-
Καλησπέρα κοριτσάρες μου!
Καλέ πότε προλάβατε κ κανονίσατε συνάντηση:puzzled:? Απο εχθες το μεσημέρι έχω να μπω!!!!! θα δω το Ναταλάκι τον Σεπτέμβρη.
Αν κ δεν θα μπορουσα να έρθω γιατι έρχετε η αδελφή μου με τον αρραβωνιαρη κ εχουμε οικογενειακο τραπεζι το μεσημερι, αυτος ήτανε κ ο λογος που δεν μπηκα εχθες αφου πήγαμε για ψωνια στο σουπερ μαρκετ μετα πηγαμε στο κεντρο να ψωνισουμε κ τα υπολοιπα μετα εκανα γλυκό, σήμερα μια πίτσα κ το σπιτι ευτυχως τις βεράντες τις έκανε η μάνα μου!
Ελλάκη καλά να περάσεις κ πολλα φιλάκια σε Ναταλία κ Γλαύκη, πας Ναυπακτο απο τώρα τελικά?
κοριτσάκι χαλαρά, τρέξε μέρα παρά μέρα να ξεκουράζεται το σωμα,κ στο γυμναστήριο ετσι δεν γινεται? τη μια μερα χερια την άλλη ποδια κλπ
-
αααααααα κοριτσάκι ξέχασα να σου πω πολλά μπράβο :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup: για το τσιγάρο!!!!
-
ευχαριστω σοκολατιτσα!!!!
δεν τρεχω στο γυμναστηριο. στο παρκο τρεχω η διπλα στο ποταμι!!! εδω δεν εχει εφιαλτικη ζεστη!!!
στο γυμναστηριο θα παω μολις καταφερω να τρεξω 25 λεπτα συνεχομενα!!!
α! πηρα και το παιχνιδι fitness για το PS3. εχει δοκιμασει καμια σας τετοιες μεθοδους???
λεει οτι βαζεις ποσα κιλα εισαι,τι υψος εχεις, ποσο χρονων εισαι, τι φυλο και τι στοχο εχεις (πχ απωλεια 15 κιλων) και σου βγαζει εξατομικευμενο προγραμμα.
επειδη εχουμε και το move θα μπορει να ανιχνευει ποσο καλα τα πηγα και θα μου λεει και ποσες θερμιδες εκαψα και ποσο κοντα ειμαι στο στοχο.
εχετε δοκιμασει τιποτα τεοιο η παρομοιο??
-
Με κατι τετοια ασχολειται η κολητη μου, ειχα παει μια μερα στο σπιτι της κ με ειχε βαλει να κανω κατι παρομοιο δεν ξερω αν ειναι το ιδιο, ειχε πλάκα!!!!
Η φίλη μου έχει δει βελτιωση αλλά γενικά σχολείται με γυμναστικές απο παλια!
-
Ακόμα δεν εχω αποφασίσει αν θα φυγω αυριο η σε δεκα μερες!!! προς το παρων παω λιμάνι τα λέμε!
-
δεν γυρισε καμια ακομα απο το καφεδιασμα???
-
Καλησπέρα. Πριν λίγο γύρισα από τον καφέ. Οπως ήταν αναμενόμενο πέρασα πολύ όμορφα με τα κορίτσια. Γνώρισα και τη μητέρα της Ναταλίτσας που είναι υπέροχος άνθρωπος, με τον καλό τον λόγο για όλους, με μια αγκαλιά για όλους και αν και είμαστε κοντά ηλικιακά μας πρόσεχε και μας φερόταν σαν να είναι μαμά μας! Ξανασυστήθηκα και με την Καλλιόπη χιχι που είναι εμφανώς πιο αδύνατη από την προηγούμενη φορά που την είδα. Και στην Αντα φαίνονται τα κιλά που έχει χάσει και χάρηκα που πριν λίγες μέρες πίναμε πάλι καφέ μαζί και σήμερα την ξαναείδα και ήταν και χειρουργημένη και αδυνατισμένη και ροδοκόκκινη, ούτε που φαίνεται ότι έχει κάνει χειρουργείο πρόσφατα. (Αντα μην ξεχάσω να σου πω ότι η μαμά της Ναταλίας στενοχωρήθηκε πολύ γιατί ήθελε να μας κεράσει όλες και δεν σε είδε που άφησες τα χρήματα για τον καφέ σου, ήθελε να μας τα δώσει για να σου τα δώσουμε πίσω! ) Κάποια στιγμή έφυγε η Αντα γιατί είχε ταλαιπωρηθεί από το πρωί στο Ιππο και πήγαμε οι 4 μας για φαγητό εκεί κοντά όπου επίσης μας κέρασε η μαμά μας. χιχιχιχι Το Βαμπιράκι φορούσε το γνωστό και μη εξαιρετέο