καλημεραααααα!!!!!!!!
Τι κάνετε???
Αλεξάνδρα :tumble: !!!!!
Ελληηηηηηη http://www.youtube.com/watch?v=8XxOoCyGb3s :lol::lol::lol:
ερηηηηηηηηηη!!!!!!!
νεραιδαϊδακιιιιιιιιιιι
για να μαζευομαστεεεεε :)
Printable View
καλημεραααααα!!!!!!!!
Τι κάνετε???
Αλεξάνδρα :tumble: !!!!!
Ελληηηηηηη http://www.youtube.com/watch?v=8XxOoCyGb3s :lol::lol::lol:
ερηηηηηηηηηη!!!!!!!
νεραιδαϊδακιιιιιιιιιιι
για να μαζευομαστεεεεε :)
το προγραμμα για σήμερα:
http://www.youtube.com/watch?v=Tfx_p...eature=related
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=LRbLF...eature=related
χαχαχαχαχαχαχαχα!!!
και για σνακ....
http://www.youtube.com/watch?v=QRJF3...9DB9B50208AA70
:starhit::starhit::starhit:
Goooood Morning Girls!
Tι μου κάνετε?
Συγνωμη, 3 μέρες έλειψα και τι διαβάζω, Αλεξανδρακιιιιιι?
Μπράβο κούκλα μου, χαίρομαι πολύ για σένα!!
Κοίτα να το απολαύσεις όσο μπορείς!
Εγώ κορίτσια είμαι λιώμα!
Πέρασα καταπληκτικά στην βάφτιση το Σάββατο, ήπια τον άμπακο και δεν τήρησα εννοείται κανένα πρόγραμμα όλο το σ/κ. Αλλά το καταευχαριστήθηκα!! Πρώτη φορά στη ζωή μου έφαγα και ήπια χωρίς τύψεις και άγχος για το πως θα συμμαζευτώ μετά. Ήδη από χθες το βράδυ που μαζεύτικα σπίτι μου, άρχισε να μου λείπει η διατροφούλα μας. Από σήμερα το πρωί, ξανά στα γνωστά και καθιερωμένα.
Επίσης μόλις αδιαθέτησα και είμαι λίγο κάπως, αλλά ευτυχώς η ψυχολογία είναι καλή.
Θα προσπαθήσω να ξεκουραστώ σήμερα, και θα είμαι πολύ καλύτερα.
Εράκι πάντα άξια! Χαίρομαι που πέρασες όμορφα και κυρίως ότι δεν ένιωσες τύψεις, αφήνοντας τον εαυτό σου ελεύθερο!
Και εγώ το ΣΚ έχασα λίγο την μπάλα γιατί έλειπα για να πάω να ψηφίσω αλλά από σήμερα και πάλι στο γνωστό μας πρόγραμμα.
Αλεξανδράκι μου ο έρωτας είναι άλλο πράμα!!! Χαίρομαι που περνάς όμορφα! Κοίτα να το χαρείς πολυ και όταν θα νιώσεις και πάλι την ανάγκη θα γυρίσεις στην διατροφή σου. Εξάλλου ποιος μπορεί να σκεφτεί το φαγητό όταν πετάει στα σύννεφα;; :love::love:
Φρόντισε μόνο όταν τρως να τρως υγιεινά και θρεπτικά γεύματα ώστε να σε κρατάνε ;) ααααα και φρουτάκια!!!
Όμορφοι και όμορφες καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε?
Διάβασα με πολύ προσοχή τα μηνύματα σας και πραγματικά χαμογέλασα?
Συμβάλετε και εσείς με τον τρόπο στην ανόρθωση της ψυχολογίας μου και ειλικρινά σας ευχαριστώ γι? αυτό!
Ria μου η θετική ψυχολογία είναι πολύ σημαντική στη ζωή μας, όχι μόνο το διάστημα που είμαστε σε ένα πρόγραμμα σωστής διατροφής. Προσωπικά έχω διαπιστώσει τι όμορφες ανατροπές έχουν γίνει στη ζωή μου από τότε που ξεκίνησα τις επισκέψεις με την ψυχολόγο! Με έχει βοηθήσει απίστευτα πολύ.
Όσο για το forum είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα? Εδώ λίγο πολύ έχουμε ένα κοινό σκοπό και ειλικρινά χαίρομαι πάαααρα πολύ όταν βλέπω να σημειώνεται όλο και λιγότερα κιλά στο ticker σας? Εμένα μου δίνει πολύ θάρρος που βλέπω ότι κάποιοι όταν ξεκίνησαν ήταν στα ίδια, λιγότερα ή και περισσότερα κιλά και τώρα βλέπω τα ticker τους και έχουν φτάσει το στόχο τους!!!
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και σαν «ανταγωνισμός» εάν θέλετε όχι όμως από τον ανταγωνισμό που σε αγχώνει αλλά εκείνον που σε κάνει να διαπιστώσεις ότι εφόσον μπόρεσαν και οι άλλοι γιατί να μη μπορέσεις και εσύ! Κάτι σαν το ιδανικό καλό παράδειγμά?
Eli μου να σε συγχαρώ για το ότι έγινες νονά! Να είσαι πάντα άξια και να χαρείς το βαφτιστήρι σου!!! Το θέμα της γυμναστικής είναι πολύ σημαντικό όταν κάνεις προσπάθεια για να φτάσεις στο επιθυμητό βάρος. Προς το παρόν είχα αρκεστεί στο ότι κάνοντας μια σωστή διατροφή έχω καταφέρει να χάσω σχεδόν 5 κιλά και να δω το σώμα μου να αλλάζει τόσο πολύ! Επειδή συμμετέχω σε μία θεατρική ομάδα και έχουμε παράσταση σε λίγες ημέρες η υπεύθυνη για τα κουστούμια μου ζήτησε να της πάω το κουστούμι μου να μου το στενέψει γιατί της φαινόταν φαρδύ? Έπαθε σοκ όταν μου μέτρησε την περιφέρεια (λεκανοπέδιο Αττικής που λέω εγώ) και διαπίστωσε ότι έχω χάσει 8 πόντους!!! Σήμερα αφού είδα το σώμα μου στον καθρέπτη είπα «Δε δοκιμάζω το πενηντάρι το παντελόνι μπας και???» Θαύμα! Από το 54 στο 50!!! Μου έκανε just και χωρίς να με πιέζει στην κοιλιά!!! Όπως καταλαβαίνετε η χαρά μου δε λέγεται! Φόρτσαρα πολύ ψυχολογικά και το μεσημεράκι έχει διάδρομο! Για πιο σύντομα αποτελέσματα? Ούτως η άλλως και η διατροφολόγος μου είπε ότι εάν έκανα και 30 λεπτά διάδρομο την ημέρα θα είχα ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα!
Alexan972 είσαι ερωτευμένη!!! Τι καλά!!! Ο έρωτας είναι υπέροχος! Σε γεμίζει χαρά, αισιοδοξία, ασφάλεια, σιγουριά, αυτοπεποίθηση και τόσα άλλα όμορφα συναισθήματα! Μπράβο κοριτσάρα μου, πολύ χαίρομαι? Τώρα όσον αφορά τα υπερφαγικά επεισόδια νομίζω είναι συνήθως αποτέλεσμα της αφαγίας! Θεωρώ ότι εάν τρως μικρές ποσότητες και κάθε τρίωρο θα στρώσει η δουλειά! Είναι λογικό εάν μείνεις 6-7 ώρες νηστική μετά να θες να φας περισσότερο?
Νομίζω έγραψα πολλά σήμερα αλλά είχα πολύ λαχτάρα να σας μεταφέρω τα νέα μου! Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους μας? όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο στενό φλερτ έχω με το στόχο μου! Το ίδιο εύχομαι και για εσάς όλους!
Πολλά φιλιά και την αγάπη μου!
eri πάντα αξια κοριτσι!!!! τι καλα οντως , να μην εχουμε τυψεις (που οδηγουν στον γνωστο κυκλο) αν καποια στιγμη βγούμε απο το προγραμμα!!!!
Μπραβο eri μπράβο Eli !!!! Μεγαλη επιτυχια να μπορουμε να περναμε καλα , το αυτονοητο κ φυσιολογικο δηλαδη, ακομη κ οταν φάμε κατι απο τα υποτιθεμενα ''απαγορευμενα''. ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ! . Απλως καποιες τροφες που θα πρεπει να τρωμε με μετρο για να εχουμε καλη υγεια.... αχχχχ πολυ χαιρομαι για εσας!!!!! Εγω ακομη αυτο δεν μπορω να το διαχειριστω οπως πρεπει... αλλα που θα μου παει :)
Neraidaki μου γλυκο, χαιρομαι που λαμβανεις βοηθεια απο την παρεα μας... εστω κι αν ειναι μονο μερικα χαμόγελα. Ειναι σημαντικη η καλη ψυχολογία ΝΑΙ!!! Θελουμε δε θέλουμε αυτη καθοριζει την ποιοτητα της ζωης μας!
