Όσοι πιστοί ας προσέλθουν λοιπόν για καφέδιασμα και βιτρινοθεραπεία :D
Printable View
Όσοι πιστοί ας προσέλθουν λοιπόν για καφέδιασμα και βιτρινοθεραπεία :D
Μπα εγω ειμαι 2 φορες ξανθια κ φυσικη κ βαμμενη κ τωρα με την παροτρυνση της μανταμ μας θα γινω ακομη πιο ξανθια αφου ειδε παλιες φωτογραφιες κ ειπε να τα ξανακανω γιατι μου πανε πιο πολυ!Κ εκει βλεπω ανεβασμενες διαθεσεις κ χαιρομαι πολυ!
Έλα καλέ μην μου παραπονιέσαι! Τουλάχιστον αυτές τις μέρες πήρες και εσύ μερικές μεγάλες δόσεις φορουμοπαρέας ;) :spin:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
πολυ ξεσαλωμα βλεπω!Θα μας φαει η ζηλια εμας τις νοτιες Αθηναιες κοπελιες!Δηλ μονο εγω ειμαι στα νοτια μονη κ ερημη....
Χαίρομαι για τον αέρα ανανέωσης Γλαύκη, ξεκίνα από το μαλλί και πολύ σύντομα θα περάσεις και στο κορμί! Νομίζω ότι θα είναι ωραία πιο ξανθά τα μαλλιά σου, θα ταιριάζουν και με τα όμορφα πράσινα μάτια σου.
Ναι σημερα ειχαμε την γιορτη της υπαπαντης του σωτηρος που ειναι η πολυουχος μας κ δεν ανοιξα το μαγαζι.Ειδαμε τη λιτανεια κ μετα την πηγα σε ενα καφε που ανοιξε τον Οκτωβρη σε ενα παλιο σπιτι αλλα δεν ειχα παει γιατι ηθελα να παω πρωτη φορα μαζι της.Χαρηκα γιατι της αρεσε παρα πολυ κ ο χωρος κ η μουσικη!
Τι εννοεις Τζινα?Οτι εβγαζες κ φωτο οταν ετρωγες το λαλαγκι?Σοδομα κ Γομορα εδω μεσα!
Θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα σε όλα ;)
Οχι λεω να ξανακανω ανταυγιες ξανθες οταν αδυνατισω!:wink2:
Στις 1.00 θα πάρω τηλ. και το λαλάγγι να το ξυπνήσω γιατί το πήγε σερί από χθες το βράδυ, οπότε θα κοιμηθεί λίγο και πρέπει να σηκωθεί σε 1 ώρα για να πάει στο φορτηγό. Με ρώτησε λοιπόν προηγουμένως στο τηλ. θα κοιμηθείς νωρίς κι ήθελα να του απαντήσω τι λες καλέ, εγώ τώρα σε ξεφτιλίζω! :lol:
Κοριτσια λεω να ριξω μια ματια κ σε 2-3 αλλα τοπικ που διαβαζω κ να παω για υπνο.φιλακια πολλα!Ονειρα γλυκα κ απονηρευτα χωρις λαλαγκια κλπ....Καληνυχτα....
Το ξέρω ότι είναι κλειστά τα μαγαζιά της Υπαπαντής. Είχε και παρέλαση με καβαλάρηδες; Αύριο γιορτάζει και η μητέρα μου που είναι του Συμεών και τη λένε Ασημίνα. Κάθε φορά που έχει γενέθλια ή γιορτή σκέφτομαι να της πω χρόνια πολλά μέρες πριν και εκείνη την ημέρα συνήθως το ξεχνάω! Σήμερα της είπα αν αύριο ξεχάσω να σου πω χρόνια πολλά πάλι να μου το θυμήσεις! :lol:
Καληνύχτα γλυκιά μας Γλαυκουλίνα!!! Όνειρα γλυκά και σε σένα με λαλάγγια, χωρίς λαλάγγια όπως τα προτιμάς ;), γλυκά πάντως να είναι σίγουρα! Φιλιά!
Καληνύχτα Γλαύκη. Μην ανησυχείς ότι λαλάγγια είδα σήμερα είδα. Καιρός να δω όνειρα για μία νέα δουλειά.
Eli σ'ευχαριστώ για τις απίστευτες ατάκες σου! Να σε καληνυχτίσω κι εγώ, πάω να βάλω την ταινία που δεν μπόρεσε να δει η Break. :lol: Καλό ξημέρωμα και θα τα πούμε το πρωί. Φιλάκια.
Παρακαλώ χαρά μου! Τι να πω με εμπνέεις πολύ!!!! Και εγώ νύσταξα, λέω να πάω να ξαπλώσω. Φιλάκια και καληνύχτα! Μην ξεχάσεις να ξυπνήσεις το λαλάγγι! :lol::lol:
Βροχερές Καλαματοκαλημέρες!