ʼλλα 4,2 κιλακια μου εμειναν. Τα πιο δυσκολα.
Printable View
ʼλλα 4,2 κιλακια μου εμειναν. Τα πιο δυσκολα.
2 μερες χρειαστηκαν κ οχι 7, ειμαι 83.0 δοξα το θεο!Quote:
Originally posted by badgirl11
καλημερες, 85.0 κ σημερα
στοχος σε 1 εβδομαδα 83.0 μαζι με τα υγρα.
βαζω λοιπον νεο στοχο
83.0-82.0 σε μια εβδομαδα απο σημερα!
Μια καλη βδομαδα!Quote:
Originally posted by penelope1985
Μετα τα τεραστια σκαμπανεβασματα αυτης της εβδομαδας ειμαι μειον μισο κιλο.
Απο 59.9 σε 59.4
Αντε να δουμε...
Απο 31/05 σε 07/06
απο 59.4 σε 58.2
-1.2 κιλα!
ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ
Καλησπερα σε ολους!!!
Και ναι φιλοι μου, μετα απο ενα δυνατο κολλημα στα 88 κιλα, που ηταν η αιτια να περασει αρκετος καιρος μεχρι να φυγουν τα 3 τελευταια και να πιασω τον δευτερο μου στοχο, επιτελους σημερα, ακριβως 8 μηνες απο τη μερα που ξεκινησα την διατροφη, εφτασα στα 85!!!(Οσο ημουν στα 21 μου χρονια οταν εμεινα εγκυος στο γιο μου...πωπω γυρισα 20 χρονια πισω λολ!)!!!
Απο σημερα μπαινει νεος στοχος, να κατεβω στα 70, δηλαδη αλλα 15 κιλακια...Για να δουμε...Υπομονη υπαρχει, επιμονη επισης, ενεργεια απιστευτη, οποτε... παμε γερα!!!!
(Να σημειωσω και κατι σημαντικο για μενα...8 μηνες χωρις αλκοολ!!! ολε!!!!!)
Καλη δυναμη σε ολους!!
Φιλια :-*
penelope και sofia μπράβο!πηνελοπη μου εισαι σταθερη αξια πλεον!δε σε φοβαμαι οπου να ναι φτανεις στον στοχο κ ελπιζω να σε ακολουθησω συντομα!
Σοφάκι μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το 8 μηνες χωρις αλκοολ!μπράβο σου!
Ευχαριστω Σεμακο! Κοντευεις και εσυ!
Αφού άλλαξα και το τικεράκι μου, ας γράψω κι εδώ τα κιλάκια μου..85 και να τα χαίρομαι με απώλεια 2,5 κιλά σε 15 μέρες σύμφωνα με τη ζυγαριά του διαιτολόγου...άντε να φύγουν και τα επόμενα 10 έτσι εύκολα όπως τα προηγούμενα..
KΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ....κάτι τέτοια βλέπω και λέω...δεν μπορεί, θα αρχίσει η κατηφοριά και για τις άλλες, αρκεί να το πιστέψουν....ΜΠΡΑΒΟ, συνεχίστε!
Ευχαριστούμε tidekpe:D!Πάντως τα κιλά που έχεις να χάσεις είναι πολύ λίγα, με μια σωστή διατροφή θα τα καταφέρεις πολύ σύντομα!Καλή συνέχεια!
μπραβο χοντρομπιζελι! μας δινεις κουραγιο!
σημερα το πρωι ζυγιστικα και εδειξε 68.100. την τεταρτη θα ζυγιστω και στον διαιτολογο :)
Σ'ευχαριστώ rouli!Βλέπω πως κι εσύ τα πας πολύ καλά!Καλή συνέχεια!
σ ευχαριστω! :)
Καλημέρα!!!
Ξεκίνησε η κάθοδος!
Απώλεια 1,8 αυτήν την εβδομάδα, καθώς από τα 99,3 κατέβηκα στα 97,5 κιλά (με στόχο μου τα 78).
Καλή συνέχεια σε όλες και όλους!
ΕΝΑΡΞΗ: 25/5 ..... 99,5
01/6 ..... 99,3
08/6 ..... 97,5
Μπράβο σου p_k!Πολύ καλή η απώλειά σου!Καλή συνέχεια!
