Αντα για σένα το λέω για τη ζέστη γιατί δεν κάνει να ζεσταίνεσαι αφού δεν μπορείς να πιεις αρκετό νερό και για το Βαμπιράκι βέβαια γιατί θα είναι και ταλαιπωρημένη από το ταξίδι και το τρέξιμο όλη μέρα. Σου στέλνω το τηλ. μου.
Printable View
Αντα για σένα το λέω για τη ζέστη γιατί δεν κάνει να ζεσταίνεσαι αφού δεν μπορείς να πιεις αρκετό νερό και για το Βαμπιράκι βέβαια γιατί θα είναι και ταλαιπωρημένη από το ταξίδι και το τρέξιμο όλη μέρα. Σου στέλνω το τηλ. μου.
ωωωωωω νόμιζα ότι το λες γενικά Τζινάκι......σ'ευχαριστώ που με σκέφτηκες!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αντα εμένα σκέφτηκα που θα σε μαζεύω από τα πατώματα αν ζαλιστείς από τη ζέστη χιχιχιχιχι.
χαχαχαχαχα ώστε έτσι παλιοεγωίστρια ε?????????? καλααααααά....έχουμε κ δίπλα το Ιπποκράτειο.....άσε που δεν είμαι κ τόσο ερείπιο πια(που λέει ο λόγος)
σου έστειλα κ τα τηλ. μου!!!!!!
Εντάξει τα πήρα, επειδή έχω cosmote θα σε καλώ στο what's up γιατί δεν χρεώνομαι.
AAAAARRRRGGG!!! ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΤΑ U2U ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩ!!! :flaming:
εννοείται γι'αυτό σου έστειλα κ τα 2!!!!
Γιατί Ναταλία δεν μπορείς να τα δεις; Μπαίνεις από κινητό;
Οχι δεν ξερω τι ειχε παθει η συνδεση.. Τωρα απανταω κανονικα!!
Αλλα ηθελα να κατεβασω τα itunes στο λαπτοπ του μπαμπα μου μηπως και φτιαξω απο εκει το κινητο μου και δεν μπορω... :/
Που θα μου παει θα το φτιαξωωωωω!!!
Βαμπιράκι μου εγώ αύριο ταξιδεύω και δεν θα μπορέσω να σου έρθω :(. Η σκέψη μου όμως θα είναι μαζί σας. Κράτα το τηλέφωνο μου που σου έστειλα με μήνυμα στο facebook για την επόμενη φορά ;).
Αρα λοιπον θα ερθετε σιγουρα οι Τζινα και Αντα! Καλλιοπη και Ελι θα μας τιμησετε?? :)
Eιπαμε με την Τζινα στις 3 τελικα για να ειμαστε σιγουρες οτι θα εχω ξεμπερδεψει με το Ιππο και να μην σας στησω κι ολας!! :smilegrin:
Αντα είπαμε με το Ναταλάκι να το κάνουμε στις 3 αντί για τις 2 γιατί δεν ξέρει αν θα έχει ξεμπερδέψει, εχει και ο γιατρός της 2 χειρουργεία αύριο και μπορεί να την καθυστερήσει. Οπότε επιβεβαίωσέ μου εάν είναι για τις 3.
για 2 ηταν απιθανο να ερθω !
και 3 μου ειναι δυσκολο αλλα οκ αν δε ερθω 3 θα ειναι 3 και μιση
θελω παρα πολυ να ερθω να σε δω και εσενα και τη μαμα
το τηλ που εχω της μαμας ειναι οκ αν θελω να σε παρω για να δω που ειστε η να σου πω αν δε τα καταφερω να ερθω???
Ωραια!! Σας περιμενω αυριοζ! Καλλιοπη κανονισε την πορεια σου και δεν ερθεις! ΚΑΝΟΝΙΣΕΕΕ!!
Ελη στην αρχη καταλαβα οτι θα μπορουσες για αυριο, μετα μου το εκανε λιανα η Τζινα οτι δεν μπορεις.. :(
Το Σεπτεμβρη σας θελω ΟΛΕΣ εκει!! Να ειμαστε καλα 1α απο ολα... :)
παντως αν μπλεξεις με τους γιατρους πρεπει να εχεις χρονο μπροστα σου
εμενα και 3 νωρις μου φενετε θα εχουν τελειωσει??????
αλλα οκ
KALLIOOOPH!! Μαζι απανταμε! :D
Ωραια μακαρι να μπορεις να σε δουμε!!! :roll:
αχ βρε αντα εισαι και μακρια εισαι και μεσ την ατονια τωρα αλλιως θα σου ελεγα να ερθω να μου ριξεις μια αναστηλωση να μη με γνωρισει το βαμπιρακι !!!!!