παντελόνι σωλήνα που αγόρασε πριν λίγες μέρες και ήταν Wow! χιχιχιχι Εχει αδυνατίσει πολύ και επειδή είναι και ψηλή δεν φαίνονται με τίποτα τα κιλά της, δεν συγκαταλέγεται πλέον στους παχύσαρκους και είναι όπως της είπε κάποια κυρία σήμερα τσουπωτή! χιχιχι Κάναμε πλάκα με αυτό το τσουπωτή και κάποια στιγμή που γυρνούσαμε με το μετρό είδαμε μία κοπέλα κοντούλα και πάρα πολύ αδύνατη και λέω στο Βαμπιράκι εσύ είσαι τσουπωτή αλλά αυτή είναι ξετσούπωτη! χιχιχι Το βράδυ ταξιδεύουνε πάλι πίσω για Κρήτη. Προς το παρόν δεν θα φύγει για Λονδίνο αλλά το τι εξετάσεις θα κάνει και το πρόγραμμά της γενικά θα σας το πει αύριο η ίδια. Ηταν μια χαρά κουκλίτσα, γελούσε συνέχεια (η ψυχούλα της το ξέρει πως) αλλά με εμένα παρούσα δεν μπορούσε να κάνει κι αλλιώς! χιχι Εγώ πάντως τη λίρα μου την πήρα γιατί κάποια στιγμή βούρκωσε η μαμά της και παρόλο που δεν ήταν κλάμα κανονικό το Βαμπιράκι μου έδωσε μία λίρα!!! Αν μπορέσω θα την κάνω βραχιόλι να την φοράω, προς το παρόν την έχω φυλαχτό στο τσαντάκι μου. Και η Ναταλίτσα και η μαμά της είναι πολύ καλοί και αξιόλογοι άνθρωποι, που δύσκολα συναντάς σήμερα, γι'αυτό και είμαι σίγουρη ότι ο Θεός θα τους βοηθήσει να βγούνε σύντομα από αυτήν τη φουρτούνα.
-
Λιλάκι για άλλη μία φορά αποδεικνύεις περίτρανα ότι έχεις τέλειο timing! :lol:
Ελάκι καλό ταξίδι να έχετε, να δώσεις πολλά φιλιά στην Κατερίνα, στην Φτουτάτη και στη Ναταλία.
-
χαιρομαι που περασατε ομορφα!!!!
-
Κι εγώ χαίρομαι χιχι μόνο που πέρασε γρήγορα η ώρα και δεν το κατάλαβα, ήθελα κι άλλο! Με πήρε τηλ. και το λαλάγγι την ώρα που καφεδιαζόμασταν και τον έκλεισα γρήγορα γρήγορα χιχι. Του το είχα πει για σήμερα αλλά μάλλον το ξέχασε, θα τον καλέσω αργότερα γιατί βαριέμαι τώρα.
-
εγω εφτιαξα κινεζικο και εφαγα και εγω μολις τωρα.εχω σκασει λιγο απο τις 2 πηρουνιες νουντλς που εφαγα αλλα χεστηκ@
-
Λίλα αν δεν σε ενοχλεί το στομάχι σου δεν υπάρχει θέμα, σε λίγο θα ξεσκάσεις χιχιχι. Είδα στο σλιβ και διατροφή που έλεγες για το τυρί τη γαλοπούλα τις πατάτες και το αγγούρι και κατάλαβα ότι εγώ τρώω πιο πολύ από εσένα, γιατί αυτά τα τρώω, αν όχι με τη μία σε 10 λεπτά ας πούμε το πολύ.
-
αν θελω να φαω κατι περισσοτερο απο οτι συνηθως πρεπει να τρωω για περισσοτερη ωρα.υπαρχουν φορες που αν φαω γρηγορα μια φετα τυρι μετα να πρεπει να περιμενω κανενα μισαωρο για να φαω κατι αλλο
-
Ξέχασα να πω για τις φωτό που μου έδειξε το Βαμπιράκι πριν μπει στο χειρουργείο, ήταν πάνω στο φορείο με τον τραυματιοφορέα να την πηγαίνει, φορώντας αυτό το υπέροχο πράσινο νεγκλιζέ και έπαιρνε πόζες και είχε ξεκαρδιστεί στα γέλια! Είναι άπαιχτες αυτές οι φωτό!!
-
εχασα δηλαδη τετοιες φωτο η εξοριστη???
-
Αυτό το έχω κι εγώ Λίλα, ότι με ενοχλεί το τρώω αναγκαστικά πιο αργά, αλλά σαν ποσότητα τα χωράει το στομάχι μου, δεν το έχω τσεκάρει και δεν το πιέζω με το φαγητό αλλά ξέρω ας πούμε ότι μπορώ να φάω ένα κομμάτι πίτσα κανονικά, βέβαια επειδή ακόμα με ενοχλεί λίγο το τυρί και τα αλλαντικά ίσως το φάω αργά, αλλά το τρώω.
