ʼσπρος σίφουνας, καθαρίζει πλακάκια, νιπτήρες, λαλάγκια, τα πάντα!! :lol: :lol:
Τρώτε, κυρία Τζίνα; Μας άνοιξε η όρεξη; Αχ, τι τα θυμάμαι εγώ αυτά; Λαλαγκομαραθώνιος, διάλειμμα για γρήγορο σνακ και γρήγορα πίσω στη δουλειά!
Printable View
ʼσπρος σίφουνας, καθαρίζει πλακάκια, νιπτήρες, λαλάγκια, τα πάντα!! :lol: :lol:
Τρώτε, κυρία Τζίνα; Μας άνοιξε η όρεξη; Αχ, τι τα θυμάμαι εγώ αυτά; Λαλαγκομαραθώνιος, διάλειμμα για γρήγορο σνακ και γρήγορα πίσω στη δουλειά!
ʼσε Eli κι εγώ δεν το είχα υπολογίσει και έτρεχα να κάνω beaute. Σκέφτηκα και την ʼβα με τις αποτριχώσεις της, κι έλεγα που είσαι ʼβα να δεις πως γίνεται το ξύρισμα express!!! :lol:
δεν φταίω εγώ εσύ μου έδωσες υλικό ;) καλού κακού την επόμενη φορά πρώτα καταπίνουμε μπουκιά μετά διαβάζουμε! :lol:
ε όχι να σε πνίξουμε κιόλας φρεσκολαλαγγολουσμένη μου! :lol:
:lol::lol:Quote:
Originally posted by Ava
Αλλά ΚΥΡΙΩΣ αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=qA93VCaF5DE
Αφιερωμένο εξαιρετικά, σε μία εξαιρετική κυρία, για μία εξαιρετική στιγμή!
Καλησπέρα :kiss:
Κορίτσια μου δεν σας προλαβαίνω αχ τι θα κάνω?
Ξεκίνησα να σας διαβάζω από εκεί που μείναμε, τρώω το βραδινό θέλω να δω ταινία κ να κοιμηθώ!!!!!!!!!:shocked2:
Πότε θα τα προλάβω όλα?
Και που τις κάνω τις αποτριχώσεις, τι καταλαβαίνω; Εγώ τα κάνω, εγώ τα βλέπω..
Όσο θυμάμαι την τελευταία φορά, που η αισθητικός δεν κατάλαβε το είδος του μπικίνι που ήθελα... Επιθυμούσα κάτι ελαφρώς σεμνό και αυτή με έκανε γλόμπο! Τζάμπα τράβηξα τέτοιο βάσανο!
Διάβαζε, γρήγορα, έχουμε εξελίξεις! Το γιορτάζουμε!Quote:
Originally posted by break
Quote:
Originally posted by Ava
Διάβαζε, γρήγορα, έχουμε εξελίξεις! Το γιορτάζουμε!Quote:
Originally posted by break
Λέγε!!!!
Τι γιορτάζουμε?
Τώρα άκουσα τις αφιερώσεις σου ʼβα γιατί μίλαγα με την αδερφή μου στο τηλ. Καλά η Αργυράκη όλα τα λεφτά!! Κορίτσια κάποια στιγμή με έπιασαν τα γέλια και με ρώτησε γιατί γελάω αλλά του είπα τίποτα κάνε δουλειά σου! Μου ήρθαν γέλια γιατί σκέφτηκα εσάς και το μακελειό που θα γινόταν όταν σας το έλεγα! Αλλά τι να του πω; Γελάω προκαταβολικά για αργότερα που θα σε κάνω ρόμπα! :lol:
Ακόμη δεν κατάλαβες; Μία από εμάς, τις λαλαγκοστερημένες, είδε επιτέλους το Φως της!!
Με έφαγε η ζήλεια και πήγα στο παρεάκι και άρχισα να ξύνομαι για λαλαγκοκατάσταση!
Τι θα γίνει με μένα, με πιάνει το παράπονο, θέλω κι εγώ λαλάγκι...
Θα φας κι εσύ..
Πότε; Όλο λόγια είσαι...
Σύντομα...
Τώρα, δεν ξέρω αν το είπε για να με ξεφορτωθεί, αλλά για καλό και για κακό, φυλάξτε μία σαμπάνια! :tumble:
Τα λαλάγγια γιορτάζουμε Break, τα λαλάγγια!:lol:
Quote:
Originally posted by Ava
Ακόμη δεν κατάλαβες; Μία από εμάς, τις λαλαγκοστερημένες, είδε επιτέλους το Φως της!!
Με έφαγε η ζήλεια και πήγα στο παρεάκι και άρχισα να ξύνομαι για λαλαγκοκατάσταση!
Τι θα γίνει με μένα, με πιάνει το παράπονο, θέλω κι εγώ λαλάγκι...
Θα φας κι εσύ..
Πότε; Όλο λόγια είσαι...
Σύντομα...
Τώρα, δεν ξέρω αν το είπε για να με ξεφορτωθεί, αλλά για καλό και για κακό, φυλάξτε μία σαμπάνια! :tumble:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Τζίνα, δεν μας είπες, καλό το λαλάγκι; ʼξιζε τον κόπο; Ή την πάτησες σαν την αφεντιά μου; Τον Αύγουστο έφαγα λαλάγκι, μετά από πολύυυυ μεγάλη αναμονή, αλλά... Πιο πολύ ευχαριστήθηκα τη διαδικασία, το φλερτ, την όλη κατάσταση, παρά το λαλάγκι αυτό καθαυτό...
Περίμενα πυροτεχνήματα και ήρθε ένα φυτιλάκι, ένα "τσαφ" και αυτό ήταν! :o
ʼβα μου είναι πολύ καλό το λαλάγγι κι η απόδειξη είναι ότι ενώ το έτρωγα για 12 χρόνια δεν το βαρέθηκα ποτέ! Αυτό που μου αρέσει την ώρα που "τρώμε" αλλά με εκνευρίζει όλες τις άλλες ώρες είναι το σώμα του που είναι το ακριβώς αντίθετο από το δικό μου, σφιχτό σαν πέτρα. Πόδια, οπίσθια και χέρια θεόσκληρα χωρίς να τα σφίγγει!
Περιττό να σας πω ότι κλαίω κυριολεκτικά από τα γέλια, έχετε ρέντα! Το Γιωτάκι μας που είναι; Το τρομάξαμε;