αν και ετσι που εχει γινει η μουρη μου δε το βλεπω να με γνωριζει :P
aaaaaaa
ξεχασα αρχισε και η τριχοπτωση! και ελεγα θα γλυτωσω :P
ΚΑΛΛΙΟΠΗ!! Λες να μην γνωρισουμε η μια την αλλη??? :p
Μια θεα θα εισαι ειμαι σιγουρη! Οπως και ολες μας!!!! :roll:
Koριτσια φευγω παμε να προλαβουμε το πλοιο!! Φιλακια πολλα τα λεμε απο κοντα αυριο!!!χχχχχχ
Καλό ταξίδι να έχετε Βαμπιράκι.
κοριτσια!
μιλουσα με τη μαμα μου που ολο εκλαιγε λογω της οικονομικης καταστασης. δεν ξερω τι την εχει πιασει(δεν εχει κλημακτηριο).
την λυπηθηκα παρα πολυ. κι οταν της ειπα πως σε 2 μηνες θα μπορεσω εγω να τους δωσω καποια χρηματα εκλαιγε ακομη περισσοτερο αλλα μου ειπε οτι ηθελε κι εκεινη να μου το ζητησει και ντρεποτανε. και μου ειπε μεχρι να πληρωσει κατι χρεη που εχει απο κατι χαρατσια δεν θα ερθει να μας δει.
στενοχωρηθηκε παρα πολυ...... δεν θελω να την ακουω τοσο στενοχωρημενη και μαλιστα για κατι τοσο ανουσιο οσο το οικονομικο.
δεν την αφηνει ουτε με τη χαρα μου να χαρει....
Koritsaki είναι όντως ανούσιο το οικονομικό αλλά δυστυχώς επηρεάζει άμεσα την ποιότητα της ζωής μας και με τόσα που καλούμαστε να πληρώνουμε συνέχεια με αυτήν την κατάσταση στην Ελλάδα είναι λογικό να έχει πελαγώσει η μητέρα σου γιατί σίγουρα ζει, όπως και πολύς άλλος κόσμος εδώ, πρωτόγνωρες καταστάσεις.
koritsaki και εγω στην ιδια κατασταση ειμαι με τη μαμα σου αλλα προσπαθω γιατι εμενα τα παιδια μου ειναι μικρα και εχουν αναγκη τη μαμα τους!
ειναι χαλια γενικα τα πραγματα αλλα δε μπορουμε να κανουμε αλλιως!
ας τα αφησουμε τα ασχημα !
εχω να σας πω οτι απο σημερα ειμαι μια αραβωνιασμενη!!!!!
Καλλιόπη αρραβώνιασες την κόρη σου;
οχι καλε!
εγω ειμαι αραβωνιασμενη!
μετα απο 15 χρονια φορεσα τη βερα μου στο αριστερο βεβαια γιατι στο δεξι δε μπαινει ακομη!
αρα ειμαι αραβωνιασμενη ! και περιμενω να μπει στο δεξι για να γινω μια παντρεμενη!
:lol::lol: Τέλειο!! Μπράβο, είναι πολύ συγκινητικό που μπόρεσες να φορέσεις πάλι τη βέρα σου.
ναι το ηθελα πολυ αλλα δεν πηγαινα να τη μεγαλωσω γιατι ειναι λεπτη και θα χαλαγε!
τελικα εκλεισε για 3 αυριο?
Ναι Καλλιόπη, αύριο στις 3, δεν έχει απαντήσει ακόμα η Αντα αλλά πιστεύω να μπει αργότερα και να το δει, διαφορετικά θα της τηλ. αύριο το πρωί να της το πω.
καλησπερα σε ολες σας..τι κανετε? Εγω πηγα τον γιο μου στο νοσοκομειο το απογευμα ξαφνικα γιατι τον επιασε ενας πονος στο στερνο,δεν μπορουσε να αναπνευσει κ του ερχοταν να κανει εμετο...πηγα στο νοσοκομειο δεν ειχε παιδιατρο γιατι η παιδιατρικη πλεον δεν ειναι απογευμα στο νοσοκομειο της Κορινθου κ τον ειδαν 2 παθολογοι οι οποιοι μου ειπαν οτι ειν αι μαλλον μυοσκελετικος πονος ο οποιος αν συνεχισει αποψε να τον φερω στην Αθηνα στο Πσιδων η στο Α.Σοφια..αυτα.
