Ειμαι ακομα πιο κατω απο οτι ημουν και δεν περιμενα οτι υπαρχει κατι κατω απο τον πατο! Με πηρε το παραπονο και εκλεγα λιγο και αρχισε να κλαιει και η μαμα μου για το ποσο αδικο ειναι που οχι μονο ειχα/εχω καρκινο, αλλα ειναι και σπανιος...
Ο γιατρος δεν μου ειπε κατι που δεν ηξερα ηδη απο αυτα που ειχα μαθει και εγω απο το ιντερνετ, διοτι και αυτος λιγο πριν τα ειχε δει και μου το ειπε! Μου αρεσε που ηταν ντοβρος και οχι φαφλατας και μου ειπε την αληθεια.. Τουλαχιστον αυτος δεν θελει να με βαλει κατω απο το νυστερι του μονο και μονο για να εχει μια εμπειρια οπως φαινεται οτι θελουν καποιοι καποιοι.. Συγνωμη που μπορει να ακουγομαι αδικη απεναντι του αλλα το θεωρω ελεεινο που δεν ξερει στην τελικη ΚΑΝ τι εχω και τα πεταει ετσι απλα! Δηλαδη αν εγω δεν ειχα διαβασει και δεν μου τα ειχε επιβεβαιωση ο γιατρος ο σημερινος θα μπορουσα απλως να κατσω να κανω οτι μου λεει ο ενας και ο αλλος.. Μακαρι να εχω αδικο αλλα με πνιγει ο πονος και το αδικο αυτη την στιγμη.. Αυριο θελω να δω εναν παπα και να μου κανει εξορκισμο! Πραγματικα το εννοω.. Θα ηθελα να ζει ο Πατερας Παισιος να μου πει τι να κανω..
23 χρονια και ειναι ανουσια.. Δεν εχω κανει ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα που θελω και μολις αρχισα να ΖΩ την ζωη μου σαν ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ατομο, γιατι πριν την θεικη επεμβαση ενιωθα σαν εξωγηινος στο ιδιο μου το σωμα, βρηκε να με χτυπησει η μαλακο σπανια μαλακια!!
Συγνωμη που βριζω αλλα μονο ετσι εκτονωνωμαι!
Και δεν ξερω ποσο κανει το νοσοκομειο στο Λονδινο και χρηματα δεν υπαρχουν... Ολα τα καλα...
Πηγαμε μετα βολτα οικογενειακος και μετ αγια φαγητο και μου ελεγαν οτι θελει το Ναταλακι μας και οτι θελει το μωρο μας (οι γονεις μου) που συνεχεια μου το ελεγαν αυτο και πιο πριν απλα τωρα μου ακουγεται λες και μου κανουν τις χαρες επειδη δεν προκειτε να μεινω για πολυ εδω.. Το εμαθε και ο αδερφουλης μου που δεν ηθελα με τιποτα να το μαθει αλλα το ακουσε και νευριασε που δεν του το ειπα πιο πριν και ηταν ο ΜΟΝΟΣ αν και 11 χρονων που μου ειπε αυτο που νιωθω και εγω. Δεν θα σου πω οτι ολα θα πανε καλα κτλ κτλ γιατι αυτα τα λεμε παντα! Θα σου πω να εχεις θετικη σκεψη και μακαρι να γινουν ολα καλα.. Αλλα του ειπα οτι ολα ειναι 50/50 και μου λεει το ξερω.. Δεν θελω να με βλεπει να κλαιω και να τον φορτιζω και εκεινον.. Εβλεπα την θαλασσα, τα δεντρα και σκεφτομουν οτι αυριο μπορει να μην τα ξαναδω και μου φαινοταν τοσο φυσιολογικο.. Γιατι πιστευω οτι ετσι θα γινει.. Επαιξα με τον σκυλο και τις γατες μας μετα και εβλεπα την σκια μου, κατι που ΤΟΣΟ επιθυμουσα ΤΟΣΑ χρονια να δω, μια μικροτερη οχι τοσο χοντρη σκια του εαυτου μου και δεν ενιωσα τιποτα.. Γιατι απλα δεν εχει νοημα πλεον το αδυνατισμα.. Γιατι θα πεθανω και δεν εχει σημασια εκει πανω η κατω, οπου και να παω, αν εισαι χοντρος η αδυνατος.. Ειπα στους γονεις μου οτι θελω να με καψουν και να με πεταξουν στον Γκραντ Κανιον.. Και μου ελεγαν αυτα πεστα στα εγγονια σου και στα δισεγγονα σου.. Δεν καταλαβαινουν οτι ισως η κορη τους δεν θα ειναι εδω σε 2 χρονια το πολυ... Δεν μπορω αλλο.. Συγνωμη για το πιομεγαλο ποστ του φορουμ εβερ!!
Παρασκευη θα ειμαι Αθηνα.. Το βρισκω ασκοπο αλλα θα ερθουμε.. Και κοριτσακι, ερχομαι με την μαμα μου Λονδινο την αλλη εβδομαδα αρα δεν θα χαθουμε.. Για τωρα τουλαχιστον.. Θα σου στειλω ποτε ερχομαι.. Θα σας στειλω αυριο τι ωρα να τα πουμ ετην παρασκευη ναι? Θα ειναι και η μαμα μου λογικα μαζι αν δεν σας πειραζει γαιτι δεν εχουμε συγγενεις πλεον Αθηνα και δεν θελω να μεινει μονη της στο ξενοδοχειο... Και παλι συγνωμη και σας ευχαριστω μια μια που ακουετε τα προβληματα μου, που στελνετε την θετικη σας ενεργεια, που με ανεχεστε αυτες τις μερες..
Καληνυχτα και σας αγαπω πολυ!