Η γυμναστική βοηθάει πολυ οντως! Κι εγω εχω ενα θέμα μαζί της. Θέλω να βρω εναν τροπο να την κανω φιλη μου ομως... δεν μπορω να την βαλω στην ζωη μου σαν ενα ακόμη 'πρεπει' . Αλλωστε τα πρεπει ξεφορτωνομαι αυτη τη περιοδο στη ζωη μου...
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ! Θελω να ζω ελευθερη!!!!
ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ η μανια να ΕΛΕΓΧΩ τα πάντα ....αυτη η ταση μου με εφερε στο πατο.
Κανουμε πραγματα που μας ευχαριστουν με σκοπο το ΕΥ ΖΗΝ ειπαμε και ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ
τα υπολοιπα μπορουμε να τα μοιραζομαστε με οσους μας αγαπουν και μας νοιαζονται ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ το ΜΟΙΡΑΣΜΑ
Σας ευχαριστω που μοιραζεστε μαζι μου τοσα πολλα... και μου δινετε την ευκαιρια να μοιραζομαι κι εγω τα δικα μου
:yes:
το προγραμμα για σήμερα τελικα ειναι το εξης :tumble:
8.00----->150γρ γιαουρτι, λιγα αμυγδαλα ενα ροδακινο
11.00---->1 ροδακινο+ λιγα καρυδια
14.00---->1 βρωμομπισκοτο+ 1 ροδακινο
17.00---->σολωμο στη λαδοκολα + σαλατα+ 1 κριθινο παξιμαδακι
20.00---->1/2 μπανανα+ 2 καρυδια
23.00---->τοστ με 2φετες τυρι+ ντοματα
edit ξεχαστηκα να φαω στις 14.00 οποτε εφαγα μια κ καλη στις 15.15 που γυρισα σπίτι
8.00----->150γρ γιαουρτι, λιγα αμυγδαλα ενα ροδακινο
11.00---->1 ροδακινο+ λιγα καρυδια
15.00----->τοστ με 2φετες τυρι+ ντοματα
19.00---->1 ελληνικη μπάρα
23.00---->1 αυγό, 1 κριθινο παξιμαδακι, 2φ τυρι τοστ, 1 αγγουρακι
Κοριτσάκια μου καλησπέρα κι από μένα!!
Νεραϊδάκι μου τι φανταστικά αποτελέσματα ήταν αυτά;; είναι να μην πετάς στα σύννεφα;;!! Μπράβο και πάλι μπράβο!!
Έρι μου πάντα άξια, να είσαστε όλοι καλά και να χαίρεσα το βαφτιστήρι σου! Αναμένουμε και φωτό από το τρικούβερτο γλέντι!! ;)
Εγώ από σήμερα μπήκα πάλι κάπως στο πρόγραμμα.
Πρωί: 1/2 τοστ γαλοπούλα - τυρί + 1 βερίκυκο
Ενδιάμεσα: το άλλο μισό τοστ + 6 φράουλες
Μεσημέρι: 1 κουλούρι θεσσαλονίκης + έμενταλ + 3 φύλλα μαρούλι
Απόγευμα: 1 κρουασάν με σοκολάτα (ε, δεν το τηρώ και εντελώς!! :lol: ) + 2 δαμάσκηνα αποξ.
Βράδυ: θα βγω και θα φάω μάλλον χοτ ντογκ χωρίς μαγιονέζες με πολλά καροτομαρούλια.
Αύριο θα πάω για μπάνιο και μετά να τσιμπήσουμε, αλλά ελπίζω ότι θα κινηθώ μέσα στα πλαίσια που πρέπει.
Παιδάκια σόρρυ αν δεν μπαίνω συχνά αυτές τις μέρες, μόλις λίγο περάσει αυτό που με βάρεσε θα ξαναβρω το πρόγραμμά μου! Φιλιά σε όλες!!
γεια σου Αλεξάνδρα, ερωτοχτυπημενη :wink1:
δε θα σχολιασω το κρουασαν σοκολατα!!!! χαχαχα δε θα σχολιασω!!! :))
φφφφφφφφφφ... με αυτη τη ζεστη με το ζορι τρωω... κ οπως φανηκε τελικα αποψε... τα τριωρα τα εχω κανει 4ωρα κ 5ωρα... αυτο πρεπει να το βελτιωσω...
καλο βραδυ τσουπρες!!!
Γεια σας τσούπρες!! Εύχομαι μία όμορφη μέρα στις όμορφες του τριαδόκοσμου!!
καλημέρα κι απο εμένα!!!!
σήμερα το προγραμμα εχει
8.00---->150γρ γιαουρτι+3 καρυδια+1 ροδακινο
11.00--->1 ροδακινο+5 αμυγδαλα
15.00--->1 ελληνικη μπάρα
20.00--->1 μικρή μπανάνα+ 1 μπισκοτο δημητριακων χωρις ζαχαρη
σήμερα το πρωι με περιμενε μια ευχαριστη εκπληξη :) ειδα το 76!!!!! ξερω οτι αυτο μπορει να μεταβαλεται μεχρι να σταθεροποιηθει... αλλα μου ανεβαζει τη ψυχολογια το νουμερο!!!!
νιωθω πραγματικα στο σωμα μου το λιπος να την κανει με ελαφρα σιγα σιγα.. κ το ευχαριστιεμαι τρελαααα!!!!! :starhit:
εχω κ δυο μερες που κανω μιση ωρα εντονο κολυμπι στη θαλασσα... ελπιζω καθε μερα να μπορω να πηγαινω πλεον μιας κ το καλοκαιρακι μπηκε για τα καλα.. παρολο που εχει αεριδεςι. :wink2:
λεω οκ! πες πως ζεις στη μυκονο χαχαχαχα
Μπράβο Ριάκι!! Μπορεί όντως να κάνει λίγο να σταθεροποιηθεί το νούμερο, αλλά το είδες, ξέρεις ότι είναι εκεί και σε περιμένει!!! :tumble:
Λοιπόν εμείς πάμε περίπου μαζί, ξεκινήσαμε απ' τα ίδια και προχωράμε. Εγώ χθες είδα το 77 αλλά όπως λες περιμένω να σταθεροποιηθεί. Περιμένω και περίοδο και μου συμβαίνει το παράξενο να δείχνω ελαφρύτερη λίγες μέρες πριν. Δεν ξέρω αν σας συμβαίνει κι εσάς αυτό κορίτσια. :puzzled:
:lol: :lol:Quote:
Originally posted by ria
λεω οκ! πες πως ζεις στη μυκονο χαχαχαχα
:) Αλεξανδρα δε παιζω ρε :P
με κρουασαν σοκολατας 1 κιλο κατω? :) σε μισω σε μισω χαχαχα (πλακα κανω φυσικα ε!! :starhit: )
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ!!! σημασια εχει οτι το ειδαμε το νουμερακι κ οντως σε λιγες μερες θα σταθεροποιηθει!!!!
παντως οχι εμενα δε μου συμβαινει πριν να ειμαι ελαφρυτερη.... το αντιθετο... απλως τη μερα που αδιαθετω φευγει το φουσκωμα δουλευει το εντερο πιο καλα κ εχω απωλεια βαρους αμεσως...
Αχαχαχα!! Όχι, πρώτα είδα το 77 και μετά έφαγα το κρουασάν!! ;)Quote:
Originally posted by ria
:) Αλεξανδρα δε παιζω ρε :P
με κρουασαν σοκολατας 1 κιλο κατω? :) σε μισω σε μισω χαχαχα (πλακα κανω φυσικα ε!! :starhit: )
Τώρα θα προσέξω για να το καβατζώσω!!! :lol:
το νου σου ρεμαλι!!! χαχαχαχαQuote:
[i]Originally posted by alexan972
Αχαχαχα!! Όχι, πρώτα είδα το 77 και μετά έφαγα το κρουασάν!! ;)
Τώρα θα προσέξω για να το καβατζώσω!!! :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=ChjuOerjYyY
:puzzled: Αχ κορίτσια ζηλεύω! Εμένα γιατί με έχει πιάσει άρνηση να ανέβω στη ζυγαριά οέοοοο??? :puzzled:
Καλά τώρα είμαι και με περίοδο και ποτέ δεν ανεβαίνω σε τέτοια κατάσταση, αλλά γενικότερα δεν θέλω ούτε να την βλέπω!!
Θα γίνω καλά γιατρέ??? :crazy:
χμ... γιατι δε θες να ανεβεις? φοβασαι οτι θα εχεις παρει? στα ρουχα σου τι καταλαβαινεις?
Quote:
Originally posted by ria
χμ... γιατι δε θες να ανεβεις? φοβασαι οτι θα εχεις παρει? στα ρουχα σου τι καταλαβαινεις?
Ριάκι τα ρούχα μου μπορώ να πω ότι έχουν γίνει ανετότατα!
ʼσε που σε ορισμένα μπλουζάκια που έβαζα XL, έχω κατέβει στο L. Σε παντελόνια φόρουσα το 52 και τώρα φοράω το 50 και μου είναι πολύ άνετο, δλδ αν τα ψώνιζα τώρα που μιλάμε ίσως να χρειαζόμουν το 48 τελικά και όχι το 50.
