Γιώτα, ΟΥΑΟΥ!!!
Printable View
Γιώτα, ΟΥΑΟΥ!!!
Γιώτα είναι καταπληκτική η διαφορά. Δεν είχα δει φωτογραφίες σου του πριν κι επειδή σε γνώρισα από κοντά αδύνατη και κούκλα δεν μπορούσα να φανταστώ πως ήταν το πριν. ʼλλος άνθρωπος! Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σου γιατί άξιζε πραγματικά τον κόπο.:starhit:
ΚΟΥΚΛΑ!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ:thumbup:
monahoiot εχω μεινει άναυδη συσχαρητηρια !!!!!! πραγματικα τεραστια διαφορα ..............
Γιωτακι μου τα καταφερες!Μπραβο!Ζηλευω....Κ τα μαλλακια μια χαρα κ ωραιο ντυσιμο κ ολα καλα!Να εκπληρωθουν κ οι επομενες επιθυμιες σου γλυκια μου!
Γιωτα συνχαρητηρια ευχομαι τα καλυτερα απολαυσε αυτο που με κοπο δημιουργησες.
Γιώτα μου τι να πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν είσαι απλά άλλος άνθρωπος.....είσαι ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!!!!!!!!! μπράβο σου!!!δεν θυμίζεις σε τίποτα την παλιά Γιώτα,αποπνέεις κάτι διαφορετικό!Σε ζηλεύω τρελάααααααααααααααααα που μπορείς και φοράς μπότες,εμένα ακόμα λίγο με παιδεύουν και τα μπούτια μου εξακολουθούν να είναι τσουπωτά-τσουπωτά!Εντωμεταξύ ένα σχεδόν ίδιο μπλουζογόρεμα πήρα και εγώ σε εκρού χρώμα :D
Σας ευχαριστώ όλους σας από καρδιάς για το θετικό feedback! Μου ανεβάσατε το ηθικό ωρέ παιδιά!
γιωτα εισαι απλα τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! μακαρι να φτασω και εγω στο στοχο μου οπως και εσυ.
ελενάκι, δεν θα λες "μακαρι να φτασω και εγω στο στοχο μου οπως και εσυ", θα λες, "Θα φτάσω στο στόχο μου" , δεν υπάρχει μακάρι γιατι ο στόχος σου είναι στο χέρι σου και στη σληβ, δεν μας κυβερνά πια η παχυσαρκία, εμείς την κυβερνάμε!
γιωτα υπεροχηηηη !!!!!!! σε καθε φωτο κ καλυτερηηηηη :) ξανα μπραβοοοοοοο
Γιώτα καλά δεν έχω λόγια!!!! απλά Θ Ε Α!!!!! μου αρέσει και το νάζι στο βλέμμα, very sexy! Και ο φωτογράφος όμως δεν τα πήγε άσχημα... βέβαια πως να τα πάει άσχημα όταν έχει τέτοιο "υλικο" να δουλεψει!!
φωτογράφε μου εσύ, να αγιάσουν τα χεράκια και τα ματάκια σου, η φωτό με κολακεύει αλλά δείχνει μια αλήθεια, νιώθω καλά!Quote:
Originally posted by *Katie
Γιώτα καλά δεν έχω λόγια!!!! απλά Θ Ε Α!!!!! μου αρέσει και το νάζι στο βλέμμα, very sexy! Και ο φωτογράφος όμως δεν τα πήγε άσχημα... βέβαια πως να τα πάει άσχημα όταν έχει τέτοιο "υλικο" να δουλεψει!!
Γιώτα μου είσαι πραγματικά άλλος άνθρωπος!!! Μπράβο είσαι μια κούκλα πραγματικά!!!! :D
:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
Μπράβο κοριτσάκι!