Καλημέρα κορίτσια. Πριν μία ώρα με ξύπνησε ο πρώην μου που με πήρε να με ρωτήσει πως τα πάω στη δουλειά! Τσ τσ τσ τέτοιο ενδιαφέρον, με σκλαβώνετε κύριε πρέσβη! Είμαι μια χαρά γιατί σε ότι μου συμβαίνει κάνω πάντα ανακύκλωση, πετάω τα άσχημα και κρατάω τα θετικά. Και στην προκειμένη περίπτωση τα θετικά είναι ότι για τρία 4ωρα που δούλεψα πληρώθηκα 20 ευρώ το τετράωρο (πολύ καλά), οι ισοθερμικές καλτσούλες που είναι πολύ ζεστές και το πληκτρολόγιο που από αυτό σας γράφω τώρα, γιατί είχαν χαλάσει και κάποια πλήκτρα στο λάπτοπ και με παίδευε. Τώρα πινω το καφεδάκι μου και σας απολαμβάνω και σε λίγο θα πάω μία βόλτα από τη μητέρα μου να της κάνω λίγο πλάκα για να γελάσει γιατί το πήρε λίγο βαρέως. Εγώ κι η αδερφή μου είμαστε "στιγμιαίες" θα έλεγα στα άσχημα ενώ η μητέρα μου είναι πιο "διαρκείας"!:lol:
Γιώτα μου σ'ευχαριστώ και πάλι και εκτιμώ ιδιαίτερα την πρόθεσή σου να μου δώσεις το πληκτρολόγιο. Όσο για τον "αχ συγνώμη ήταν τυχαίο" δεν ξέρεις ποτέ σε τι μπορεί να εξελιχθεί. Καμιά φορά κάποιος που δεν μας πολυαρέσει στην αρχή μπορεί μετά να ελελιχθεί σε μεγάλο έρωτα!
Αβούλα χαίρομαι που έχεις αποκλειστεί και θα σε έχουμε παρεούλα μας τις επόμενες ημέρες!
Κατερινάκι μου μην ανησυχείς κάποια στιγμή θα ηρεμήσει το στομάχι μας και θα μπορούμε να απολαμβάνουμε τα πάντα όπως πριν. Εγώ πάντως προτιμώ το τώρα γιατί και πριν που έτρωγα δεν το ευχαριστιόμουνα από τις τύψεις και από τα πολλά κιλά που κουβαλούσα! Οπότε sleeve και ξερό ψωμί.
Eli μου το ξέρω ότι έχω τη συμπαράστασή και τη θετική ενέργειά σου και σ'ευχαριστώ πολύ. Αν γινόταν μόνο η θετική ενέργειά σου να μεταφραστεί και σε κανονική ενέργεια, θέρμανσης εννοώ για να ζεσταθώ λιγάκι δωρεάν!
:lol: