Ειναι απαραδεκτο αυτο που εχει κανει τζινα.και εσυ πρεπει να εμπιστευτεις και τη ζωη σου στα χερια τους μετα.στομαχοπονος με εχει πιασει απο τα νευρα.
Printable View
Ειναι απαραδεκτο αυτο που εχει κανει τζινα.και εσυ πρεπει να εμπιστευτεις και τη ζωη σου στα χερια τους μετα.στομαχοπονος με εχει πιασει απο τα νευρα.
Τζίνα μου τα ταμεία κλείνουν 2 παρά τέταρτο....οπότε δεν μπορώ να πάω αργότερα!!!!αγχώθηκα.....λογι� �ά κάπως θα το κάνω να είμαι εκεί....εκτός αν δεν είμαι καλά!!!οπότε το αφήνουμε 3 εκεί!!!
Εγώ είμαι της γνώμης ότι όταν βρούνε τι ακριβώς συμβαίνει, το αντιμετωπίσουνε και ηρεμήσουν να τον κυνηγήσουν δικαστικά. Δεν καταφέρνεις και πολλά γιατί μεταξύ τους αλληλουποστηρίζονται αλλά του χρειάζεται ένα τράβηγμα στα δικαστήρια.
Αντα αφού θα είσαι στον ίδιο χώρο με το Βαμπιράκι μπορείτε να συναντηθείτε εκεί, να καθήσεις μαζί τους και να έρθετε μετά μαζί.
καληνυχτα τσουπρες μου..θα τα πουμε αυριο..φιλακια πολλα
Καληνύχτα Μαράκι, εύχομαι να έχετε μία ήρεμη νύχτα και ένα καλό ξημέρωμα.
Μα αυτο που εκανε στη ναταλια μπορει να το κανει ανα πασα στιγμη στον οποιονδηποτε.κατι τετοιοι ειναι για κλοτσιες.τωρα του θυμηθηκε να δει τη βιοψια τωρα του θυμηθηκε να ασχοληθει και να λεει και μαλακιες ενω δεν ξερει τιποτα για την περιπτωση της????την αδεια να του παρουν οχι απλα να τον πανε στα δικαστηρια.
τζινα μου ξερω που ειναι η πλατεια μαβιλη το καφε δε ξερω που πηγατε αλλα δε θα χαθουμε !
Κουκλίτσες πάω να ξαπλώσω, καλό μας βράδυ και καλό μας ξημέρωμα. Φιλάκια.
καληνυχτα τζινακι!
ελπιζω οτι θα τα πουμε αυριο απο κοντα!
γιουχουυυυ λιλακι εδω εισαι?
Ναταλία μου, εφόσον απ΄όσο καταλαβαίνω δε πολυξέρουν οι γιατροί τι παίζει το πιο σημαντικό είναι το τι θα δείξουν οι απεικονιστικές εξετάσεις που θα κάνεις.
Αυτό βέβαια δε θα σε εμποδίσει να πάρεις γνώμες από όσους καλούς γιατρούς μπορείς. Εγω θα πρότεινα και μια βόλτα στον Αγ. Σάββα(δίπλα είναι άλλωστε στο Ιπποκράτειο που θα πας), εξαιρετικό νοσοκομείο με άριστα κατηρτισμένο προσωπικό από εμπειρία που είχα με πολύ στενό μου πρόσωπο.
Καλημέρα όλη μέρα.
good morning!!!!!
τζινακο ο γιατρος που γραφει η κελλυ80 οτι την εδιωξε και της ειπε θα περασει ειναι ο ιδιος με της ναταλιας???
καλημερα
λιλακι ναι νομιζω ειναι ο ιδιος γιατρος
Λίλα ο ίδιος γιατρός είναι. Ε ρε Jumbo που του χρειάζεται!!!!
ε ρε π00000στη μου
παντως αυτο με το πυρετο το ειχε και μια αλλη γνωστη μου
οχι απο τον ιδιο γιατρο απο τον αλλο και την εστειλε να κανει αξονικη
τελικα δεν ηταν κατι και περασε
αυτος θελει καταγγελεια στον ιατρικο συλλογο ειναι θρασυτατος
Πάντως η Kelly πρέπει να ξαναπάει, κακώς έφυγε την πρώτη φορά έτσι, σιγά μην πήγαινα εγώ, του έδινα και 50 ευρώ για να μου πει ότι θα μου περάσει και έφευγα άπραγη να ψήνομαι στον πυρετό! Θα μας είχε ακούσει όλος ο όροφος.
Καλημέρα κορίτσια μου.
Χθες χάθηκα γιατί ήμουν αδιάθετη και μου βγήκε μία απίστευτη εξάντληση. Ευτυχώς σήμερα νιώθω καλύτερα και μπορώ να πάρω τα πόδια μου να κάνω πέντε δουλειές που θέλω πριν φύγω. Σήμερα το απογευματάκι θα φύγω για το ΣΚ και θέλω να αφήσω τον Γιώργο τακτοποιημένο και με φαγητό μαγειρεμένο. Αύριο το απόγευμα θα είμαι με την αφή στο Ρίο και θα τα λέμε με την φτουτάτη μας και την Ναταλένια! :roll:
Λυπάμαι που δεν θα προλάβω σήμερα να δω το Ναταλάκι μας, αλλά επιφυλάσσομαι για την επόμενη φορά ;). Τζινάκι μου να μου την φιλήσεις και να της δώσεις μία αγκαλιά και από εμένα και το ίδιο θα κάνω και εγώ στην Φτουτάτη και στην Ναταλία :D
τζινακο και εσενα αυτος στην εκανε???
Καλημέρα Ελάκι, πολύ χαίρομαι που θα έχετε συνάντηση κορυφής χιχιχι. Καλό ταξίδι να έχετε και να περάσετε όμορφα. Μην ξεχάσεις να πάρεις τον καμπούρη χιχιχιχι.
Κοριτσάκια μου βλέπω ο Φανταστικός γιατρός ξαναχτύπησε;
Ε ρε ξύλο που θέλει! Μόλις διάβασα τι έπαθε η κοπέλα....
Λιλάκι όχι, αυτός που μου την έκανε δεν είναι πια στο Ιπποκράτειο, είναι μόνο ιδιωτικά, είναι ο ίδιος με της Κατερίνας, της Μακ και της Αλίνας.
Και εγώ χαίρομαι Τζίνα μου αλλά τις μεγαλύτερες χαρές τις κάνει η Φτουτάτη χιχιχιχι. Ο καμπούρης έχει μπει στη λίστα των επιβατών ήδη :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλημέρα Ελάκι, πολύ χαίρομαι που θα έχετε συνάντηση κορυφής χιχιχι. Καλό ταξίδι να έχετε και να περάσετε όμορφα. Μην ξεχάσεις να πάρεις τον καμπούρη χιχιχιχι.
ποιος ειναι ο καμπουρης καλε
Λίλα είναι συνθηματικό, είναι μία βόμβα που θα την χρησιμοποιήσει η Eli για να ανατινάξει το νοσοκομείο σε περίπτωση που δεν έχουν φερθεί στην Φτουτάτη όπως της αρμόζει! :lol:
Μπορεί το Ρίο να γλύτωσε από την φωτιά αλλά από μας δεν θα γλυτώσει! χιχιχιχιχι
Λίλα μου ο καμπούρης είναι μία καμήλα kαι θα στολίζει τον λαιμό της Ναταλίας μας από αύριο :D
Καλημερουδια στα αγγελουδια του φορουμ..κοινως εσας κοριτσακια μου..Ευτυχως ο γιοκας μου ειχε μια ηρεμη νυχτα κ σημερα δεν ποναει.Τωρα πριν λιγο μιλησα κ με την παιδιατρο του η οποια μου ειπε οτι αν πονεσει ξανα να κανουμε την ακτινογραφια θωρακος που δεν μου εκαναν εχτες κ να της τον παω αμεσως..βλεποντας κ κανοντας..Τζινα μου δεν σε εχω ξεχασει θα σε τελεφωνησω αργοτερα..τωρα σας αφηνω γιατι απο το πρωι δεν εχω παρει ανασα..χειροτερα κ απο τον Βεγγο τρεχωωωωωωω..φιλακια στα μουτρακια :starhit:
Καλημέρα Μαράκι. Ελπίζω να συνεχίσει να νιώθει καλά ο γιόκας σου και να μην χρειαστεί να τρέχετε πάλι!
Καλημέρα Μαράκι, ευτυχώς που ο γιός σου είναι καλά και δεν χρειάστηκε να τρέχετε μέσα στη νύχτα. Εύχομαι να ήταν κάτι περαστικό και να μην το ξαναπάθει. Καλή δουλίτσα.
ζεστη!!
τελικα τζινα εγω εσυ και η αντα θα παμε?
η σοκολατιτσα ????
Καλλιόπη τέλεια η φωτό. Ναι, εμείς θα είμαστε, δεν έχω μιλήσει με τη σοκολατίτσα, αλλά με αυτή τη ζέστη χλωμό το βλέπω να μπορούσε να έρθει.
ok ελπιζω να ερθω γιατι αρχισε παλι τα παλαβα του σημερα!
βεβαια ειναι ο αντρουκης μου εδω και μου λεει πηγαινε ελπιζω να μην αλαξει κατι
Καλλιόπη πολύ όμορφη η φωτογραφία! Θέλω και εγώ παραλία και ένα καρπούζι να χωθώ μέσα του! :lol:
Ετοιμάζομαι για την επικείμενη αναχώρηση... Σας φιλώ να μου περάσετε όμορφα το ΣΚ ότι και να κάνετε! Πολλά πολλά φιλάκια στο Ναταλόνι μας που σε λίγο θα δείτε από κοντά. Καλό καφέ κοριτσάκια μου!
καλημερα κι απο μενα!!!
καλα να περασετε ελλη το σ/κ!!!
καλλιοπκαι τζινακι και αντα καλο καφεδακι με το ναταλακι!!!
μαρακι ευτυχως του περασε του μικρου! ελπιζω να μην τον ενοχλησει ξανα!!!
η πρωινη μου αναφορα τωρα!!
χθες εκανα 5 τσιγαρα
επισης προσπαθησα αλλα δεν μπορεσα να κανω καθολου χοπ χοπ ουτε καν να τρεξω γιατι οι μυς μου, οι τετρακεφαλοι με πονουσαν απιστευτα...ηταν αδυνατο να κανω οτιδηποτε...μεχρι και στις σκαλες δυσκολευομουν....
οποτε θα προσπαθησω σημερα παλι!!!
Κοριτσάκι αν νιώθεις τόσο πιασμένη προσπάθησε να πας για ένα περίπατο. Θα σε βοηθήσει να ξεπιαστείς. Επίσης μην ξεχνάς να κανεις διατάσεις κάθε φορά που τελειώνεις το χοπ χοπ!
Μπράβο για το κάπνισμα το κρατάς σε πολύ καλά επίπεδα :)