ουξ!
οσο για το υπολοιπο δεν ισχυει δεν ψαχνω για μελη που συμφωνουν μαζι μου αν και μου εβαλε ιδεες ο tommorelo
Printable View
Η πίστη σου στον θεό είναι απλώς το σημείο όπου έπαψες να σκέφτεσαι.
Από την άλλη ζηλεύω λίγο.. Πρέπει να είναι εξαιρετικά γαλήνια ύπαρξη, το να είσαι τόσο γκραουυυ χα χα. Δεν καταλαβαίνεις τίποτα, δεν επεξεργάζεσαι τίποτα.
Ξυπνάς και κοιμάσαι πιστεύοντας πως ο κόσμος είναι ακριβώς έτσι όπως στον έχουν πλασάρει, η τον φαντάζεσαι ξέρω γω. Βέβαια το τίμημα της ηλιθιότητας τους το πληρώνουμε οι υπολοιποι.
Δεν μας τα λες καλά. Αμαρτωλός κατά το δοκούν. Θα στο πω απλά επειδή σε έχω για τύπο που εναλάσσει τα παράθυρα με το φόρουμ εδώ και το φόρουμ του bourdela.com για να βλέπεις τα κορίτσια που κάνουν πρόγραμμα, το να γαμάς χωρίς βέρα στο δάκτυλο, κάτι που δεν έχεις είμαι βέβαιος για αυτό, είναι αμαρτία.
Φλασιά!
Αν μπεις στα πιο παλιά κείμενα στη θεούσα - θα διαπιστώσεις ότι μου την έχουν πέσει άνθρωποι μη χριστιανοί.. Το καταλαβαίνετε;
Λέγοντας μου ότι τους προσβάλω με τα κείμενα μου ότι κάνω προπαγάνδα και ότι τους εκνευρίζω κιόλας χα χα.. Θλιβερό μαλάκα μου..
Αναρωτιέμαι τότε τι να περιμένουμε από τους θρήσκους;.
Ενώ οι ίδιοι κάναν τα στραβά ματιά σε κάτι Μαριλουδες που πεταγόντουσαν ΣΑΝ μη πω τιι.. και λέγαν στον οποιονδήποτε με ψυχική ασθένεια, βρες έναν πνευματικό να σε βοηθήσει και όλες αυτές τις αηδίες.
Ακριβώς για αυτό το λόγο έφτιαξα τη θεούσα.. Για κάτι άτομα σαν τα μούτρα σας.. μπας και κατανοήσετε, που δεν το βλέπω.
Ο Χριστιανισμός, που υποτίθεται ότι προάγει την αγάπη και την ενότητα, απέτυχε πλήρως να κρατήσει τους πιστούς του ενωμένους.
Αντί να καταφέρουν να συμφωνήσουν έστω στα βασικά τους δόγματα, διασπάστηκαν σε αμέτρητες αιρέσεις και σχίσματα, με κάθε ομάδα να ισχυρίζεται ότι κατέχει τη μοναδική «αλήθεια».
Καθολικοί, Ορθόδοξοι, Προτεστάντες, Ευαγγελικοί και αμέτρητες άλλες παραλλαγές πολεμούν μεταξύ τους για το ποιος είναι ο "αληθινός εκπρόσωπος" του Θεού.
Η θρησκεία αυτή, που ευαγγελίζεται την παγκόσμια ενότητα, απέτυχε να την εφαρμόσει ακόμα και στους δικούς της οπαδούς.
Αν το μήνυμά της είχε πραγματική δύναμη, δεν θα υπήρχαν τόσα σχίσματα.
Η ίδια η διάσπασή τους αποδεικνύει πόσο αδύναμο είναι το δόγμα και πόσο ανυπόστατη η αξίωση ότι κατέχουν την απόλυτη αλήθεια. fb
Τόσα χρόνια, μας κουνάνε το δάχτυλο λεγοντάς μας "αγαπάτε αλλήλους" και ακόμα καλύτερα "αγαπάτε και συγχωρέστε και τους εχθρούς σας" ενώ την ίδια στιγμή αυτοί που μας κουνούσαν το δάχτυλο εδώ και αιώνες, δεν μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους.. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη.
Μήπως ήρθε η ώρα αυτό το δάχτυλο της ηθικής να τους το βάλουμε στο λοκω χωρίς βαζελίνη;
Κατά τη διάρκεια της κολύμβησης των Θεοφανείων, μια γυναίκα παρασύρθηκε κάτω από τον πάγο από το ρεύμα. Το σώμα της βρέθηκε 10 μέρες αργότερα.
https://www.youtube.com/watch?v=PqhZQrRGZ-g&rco=1
Την ηλιθιότητα σας την πληρώνουν τα παιδιά, ζώα.. Προσοχή σκληρό βίντεο.
«Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπων είναι ευγνώμων για την έμπρακτη αλληλεγγύη και τη στήριξη σας.
Σας καλούμε όλους & όλες την Κυριακή 26.01.2025 στις 12 Μ σε κινητοποίηση έξω από τη Βουλή, για το μέλλον και τη ζωή μας.
Όλοι μαζί μπορούμε! Δεν γονατίζουμε! Δεν παραιτούμαστε!
ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
1. ΑΜΕΣΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΗΜΙΚΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΑΓΟΝΙΑ -ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ
2. ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΑΣΟΥΛΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
Στο Σύνταγμα την Κυριακή, χτυπά δυνατά η καρδιά της κοινωνίας!
Σας ευχαριστούμε, σας περιμένουμε όλους εκεί!»
https://www.facebook.com/maria.karystianou
https://www.youtube.com/watch?v=8rgdjkoK0xk&t=24s
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!
Θα σκάσουνε 50 μαλακες παρακρατικοί θα πεταξούν κανα δυο πετρες στους μπατσους οι μπατσοι θα κάνουν ντου και καπως έτσι θα διαλύσουν τον κόσμο.... Φυσικά κάτι τέτοια στη γενιά μου δεν περνάγανε για αυτό και ο τότε Υπουργός Παιδείας τον φύγανε νύχτα... Μάκαρι η γενιά μου να ήταν 30 χρόνια νεότερη, τώρα θα ήταν αλλιώς τα πράγματα...
Και πριν πει ο οποιοσδηποτε κάτι απλώς μωρέ το 95 οι μπάτσοι μπήκανε στο Πολυτεχνείο γιατί ξέρανε πως δεν θα άνοιγε το Πολυτεχνείο. Εγώ ήμουν 3ο εξάμηνο τότε στο ΧΗΜ-ΜΗΧ.
Πώς πάει tom, όλα καλά;