κρατα τη νοτα κ φτιαξε ενα τραγουδι..εννοώ κρατα οτι καλο υπαρχει μεσα σου κ δημιούργησε μια όμορφη ζωη
Printable View
Πρέπει να κάνω κάποια πράγματα πχ ξύρισμα, νύχια (παίζω κιθάρα), ξύσιμο και
ξαναβάψιμο ταβανιού κτλ αλλά δεν μπορώ να σηκωθώ απ'τον κώλο μου >:(
Δηλαδή κάθομαι και όσο κάθομαι τόσο χειρότερα νιώθω. Δε ξέρω γιατί το κάνω;;;
Νιώθω τόσο μεγάλη υπερένταση κι άγχος που δεν αντέχεται...
Καλά ένας λευκός πανέμορφος κύκνος και είναι δυνατό να νιώθει άσχημα; Κακές σκέψεις από το μυαλό, υπερένταση και άγχος; Από και κλείεται.
Σημερα νιωθω πολυ..σουέλ.. :(
κουναει το σουελ εε;και ζαλιζει περισσοτερο.ειναι βουβο βλεπεις
αισθάνομαι ότι δεν θέλω να γυρίσω πίσω αλλά τον σκέφτομαι συνέχεια...
γιατί γύρισες;
Καπως χαμενη κι ανησυχη! Πρεπει οπωσδηποτε να βρω τους βιορυθμους μου!
Φοβάμαι...
Αγωνία..κ άγχος..
παλιι σκατααα
Ερωτευμενη.............. :)
Φέρνω στη θύμιση μου ευχάριστα γεγονότα που εζησα στη ζωη μου για να μου φτιάξουν τη διάθεση αφού κάποιοι άνθρωποι τώρα μου ρίχνουν τη διάθεση αλλά και πάλι ο εγκλωβισμός στις περιστάσεις στο τώρα δεν αφηνει τη διάθεση να ανέβει. Παρακαλώ να γίνει το μεγάλο μπαμ, να μου ρθει η αλληλουχία γεγονότων, να βρω τους καταλληλους ανθρώπους, να ξεφυγω κι από ότι ειναι ασχημη ψυχολογια, αυτες οι περιστασεις να αλλάξουν.
Αγχωμένη...ήταν δύσκολο αυτό που έκανα και δεν έχει τελειώσει ακόμα...και με τρομάζει η συνέχεια...
έκπληξη και λύπη..
Νιώθω αποσταθεροποιημένη και δυστυχισμένη...θέλω να κλάψω...πονάω... :(
ειμαι αρκετα χαρουμενος και με καλη διαθεση γιατι επιτελους βρεχει κι αρχισε να κανει κρυο. καταφερα κι εσωσα 57 GB τελευταια, γλυτωνοντας καμποσο χρονο που χαλασα, μα και λεφτα αν πηγαινα στο μαστορα. οχι πως ειναι τπτ το σπουδαιο, αλλα τουλαχιστον κατι θετικο. μακαρι να ειχα περισσοτερες επιτυχιες κι αλλου, αλλα ο κοσμος/η χωρα/η πολη/η γειτονια/η πολυκατοικια/το περιβαλλον δε μου το επιτρεπουν. κι ετσι ολα κινουνται σε slow motion μεχρι βιαια να συμβει κατι και ν'αλλαξει.
χαλια..αν με ξυπνανε αποτομα γίνομαι γκρινιάρα..μια γκρινιαρα με εντονο πονοκέφαλο κ νευρικότητα είμαι αυτη τη στιγμη..αντε να πιω εναν καφε μήπως κ διορθωθεί η κατασταση
αχ πρέπει να βγω και ούτε κουράγιο για αυτό δεν έχω...
http://www.theobros.gr/thumb/phpThum...ar=C&bg=ffffff ..να γίνεις γρήγορα καλά ξωτικούλι μας!!!
Δεν μπορώ άλλο... :( :( :(
Σπασμενη... I need someone to fix me...:(
Οπως το ειπες. Ημουν. εχει 3 μερες π ειμαι σκατα.. ειδικα σημερα δν αντεχω αλλο.. εχω τασεις φυγης.. θελω να εξαφανιστω απο τους παντες κ τα παντα... να μπω σε μια καψουλα κ να εξαφανιστω να διαλυθω.. με τρομαζουν τα παντα.... μονο μεσα στην κουβερτα μ νιωθω ασφαλης... κ παλι αισθανομαι ασφυκτικα... σαν καποιος κλειστοφοβικος π χαλαει το ασανσερ κ εγκλωβιζεται... :(
Χάλια...μακάρι να μπορούσα να εξαφανιστώ...