Γενικά από πόντους τα πηγαίνω μια χάρα.
Η ζυγαριά κάτι μου κάνει και έχω μουλαρώσει και δεν ανεβαίνω!!
Σημερινό μενού:
Πρωί ~ Γάλα με all bran flakes, κράνμπερυς και σταφίδες
Σνακ ~ 1 μπανάνα, 2 μικρά κουλουράκια σπανάκι
Μεσημέρι ~ Μπουτάκια κοτόπουλου με λίγο ρύζι, σάλατα με ντομάτα-αγγούρι-πιπεριά
Σνακ ~ Κεράσια, 2 μπισκότα πολυδημητριακών
Βράδυ ~ Αράβική πίτα με τυρί γαλοπούλα ντομάτα πιπεριά, λίγα κεράσια.
MHN ασχολεισαι με τη ζυγαρια. Αυτο ερη μου ειναι για να χαιρεσαι οχι για να σε προβληματιζει. Μια φορα την εβδομαδα μπορεις αν θες να ριχνεις μια ματια...ιδανικα στα μεσα της εβδομαδας πρωινη ωρα μετα τη τουαλετα. Αν συνεχισεις να τρως ετσι οπως το σημερινο προγραμμα... μην ασχολεισαι με τη ζυγαρια.
το εχω παραθεσει κ σε αλλο τοπικ...
εξαιρετικο αρθρο... απο εξαιρετικο επιστημονα :tumble:
http://www.womenonly.gr/article.asp?...pubid=99686664
Quote:
Originally posted by ria
MHN ασχολεισαι με τη ζυγαρια. Αυτο ερη μου ειναι για να χαιρεσαι οχι για να σε προβληματιζει. Μια φορα την εβδομαδα μπορεις αν θες να ριχνεις μια ματια...ιδανικα στα μεσα της εβδομαδας πρωινη ωρα μετα τη τουαλετα. Αν συνεχισεις να τρως ετσι οπως το σημερινο προγραμμα... μην ασχολεισαι με τη ζυγαρια.
Thanks Ριάκι μου! Έτσι τρώω πάντα. Από την 1η Μαίου που ξεκίνησα την διατροφή αυτή δεν έχω αλλάξει κάτι στο πρόγραμμά μου. Εξαιρείται βέβαια το Σ/Κ που μας πέρασε, όπου το αλκοόλ έρεε άφθονο στον οργανισμό μου!!
Ακόμη προσπαθώ να συνέλθω!
Τώρα περιμένω να περάσει και η περίοδος και από την άλλη εβδομάδα λέω να ζυγιστώ, να αλλάξει και το τικεράκι μου, βαρέθηκα να το βλέπω στάσιμο.
Quote:
Originally posted by ria
το εχω παραθεσει κ σε αλλο τοπικ...
εξαιρετικο αρθρο... απο εξαιρετικο επιστημονα :tumble:
http://www.womenonly.gr/article.asp?...pubid=99686664
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Χαρούμενα κορίτσια μου μπήκα για ένα σύντομο γεια και για να σας πω τα καλα μου νέα! Σήμερα βρήκα επιτέλους δουλειά! Ναι ναι ναι! Η πρόταση μου έγινε από έναν παλιό συνεργάτη στην εταιρεία που δουλεύαμε. Έχει φτιάξει μία μικρή τεχνική εταιρεία και παρόλο που οι εποχές είναι δύσκολες τα καταφέρνει και πάει καλά. Χρειάζεται έναν εξωτερικό συνεργάτη για κοστολογήσεις έργων, που είναι και το αντικείμενο μου εδώ και χρόνια, και με σκέφτηκε. Μία που βρεθήκαμε και μία που έπιασα δουλίτσα! Προς το παρόν θα είναι περιστασιακή η συνεργασία μας αλλά αν πάνε καλύτερα οι δουλειές μπορεί να εξελιχθεί και σε κάτι πιο μόνιμο :D.