Ωχ, Μαράκι τι είναι τούτο πάλι; Ελπίζω να συνέλθει ο γιός σου και να μην είναι τίποτα σοβαρό.
οκ εγω δε ξερω που ειχατε βρεθει την αλλη φορα αλλα ελπιζω να βρεθουμε!
μαρακι περαστικα στο γιοκα σου!
Εν τω μεταξυ το ματακι μου χειροτερευει κ με το τρεξιμο για τον μικρο που χρονος για μενα...δευτερα κ χτες παιδοοδοντιατρο..σημερα στο νοσοκομειο επειδη ποναγε...ευχομαι να μην "κατσει" τιποτα αλλο..Οοσο για αυριο σας ζηλευω...να πιειτε καφε κ για μενα..εστειλα u2u στην Αντα να μου στειλει κ μενα το whats up γιατι μου εχει δωσει το vodafone κ αν ειναι να σας παρω κ να σας πω κοριτσιααααααααααα...γιουχ� �υυυυυυυυυυ...Τζινα μου δεν σε πηρα γιατι ελαβα το μνμ σου κ φανταστηκα οτι οταν μπορουσες θα εκανες καμμια κληση..χαρηκα πολυ που ειδα την Ναταλια μας να κανει αστειακια..να μου την φιλησετε ολες αυριο...
Σας ευχαριστω κ τις 2 σας...Τζινακο μου δεν ποναει τωρα τον εχω ξαπλα ..αν αυριο ομως εχει ενοχληση θα τον παω στην παιδιατρο του μιας κ σημερα ηταν κλειστα...ευχομαι να μην ποναει κ αυριο...
Καλλιόπη αν έρχεσαι από κέντρο πριν φτάσεις στο Ιπποκράτειο στο αριστερό σου χέρι είναι η Πλατεία Μαβίλη, με το τρόλεϋ είναι η στάση Πλατεία Μαβίλη και η επόμενη στάση είναι το Ιπποκράτειο. Αν έρχεσαι από Αλεξάνδρας ή Κηφισίας περνάς το Ιπποκράτειο και όπως κατεβαίνεις η πλατεία είναι στο δεξί σου χέρι, εκεί ακριβώς έχει διάφορα καφέ, όχι πολλά γιατί είναι μικρή η πλατεία.
Κορίτσιααααααααααααα...μπή� �α....ειλικρινά με σκοτώνετε για αύριο.....γιατί εγώ θα είμαι εκεί ήδη για εξετάσεις τι θα κάνω σαν τον κούκο μέχρι τις 3???κ δεν θα έχω κ το αυτοκίνητο....Τζίνα δεν μπορείς εσύ να έρθεις κατά τις 2 να περιμένουμε τα κορίτσια????δεν έχω τι άλλο να κάνω....γιατί αν πάω πιο μετά δεν θα βρώ γιατρό!!!
Καλλιόπη έτσι όπως είμαι εγώ τελευταία ούτε τον εαυτό μου μπορώ να σουβατίσω.....χαχαχχα
Μαράκι περαστικά στον γιόκα σ κ ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό!!!!!!
Αντα μου έχεις δίκιο αλλά είναι πολλές οι ώρες γιατί εγώ θα κάτσω με το Βαμπιράκι μετά μέχρι να φύγει, εσύ θα φύγεις νωρίτερα εννοείται γιατί δεν θα αντέξεις κιόλας. Κι εγώ δεν είμαι στα καλύτερα μου για τόσες ώρες εξόρμηση γιατί κάτι η ζέστη κάτι το ότι δεν τρώω καλά έως καθόλου, είμαι κάπως. Πήγαινε όσο πιο αργά γίνεται στο γιατρό, το πιο πιθανό είναι να δεις και το Βαμπιράκι στο νοσοκομείο, μακάρι να τελειώσει και νωρίτερα και να μας περιμένετε μετά εσείς.
Καλησπερα.σας διαβαζα ολη μερα ομως ημουν τοσο θυμωμενη με το γιατρο του βαμπιρακιου που δεν ηθελα να γραψω τιποτα.ποσο εχω τσαντιστει με το ολο θεμα δεν λεγεται.καλα να περασετε αυριο και να δωσετε μια μεγαλη αγκαλια απο εμενα στοι ναταλονι μου.
Μαρια περαστικα στο γιο σου.
Καλλιοπακι φρεσκοαρραβωνιασμενο αντε και με βερα στο δεξι.
Καλησπέρα Λιλάκιον. Με τους γιατρούς είναι ου μπλέξεις.