Τσα! Να μαι και πάλι! Την έκανα από τη δουλειά με πανάλαφρα... Αχ, τι ωραία, αυτή η χαλαρότητα πόσο μου αρέσει!
Υπάρχει βέβαια και το αγκάθι του οικονομικού ζητήματος, αλλά γι' αυτό υπάρχουν τα έτοιμα! Προτού φύγω διακοπές, τακτοποίησα όλες τις οικονομικές μου εκκρεμότητες. Πλήρωσα ενοίκια Αυγούστου και Σεπτεμβρίου, ΦΠΑ, καθαρίστρια. Αυτά μεταφράζονται σε πολλά χρήματα. Αλλά κάποτε δούλευα πολύ και έκανα μπάγκα. Τώρα είναι η ώρα της τραβηκτικής.. Είπαμε, όμως, τώρα που είμαστε προ των διακοπών, δε σκοτίζουμε το κεφαλάκι μας. Από Σεπτέμβριο πάλι.
Σοκολατίτσα μου, ελπίζω να μη πέταξες τη φόρμα. Μπορεί να σου χρειαστεί στο μέλλον. Χθες, φόρεσα στη δουλειά μία θεόστενη μπλούζα, που την είχα καμια δεκαριά χρόνια! Ήταν καλή, γι' αυτό και δεν την πέταξα ή χάρισα. Στα βαρύτερά μου έκανα το πείραμα να τη φορέσω και φράκαρε λίγο πιο πάνω από τους καρπούς! Χθες μπήκα ολόκληρη μέσα. Έχω και άλλα ρούχα, ακόμη στενότερα, που αυτή τη στιγμή μου φαίνονται σαν τα ρουχαλάκια της Μπάρμπι και απορώ πώς κάποτε χωρούσα σε αυτά. Θα τα φορέσω, όμως, πού θα πάει;
Αυτά που πετάω ή χαρίζω χωρίς έλεος είναι τα φαρδιά. Τα έχω δώσει όλα, σε σημείο που αν ξαναπαχύνω θα πρέπει να βγω γυμνή έξω. Το μόνο που κράτησα είναι ένα χαλαρό καλοκαιρινό φόρεμα, για τη φίλη μου, να το φοράει όταν έρχεται να κοιμηθεί στο σπίτι μου. Αλλά, επειδή από τότε που έχασα βάρος με έκανε πέρα, μάλλον θα το δώσω κι αυτό.