Έχω να ετοιμάσω πολλά ταπεράκια από δω και πέρα.... θα με χάσετε λίγο γιατί θα έχω πολυ δουλίτσα αυτές τις μέρες. Εννοείται πως συνεχίζουμε δυνατά τις τριάδες μας! Σας φιλώ γλυκά
Quote:
Originally posted by Eli
Χαρούμενα κορίτσια μου μπήκα για ένα σύντομο γεια και για να σας πω τα καλα μου νέα! Σήμερα βρήκα επιτέλους δουλειά! Ναι ναι ναι! Η πρόταση μου έγινε από έναν παλιό συνεργάτη στην εταιρεία που δουλεύαμε. Έχει φτιάξει μία μικρή τεχνική εταιρεία και παρόλο που οι εποχές είναι δύσκολες τα καταφέρνει και πάει καλά. Χρειάζεται έναν εξωτερικό συνεργάτη για κοστολογήσεις έργων, που είναι και το αντικείμενο μου εδώ και χρόνια, και με σκέφτηκε. Μία που βρεθήκαμε και μία που έπιασα δουλίτσα! Προς το παρόν θα είναι περιστασιακή η συνεργασία μας αλλά αν πάνε καλύτερα οι δουλειές μπορεί να εξελιχθεί και σε κάτι πιο μόνιμο :D.
Έχω να ετοιμάσω πολλά ταπεράκια από δω και πέρα.... θα με χάσετε λίγο γιατί θα έχω πολυ δουλίτσα αυτές τις μέρες. Εννοείται πως συνεχίζουμε δυνατά τις τριάδες μας! Σας φιλώ γλυκά
Ελάκι μου γλυκό τι όμορφα νέα είναι αυτά!!!
Χαίρομαι τόσο για σένα, μπράβο και πάλι μπράβο!
Εύχομαι να έχεις ένα πολύ καλό ξεκίνημα, να σου πάνε όλα δεξιά και να έχεις την εξέλιξη που επιθυμείς!!
Δεν πειράζει που θα σε χάσουμε βρε, αφού είναι για τόσο καλό σκοπό.
Θα σε σκεφτόμαστε με αγάπη και θα σου στέλνουμε όλη την θετική μας ενέργεια!
Σε ευχαριστώ Εράκι μου :starhit:
Και πάλι άξια που έγινες Νονά!
Μπράβο βρε Ελλη, σου εύχομαι καλή αρχή, απ'όσο σε έχω γνωρίσει μέσα από δω είμαι βέβαιος πως θα γίνεις γρήγορα απαραίτητη και δε θα αργήσει η μονιμότητα. Αρχίζεις άμεσα απ'όσο καταλαβαίνω ε;
Θυμάμαι από παλιά σου κείμενα πως σε πίεζε η εργασία σου και είχε επίπτωση στη διατροφή σου. Κρίνοντας από την επιμονή σου παρά τα μέτρια, κάποιες φορές, αποτελέσματα πιστεύω πως τώρα δε θα έχεις τέτοια θέματα και δε θα αφήσεις τπτ να σε επηρεάσει, εδώ είναι άλλωστε τα κορίτσια(και τα αγόρια φυσικά αλλά έχετε άλλη επικοινωνία μεταξύ σας) να σε αποφορτίζουν όποτε χρειάζεται ώστε να μη ξεσπάς αλλού. Ισως μάλιστα τώρα που έχεις απασχόληση κάποιες ώρες να πας και καλύτερα, του δίνω και μεγάλη πιθανότητα να πω την αλήθεια!!!
Καλή αρχή!!!
Σε ευχαριστώ Φίλλιπε μου για τις ευχές σου ! :starhit:
Πράγματι τώρα που δεν θα τρώγομαι με τα ρούχα μου και θα έχω απασχόληση πιστεύω ότι θα μου έρθει πιο εύκολο να αντιμετωπίσω την υπερφαγία μου. Έχω ξεκινήσει από χθες ήδη να δουλεύω και σήμερα έχω ετοιμάσει τα ταπεράκια της ημέρας :). Μακάρι να καταφέρω να βρω και εγώ τον δρόμο μου και να απαλλαχθώ επιτέλους από τα κιλά που με βαραίνουν τώρα που θα αρχίσει να φεύγει λίγο το οικονομικό άγχος.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ελλη μου, ποσο χαρηκα με τα νεα σου!!!!!!!!!!! Η σκεψη μου ειναι κοντα σου... απο την ωρα που διαβασα για το χθεσινο ραντεβου στις 9.00πμ .Σου στελνω ολη μου τη θετικη ενεργεια κ μια μεγαλη αγκαλια ανακουφισης κ χαρας!
:love::love::love:
Φίλιππε!!! καλημέρα! τι κανεις αγόρι???? μας διαβάζεις? τιμη μας :) :starhit:
σήμερα το προγραμμα εχει....
