχουμε και πολλούς)...
Καλές η καλημεροκαλησπέρες, δε λέω, αλλά τις περισσότερες φορές μου τη δίνει αυτό. Θέλω να πάω στον προορισμό μου χωρίς να σταματώ κάθε δύο μέτρα, αλλά δε γίνεται. Το καλοκαίρι, φοράω γυαλιά ηλίου, τάχα μου δεν τους βλέπω όλους ή αλλάζω δρόμους, για να αποφύγω τους κουτσομπόληδες, δεν είναι πάντα εύκολο αυτό, όσο γραφικό και αν φαίνεται..