--->chrys πολυ χαιρομαι με τα νεα σου..! οπως πολυ καλα ειπες το θεμα ειναι να χανουμε.. τι 300 τι 1000 gr. σημαινει πως παμε καλα!!
προχωραμε με ανοιξιατικο ρυθμο!! ταπ ταπ τιπ τιπ!!
http://ticker.7910.org/wa__2__000f00...aW5pYS4uLg.gif
Printable View
--->chrys πολυ χαιρομαι με τα νεα σου..! οπως πολυ καλα ειπες το θεμα ειναι να χανουμε.. τι 300 τι 1000 gr. σημαινει πως παμε καλα!!
προχωραμε με ανοιξιατικο ρυθμο!! ταπ ταπ τιπ τιπ!!
http://ticker.7910.org/wa__2__000f00...aW5pYS4uLg.gif
chrys μπραβο!Αντε,αργα και σταθερα οπως πρεπει και εις κατωτερα!
είπα τώρα που είμαι οκ να μην περιμένω μέχρι τις 6/4
88,8!!! κάτι ψιλά, αλλά φύγαμε από τα 89-90 :)
-αν και άμα πάω μετά τα σουτζουκακια να ζυγιστώ, θα δω άλλα νουμεράκια πάλι αλλά κρατάω τα χαμηλα!-
Kallia yes! Ταπ ταπ τιπ τιπ, ετσι το παω!! Ευχαριστωωωωωωωω!!!!
Ioanna28 ευχαριστω πολυ! Μακαρι το "εις κατωτερα " να συνεχισει εως οτου φτασω-ουμε τον τελικο στοχο!
Mtsek!! ΑΧ ΑΧ!! Τι θα σε κανουμε εσενα?? ε??? Δεν ειπαμε να σκεφτομαστε σωσρα? Ασε τα ζυγισματα μετα τα σουτζουκακια!
Χαιρομαι πολυ που κατεβηκες κατω απο τα 89! Εστω και μια μικρη αλλαγη μας ανταμειβει και μας σπρωχνει προς τα μπροστα!
Καλη μας συνεχεια κοριτσακια μου!!
είπαμε καλέ, το σωστό θα γίνει την 06/04/09!!! έτσι απο περιέργια έκανα τη δοκιμή (αλλά δεν ήταν κακή ε!!!!))
:)
είπαμε καλέ, το σωστό θα γίνει την 06/04/09!!! έτσι απο περιέργια έκανα τη δοκιμή (αλλά δεν ήταν κακή ε!!!!))
OK τοτε!! Θα περιμενουμε την 06/04!!!
Ο,τι αλλαγη κι αν ειναι αυτη που εχουμε παντως, ειτε αυτη τη βλεπουμε στη ζυγαρια , ειτε απλα στα ρουχα, ειναι παντα ευπροσδεκτη!
Καλη συνεχεια mtsek!
Καθε απωλεια-εστω και λιγων γραμμαριων-ειναι αφορμη για να παιρνουμε τα πανω μας, ετσι δεν ειναι?
πολύ σωστά...!!!!
συνεχιζουμε δυναμικάααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααα!!!
πολύ σωστά...!!!!
συνεχιζουμε δυναμικάααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααα!!!
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!!
KAΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΦΟΣΟΝ,ΝΑΙ ΜΕΝ NADINE MOY,ΚΑΝΩ ΔΙΑΤΑ ΜΕ ΘΕΡΜΙΔΕΣ,ΚΑΝΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΕΝΝΟΩ ΤΡΕΦΟΜΑΙ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ,ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΛΙΠΟΥΣ ΙΣΑ-ΙΣΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΜΟΥ,ΚΑΝΩ ΑΣΚΗΣΗ 20 ΛΕΠΤΑ ΠΛΕΟΝ,ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ,ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ,ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ,ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.....ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΜΩΣΕΙ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ.
125ΚG-10KG=115KG ΕΔΩ ΚΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ
κ εγώ γλυκούλα μου έχω κολλήσει... 2 μήνες -4 με -5κιλά (τη μια 88 την άλλη 89)... αλλά δε το βάζω κάτω... άρχισα και γυμναστική πάλι και ελπίζω έτσι να δω τη διαφορά!!!!
εβδομαδιαίο ζύγισμα....κλαψ...μετά από 13 μέρες εγγραφής στο γυμναστήριο, συνέχιση της διατροφής, κοπάνημα έντονο στη γυμναστική και ακατάπαυστο τρέξιμο και σημαντική μείωση των θερμίδων κάτω από 1300 η ζυγαριά έδειξε το πρωί +0,4 ==> 83κ.
η πλήρης απογοήτευση......
ρε γμτ τι γίνεται....τις πρώτες 10-12 μέρες 3 κιλά και τις τελευταίρες 15 τίποτα??? θα σκάσω!
http://comps.fotosearch.com/comp/UNC...~u17856611.jpg
Κολλώ εδώ την τελευταία μου αφίσα,στο πιο διαβασμένο κι απαντημένο τόπικ...
Αχ!Αυτοί οι αριθμοί τι μας κάνουνε!Μην τρελαίνεστε,κορίτσια!Δε θα πεθάνουμε κιόλας!
Είμαστε ελκυστικοί πολύ στη γη,τι να κάνουμε,σαγηνεύτρες μου;Ναι,οκ,καλύτερα να ήταν κανας άλλος,δε λέω...
Στο δια ταύτα τώρα : Οργανώνουμε συνάντηση στη Θεσ/νίκη την Παρασκευή 10/4/09 γύρω στις 16:00' με 17:00'
Αν κάποιος άλλος βορειοελλαδίτης ενδιαφέρεται,ας έρθει στα γραφεία μας --->ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
για να καταλήξουμε στις λεπτομέρειες(μέρας,ώρας,τό� �ου κλπ) Ευχαριστώ κι ελπίζω σε συμμετοχή!
Φιλάκια πολλά και ακόμη περισσότερα πετάγματα βάρους!Μη μιλάμε για "απώλεια",
γιατί υποσυνείδητα θα προσπαθήσουμε να την ανακτήσουμε κι αυτό σίγουρα δεν το θέλουμε με την καμία!
Πετάμε κιλά λοιπόν και τα στέλνουμε στον αγύριστο!Μη μας τα γυρίσει πίσω με χαμόγελο η Νικολούλη...