-
Λοιπον πηρα τηλ τον διαιτολογο να ρωτησω τι να φαω τις επομενες μερες
αφου μεχρι τωρα μονο το διαιτολογιο δεν εκανα.
Μου ειπε οτι αφυδατωθηκα με τη ζεστη,
αλλιως τοσο μεγαλη απωλεια κιλων τοσο συντομα δεν ειναι εφικτη,
κ μου συστησε μεχρι την μερα που θα με δει να τρωω κυριως γευμα κρεατικα με σαλατα αφου ηδη εχω φαει ψαροσουπα, φασολαδα, μακαροναδα.
Ειπε κατι οτι δεν θεμε πολλους υδατανθρακες αρα οι βλακειες που εκανα οδηγησαν σε αφυδατωση...
Βεβαια εκεινος απλα μου ειπε οτι κανεις δεν κανει τη διαιτα οπως ιεναι κ μια χαρα ειμαι. Αλλα εγω πιστευω οτι κακως τα εκανα οπως ναναι.
Απο αυριο κατα γραμμα τη νεα διαιτα.
-
εγω πιστευω οτι επειδη αρκετο καιρο ετρωγες αρκετα,εχασες πολυ γρηγορα τα περιττα υγρα αλλα δε σημαινει και αφυδατωθηκες κιολας(εκτος εαν δεν επινες και πολυ νερο)!και αυτα ομως ειναι αυτο ακριβως "περιττα" γι αυτο το λογω και ξεπρηστηκες!απο αυριο λιγο πιο ισορροποιημενα και εισαι οκ!
-
μπαντ μου καλο μου εχω τα ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕς ΚΑΙ ΕΣΥ..ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Δν μπορω να συνεχισω την προσπα8εια μου...αρχιζω σταματαω συνεχεια!!
-
θα περασει αγαπη μου υπομμονη, κ πεισμα, κ μην αφηνεσαι για παρα πολυ,
καλυτερα σταματα ξεκινα παρα σταματα για παντα.
αμπσολουτακι μου ειπε οτι τα θεμε τα υγρα κ δεν ηταν περιττα κ μου συστησε κ πολυβιταμινη
καθολου ενθουσιασμενος δεν ηταν που εχασα τοσο γρηγορα
κ μου ειπε οχι αλλες σουπες, γιαυτο αφυδατωθηκα...
αρα ισως αυτο που λες (που νομιζα κ εγω) οτι το να πινουμε νερο ή σουπες ενυδατωνει μαλλον δεν παιζει, προφανως εννοει αλλα υγρα.
-
καλα αυτος για να το λεει κατι ξερει!δεν πειραζει θα χαθει και το γαμ*μενο το λιπος που θα παει???
-
σοβαρα???
εγω ολο σουπες τρωω..μαρεσουν πολυ!!τουλαχιστον δεν εχω παχυνει..γιατι μεσα σε ολο αυτο προσςεχω και καπως.. με σενα τι γινεται??? ο εγγαμος βιος??
-
περιεργα, νεα κατασταση, νεο σπιτι, νεα τοποθεσια, ολα νεα
δε μου αρεσουν οι αλλαγες γενικα κ εχω πανικοβληθει αλλα οκ...
ειμαι κ ζυγος τρομαρα μου
εσεις τι ειστε? δε θυμαμαι
εσυ πως πας σανελακι>?
-
εγω...σχολη..δουλεια τιποτα δυστυχως..και διαιτα παλι τιποτα .. παλι αρχισε τα παραπονα ο δικος μου..ειναι η ευκολη λυση βλεπεις!!!τα κωλοκιλα σου...
-
ε? ποια παραπονα ρε? εκανε κ παλια? κ πως δε το θυμαμαι? ουυυυυ ντροπη τετοια κοπελαρα, σουταρε τον
-
ε μωρε εχουμε δεθει αρκετα..και καταλαβαινει αν του εξηγησω καποθια πραγματα..ειμαστε και 1,5 χρονο μαζι.. ειμαστε και παιδικοι και οικογενειακοι φιλοι..απλα αν τον πιασει η μαλακινση δεν νιωθει,,λεει οτι του κατεβει χωρις να σκεφτει..παντως μου ζητησε συγνωμη για τα παραπονα!!
-
προσεξε το παντως αυτο, καθολου καλο σημαδι!
δηλαδη σε μια εγγυμοσυνη τι θα σου πει αν τυχον παρεις κιλα?
οτι παχυνες κ δε σε θελει?
δηλαδη τι ακριβως σου λεει ? για να καταλαβω, μη παει κ το παρεξηγουμε το παιδι...
-
ε μωρε... συνεχεια μου λεει και προσεχε και φαε λιγο και προσεχει τι τρωω και κανε μια προσπα8εια να χασεισ και τα τελευταια να γινεις κουκλαρα παλι..και φοβαμαι μην εχουμε τα περσινα για αυτο σε πρηζω(ντρεπομουν το καλοκαιρι να κανω μπανιο και τετοιες μαλακιες) και νδεν 8ελω και εγω να αισ8ανομαι καπως..τετοιες πιπρες!! με το συμπαθιο
-
Sanelaki μου καλο, ειναι δυνατον να σου λεει τετοια.Με υψος 1.73?!Ελεος δεν εισαι καν υπερβαρη πες του(συμφωνα με το bmi σου).;)
-
το ξερω..απλα ημουν πρωταθλητρια παλια..και τωρα μου και του κακοφαινεται...
-
σορυ δουλεια...
οκ τοτε, λογικο αφου τον πριζεις με τα κιλα να σου λεει μη φας.
εμενα που δεν ημουν πρωταθλητρια κ ουτε θα γινω ποτε (ισως στο φαγητο)
απτο πολυ πριξιμο κ γκρινια που του κανω (δεν κανω αυτο γιατι ειμαι παχυα κτλ)
καποιες φορες μου λεει
"επ μη το φας αυτο"