-
Εχασες Λίλα μου, έχασες, θα της πω να τις βάλει στο fb να τις δεις. Κι εγώ νόμιζα ότι μόνο εγώ χαιρόμουνα πριν το χειρουργείο μέχρι που είδα το Βαμπιράκι που γελούσε σα να ήταν στο πάρτυ γενεθλίων της! χιχι
-
ελεγα στη μαμα μου για την περιπετεια του βαμπιρακιου μας και εχει τσαντιστει πολυ με τον γιατρο
-
Δίκιο έχει και ποιός δεν θα τσαντιζόταν οεο;
-
η γλαυκη μας ειναι καλα???
καλλιοπακι εσυ δεν μαζευτηκες ακομα???
-
μαζευτηκα και εγω!
αλλα εχω και ενα μωρο να φροντισω !
ευτυχως δεν πηρε ειδηση οτι ελειπα και ετσι την βγαλανε ηρεμα!
-
τζινα οχι και παρυ γενεθλειων στα γενεθλεια ειπε οτι ηταν μουτρομενη!
τις εχω δει τισ φοτο στο ιππο μου τις εδειξε η αφη της οταν εκεινη ητν χειρουργειο
-
Λιλάκι η Γλαύκη είναι καλά και κάνει ζήλειες όταν μιλάω με τη Ναταλία! χιχιχι Βέβαια προχθές λιποθύμησε και μαζεύτηκαν 10 γιατροί συν τη Ναταλία που της έκανε αέρα. Ευτυχώς δεν ήταν τίποτα, χρειαζόταν περισσότερη ενυδάτωση και την πλάκωσαν πάλι στους ορούς. Εκτοτε δεν το έχει ξαναπάθει.
-
λιλακι περασαμε πολυ ομορφα ελπιζω και το κοριτσι μας να το χαρηκε !
ας ελπισουμε οτι θα γελαει πολυ καιρο ακομη γιατι το χρειαζετε!
το γελιο κανει καλο!
τουλαχιστον ελπιζω οσο ειμαστε μαζι να ξεχαστικε λιγο!
-
ο αλμπανης ο γιατρος τι της ειπε???
-
Καλησπέρα κορίτσια μου! Χαίρομαι που το καφεδάκι πήγε καλά και το βαμπιράκι θα επιστρέψει σπίτι με τη στοργική της οικογένεια. Είναι μεγάλα στηρίγματα σε δύσκολες στιγμές.
Σήμερα ξεκίνησε και επίσημα η άδειά μου. Προς το παρόν δε φεύγω, θα μείνω μία εβδομάδα εδώ, να απολαύσω διακοπές στον τόπο που συνήθως εργάζομαι. Σπάνιο αυτό! Πιστεύω ότι η οικονομική κρίση υπάρχει μεν, αλλά έδωσε και πατήματα σε ήδη αναξιοπρεπείς ανθρώπους να γίνουν ακόμη πιο ξεφτιλισμένοι. Έτσι, ενώ κάποιοι κρατούσαν τόσο καιρό ένα βούρδουλα από πάνω μου, τώρα που ήρθε η ώρα της πληρωμής, επικαλούνται οικονομική δυσχέρεια. Αυτό, όμως, μου δίνει κι εμένα το πάτημα να τους φέρομαι όπως μου αρέσει. Που σημαίνει ότι δεν πατάω στη δουλειά, όταν με συναντούν έξω και ρωτούν για τα ζητήματά τους, τους λέω ότι έχω ένα σημαντικότερο θέμα να λύσω, όπως πχ, να φροντίσω ώστε να μη λιώσουν τα παγάκια στο ποτό μου, ότι απορρίπτω ενοχλητικές κλήσεις, με δυο λόγια από τη στιγμή που δε με σέβονται, έπαψα να τους σέβομαι κι εγώ. Μόλις δω χρήματα στα χέρια μου, τότε θα ξαναδούν την ευγενική, πρόθυμη και δουλευταρού ʼβα που ήξεραν. No money, no honey!
Έχω και ένα θεματάκι.. Περιμένω να αδιαθετήσω και ξύπνησε πάλι ο "Φαταούλας" μέσα μου! Έχω δύο μέρες που δε μπορώ να με συμμαζέψω. Λατρεύω να ταλαιπωρώ το παρεάκι, που είναι άνθρωπος της υγιεινής διατροφής, με αηδιαστικές και ατελείωτες περιγραφές του τι έφαγα. Χθες, ενώ μιλούσα γύρω στα δέκα λεπτά, έφαγα αυτό κι εκείνο και το άλλο, είπε, ωχ, ευτυχώς δεν ήρθα σπίτι σου, γιατί θα με έτρωγες κι εμένα! Εσύ σε λίγο θα φας και τα δοκάρια, κορίτσι μου! Δεν πειράζει, όμως, κρίση είναι, θα περάσει!
