ʼντε καλό περπάτημα! Τα λέμε μετά μουααααατς!!!:kiss:
Printable View
ʼντε καλό περπάτημα! Τα λέμε μετά μουααααατς!!!:kiss:
Όταν πρόκειται να πω σόκιν πράγματα, το κρύβω το βυζανιάρικο, μη μου σοκαριστεί το χρυσούλι μου! Ξετικάρω το use signature δεξιά. Αυτά είναι προχωρημένα κόλπα, που μου τα έδειξε η Ναταλία. Μόνον ένα δε θυμάμαι, το πώς να βάζω φωτογραφίες. Ανεπίδεκτη μαθήσεως είμαι τελικά! Η Ναταλία δεν το συμπάθησε πολύ το βυζανιάρικό μου. Δεν το είπε ευθέως, αλλά δε συμμετείχε με θέρμη στις δικές μου εξάρσεις ενθουσιασμού.. Δεν είναι τέλειο; Η τριχούλα του; Η πιπίλα, που κουνιέται; Τα ματάκια του; Ναι, ναι, έλεγε και αμέσως μετά μου έδειξε πώς να το εξαφανίζω!
Πάω κι εγώ να συνεχίσω τη μάσα, γιατί δε φτάνει που τρώω αργά, έχω και μεγάλη όρεξη σήμερα! Έφαγα λουκάνικο, τρώω σούπα και θα συνεχίσω με σοκολάτα με γέμιση φράουλα! Αφού στο μεταξύ φάω και κανένα μανταρίνι, έτσι, για τις βιταμινούλες...
Θα τα πούμε το απόγευμα, με τον καφέ. Το χιόνι δεν πέφτει πια τόσο πυκνό.. Από τη μια λέω κρίμα, από την άλλη λέω μακάρι, μπας και μπορέσω και φύγω το Σαββατοκύριακο. Θα τα πούμε μετά. Φιλάκιαααα!!!!
φιλάκια Αβα τρελοκόριτσο και καλή όρεξη!!
Το μεσημέρι σταμάτησε να χιονίζει. ʼρχισα να χαίρομαι γι' αυτό, γιατί είχε παραγίνει η κατάσταση. ʼρχισα να νιώθω, μοναξιά, ανασφάλεια, αποκλεισμό. Αφήστε που είχα κανονίσει να φύγω ΠΣΚ σε φιλενάδα, να περάσουμε χαλαρά και όμορφα. Με τζάκι, κουβεντούλα, ταινίες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, τέτοια.. Πού να πας με τέτοιο χαλασμό; Τώρα άρχισα να ελπίζω. Μάλιστα μου έκανε και παραγγελίες, σε περίπτωση αποκλεισμού μας στο σπίτι της. Μου είπε να πάω τσιγάρα και ταινίες. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο; Εγώ όχι... Αποκλεισμένη, που σημαίνει μακρυά από τη δουλειά, με όμορφη παρέα, ύπνος κάτω από ζεστά παπλώματα, τζάκι, το οποίο μάλιστα έχω αναλάβει να τροφοδοτώ με αρωματικά ξύλα. Κάθομαι δίπλα και το απολαμβάνω με όλες μου τις αισθήσεις! Το μυρίζω, το ακούω, το αισθάνομαι... Δεν το πιάνω, δεν το γεύομαι, εντάξει, μη βαράτε, με τις περισσότερες από τις αισθήσεις μου! Είναι μία παρέα από μόνο του, γι' αυτό και έμαθα να το ανάβω και να το χειρίζομαι, μπας και αποκτήσω κάποτε δικό μου.
Προς το παρόν αναγουλιάζω από τις μεσημεριανές μου υπερβολές. Έφαγα πολλά και μπερδεμένα, αλλά είχα πολλή όρεξη.. Για το βράδυ ετοιμάζω σπέσιαλ σινεφιλοβράδυ με το παρεάκι! 2 ταινίες, όχι σεξ, αλλά χάρρυ πόττερ και οι κλήροι του θανάτου! Πήρα και ποπ κορν και γενικότερα ετοίμασα κατάσταση.. Τα ποπ κορν θα τα φάει το παρεάκι, εγώ προς το παρόν πίνω καφέ και μου φαίνεται και βαρύς! Αύριο θα πάω να ξεπετάξω τη δουλειά και μετά θα ετοιμάσω σάκο με ρόμπες, πυζάμες, βρακιά, χοντρές κάλτσες, βιβλία, ταινίες, τσιγάρα, τα απαραίτητα για το χουχούλιασμα!
Ωχ, ωχ, μόλις κοίταξα έξω και άρχισε πάλι να χιονίζει.. Θα πάω άραγε; Για να δούμε...