6.30 ---->τοστ με 2 φ τυρι κ μιση ντομάτα
10.00---> 1 μικρή μπανάνα +3 καρυδια
13.00---->1 ελληνικη μπάρα
16.00---->σολωμο+ αλμύρα+1 κριθινο παξιμαδακι
19.00---->χυμο στο μπλεντερ+5 αμυγδαλα
22.00---->πρασινη σαλατα+καρυδια+χυμο πορτοκαλι με 1κσ λαδι+1 κριθινο παξιμαδακι
Γεια σας κι από μένα κοριτσάκια και Φίλιππε!!! ;)
Έλι μου, υπέροχα νέα, να δεις πώς θα ανέβει τώρα η διάθεσή σου, γιατί η δουλειά δεν είναι μόνο το οικονομικό ζήτημα (που από μόνο του είναι πολύ σημαντικό έτσι κι αλλιώς) είναι και μία ευκαιρία για κοινωνικοποίηση, για συναναστροφή με τους άλλους, μας κάνει να αισθανόμαστε χρήσιμοι και δημιουργικοί! εξαιρετικά νέα που είμαι σίγουρη ότι θα έχουν γρήγορα αντίκτυπο και στην διατροφή σου!!
Έρι μου, τα κορίτσια έχουν δίκιο, η ζυγαριά πολλές φορές μας παραπλανά (αν κι εγώ δεν έχω απαλλαγεί ακόμα από την συνήθεια, αλλά τουλάχιστον έχω μάθει να μην παίρνω τα αποτελέσματα τοις μετρητοίς). Τα ρούχα είναι ο καλύτερος δείκτης.
Εγώ σήμερα δεν ήμουν πολύ καλά, είχα μία τάση για εμετό (περιμένω να αδιαθετήσω), οπότε μέχρι στιγμής έχω φάει τα εξής:
Πρωί: 1 μπάρα δημητριακών
Ενδιάμεσα: 1 χυμό ρόδι σταφύλι πορτοκάλι
Μεσημέρι: 2 φρυγανιές με έμενταλ + γαλοπούλα + 1 δαμάσκηνο αποξ.
Τώρα λέω να πάω να φτιάξω κάτι πιο καλό να φάω και το βράδυ επειδή θα είμα έξω ίσως παραγγείλω καμμία σαλάτα.
Γειά Ρία και Αλεξάνδρα, αν και δεν είναι η πρώτη μου προτεραιότητα φυσικά και σας διαβάζω και χαίρομαι με τη πρόοδο σας.
Οι παλιότεροι ξέρετε πως δε με πείθει απόλυτα η διατροφή αυτή αλλά αυτό δεν έχει σημασία, παίρνω πληροφορίες που μπορώ άνετα να προσαρμόσω στο πρόγραμμα μου. Με έχετε ιντριγκάρει αρκετά κιόλας ώστε φέτος στις διακοπές να διαβάζω Ζουμπανέα εκτός από αθλητικ'η εφημερίδα on the beach
χαχαχαχα filippara !!! κι εγω κι εγω κι εγω... ζουμπι μελετω
Αλεξανδρα <3
ΩΩΩΩ Φίλιπ τι ευχάριστη έκπληξη!!!
Πολύ χαίρομαι που συμμετάσχεις ξανά στο φόρουμ, η παρουσία σου εδώ μέσα ήτανε κ είναι πολύτιμη!
Κοριτσάκια μου βλέπω πως τα πάτε περίφημα, έλειψα για κάποιο χρονικό διάστημα αλλα να΄μαι ξανά, επανήλθα δριμύτερη!!!!!
Σ΄αυτο το χρονικό διάστημα πρόεκυψαν κάποια προβλήματα τα οποία προσπαθώ να ξεπεράσω κ δεν αφήνω να με πάρουν απο κάτω κ σ΄ αυτό τι έχει συμβάλλει? μα φυσικά τα τρίωρα διότι δεν κάνω υπερφαγικά, πλέον επειδη δεν νιώθω καλά δεν ξεσπάω στο φαγητό όπως θα έκανα παλαίοτερα!!!!
Πήγα στο διαιτολόγο την προηγούμενη Πέμπτη κ εύχομαι σύντομα να δω αποτελέσματα, θέλω πλέον να προσέχω τον εαυτο μου!!!!!
Καλημέρα παίδες!!! Χαίρομαι που βλέπω ότι συμμετέχουν και μέλη που ήταν παλαιότερα εδώ, σίγουρα μπορούν να δώσουν τα φώτα τους και σε μας τις νεώτερες (στο forum εννοώ ;) )!!
Φίλιππε, είναι όντως πολύ καλό να είμαστε "πολυσυλλεκτικοί" και να κάνουμε προσαρμογές αυτών που βρίσκουμε στο πρόγραμμά μας, την ιδιοσυγκρασία και τον χαρακτήρα μας. Νομίζω ότι εάν κάτι μας πηγαίνει και μας κάνει να αισθανόμαστε καλά έχουμε και περισσότερες πιθανότητες να το κρατήσουμε σε βάθος χρόνου.
Προσωπικά, προς το παρόν, αυτό το πρόγραμμα μου έχει πάει γάντι γιατί τρώω εντελώς τα πάντα, δεν πεινάω και είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που πρέπει να πιέσω τον εαυτό μου να φάει!! Και η αλήθεια είναι ότι έχω δει μεγάλη διαφορά στα ρούχα μου και στα κιλά μου, έστω και αργά (ε, δεν μπορώ να περιμένω την τρελά γρήγορη απώλεια με ιταλικό, πίτσα, βρώμικο και κρουασάν σοκολάτας κάθε τόσο. Α, και μπέργκερ Ρίαααααα :lol: ). Κι αυτό που περισσότερο με έχει εντυπωσιάσει, είναι το ότι όταν κάνω τις εκάστοτε "γουρουνιές" μου (που θέλω να τις έχω στο πρόγραμμα, βαρέθηκα να καταπιέζομαι) δεν παίρνω γραμμάριο, είναι σαν να μην επηρεάζεται ο οργανισμός μου από αυτές. Και επίσης, δεν αναγκάζομαι να λέω σε όλους ότι κάνω δίαιτα όταν βγαίνω έξω, αφού μπορώ να συνδυάσω ανά πάσα στιγμή τα πάντα!! :smilegrin:
Φιλιά σε όλους και όλες, να έχουμε μία υπέροχη μέρα!!
Μπράβο break μου, το βασικό είναι να ξανασηκωνόμαστε κάθε φορά που πέφτουμε!! Βλέπεις όμως την βαθύτερη αλλαγή που έγινε με το πρόγραμμα αυτό και αυτό είναι το σημαντικότερο. Ups and downs θα έχουμε παντα, το θέμα είναι πώς τα διαχειρίζομαστε! Καλώς μας ήρθες και πάλι!!Quote:
Originally posted by break
ΩΩΩΩ Φίλιπ τι ευχάριστη έκπληξη!!!
Πολύ χαίρομαι που συμμετάσχεις ξανά στο φόρουμ, η παρουσία σου εδώ μέσα ήτανε κ είναι πολύτιμη!
Κοριτσάκια μου βλέπω πως τα πάτε περίφημα, έλειψα για κάποιο χρονικό διάστημα αλλα να΄μαι ξανά, επανήλθα δριμύτερη!!!!!
Σ΄αυτο το χρονικό διάστημα πρόεκυψαν κάποια προβλήματα τα οποία προσπαθώ να ξεπεράσω κ δεν αφήνω να με πάρουν απο κάτω κ σ΄ αυτό τι έχει συμβάλλει? μα φυσικά τα τρίωρα διότι δεν κάνω υπερφαγικά, πλέον επειδη δεν νιώθω καλά δεν ξεσπάω στο φαγητό όπως θα έκανα παλαίοτερα!!!!
Πήγα στο διαιτολόγο την προηγούμενη Πέμπτη κ εύχομαι σύντομα να δω αποτελέσματα, θέλω πλέον να προσέχω τον εαυτο μου!!!!!
Και ο σημερινός μου προγραμματισμός:
Πρωί: 1 φρυγ. σικ. + 1 φ. Milner + 2 βερίκοκα
Ενδιάμεσα: 1 digestive με μέλι - κανέλα + 2 καρύδια
Μεσημέρι: 1 μικρό παξιμάδι με ντομάτα - φέτα
Απόγευμα: 1 digestive + 2 δαμάσκηνα αποξ.
Βράδυ: κοτόπουλο με φέτα και ντομάτα στο φούρνο + λίγο ρύζι + σαλάτα (θα κάνω το τραπέζι στο νέο μπόιφρεντ, οπότε λογικά μετά θα τις κάψουμε τις θερμίδες... ;) :lol: )
τσσσσσσ:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
[i]
Βράδυ: κοτόπουλο με φέτα και ντομάτα στο φούρνο + λίγο ρύζι + σαλάτα (θα κάνω το τραπέζι στο νέο μπόιφρεντ, οπότε λογικά μετά θα τις κάψουμε τις θερμίδες... ;) :lol: )
Τριαδοκόριτσα που είστε όλες?
Λοιπόν τα νεα μου εχθές πήγα διαιτολόγο κ είχα χάσει 2,5 κιλά σε μια βδομάδα:smilegrin:είμαι πολύ χαρούμενη!
Ρια δεν σε είδα εχθές, καμάρι μου!