Quote:
Originally posted by RainAndWind
Θεοφανία κι εμένα η πολιτική του George Bush Jr μου θύμιζε τον πατέρα του,αλλά δεν το κάνω θέμα.Το id μου είναι στη θέση του administrator,για να ελέγξει για μένα οτιδήποτε επιθυμεί.
Αυτο να είσαι σιγουρη/σιγουρος πως θα μας λύσει πολλές απορίες.
Δεν βρίσκω το λόγο να απολογηθώ για την ηθική μου,ούτε τα σκαιώδη επιχειρήματα περί διπλοπροσωπίας θα με κάνουν να χάσω τον ύπνο μου να σου πω...
Δεν σου ζήτησα να χασεις τον ύπνο σου, παρερμήνευσες. Κοιμήσου όσο θες, είναι ανυθαίρετο δικαίωμα σου.
Τι συζήτησες με τα παιδιά,ποια παιδιά και οτιδήποτε άλλο,δε με αφορά.Με αφορά να είμαι αυτή που είμαι,να πράττω σύμφωνα με τις αρχές μου,το αίσθημα δικαιοσύνης που διαθέτω.Καμία σου συμβουλή περί κατάποσης ξυδακίου δεν ακυρώνει το γεγονός της ατιμωτικής σας τακτικής.
Η οποία είναι ποια, κατά την υπερασπιστική σου γραμμή? Το ίτι διαβασες ένα νήμα και εθελοτυφλείς σε άλλα πενήντα όπου ο Κρίνο μας έπαιρνε απο πίσω πετώντας προσβολές και ειρωνίες και κάνοντας ολόκληρα θέματα μπάχαλο προκειμένου να βγει νικητής σε μια μάχη που ήταν μόνο μέσα στο μυαλο του?
Με ποιο δικαίωμα κρίνεις και μιλάς για ατιμωτική τακτική όταν δεν έχεις-ή μάλλον κάνεις πως δεν έχεις-ολοκληρωτική εικόνα?
Θα αποκτούσαν αξία τα σχόλιά σου στην περίπτωση που είχες το ηθικό ανάστημα να αναγνωρίσεις τα λάθη σου,καθώς και κάποια άλλα μέλη το ίδιο,να βγεις μπροστά με θάρρος παραδεχόμενη σαν άνθρωπος με ακεραιότητα πως έκανες λάθος και το παραδέχεσαι,παρά ένα κάρο παπαριές αμφισβήτησής μου.
Σου απάντησα νομίζω.
Αμφισβήτησέ με όσο θες.Το να αμφισβητούμε την ταυτότητα,την εγκυρότητα κάποιου,δεν σημαίνει πως αυτοστιγμή το σφάλμα μας εξαλείφθηκε του προσώπου της γης.Υπάρχει.
Και αποδεικνύει περαιτέρω τη δική μας αποδοχή της αδυναμίας μας να στηρίξουμε μία στάση ντροπής απέναντι σε μέλη που εισέπραξαν το χλευασμό.
Δεν θα είμαι παρά αυτό που μου επιτάσσει η συνείδησή μου.
Δεν έχετε δικαίωμα να κάνετε προσωπικές επιθέσεις.Τέρμα...