Κορίτσια τάξτε μου. Τι έφαγα σήμερα; Λαλάγγι!!!!!!! Ω, ναι. Αφού κατάφερα να μου φύγουν τα νεύρα που δεν οφελούν σε τίποτα, κι αφού αντιστέκομαι από τον περασμένο Ιούλιο, κι αφού σκέφτηκα το "μια ζωή την έχουμε κι αν δεν την γλεντήσουμε..." κι αφού προς το παρόν δεν είμαι σε φάση για σοβαρή σχέση κι αφού δεν έχω κάτι καλύτερο στα σκαριά αποφάσισα να το φάω το λαλάγγι και το καταευχαριστήθηκα κιόλας! :lol: Μπορώ να πω ότι με το σημερινό "συμβάν" το λένε τώρα χιχιχιχι αντιστάθμισα τη χθεσινή απογοήτευση από τη δουλειά!!
ωωωωωωωωωωω, τα νέα σας κυρία μου είναι λαλαγγένια λοιπόν! Αφού το κατευχαριστήθηκες, αυτό έχει σημασία, μόνο μη ξεχάσεις ότι στο μυαλό σου του το έχεις δέσει κόμπο το λαλάγγι και έτσι πρέπει να μείνει! ʼντε να παίρνουμε σειράααααααα
λοιπόν, επικοινώνησα με τη διατροφολόγο μου και της είπα τα χαρμόσυνα νέα, ότι δλδ. εδώ και τέσσερις μέρες έχω μια ιδέα περιόδου, και έπαθε την πλάκα της! Μου είπε να καταγράφω ό,τι παρατηρώ και σε ένα μήνα θα μου πει πως θα προχωρήσουμε! Βρε λες? Να έχω περίοδο χωρίς χρήση χημικών χαπιών? Βρε λες να βγάλω και μαλλιά τώρα που ανεβαίνουν τα οιστρογόνα? Βρε λες να βρεθεί στο δρόμο μου και ένα καλό και άξιο παλικάρι? Βρε λες? Όνειρο ζωωωωωωωω
Εννοείται Γιώτα μου δεν την ξαναπατάω. Με όσα έγιναν δεν τον εκτιμάω πια οπότε δε γίνεται να κάνω χωριό με κάποιον που δεν εκτιμάω. ʼλλο το λαλάγγι άλλο η σχέση.
Μακάρι Γιώτα μου, απ'το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί, γιατί πραγματικά το αξίζεις! Δεν μας είπες μετά από το σημερινό eye contact τι λέει το σχέδιο για μετά;
χμμ, αφού είπα στη φίλη μου ότι παρόλο που τα πέντε λεπτά συνάντησης δεν με έκαναν να καταλάβω και πολλά, δεν είμαι αρνητική οπότε την άφησα ελεύθερη να δει εκείνη πως θα δρομολογήσει μια περαιτέρω συνάντηση. Πραγματικά, καλύτερα που δεν μου άρεσε ιδιαίτερα με την πρώτη, έτσι νιώθω ότι έχω το κοντρόλ της κατάστασης, ενώ αν μου άρεσε πολύ , θα άρχιζα να χαζοφαντασιώνομαι και να το τραβάω στο μυαλό μου (το έχω αυτό!) ...οπότε προτιμητέο να κάνω χαμηλές πτήσεις στις προσδοκίες μου μέχρι να τον γνωρίσω καλυτερα...
Μιλήσατε καθόλου ή μόνο τον είδες;
Μιλήσαμε λίγο, ξέρεις τα βασικά, τι ήρθα να κάνω εκεί με τη φίλη(το άλλοθι δλδ) ,σε ποιο σχολείο είμαι , κάτι για τον καιρό, μόνο 5 λεπτά, τι να καταλάβεις, απλά διερευνητική ήταν η συνάντηση, η δολοπλόκα η φιλεναδίτσα μου όμως, που είναι και πολύ καταφερτζού, θα δει πως θα γίνει να το προχωρήσουμε..
Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να είναι και πολύ καταφερτζού η φιλενάδα σου γιατί διαπραγματεύεται με πολύ καλό εμπόρευμα (εσένα εννοώ χιχιχιχι).
Μπήκα για να δω τα νέα σας και έχω μείνει παγωτό!
Κυρία Τζίνα μας, εσείς είστε γρήγορο πιστόλι! Σας υποτιμήσαμε... Τι ωραία, άντε και στα δικά μας, που έχουμε να φάμε λαλάγκι κάτι μήνες!
Κυρία Γιώτα μας, όταν ξεκινά να συμβαίνει κάτι καλό, συμπαρασύρει μαζί του και άλλα, αυτός είναι συμπαντικός κανόνας!
Και μαλλάκια θα βγουν, και περίοδος θα φανεί και όλα θα γίνουν!
Δηλαδή, δεν κατάλαβα! Για κάντε το μου λιανά! Όλες εσείς θα λαλαγκιάζεστε και εμένα θα με αφήσετε παραπονεμένη, με τα σαλάκια να τρέχουν; Για στείλτε κανένα και από δω! :lol: