Το σώμα σου προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι την ώρα του "φαγητού".. Όταν τρώμε, δε μιλάμε, ούτε καν σκεφτόμαστε! :bigsmile:
Προσπάθησε να εστιάσεις στη διαδικασία, αφέσου στα σκληρά και έμπειρα χέρια του!
Αχ, τι παθαίνω νυχτιάτικα!
Printable View
Το σώμα σου προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι την ώρα του "φαγητού".. Όταν τρώμε, δε μιλάμε, ούτε καν σκεφτόμαστε! :bigsmile:
Προσπάθησε να εστιάσεις στη διαδικασία, αφέσου στα σκληρά και έμπειρα χέρια του!
Αχ, τι παθαίνω νυχτιάτικα!
Μα αυτός είναι και ο λόγος που μου αρέσει το φαι μαζί του γιατί με έκανε να νοιώθω από την πρώτη στιγμή άνετα με το σώμα μου, χωρίς κανένα κόμπλεξ απολύτως.
Θα ξαναφάτε παρέα ή δεν το συζητήσατε αυτό; Μάλλον δε συζητήθηκε, αυτά προκύπτουν άλλωστε..
Για κάνε μία επανάληψη.. Η επανάληψις είναι μήτηρ της μαθήσεως άλλωστε!
Καλά, όλη η συζήτηση με το "φαγητό", μου θυμίζει την αντίστοιχη στο sex and the city, όπου οι φίλες, για ευνόητους λόγους, χρησιμοποιούσαν τη λέξη "ζωγραφίζω"! :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=N6DBT_ONAjE
Ναι γιατί πρέπει να το μάθω αφού δεν το ξέρω καλά! Δεν το συζητήσαμε αλλά αφού από το καλοκαίρι ακόμα με έπρηζε τώρα θα σταματήσει; ʼσε που τώρα δε με νοιάζει, αν είναι νά'ρθει θε να'ρθεί.....
Ακριβώς επειδή δε σε νοιάζει, γι' αυτό θα παραμείνει! Δεν το ξέρεις αυτό; Μυρίζονται την απελπισία μας ή το ανετιλίκι μας. Όταν διαπιστώνουν το δεύτερο, τότε είναι που δεν ξεκολλούν με τίποτα!
Ουφ κορίτσια τώρα τελείωσα.....................:lol:
ʼντε κ στα δικά μας!!!!!!!!!!!!!
ʼντε τελείωσε και η break μας ... ʼβα εσύ ακόμα να τελειώσεις; :lol::lol::lol:
Εγώ πάντως μόλις τελείωσα ......... εννοώ μόλις έφαγα...... ρύζι με σαλάτα :lol: και που σας άφησα και που σας βρίσκω!!! Έχει πάρει φωτιά το Ντεζιροτόπικ ατμούς βγάζει και αγκομαχητά σε λίγο θα βάλουμε και ένα ΧΧΧ στον τίτλο και προσοχή άνω των 18!
Εμείς δεν είδαμε χιόνι κλαψ κλαψ
Αφες πολύ όμορφο το χωριό σας!!!!
Αχ πόσο θα ήθελα να είμαι στη πλατεία κ να παίζω χιονοπόλεμο:tumble::tumble::tumble:
monahoiot μακάρι να πάνε όλα καλά κ κυρίως να είναι καλό παιδί!
Και μετά από αυτό το καταπληκτικό πάρτυ, θα σας ξενερώσω...
Έχω το παρεάκι μέσα και με περιμένει για το Χάρρυ Πόττερ! Κεριά, φωτιστικά, ποπ κορν, όλα στη θέση τους!
Μα τι ξενέρωμα, μετά από λαλαγκοπάρτυ, να ξεπέφτω στον Χάρρυ! Τώρα που το σκέφτομαι, σα να μεγάλωσε αυτό... Μμμμ... :lol: ʼτιμη κοινωνία, που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις! :lol:
Τζίνα, κορίτσι μου, και εις άλλα με υγεία! Πάρα πολύ το χάρηκα!
Καληνύχτα, κορίτσια μου!
Φιλάκια!
Quote:
Originally posted by Ava
Και μετά από αυτό το καταπληκτικό πάρτυ, θα σας ξενερώσω...
Έχω το παρεάκι μέσα και με περιμένει για το Χάρρυ Πόττερ! Κεριά, φωτιστικά, ποπ κορν, όλα στη θέση τους!
Όλα μα όλα στη θέση τους..........................?:smirk:
Καλά κορίτσια τρελάθηκα! Χτυπάει τώρα το τηλέφωνο και είναι αυτός με το ξακουστό λαλάγγι! Μου λέει στο ιντερνετ δεν είσαι τώρα; Μου έφυγε η ψυχή γιατί λέω έχει γούστο να διαβάζει κάπου το τι γράφω!! Βέβαια δεν έχει υπολογιστή ούτε ξέρει το όνομα του φόρουμ αλλά λέω γιατί ρωτάει; Και ήθελε τελικά να δω αν μπήκε μία αγγελία που έχει βάλει στη χρυσή ευκαιρία.
Αμάν, Τζίνα μου, τι λαχτάρα ήταν αυτή; Φαντάζεσαι να σου έλεγε, μωρή ξεφτιλισμένη, πάλι με ξεφωνίζεις; Αυτό ήταν, θύμωσα τώρα, δεν θα σου ξαναδείξω το λαλάγκι μου! :lol:
Τηλεφώνησε, ε; Σαν να γλυκάθηκε...
Όσο για μένα, πάω μέσα, στο Χάρρυ και στο παρεάκι, που μου κρύβει το δικό του λαλάγκι..
Έξω χιονίζει...
Μάκια, μάκια, μάκια!!
Μια που μπήκα μια που βγήκα ................... πονηρές μη πάει το μυαλό σας στο πονηρό!
Πάω για ύπνο μιας κ τελείωσα όσα είχα να κάνω, έφαγα, σας διάβασα, τη ταινία δε θα τη δώ γιατί αποδείχτηκε μαλακία !!!!!
ʼντε καλό βράδυ πάω να ονειρευτώ κανα λαλάγγι χαχαχαχα :blush:
Καληνύχτα ʼβα μου! Καλά να περάσετε ;)