Καλή επιτυχία, καλή συνέχεια και σε σένα!!!Quote:
Originally posted by xontrompizeli
Μπράβο σου p_k!Πολύ καλή η απώλειά σου!Καλή συνέχεια!
μισο κιλακι μονο εφυγε παιδια..117,5.Ε βεβαια παλι καλα με τις 4 μερες σαβουριασματος αυτη την εβδομαδα..
καλημερα!!!
αν και ζυγιζομαι σχεδον καθε μερα, θα καταγραφω μονο τις εβδομαδιαιες απωλειες...
λοιπον...μετα απο μια εβδομαδα προσεγμενης διατροφης(με καποια παραστρατηματα) αλλα με πολυ καλη διαθεση και αποφασισμενη να τα καταφερω αυτη τη φορα, τα αποτελεσματα εχουν ως εξης:
1η εβδομαδα 4/6 - 10/6 -> -1,8 kg (περιμενω περιοδο σε 2 μερες και ισως εχω και καποιες κατακρατησεις)
Μπράβο σας κορίτσια!Κατά τη γνώμη όσο πιο αργά τα χάνεις τόσο πιο δύσκολα τα παίρνεις,μιλάω εκ πείρας...Οπότε φασούλι το φασούλι "αδειάζει" το σακούλι...:D
πο... εχασες πολυ την πρωτη βδομαδα ε??? μπραβο!!!
Καλημερες!
84.7 φαγωμενη, οποτε καπου στα ιδια ειμαι 84 υποθετω.
αρχιζω σημερα κ στοχος σε μια βδομαδα 82 αφου ειναι η πρωτη!
μπραβο σε ολα τα παιδια!!!!
84.5 στο διαιτολογο, θα επιστρεψω την ερχομενη κυριακη ελπιζω με απωλεια 1-2 κιλα!
Aπο 07/06 σε 14/06Quote:
Originally posted by penelope1985
Μια καλη βδομαδα!
Απο 31/05 σε 07/06
απο 59.4 σε 58.2
-1.2 κιλα!
ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ
απο 58.2 σε 57.3
-900 γρ
Σουπερ!
Καλη συνεχεια!
νασαι καλα ελενη μου!
πηνελοπη σκιζειςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςςςςςς
αντε παιδι κ στα δικα μας με 7 μπροστα δε πειραζει :P
Απο 7/6-14/6 απο 80 στα 79,1, δηλαδη -900γρ. Μια χαρα!
Απο την προηγουμενη δευτερα -1,5 kg δηλαδη 70 κιλα!!!αντε να δω τα πολυποθητα 65 (νεος στοχος):D
καλημερες!!!
απώλια 1.5 κιλο απο την προηγουμενη εβδομαδα αν και χαλασα την διαιτα αρκετες μερες!!!
ειμαι πλ χαρουμενη γτ δεν ειχα χασει πανω απο 700 γρ την εβδομαδα απο τοτε που αρχισα βλεπω διαιτολογο! το απογευμα εχουμε και ραντεβου.
συνεχιζω ακαθεκτη!
:D
Την καλησπερα μου σε ολους! :)
Τελευταια ειχα κολλησει ασχημα και δεν περιμενα να χασω κι αυτη την εβδομαδα, παρολαυτα 1 κιλακι πηγε στον αγυριστο αν και το Σαββατοκυριακο χτυπησα κατι σπανακομανιταροκασεροπιτε ς(χωρις αλευρι εννοειται)κατι φρουτακια,κατι μπιφτεκια(χωρις ψωμι εννοειται)με σαλατες,κατι φιλετακια,κατι χουφτιτσες ωμα αμυγδαλα, κατι ταχινια με σουκραλοζη!Απιστευτο που σημερα εδειξε 1 κιλο κατω!!!
Μπραβο σε ολους για τις απωλειες σας!
Παμε γερα παιδια στο χερι μας ειναι!! :)
καλημέρα ειμαι και εγω μέλος αλλα σπανια θα μπω να γραψω ....
αλλά σας διαβάζω καθημερινά και ετσι αποφάσισα αφου και εγω την ίδια προσπαθεια κάνω με εσας να γραφω τις προσπαθειες μου........