-
Λίλα δεν θυμάμαι τι είπε ακριβώς ο γιατρός, παπαριές προφανώς αφού δεν ξέρει τι του γίνεται, την παρέπεμψε στους ογκολόγους του νοσοκομείου και μίλησε μαζί τους. Θα σας τα πει.
-
Το κλου είναι που το Βαμπιράκι μου ζήτησε συγνώμη γιατί λέει μας απασχολεί εδώ με το θέμα της και νοιώθει άσχημα γι'αυτό και γιατί γράφει μεγάλα ποστ! Το σκέφτομαι, να την συγχωρήσουμε άραγε;!!
-
Κορίτσια, να ρωτήσω κάτι; Αυτός ο γιατρός είναι ειδικός ογκολόγος; Γιατί αν δεν είναι, δε μπορεί να ξέρει ακριβώς πώς και τι, αλλά να παραπέμψει, πράγμα που έκανε.
-
Δεν ξέρω αν θα τη συγχωρήσουμε, Τζίνα μου.. Κάτσε να πάρω τη μεζούρα και θα σου πω! :lol:
-
Αστο Αβα, έχει προϊστορία το θέμα. Δεν είναι ειδικός ογκολόγος αλλά όταν βγάζεις έναν όγκο από το στομάχι και τον δίνεις για βιοψία έχεις το νου σου να πάρεις τα αποτελέσματα σύντομα και όχι μετά από 3,5 μήνες, αυτό το ξέρω κι εγώ που δεν είμαι χειρούργος. Και μετά να λέει μπες ξανά χειρουργείο, μετά όχι μην μπεις, μετά όχι ξαναμπές. Γι'αυτά λέμε με τη Λίλα.
-
Και οδοντίατρος να είσαι, όταν έχεις να κάνεις με τόσο σοβαρά ζητήματα υγείας, οφείλεις να έχεις το νου σου. Αλλιώς, κάτσε σπίτι σου. Δε σου χρειάζονται πτυχία ιατρικής.
Τζίιιινααα, μόλις ήρθε το παρεάκι και του έδειξα την κοιλιά μου. Λέει, αχ Χριστέ μου, τι έκανες πάλι, γιατί τα κάνεις αυτά.. Μετά με έπιασε από τα χέρια και με τράβηξε πάνω του, μέχρι που τον κλώτσησα με την κοιλιά μου! Όχι, παίζουμε!
Στη συνέχεια είδε το τασάκι και μέτρησε αποτσίγαρα. Είπε, θα το πάρω αυτό το τασάκι και θα το πετάξω από το μπαλκόνι! Κατάφερα, για μία ακόμη φορά, να τον εντυπωσιάσω! :smilegrin:
-
Αβα που θα πάει, θα το συνηθίσει το παρεάκι το κόλπο που του κάνεις με την κοιλιά! χιχιχι Κι εσύ καλέ κρύβε αποτσίγαρα, κρύβε αποτσίγαρα!
-
λιλα οταν ρωτισα το βαμπιρακι τι της ειπε μου ειπε οτι πρεπει να μπει ξανα λεει χειρουργειο γιατι το καθαρισε μονο ενα εκατοστο γυρω γυρω και να μη της κανει μετασταση στους λεμφαδενες και οταν του ειπε οτι αυτο δε κανει μετασταση στους λεμφαδενες ειπε να περιμενουν τις εξετασεις και θα δουνε
-
Καλλιόπη αυτά της τα είπε την προηγούμενη φορά από το τηλ., τα λέει και στο ποστ της το Βαμπιράκι. Σήμερα ευτυχώς ανέλαβαν οι ογκολόγοι και αναλόγως τα αποτελέσματα θα πορευθούν.
-
Ελπίζω οι αφές να είχαν ένα καλό ταξίδι και να έχουν φτάσει τώρα στο σπιτάκι τους και το βαμπιράκι με τη μαμά της να έχουν κι αυτές καλό ταξίδι και να ξεκουράζονται τώρα στην καμπίνα τους. Κούκλες πάω να ξαπλώσω κι εγώ να δω τιβι. Καλό μας βράδυ και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
-
Πάμε για ύπνο, πάμε Τζίιινα, σύμφωνα με το: http://www.youtube.com/watch?v=qn8xMpU9zzE
Καλή ξεκούραση σε όλες τις ταξιδεμένες! Φιλάκιααα!
-
-
Ποσο τραγικοτερη μπορει να γινει η τελετη εναρξης των ολυμπιακων οεο????απαισια.
-
Καλημέρα και καλό σ/κ να έχουμε.