εχω πεσει στα βαρια δηλαδη :p
Printable View
Ω ναι!! χαχαχαχαχαχαχ
Βασικά το doom πλησιάζει το death metal.... με κάποιες βασικές διαφορές...
savatage, νομίζω ότι πλησιάζουν τα μουσικά μας γούστα.
Ναι πλησιαζουν πολυ Ερις, το εχω παρατηρησει :)
Παντως το καθαρο ντουμ δεν πλησιαζει το ντεθ, ειναι εξαιρετικα εντονο το ποσο αργο ειναι. Αλλα υπαρχουν μπαντες που τα συνδιαζουν, εχουν μεσα στα κομματια τους ξεσπασματα με ντεθ σημεια αναλογα και τις επιρροες τους. Προσωπικα προτιμω πλεον αυτες τις μιξεις παρα καθαρο γκοθικ ή ντουμ
εντιτ: Ομορφη μελωδικη νταρκιλα απο τα παλια
https://www.youtube.com/watch?v=-F1D_X6hfmc
Ωραία φάση είναι.... εγώ είμαι σε μία φάση trad gothic, full 80s προς 90s.... Για κάποιο λόγο μου φαίνονται ανεβαστικά, πιο "χορευτικά".... δεν ξέρω πως να τα χαρακτηρίσω.... Συγκριτικά με το atmospheric black που άκουγα τώρα τελευταία.
οι γιατροι δε με αφηνουν να γραφτω kick boxing λογω του οτι ειμαι πολυ λιγα κιλα.λενε οτι για να με αφηναν θα επρεπε να ειχα αλλα 15 κιλα το λιγοτερο γιατι μπορει να μου δημιουργηθει προβλημα και να εχω θεμα με τα νεφρα μου μετα.
ξενερωσα..
ηθελα να πηγαινω να κοπανιεμαι και να ξεσπαω..
τωρα δε ξερω τι να κανω.γυμναστηριο κοντα δεν εχω και ειναι και πανακριβα..
χορο εχει κοντα αλλα ειναι στανταρ ωρες και εχω βαρεθει τους παραδοσιακους.πηγαινα πολλα χρονια.θα ηθελα κατι πιο εντονο.
καμια ιδεα καποιος?
θα ηθελα κατι που να μην απαιτει συγκεκριμενες ωρες ενασχολησης.να το κανω οποτε και οσο εγω θελω
Οπως? Για δωσε κανενα παραδειγμα ανεβαστικου γιατι ακουγα σολσταφιρ τωρα(σαηκεντελικ μεταλ αν τους ξερεις) και μαυρισε η ψυχη μου
Οκ αλλα χρειαζεσαι κατι που να μην σπινταρει το μεταβολισμο. Να χαλαρωνει το νευρικο συστημα αλλα να μην καις φουλ θερμιδες οπως με οποια ειδη ασκησης ειναι αναεροβια. Για χορο το σκεφτεσαι? Το ειχες ξαναναφερει νομιζω?
Ωπαα χαίρομαι που υπάρχουν και άλλες μεταλλούδες στο φόρουμ! Ρισπεκτ κορίτσια! <3
@μπου εγώ ξεκίνησα εριαλ γιόγκα όπως σου είπα! Είναι γαμάτο
εκτος απο doom και gothic ακουτε και dsbm μηπως;