ετσι λοιπον και εγω ξεκίνησα απο 20 Απριλίου με 85 κιλά και σήμερα είμαι 78 εύχομαι και σε κατωτερα σε ολους καλή συνέχεια !!!!!!!!!!!!!!!!
σημερα κλεινω 3 μηνες!Quote:
Originally posted by granita
Σημερα εκλεισα 2 μηνες κ ειμαι πολύ χαρουμενη!
έκανα 9 τελειως ελευθερες μέρες
απο 71 κιλα ειμαι 62.400 σήμερα!δλδ - 8.6 κιλά!
εχασα 4.5% λίπος και 41 πόντους!
βεβαια αυριο περιμενω περιοδο κ ειχα μια ελπιδα να με δειξει πιο κατω αλλα δε πειραζει!
οποτε απο 71 -> 59 κιλά δλδ -12 κιλά
περιπου 13 ελεύθερες μέρες.
ποντους θα μετρησω το βράδυ και λίπος αύριο!
Geo καλωσηρθες και μπραβο για την απωλεια σου.Καλη συνεχεια.
granita εχασες πολυ καλο αριθμο κιλων.Μολις αδιαθετησεις θα κατεβει πιο γρηγορα σιγουρα.
μακαρι γιατι συνειδητοποιησα οτι προλαβαινω το καλοκαιρι κ εχω χαρει πολύ!!!!
λοιπον σε πόντους ειμαι - 54 πόντους και σε λίπος εχασα 7%Quote:
σημερα κλεινω 3 μηνες!Quote:
Σημερα εκλεισα 2 μηνες κ ειμαι πολύ χαρουμενη!
έκανα 9 τελειως ελευθερες μέρες
απο 71 κιλα ειμαι 62.400 σήμερα!δλδ - 8.6 κιλά!
εχασα 4.5% λίπος και 41 πόντους!
βεβαια αυριο περιμενω περιοδο κ ειχα μια ελπιδα να με δειξει πιο κατω αλλα δε πειραζει!
οποτε απο 71 -> 59 κιλά δλδ -12 κιλά
περιπου 13 ελεύθερες μέρες.
ποντους θα μετρησω το βράδυ και λίπος αύριο!
granita μπραβο!!!φοβερη απωλεια σε θαυμαζω...πως τα καταφερες?
εβοδμαδιαια απώλεια 1,5 κιλο περιμένοντας περίοδο
στην αρχη πηρα λιποτοξ (2 κουτια αλλα επαιρνα 3 τη μερα) κ μετα απλα συνηθισα τη διατροφη.η αρχή ειναι παντα δυσκολη μετα οταν χασεις τα πρωτα 2-3 κιλακια αρχιζεις κ πιστευεις οτι μπορεις!Quote:
Originally posted by Nightelf-Mad
Καλησπέρα κι από μένα!Μπράβο σε όλα τα κορίτσια για τις απώλειες!Εγώ δυστυχώς αυτή τη βδομάδα δεν έχασα απολύτως τίποτα...αλλά είμαι στη 3η μέρα περιόδου και ελπίζω να οφείλεται σε αυτό και όχι σε κάτι τηγανιτές πατατούλες που έφαγα τη Κυριακή...:-(
μακαρι γιατι εχω απελπιστει δεν ξεκολλαει η ζυγαρια με τιποτα :(Quote:
στην αρχη πηρα λιποτοξ (2 κουτια αλλα επαιρνα 3 τη μερα) κ μετα απλα συνηθισα τη διατροφη.η αρχή ειναι παντα δυσκολη μετα οταν χασεις τα πρωτα 2-3 κιλακια αρχιζεις κ πιστευεις οτι μπορεις!Quote:
Originally posted by Nightelf-Mad
ποσο καιρο κανεις διατροφή?κ εγω κολλουσα μερικες φορες,παντα συμβαινει αυτο αλλα το πιο σημαντικο απο ολα ειναι να μην τα παρατησεις.κ πιστεψε με θα ανταμειφθείς!
2 μηνες κανω διατροφη, πηγα απο τα 78 στα 70 αλλα εεεεχω ακομα να χασω...κ εδω και 2 βδομαδες η ζυγαρια κολλημενη σχεδον :(